wirusx 27.05.10, 20:52 - Opowiedziałem, że opieramy się na czterech kulturach, które tworzyły Łódź, ------------------------------ Gawędziarz... To raczej te kultury powinny opierać się ich likwidatorom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: łodziak No malkontenci, do ataku! IP: *.toya.net.pl 27.05.10, 20:56 Bo na forum nie uświadczysz zadowolenia, tylko jad, pomówienia i wylewaniu żółci. No malkontenci, dawać swoje posty! LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcav Re: No malkontenci, do ataku! IP: *.smrw.lodz.pl 27.05.10, 21:57 nie zobaczę, nie uwierzę!! do tej pory PO miało Łódź w d**** i byle medialna paplanina nie przekona myślącej części społeczeństwa do zawierzenia po obietnicach. PO już udowodniło, że spełnianie obietnic to raczej nie dla nich. Prawdziwa Łódź czeka na konkrety-cegły-robotników na placach budowy a nie na poematyczne obietnice. Jeśli czegoś chcemy to nie rozpływajmy się nad przemowami tylko weźmy PO za gębę i do roboty. A każdemu, któremu zrobiło się dobrze po przemowie komisario życzę rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hortensja Mówili o nowej Łodzi w Berlinie IP: *.toya.net.pl 27.05.10, 20:58 Mam nadzieję, że to przełom i od tej chwili Łódź popłynie właściwym nurtem. Jest na to ogromna szansa - nie ma przeszkadzającego Żydowicza, wraca nadzieja na powrót F4K, niesamowity program Kobro City da fascynujące zajęcie dla tysięcy młodych ludzi. Chyba warto tu zostać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Mówili o nowej Łodzi w Berlinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 21:15 hortensja, ty cos ciezko myslisz naprawde. Partia ktora rozpieprzyla wszystkie mozliwe festiwale i wydarzenia, teraz pojechala prezentowac prywatna galerie sztuki, a ty masz mokro miedzy nogami. Pomijam fakt, ze gdyby nie "przeszkadzajacy" Zydowicz, to nic z tego by nie powstalo bo mnie zaraz zacznie mloda bojoweczka po linczowac :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hortensja Re: Mówili o nowej Łodzi w Berlinie IP: *.toya.net.pl 27.05.10, 22:28 Słuchaj niezbyt zorientowany wielokropku: Żydowicz doczepił się do czyichś pomysłów jak rzep psiego ogona i tak chciał się przemycić do panteonu. Faktem jest, że sprowadził Lyncha, ale chyba nie za swoje pieniądze, Kriera pewnie raz widział na oczy, a na pewno nie dołożył się do zapłaty za jego pracę, abstrakcyjne pieniądze na Gehrego wyłudził od miasta i chyba się jeszcze z tych 5 baniek nie rozliczył (?), wystarczy? Czy mam jeszcze pomarudzić? Jak fantastycznie Żydowiczu się wściekasz - serce rośnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opec Hortensja vel Bomanowska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.05.10, 22:36 Uwaz co piszesz bo oskarzenie o wyludzenie to powazny zarzut. Z publikacji w ucziwych gazetach jednoznacznie wynika ze Zydowicz przywizl do Lodzi Kriera, zaplacila za wszystkie pobyty jego goasci w tym Lyncha. Gehrego tez Zydowicz sprowadzil. Podczepil sie pod znajomosci Zydowicza Walczak ze swoimi architektonicznymi kompleksami. Zalosnie bronisz Walczak .Zalosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hortensja Re: Hortensja vel Bomanowska IP: *.toya.net.pl 27.05.10, 22:55 Tak, Żydowiczu, masz rację - to poważny zarzut. Kiedy się rozliczysz? Ciekawe to zdanie o uczciwych gazetach. A z czego płaciłeś? To może jakiś Urząd Skarbowy się zainteresuje? Oczywiście kompletna fikcja - nie potrafisz płacić za siebie a co dopiero za kogoś. Owszem Gehrego sprowadziłeś, ale też z płaceniem był kłopot... Nie znam kompleksów Walczaka, ale Twoje aż biją po oczach... Odpowiedz Link Zgłoś
shopgirl_shoppracz Re: Hortensja vel Bomanowska 27.05.10, 23:34 biedna hortensjo przez male "h" - bardzo mi cie zal, naprawde cie omamil ten maly czlowiek..... tylko mozna sie nad tona politowac, ale tylko na momencik maly b szkoda czasu na takie jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hortensja Re: Hortensja vel Bomanowska IP: *.toya.net.pl 27.05.10, 23:48 Sorry Żydowiczu, nie jesteś w moim typie, Walczak zresztą też nie, ale on ma klasę a ty nic co by ją przypominało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianie Re: Hortensja vel Bomanowska IP: *.smrw.lodz.pl 28.05.10, 02:18 tacy fanatycy PO to naprawdę mali ludzie. Jaki król taki dwór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Hortensja vel Bomanowska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.05.10, 06:38 mylisz zalosna dziennikareczko KLASE z pieniedzmi.Nie rozumiesz natomiast czym jest etyka zawodowa i to cie dyskwalifikuje. Poza tym Zydowicz wykreowal Nowe Centrum Lodzi i SSS to tez jego pomysl ale w innej sensownej dla Lodzi formule a nie takiego gigantycznego molocha jaki teraz kreuje Walczak z ktorego nic zreszta nie bedzie bo Walczak sie poprostu na tym nie zna a nie wszystko da sie kupic.Najlepszy przyklad to brak Saryusza Wolskiego. Widac ze frustracja cie biedna marna "pisarko" dojezdza bo masz juz objawy paranoji: wszedzie widzisz i slyszysz Zydowicza. Ale moze to tez byc objaw resztek sumienia. Bo wyrzuty powinnas miec razem z Mikolajewska i tymi typkami od Projektu Lodz ktorzy pomawiali Zydowicza w artykulach na zlecenie. Musi cie baolec ze prawda jest silniejsza od waszych klamstw! Odpowiedz Link Zgłoś
shopgirl_shoppracz Re: Hortensja vel Bomanowska 28.05.10, 09:26 bardzo mi przykro, wim , ze chciałaby sie pani pochwalic kolezko, ze udalo sie pani na forum zdenerwowac pana Zydowicza, ale msuze pania rozczarowac - nie jestem Markiem Zydowiczem Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: Hortensja vel Bomanowska 28.05.10, 10:13 shopgirl_shoppracz napisał: > bardzo mi przykro, wim , ze chciałaby sie pani pochwalic kolezko pisz czasem po polsku bo ciężko się czyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hortensjowy polew Re: Hortensja vel Bomanowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 00:53 Śmieszny Polewski jestes - ujadac tylko potrafisz, a twoje kompleksy czuc w postach, które bezposrednio dotykaja, pomawiają i obrażaja Marka Żydowicza - jestes dnem! A do Marka Zydowicza ci daleko, dlatego tak go nienawidzisz..:):):))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Polewskiego Re: Mówili o nowej Łodzi w Berlinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.10, 22:03 Gość portalu: Hortensja napisał(a): > Słuchaj niezbyt zorientowany wielokropku: Żydowicz doczepił się do > czyichś pomysłów jak rzep psiego ogona i tak chciał się przemycić do > panteonu. na jakiej podstawie tak twierdzisz? To wręcz smieszne:) No to wskaż do czyjego pomysłu podczepił sie Zydowicz. Kłamiesz z premedytacją bo prawda jest taka, ze Nowe Centum Łodzi narodziło sie dzięki poszukiwaniom Na CŁC i Studio LYncha - Zydowicza. I dzieki niemu uratowano starą elektrociepłownię ( EC1) która była przeznaczona do rozbiórki. Faktem jest, że sprowadził Lyncha, ale chyba nie za swoje > pieniądze, wyjątkowe przekłamania stosujesz... Może napiszesz coś więcej.. To znaczy, ze co chcesz udowodnić? Kriera pewnie raz widział na oczy, a na pewno nie dołożył > się do zapłaty za jego pracę, a kto się dołożył, moze napisz - tacy ludzie jak ty są dla mnie kreaturami. Jesli nie mozesz kogoś wyeliminować bo tak jest silny dzieki swoim osiągnięciom - to pomów go kłam- taką zasade wyznajesz kreaturo jedna! abstrakcyjne pieniądze na Gehrego > wyłudził od miasta i chyba się jeszcze z tych 5 baniek nie rozliczył Kłamiesz i pomawiasz nadal bo radni w stosownych umowach Fundację zobowiazali do ściągnięcia i zatrudnienia Gehrego, a z 5 mln to będą się radni rozliczać bo je przekazali na koncepcję Gehrego, która potem zlekceważyli. To jest działanie na szkode miasta, podwójne : bo z nieuzasadnionych powodów przyhamowano rozwój miasta i wyrzucono z premedytacja 5 mln złotych! > (?), wystarczy? Czy mam jeszcze pomarudzić? Ty nie marudzisz - ty bredzisz > Jak fantastycznie Żydowiczu się wściekasz - serce rośnie... na dodatek masz chore wizje Polewski..:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Mówili o nowej Łodzi w Berlinie 27.05.10, 22:30 [u][Gość portalu: ... napisał(a): > hortensja, ty cos ciezko myslisz naprawde. Partia ktora rozpieprzyla wszystkie > mozliwe festiwale i wydarzenia(...) _________________________________ Nie wszystkie, tylko jeden. W Łodzi był tylko jeden festiwal, który był jedynym wydarzeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
shopgirl_shoppracz Re: Mówili o nowej Łodzi w Berlinie 27.05.10, 23:36 nie jeden, tylko co namniej TRZY i kilka inwestycji - centrum festiwalowo- kongresowe,studio Davida Lyncha,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytania a 600 mln na SSS Walczaka jest ok? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.05.10, 21:34 A walczak powiedzial ze SSS ma byc galeria sztuki na 20 tys m2 dla Atlasa Sztuki za 0k 500 mln zlotych publicznych pieniedzy? A powiedzial ze EC1 to idea Zydowicza i Lyncza zawlaszczona przez Komisarzy politycznych ? A powiedzial ze FD4K nie bedzie wtym roku! A powiedzial ze nie bedzie Gehrego? Wsponial moze o dochodzeniu prokuratorskim w sprawie SSS? A wytlumaczyl dlaczego jego zespol zlecil niemcom powiekszenie SSS co spowodowalo wzrost kosztow projektu o 9 mln zl a samej inwestycji o 100 mln (teraz razem Lodzianie bedziemy musieli na fanaberie Walczaka zaplacic ca 500 mln netto) Wytlumaczyl dlaczego Sadzynski i PO popieraja mimi dzialania podnoszacego koszta tej inwestycji? A wyznal ze on ma po wyrzuceniu Lyncha z EC1 byc partnerem miasta w uzytkowaniu EC1? Ze taki ma plan i Komisarze mu w tym pomagaja? A powiedzial ze EC1 nie dostanie unijnej kasy? A powiedzial ze 800 tys na audyt SSS miasto ma wydac kiedy ponoc juz za 2 tygodnie SSS ma dostac pozwolenie na budowe? A Sazdynskipowiedzial ze Camerimage nie bedzie w Lodzi? Zprezentowal swoje niszcycielskie dzilania wzgledem innych festiwali i instytucji kultury? A powoiedzial skad wezmie brakujaca kase na SSS? A powedzial ze Minister Kultury jeszcze nie dal kasy, a jesli da to 190 mnl i miasto z marszlakiem maja tez tylko tyle.Slad wiec reszta? A wytlumaczyl co bedzie tam prezentowane ? Jakie dziela sztuki? Skad je wezmie? A wyjasnil ile bedzie kosztowalo utrzymanie SSS? kilkanascie mln zlotych rocznie i Lodzianie i my mamy sie na to skladac! Sadzynski wyjasnil ze dziala niegospodarnie i na niekorzysc Lodzi? A co ma byc magnesem do budowy nowego centrum ? Ta szklana rura? Hahaha! Walczak ma parcie na szklo i wprowadza w blad politykow i teraz europejczykow! To musi zbadac CBS lub CBA! Czy tolerancyjnosc Komisarzy wobec Walczaka jest bezinteresowna? Panie Sadzynski i pozostali komisarze marnptrawicie srodki publiczne na inwestycje nienajwazniejsza w nowym centrum Lodzi.Badania marketingowe to pokazuja. Wy decydujecie bez badan w imie wlasnego widzimisie i przyjdzie za to odpowiedziec. RTu nie bedzie przedawnienia. Jesienia wylecicie ze stolkow . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz żałosne IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.10, 21:57 Żydowicz w Łodzi to zamknięty temat!!! Przecież tu nie ma możliwości rozwoju, nie to co w Monachium!!! Na pewno na Zachodzie go docenią, wybudują mu CŁC, tzn. CMC i studio Lyncha! W samym centrum miasta. I wszystko oddadzą w jego ręce - na własnośc. Zachód to cywilizacja, takiego animatora będą na rękach nosić, nie to co w tej zapyziałej Łodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadrowy wylali cie z Veny i walczak nie pomogl IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.05.10, 22:28 Myslisz ze dostaniesz prace Jasiu w miejsckim centrum kultury? A kiedy spalcisz dlugi? Moze liczysz na to ze Zydowicz cie zatrudni? Niestety w SSS tez chyba cie Walczak nie zatrudni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwa CLC , EC1 skasowane SSS w prokuraturze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.05.10, 22:32 Czym sie zatem sadzynski z Walczakiem chwalili? Propaganda sukcesu ktora juz wkrotce zostanie zdemaskowana i czar prysnie. Zniszczyliscie niepowtarzalna szanse jaka Lodz miala dzieki Gheremu, Lynchowi i Zydowiczowi. Panie WALCZAK jest pan najwiekszym zagrozeniem dla rozwoju Lodzi z pana intrygami i brakiem kompetencji co wyszlo juz przy powiekszaniu projktu SSS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j. monachium czeka (?) IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.10, 22:58 ależ naprawdę - nie czuj się tak bardzo zobowiązany wobec tej Łodzi! Zaproponuj to wszystko w Monachium! Czyż nie przyjmą Cię z otwartymi rękoma?! Stary - honorowe obywatelstwo na 100%. I jeszcze kilka mieszkań służbowych dorzucą! Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: monachium czeka (?) 28.05.10, 02:12 No przecie marek powiedział sam w autoryzowanym wywiadzie że kaerimidź odbędzie się w innym mieście, dostał trzy propozycje a z jednej z nich skorzysta, cytuję z pamięci ale raczej wiernie. Od tamtej pory jak to przeczytałem wciąż pytam gdzie w takim razie będzie kamerimidż ale to tajemnica chyba. To będzie pierwsza tajna edycja kamerimidź w jego historii chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Huzar Re: a 600 mln na SSS Walczaka jest ok? IP: *.toya.net.pl 27.05.10, 22:11 Oooo... Żydowicz doszedł do siebie i widać jest w doskonałej formie. Taaaak... to absolutna klasyka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: a 600 mln na SSS Walczaka jest ok? IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.10, 22:20 10/10 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwazaj do Michala Stopowskiego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.05.10, 22:24 ciekawe co powiesz w sadzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j. Re: do Michala Stopowskiego IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.10, 22:30 widze, że 100% formy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwazja Re: do Michala Stopowskiego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.05.10, 22:39 Ulan-Huzar bedzie wkrotce przykro przepraszac publicznie za klamstwa i pomowienia. Wiesz ze w internecie wbrew pozorom nie jest sie bezkarnym. Siec w sieci.Poznaj co to znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Huzar Re: do Michala Stopowskiego IP: *.toya.net.pl 27.05.10, 23:01 Przepraszam i kajam się, prostuję - Żydowicz nie jest w doskonałej formie, wyraźnie oklapł, ale trzym się chopie, Bydgoszcz już tuż-tuż, będziesz miał tam fajnie - Walczak tak daleko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j. Re: do Michala Stopowskiego IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.10, 23:05 eeee, jest! Lecą nazwiska, jest straszenie sądem, czyli - wszystko ok. Yyyy, a to nie Monachium....? Odpowiedz Link Zgłoś
shopgirl_shoppracz Re: do Michala Stopowskiego 27.05.10, 23:51 - nie wchodzcie w dyskusje z "j", "januszem" i "huzarem" - sa zalosni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do huzarapolewskie Re: a 600 mln na SSS Walczaka jest ok? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 01:03 a twoja klasyka to nieudolne szermowanie loginami : no to mamy huzar, minigry.amor, jedynykkk, rtiop1, hortensja, madox......- jestes nic niewartym człowiekiem i mam cały czas nadzieję, ze ktoś dobierze ci sie do skóry, akoledzy z punktu dla Łodzi i FUP ci juz nie pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe to siedem osób naliczyłeś... IP: *.toya.net.pl 30.05.10, 11:40 Nie wiem co polewski mareczkowi zrobił ale on jest ósmy i z góry go lubię, tak samo jak twoje koszarowe dowcipy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Panie J.Polewski IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.05.10, 12:42 Jesli pan nie przeprosi pana Marka Zydowicza wytocze panu proces z jego pelnomocnictwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Panie J.Polewski IP: *.toya.net.pl 30.05.10, 13:28 Bedzie komedia jak cholera. Możesz zdradzić treść pozwu bo i tak się wyda, zresztą co to za prawnik co pracuje w niedzielę. Wiocha jakaś. Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: a 600 mln na SSS Walczaka jest ok? 28.05.10, 09:59 Jeszcze nie dodał że kamerimidż juz nie będzie... zapomniałeś??? Odpowiedz Link Zgłoś
shopgirl_shoppracz Re: Mówili o nowej Łodzi w Berlinie 27.05.10, 23:29 a co to jest drog Hortensjo Kobro City i jakis jest jego imponujacy program? Do tej pory byla mowa o Nowym Centrum Lodz, w ramach korego mialo byc centrum festiwalowo-kongresowe, muzeum sztuki, muzeum techniki i studi Davida Lyncha. Teraz nagle pojawia sie jakies Kobro City - chora wizja chorego biznesmena z ogromniasta prywatna galeia, wktorej program funkcjonalno-uzytkowy nagle sie zmienili i jest 50% powierzchni uzytkowej czyli bedzie galeria al chyba handlowoa - bedzie to pierwszy pewnie supermarkt w Polsce prywatny zbudowany przez maisto z anszae pieniadze dla prywatnego biznesmena!!!! Nie ma nagl centrum CLC, nie ma studia Davida Lyncha!!!! i z czego sie cieszysz? z szklanej rur kanal;izacyjnej, na ktorej utrzymanie tegi miasta i nikogo nie bedzie sac, chociazby czyszczenie jej!!!! Opamietaj sie dziewczyno! Zydowicz byl gwarantem, ze wszystko bylo uczciwe i jasne, bo tak krzyczal zebyscie zrozumieli ze nic nie mogl ukryc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hortensja Re: Mówili o nowej Łodzi w Berlinie IP: *.toya.net.pl 27.05.10, 23:44 A byłam na wykładzie na którym było to wszystko dobrze wyłożone, logicznie i przekonywująco. Kipisz nienawiścią. Ciekawe jak będą cie traktować w Monachium jak podobne jady zaczną z ciebie tam wychodzić? Coś strasznie cię ta rura boli, dlaczego? Przecież chyba sam ją wybrałeś jako najlepszą pracę konkursową (mogę się mylić, ale tak gdzieś przeczytałam). I nagle jest be? Żydowicz gwarantem czegokolwiek? A wymuszanie decyzji podczas strajku? Szczyt uczciwości! Lete już - stary mnie wzywa... Odpowiedz Link Zgłoś
shopgirl_shoppracz Re: Mówili o nowej Łodzi w Berlinie 28.05.10, 00:04 gratuleje samozadowleni, a ja nie kipie nienawiscia, tylko nie zgadzam sie na to cale oszustwo tego malego biznesmena, al co ja poradze na to, ze nie widzisz tego - twoj problem Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: Mówili o nowej Łodzi w Berlinie 28.05.10, 02:31 A ja się nie zgadzam na jakieś dziwne kombinacje małego historyka sztuki z prowincji. I co??? Nie tylko ja tak mam, nic nie poradze. Niech marek do siebie ma pretensje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caixa Re: Mówili o nowej Łodzi w Berlinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.10, 08:23 jedyny.kkk napisała: > A ja się nie zgadzam na jakieś dziwne kombinacje małego historyka > sztuki z prowincji. I co??? Nie tylko ja tak mam, nic nie poradze. > Niech marek do siebie ma pretensje Fascynujaca argumentacja. Doceniam jej moc. Obiecaj mi, prosze, ze nie cofniesz swojej zgody na prawo powszechnego ciazenia. To, co by stalo sie z Ziemia, to nic w porownaniu z tym, co stalo sie, jak cofnales swoja zgode na Zydowicza. Miej litosc nad ludzmi Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: Mówili o nowej Łodzi w Berlinie 28.05.10, 10:12 Nie kuś bo sama widzisz co sie dzieje ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
shopgirl_shoppracz Re: Mówili o nowej Łodzi w Berlinie 28.05.10, 09:31 jak wolisz miec galerie handlowa na 300tys metrow, najwieksza na swiecie chyba, ktorej utrzymania nikt nie bedzie w stanie sfinansowac, jesli wolisz nabijac kabze prywatnego biznesmena, ktory skupuje juz grunty wokol - TO TWOJ PROBLEM, co ja poradze na to, ze jestes slepy???? A jesli chodzi o prowincje, to naprawde nie wiem, czy lodz nie jest wieksza prowincja a przede wszystkim PUSTYNIA rozsadku, przemyslu, TROJKATEM BERMUDZKIM kultury (cyt. za Rzeczpospolita) za to KROLEWSTWEM glupoty urzedniczej (vide: teatr nowy, FD4K, Camerimage Lodz Center, studio Davida Lyncha, festiwal Camerimage). Jesli wolisz zamiast tych wszystkich imprez i inwestycji miec jedna wielka szklana rure kanalizacyjna , no moj Boze, coz ja poradze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Walczak i logika hahaa! Sadzynski i logika? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.05.10, 06:45 Chyba nie wiesz co mowisz bo tez bylam na wykladzie. Belkot Walczaka. Jak zwykle pomieszanie z poplataniem. Krier zawstydzony mowil o wszystkim tylko nie o Master Planie. Odnislam wrazenoie ze sie tego wstydzi. Sadzynski z mowa skandowana jak partyjny mowca z czasow PRL-u .To Ma byc wiarygodne? Tak samo jak nieprawdopodobne jest teraz ze powstanie SSS, EC1 i CLC. Biedna Bomanowska medziesz musiala kobieto duzo wytlumaczyc swoim pracodawcom i chyba CV juz nie bedzie takie ok. No chyba ze znowu Walczak zadziala i poprawi ci humor, katarsinska przzna ci nagrode ale uwazaj bo szykuje sie dla ciebie HIENA ROKU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caixa Re: Mówili o nowej Łodzi w Berlinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.10, 08:18 Gość portalu: Hortensja napisał(a): > A byłam na wykładzie na którym było to wszystko dobrze wyłożone, > logicznie i przekonywująco. Ciesze sie, Hortensjo, ze masz jakas wiedze na ten temat. Skoro wiec wytlumaczono Ci rzecz logicznie i przekonywajaco, bedziesz mogla strescic pokrotce, co na tym wykladzie mowili i tym samym oswiecic nas troche? Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: Mówili o nowej Łodzi w Berlinie 28.05.10, 02:29 Widzisz tak się składa ze ludzie wolą się zrzucać na prywatną nawet galerię handlową niz na prywatną chatę dla lyncha według pomysłu gehrego. Jak chciał chatę za darmo to musiał wybrać taki drogi projekt??? Monachium, kraków, wrocław są bogatsze postawią mu. Nie straci Odpowiedz Link Zgłoś
shopgirl_shoppracz Re: Mówili o nowej Łodzi w Berlinie 28.05.10, 09:33 naprawde wolisz sfinansowac prywatna galeire handlowa czlowiekowi, ktory zarabia epwnie 20tys dziennie? I naprawde chcesz, aby zostala sfinansowana z naszych podatkow? To sorry, ale chyba nie jestes ani lodzianiem, ani polakiem. Zreszta, jak sobie cchesz to rpacuj na bogola, ale nie kaz za to palcic Lodzianom Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: Mówili o nowej Łodzi w Berlinie 28.05.10, 09:45 No własnie nie chcę się zrzucać na lyncha tez biedny nie jest, może sobie w łodzi kupić apartament, nie trzeba w tym celu specjalnie budować piramid Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do jedynyKKK jedynykkk to radny byly Boguslaw Swiecicki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.05.10, 23:27 Swiecicki to informatyk pracujacy u Walczaka w Atlasie. Byly radny SLD rady Miasta. Dosc smiesznie sie tu wypowiada na forum i miesza z nickami bo broni zalosnie swego pracodawce. Wierny halabardzista, klakier Walczaka. Nie ma sie co tymi wpisami przejmowac. Zenadka. cienias z ambicjami bycia rozgrywajacym na forum.hahahaa Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: jedynykkk to radny byly Boguslaw Swiecicki 28.05.10, 23:42 Byłem juz walczakiem, madoxem, roitipem, polewskim, może byc i to, trudno na detektywa sie nie nadajesz ale lista twoich krzywdzicieli jest z dnia na dzień dłuższa i dłuższa. To zabawne Odpowiedz Link Zgłoś
edekgazeta Mówili o nowej Łodzi w Berlinie 27.05.10, 21:07 Brawo ! I po to są takie podróże. Promocja miasta, zachęta by tu przyjechać etc. A nie jakieś rajdy do Izraela Kropy i jego ekipy by się obmacywać z jakimiś sekretarkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronaldo Re: Mówili o nowej Łodzi w Berlinie IP: *.toya.net.pl 27.05.10, 22:16 > Brawo ! > I po to są takie podróże. To znaczy po co? Po to zeby opowiadac bajki jaki to bedzie wypas, po tym jak cala koncepcja NCM (studio Lyncha, CLC, SSS) zostala rozharatana przez tego paraprezydenta? Trzeba byc naprawde glupkiem zeby tak dac soba manipulowac. Zreszta, byles na pewno na referendum, wiec co tu gadac Odpowiedz Link Zgłoś
edekgazeta stara zasada Goebbelsa 27.05.10, 23:56 jak się nie ma argumentów to się obraża, głupku, nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronaldo Re: stara zasada Goebbelsa IP: *.toya.net.pl 28.05.10, 08:00 > jak się nie ma argumentów to się obraża, głupku, nie ? Ty mi powiedz, hipokryto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milek sarzyński hipokryto IP: 195.69.83.* 27.05.10, 21:12 duży talent masz sarzyński by opowiadac o ruinach ze to sa piekne mury z wykonczeniami w zlotych kafelkach... ZNISZCZYŁEŚ RAZEM Z ESELDOWEM CAŁĄ KONCEPCJĘ NOWEGO CENTRUM ŁODZI /to nazwa wymyślona przez Kriera i wara od niej...jakies kobro city../ ZNISZCZYLIŚCIE WSZYSTKO CO TWORZYŁO SIE PRZEZ WIELE LAT... ZAMIESZKAJ SARZYŃSKI W SWOJEJ WYMYŚLONEJ W 5MIN REPUBLICE KULTURY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Pani Bomanowska znow w akcji! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.05.10, 21:49 Co pani wypisuje. Szanse na to po wykluczeniu Gehrego, Lyncha, Zydowicza Camerimage sa znikome. Sam pani psijaciel Walczak zawalil sprawe SSS. Podobno saryusz-Wolski pracowal dzis normalnie w Brukseli. Czy sadzynski jest wiarygodny? Hahaha. Wystarczy spojrzec na rankingi ESK gdzie Lodz spadla na szry koniec. Ludzie w komisjach europejskich czytaja gazety i sledza to co sie w miastach kandydackich dzieje. Ba nawet zbieraja opinie od instytucji kultury. Mysli pani ze Walczak wszystko moze? To co sie teraz mowi o Lodzi w sprawie ESK najlepiej okresla artykul w Rzeczpospolitej: "Lodz- Trojkatem Bermudzkim Kultury". Brawo dla pani i pani ORGANU! Jestescie winni tego stanu rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada$ Re: Pani Bomanowska znow w akcji! IP: *.toya.net.pl 27.05.10, 22:35 Dlaczego szczekaczki Żydowicza piszą zawsze z *.dynamic.gprs.plus.pl - i tu, i na dzienniklodzki.pl? To ta sama osoba na etacie? Wcześniej było tak samo, również opluwanie Walczaka: forum.gazeta.pl/forum/w,755,111156288,111211812,Re_walczak_jest_nikim_w_kulturze_i.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Walczak do tablicy! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.05.10, 22:46 Opluwanie? Opluwaniem jest zadanie wyjasnienia wydatkowania gigantycznych publicznych pieniedzy na SSS? Prywatna galerie ? Zadanie wyjasnienia od pelnomocnika prezydenta dalczego powiekszyl projket SSS o 9 mln za dokumnetacje i 100 w wykonawstwie? A co to Walczak swieta krowa? Moze dla Bomanowskiej i Gazety Wyborczej. Kim jest Walczak pokazuja wypowiedzi Gehrego i List Lyncha! Sadzynski i PO powinni wyjasnic dlaczego toleruja niegospodarne dzialania Walczaka? Dlatego ze uchodzi za bogatego ? Czy sa inne powody? Kacprzak - szef rady miasta powiedzial ze SSS powstaje dla prywatnej Galerii sztuki - atlasa Sztuki Walczaka! To jest opluwanie ze ktos sie oburza ze 500 mln publicznej kasy idzie na galerie sztuki.To jest opluwanie? Nie zartuj. Arogancja jest milczenie Walczak a totalnym brakiem etyki dziennikarskiej jest tendencyjne chronienie go przez Bomanowska i atakowanie tych ktorzy maja odwage bronic Lodzi prze dtego rodzaju dzialaniami jak pompowanie kasy w SSS! Odpowiedz Link Zgłoś
rtoip1 O Nowym Centrum... 27.05.10, 22:57 Myślałem, że Walczak mądrzejszy jest. Popieranie dawniej sprowadzenia do miasta takiej osoby jak Żydowicz, to była gruuuba pomyłka. Popisy na forum z komórki plusa tego pana (Gość: " " IP: *.dynamic.gprs.plus.pl), świadczą o nim jak najgorzej. Może sobie, moim zdaniem, zabrać festiwal i Lyncha, bo jeśli to on tu pisze, to umysłowa katastrofa, bezczelność, zazdrość, uzurpacja i chciwość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hortensja Re: O Nowym Centrum... IP: *.toya.net.pl 27.05.10, 23:21 Zgadzam się! Ale z drugiej strony nudno byłoby bez niego, choć trochę mi głupio, bo chyba ja, niezbyt młoda kobieta, nie powinnam kopać faceta, jaki by nie był! Nawet mój mąż mi marudzi, żebym sobie podarowała to pastwienie nad biedakiem... Tak, Walczak dał ciała, gdzie jego nos do ludzi, jak mógł go nie wyczuć na odległość? Odpowiedz Link Zgłoś
shopgirl_shoppracz Re: O Nowym Centrum... 27.05.10, 23:47 jak na niemloda juz kobiete to masz zadziwiajaco malo KLASY - ale to pewnie wynik braku kindersztuby w dziecinstwie, cale szczescie wiec ze jestes w przecuwnym obozie, w naszym bysmy takiej nie chcieli Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: O Nowym Centrum... 28.05.10, 02:25 To wy macie obóz??? hmm I naprawdę naiwnie sądzisz że te twoje głupawe cenzurki szyte własna miarką to komuś przykrość zrobią??? Nie wiem co się dzieje w waszym obozie i co byście tam chcieli czy nie, ale wiem że marek przegrał na własne zyczenie. W jego biznesie najbardziej liczy się reklama i piar a on na tym oszczędzał i teraz się mści. No i nie można być burakiem i to też jego pięta słaba. Jeśli zacznie się miotać do tego stopnia że załozy forumowiczom sprawy po sądach to wyjdzie na jeszcze większego błazna niż wtedy jak okupował magistrat, a to na skutek tamtego pajacowania tak wiele ludzi się od niego odwróciło. Ale sądzę że będzie brnął aż do dna. Odpowiedz Link Zgłoś
shopgirl_shoppracz Re: O Nowym Centrum... 28.05.10, 09:37 slowo 'oboz" zostalo uzyte w mojej poprzedniej wypowiedzi retorycznie - ale rozumiem, ze to cie rpzerasta, zreszta Wy wielbiciele rury bazujecie na czepaniu sie za slowka bo argumentow wam brak.Musisz byc bardzo biednym czlowiekiem i zal mi cir, skoro cenisz bardziej pozory i tzw pr niz prawde i uczciwosc. A poza tym, caly czas mowisz o panu Zydowicz "Marek" - czy to znaczy ze go znasz? Jesli tak, to moze powinienes porozmawiac z nim osobiscie a nie obrazac go na forum??? Pewnie Cie nie byloby stac na taka rozmowe, bo jestes tchorzem. A sadu najwidoczniej sie boisz..... Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: O Nowym Centrum... 28.05.10, 09:51 Powtarzając te same słowa pod kolejnym nickiem robisz z siebie głupia, a poza tym skąd wiesz że nie rozmawiałem z markiem osobiście? Skąd wiesz co ja powinienem zrobić? Może ty powinieneś zarejestrować nowy nick i dalej klepać słowo w słowo to samo?? Nie z powodu braku uczciwości marek dostał wilczy bilet od łodzian a za ciskanie się jak wesz na grzebieniu i samoośmieszanie dlatego uważam że przydałby mu się lepszy piar i jakiś osobisty doradca z głową żeby mu pewne bezsensownie kompromitujące działania wybił z głowy. A sądu to on sie powinien bać bo to będzie pierwsza sprawa typu pieniacz vs szydercy i ja wiem kto na niej straci do reszty. Odpowiedz Link Zgłoś
shopgirl_shoppracz Re: O Nowym Centrum... 28.05.10, 10:42 zenujacy jestes, nie mam zamiaru dalej z Toba dyskutowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: O Nowym Centrum... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.10, 12:23 Nie rozumiesz słowa żenujący i na dodatek jesteś głupi że nie rozumiesz tych kilku dobrych rad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hortensja Re: O Nowym Centrum... IP: *.toya.net.pl 28.05.10, 06:55 Budzę się, przecieram oczka i już mi wesoło! Zobaczyć z rana zgagę i bezsilność Żydowicza - bezcenne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyba Re: O Nowym Centrum... IP: *.toya.net.pl 27.05.10, 23:42 łojezu, znowu ty, kretynie z mania przesladowcza? Odpowiedz Link Zgłoś
rtoip1 Dziękuję za merytoryczną wypowiedź "gościu" 27.05.10, 23:47 Zalecam zaczerwienienie się i stłuczenie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyba Re: Dziękuję za merytoryczną wypowiedź "gościu" IP: *.toya.net.pl 27.05.10, 23:51 Spokojnie, poczekam az zaczniesz odpisywac na swoje wlasne posty. Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: Dziękuję za merytoryczną wypowiedź "gościu" 28.05.10, 00:16 Myslisz ze ktoś jeszcze kultywuje te twoje debilne zwyczaje? Mierzenie swoja miarka jest zgubne dla takich jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Dziękuję za merytoryczną wypowiedź "gościu" IP: *.toya.net.pl 28.05.10, 08:06 tu sa przyklady tego czego to "nikt procz mnie nie robi" raz dwa Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: Dziękuję za merytoryczną wypowiedź "gościu" 28.05.10, 09:35 Pozdrawiam mojego ulubionego paranoika, co prawda detektyw z ciebie nie będzie ale na fana sie nadasz tylko zdecyduj się czyim jesteś fanem. Odpowiedz Link Zgłoś
agtsmith Re: Dziękuję za merytoryczną wypowiedź "gościu" 29.05.10, 13:22 No ale o co ci chodzi? Przeciez wskazal miejsca, gdzie rtoip1 odpisuje sam sobie, z tego samego loginu nawet. To nie zadna paranoja. Moze tam w ogole nie zajrzales? Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: Dziękuję za merytoryczną wypowiedź "gościu" 29.05.10, 14:03 To w ten sposób właśnie ujawnia się jego paranoja przesladowcza... no ale jesli chce mu się kogos tropic i piętnować to jego brocha, sorry twoja, a widzisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assasi merytorycznie cie posadze na lawie oskarzonych IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.05.10, 14:15 chce mi sie bo dostalem zlecenie od klientow obrazanych prze ciebie i tyowijego kupla biznesmena. no mercy. tylko wyrok skazujacy w sadzie mnie uspokoi Odpowiedz Link Zgłoś
agtsmith Re: Dziękuję za merytoryczną wypowiedź "gościu" 29.05.10, 14:23 > no ale jesli chce mu się kogos tropic i piętnować to jego brocha Zapomnial wol jak cieleciem byl :) Jeszcze niedawno gdzie by ktos nie uzyl nicka "kkk" to po kilku/kilkunastu minutach pojawiala sie twoja wypowiedz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rtoip1 Re: Dziękuję za troskę o moje zdrowie 29.05.10, 14:28 Moja paranoja to moja własna i osobista paranoja, więc proszę nie mieszać jej z obcą mi paranoją jakiś "gości" Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: Dziękuję za troskę o moje zdrowie 29.05.10, 15:38 Będzie mi bardzo miło poznać cię na tej ławie oskarżonych. Ciężar zarzutu jest tak wielki że przyjdzie nam dozywocie spędzić we wspólnej celi. Grasz może w tysiąca? Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: Brydż? 29.05.10, 15:47 Trudno będziemy siedzieć tak długo że się nauczę, nigdy z braku odpowiedniej liczby graczy nie nauczyłem ale podstawy znam. Jak myślisz ile nam każą zapłacić grzywny/odszkodowania za szyderstwa z bumeranga??? Odpowiedz Link Zgłoś
rtoip1 Pierwsze primo: więcej niż 4 osby. 29.05.10, 15:51 Nawet europejskie nakazy aresztowania będą, wg mojej oceny do 10 osób, w tym co najmniej 5 z Polski. Nie będzie problemu z czwartym. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: Pierwsze primo: więcej niż 4 osby. 29.05.10, 16:03 To możemy urządzać turnieje!!! Pyszne!!! Zwłaszcza że wszyscy z poczuciem humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: Dziękuję za merytoryczną wypowiedź "gościu" 29.05.10, 15:36 agtsmith napisała: > Zapomnial wol jak cieleciem byl :) Jeszcze niedawno gdzie by ktos nie uzyl nick > a "kkk" to po kilku/kilkunastu minutach pojawiala sie twoja wypowiedz ;) I co w związku z tym??? Jakie wnioski holmes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyidiota rtoip jak zwykle zalosnie spiewa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.05.10, 23:32 Maszracje twoim zdaniem.Co Walczak mial do sprowadzenia Zydowicza do Lodzi nic. Wprosil sie wrecz wplacil pieniadze na festiwal dopiero przy trzeciej zdaje sie edycji w Lodzi, zeby Zydowicz zechcial z nim rozmawiac o wspolpracy. W zyciu by nie udalo sie Walczakowi sciagnac tu tych wszystkich ludzi bez ktorych nie byloby mowy o NCL. Teraz kompleksy Walczaka kupca z marzeniami by byc artysta osmieszja go w oczach biznesmenow i zwyklych Lodzian. Cwani artysci jak chocby Janiak zyja z tych jego kompleksow. To mierne wszystko i nie siega do piet osiagnieciom Zydowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek NoweCentrum to projekt mitomanów bez pojęcia i $$$ IP: *.toya.net.pl 28.05.10, 01:53 przeciez to nie moglo wypalic, bo jak sie nie ma na wiadro z woda i szmate (oraz miotle) to trudno mowic o tym ze dobrze jest jezdzic mercedesem, a mowiac jezykiem P.Kropy i Tomaszenki : GÓWNO CHŁOPU NIE ZEGAREK JAK GO NAKRĘCIĆ NIE UMIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza O Nowym Centrum i Strefie Sztuki opowiadali w B... IP: 81.219.114.* 28.05.10, 09:07 Proszę o Poprawienie imienia architekta. Odpowiedz Link Zgłoś
ulther hahaha- niech buduja:) 28.05.10, 09:17 A mialem wrazenie, ze to zly pomysl i Lodzi nie stac na NCM...? To stac czy nie? Radny Skwarka twierdzil, ze nie stac:P. A na powaznie - cieszy, ze oficjalnie chec budowy kompleksu jest podtrzymywana. Ciekawe jak to bedzie w rzeczywistosci. Odpowiedz Link Zgłoś
shopgirl_shoppracz Re: hahaha- niech buduja:) 28.05.10, 10:38 no na Nowe centrum Lodzi czyli muzeum techniki, centrum festiwalowo- kongresowe CLC, studio Davida Lyncha Miasta rzadzonego przez ukazowych komisarzy nie stac, ale na Kobro City z jedyna na swiecie prywatne galeria, w 50% handlowa wybudowana za publiczne pieniadze stac jak najbardziej. radni i komisarze pieniazki swoje liczyc umieja Odpowiedz Link Zgłoś
shopgirl_shoppracz O Nowym Centrum i Strefie Sztuki opowiadali w B... 28.05.10, 10:40 A soją drogą ciekawe w jakikm jezyku mowili komisarz partyjny S. i biznesnem.... Bo chyba nie po angielsku??? Czy byl na sali TLUMACZ???? Jesli nie bylo to jest ratunke!!! Nie sadze,a by ktos ich zrozumial Poza tym, dlaczego GW nie zamiesciala zdjec tej pustej widowni???? Ten temat nikogo nie interesowal, tym bardziej ze europosel Satyusz- Wolski nie przyjechal.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m mały niemiec a nie prezydent IP: *.toya.net.pl 28.05.10, 10:46 ten gówniarz sadzyński jest tylko p.o. A cała Przestępcza Organizacja to V kolumna na czela której stoi Niemiec Tussk, to i rozmowy toczą się w Berlinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cmr O Nowym Centrum i Strefie Sztuki opowiadali w B... IP: *.4web.pl 28.05.10, 10:54 Chwalić się cudzymi dokonaniami... to takie łódzkie.Szkoda, że Sadzyński dalej przybija kolejne gwoździe do trumny tego miasta i ładne uśmiechanie się do obiektywu niczego nie zmieni. Szkoda, że nie pochwalił się jak doprowadził do niepowstania CŁC, albo jak znikają z kalendarza kolejne festiwale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: O Nowym Centrum i Strefie Sztuki opowiadali w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.10, 12:26 Akurat do niepowstania cłc to jedynie Marek Ż się przyłożył najlepiej i najskuteczniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ipn Zydowicz nie dal sie skorumpowac i CLC skasowano IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.05.10, 23:47 Chyba dlatego Zydowicz sie przyczynil do tego ze CLC nie powstalo bo odmowil ukladow polityczny!Wczesniej zdaje sie nie zgodzil sie na propozycje Walczaka by zrobic EC1 bez programu zaproponowanego przez Lyncha! Jestem po jego stronie! Zadnych ukladow z komisarzami niszczacymi kulturalne imprezy i inwestycje w Lodzi. Zadnych ukladow z biznesmenami ktorzy obiecuja swietlana przyszlosc za wyautowanie partnera takiego jak Lynch! Dziekujemy panie Marku ratuje pan Lodz przed degrengolada! CLC musi postac jak polityczni Komisarze odejda. Niech Pan wytrzyma i przekona i Lyncha i Gherego ze ten wypadek z KOMISARZAMI minie i wroci profesjonalizm i odpowiedzialnosc do LODZI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: Zydowicz nie dal sie skorumpowac i CLC skaso IP: *.toya.net.pl 29.05.10, 00:31 Nie znam faktów ale z zewnątrz wygląda na to że mareczek poszedł na układ tylko referendum układ skasowało a szurał nóżkami i żebrał jakby o kasę do ostatniej chwili nawet te jego zapowiedzi o wyprowadzce (na pewno) z łodzi to jakieś zagrywki. Tak to wygląda. Jakby nasrał sobie na głowę sam. Odpowiedz Link Zgłoś
rtoip1 Re: Zydowicz nie dal sie skorumpowac i CLC skaso 29.05.10, 11:45 to, wbrew pozorom, nie wydaje się trudne, jak się ma głowę we własnej dupie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hurtem rtoip i hehe i jedynykkk - to ludzie Walczaka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.05.10, 13:58 Beznadziejni jestescie.Beznadziejni.Szkoda ze nic nie wiecia.Cos tam dzwoni. W jakims kosciele.A wy juz ze wiecie ze rozumiecie ze prorokujecie. Smieszne dzieciaki umyslowe z was. Wasz smieszny zakompleksialy dorobkiewicz za chwile bedzie goalsem.Wstyd go zalamie.Katasrofa, katastrofa i upadek pseudoautorytetu.Szukajcie deski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: rtoip i hehe i jedynykkk - to ludzie Walczaka IP: *.toya.net.pl 29.05.10, 14:13 Tak!!! Wszyscy oni są moimi agentami. Walczak to ja hehehehehe Lubie paranoików Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assasin Re: rtoip i hehe i jedynykkk - to ludzie Walczaka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.05.10, 14:20 obrazasz dalej? ok! prosze o wiecej.no mercy Odpowiedz Link Zgłoś
rtoip1 Jeśli Walczak zrobi coś niegodnego 29.05.10, 14:56 to uznam tę ocenę za próbę oczernienia mojej osoby. I dostaniesz pozew misiu. Bo żeby mówić, że ktoś jest człowiekiem Walczaka, trzeba mieć dowody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assasin Re: Jeśli Walczak zrobi coś niegodnego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.05.10, 15:05 TO IDZ DO SADU. Mam dowody ze obrazasz moich klientow i mam dowody gdzie i komu Walczak cos zlecil lub "poprosil" by ..... Tak czy inaczej : no mercy. pelna wojana prawna! zaplacisz za pomowienia i ; no mercy. Odpowiedz Link Zgłoś
rtoip1 Re: Jeśli Walczak zrobi coś niegodnego 29.05.10, 15:15 Czytaj ze zrozumieniem. ( tak, wiem , dysleksja prawniku "gościu"). Na razie nie czuję się obrażony pomówieniem że jestem "człowiekiem Walczaka", i ufam że nie będę się z tego tytułu w przyszłości czuł inaczej. Ale gdyby .... to zacznij się bać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Jeśli Walczak zrobi coś niegodnego IP: *.toya.net.pl 29.05.10, 15:20 No będą jaja dodatkowo jak im walczak sprawę zrobi, ciekawe ile sobie policzą za szydzenie z marka? Jak na takie dobro narodowe to conajmniej 500 baniek chyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: Jeśli Walczak zrobi coś niegodnego IP: *.toya.net.pl 29.05.10, 15:12 Będą jaja, będą, wprowadzą nowy paragraf: z nabijanie się z marka. Ciekawe czy chodzi o to że szuka funduszy po wywaleniu z magistratu czu o coś innego? Bo jesli o dowalenie walczakowi to znowu będzie pudło. Odpowiedz Link Zgłoś
rtoip1 Przypadkowa spółka ( libretto opery sci-fi ) ... 29.05.10, 00:19 osoby: Walczak , Żydowicz i Lynch. miejsce: miasto Łódź akcja:)) Żydowicz z przyrośniętym syjamsko Lynchem, pojawiają się nagle i niespodziewanie (albo spadają z Wenus albo się teleportują) u notariusza w gabinecie. uwaga: to Żydowicz ma przyrośniętego Lyncha, nie odwrotnie - dokładnie biorąc, Lynch nie ma przyrośniętego Żydowicza. Notariusz ten, dla rozrywki grający w komputerowe gry, przypadkiem na kolejnym poziomie wybrał joystickiem (omsknął mu się ) - opcję generacji umowy fundacji. Wskutek tego, dane osobowe przejeżdżającego opodal swoim samochodem Walczaka, zostały "zaciągnięte" do inkryminowanej umowy fundacji. I przez to firma ATLAS nigdy nie dołożyła złotóweczki do zbrodniczego kamercośtam. Wskutek zrządzenia losu, tudzież działania wrogich sił, jakiś gość (g-cośtam), nie poczuł skłonności Walczaka do siebie i postanowił wywalić swoje śmieci na środku miasta. Przez to Walczak wstąpił do SSS, co jest wystarczająco złowieszcze. Koniec odcinka I. A wszystko przez przypadek. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assasin Re: Przypadkowa spółka ( libretto opery sci-fi ) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.05.10, 14:08 dorzucaj do pieca dorzucaj.mam cie na celowniku i wyladujesz na lawie oskarzonych.wszystkich WSZYSTKICH naruszajcych dobra moich kilentow postow nie odpuszcze tobie i zaciagne cie na lawe oskarzonych, pokaze Lodzianom kim jestes i jakie sa twoje powiazania, kto cie oplaca, z kim to intrygujesz.na razie jeszce sie smiej , jeszcze chwila, doigrales sie osterj kontrakcji prawnej.kpij i obrazaj dalej.moich klientow.z dzika radoscia dopadne cie w sadzie i zmusze do przeprosin i zaplacenia kar.publicznie ostrzege przed toba cale twoije srodowisko.pokaze twa nedze i malosc pomawiacza, plotkarza i slugusa.toj mocodawca tez bedzie sie tlumaczyl.zajmujecie sie detrukcja i wywolaliscie dla siebie wszystko co najgorsze.no mercy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: Przypadkowa spółka ( libretto opery sci-fi ) IP: *.toya.net.pl 29.05.10, 14:16 W procesie cywilnym marek kontra szydercy ( lub tumult kontra szydercy bo sądzę że to mu się lepiej opłaci jak jednak tumult zapłaci) okaże się jaki z marka drętwus i ciskacz, zresztą wiele juz w łodzi stracić nie może ale niech sie najpierw zorientuje na jakie wyroki może liczyc bo to go bardzo rozczaruje. Aż nie mogę się doczekać dawaj tumulcie, dalej dalej ręko tumulta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assasin Re: Przypadkowa spółka ( libretto opery sci-fi ) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.05.10, 14:34 doswiadcztlem szczodrosci zydowicza i zapewniam ciebie ze wystarczy by ciebie pograzyc wyrokiem sadowym. zapewniam. przekroczylismy jak mawia pan Zydowicz granice teczy.dosc pomowin, obrazliwych wypowiedzi takich jak ty. to nie jest ostrzezeie. wkrotce staniesz tu na forum jak cie pan bog stworzyl. a w sadzie zaplacisz stosowne kary. no mercy Odpowiedz Link Zgłoś
rtoip1 Czekam na pozew, a prób zastraszania 29.05.10, 14:42 się nie boję. To nie ja chcę wydoić miasto na 500 milionów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assasin do rtoip1 uwazaj ci odpowiesz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.05.10, 14:59 Teraz uwazaj. Odpowiedz na pytanie: kto chce wyludzic od miasta Lodzi 500 mln zlotych? Odpowiedz Link Zgłoś
rtoip1 Uwaga: Sprytna prawnicza pułapka chytrego ... 29.05.10, 15:07 ... coś tam "gościa". Brawa za inteligencję :)). Wydoić nie znaczy wyłudzić. Oznacza przeznaczenie pieniędzy zgodnie z prawem, ale niezgodnie z interesem łodzian i miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: do rtoip1 uwazaj ci odpowiesz IP: *.toya.net.pl 29.05.10, 15:10 Widać marek jest naszym dobrem narodowym i naśmiewanie się z niego jest karalne, ciekawe jakież to znajdą paragrafy żeby udowodnić że nabijanie się z mareczka jest karalne, bo prawo do własnych opinii jest chyba ponad mareczkiem. Czekam z niecierpliwością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do hehehe Cześć Polewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 00:09 Tak prawo daje szansę, żeby sie uporać z takimi jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Cześć mareczku IP: *.toya.net.pl 30.05.10, 11:44 To już nabijanie się z twojego małego rozumku i przerośnietego ego jest karalne??? Zdziwisz się. No chyba że oskarżysz nas o gwałt zbiorowy i będziesz miał świadków w przeciwnym razie bardzo się rozczarujesz. A mnie będzie bardzo miło zasiąść na ławie z szydercami forumowymi, ale nie sądzę żeby doszło do tego procesu. Widzisz mareczku należało studiować prawo a nie historię sztuki to byś wiedział dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assasin Boguslaw Swiecicki byly radny SLD dzis u Walczaka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.05.10, 12:53 Pracownik Walczaka Boguslaw Swiecicki byly polityczny radny (SLD) w Lodzi harcuje tu na forum.Doczeka sie powaznej riposty sadowej. Zachowania tego czlowieka sa na tak niskim poziomie ze wlasciwie z litosci trzebaby spuscic zaslone milczenia, ale on wytrwale doprasza sie klapsa sadowego i go DOSTANIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Boguslaw Swiecicki byly radny SLD dzis u Walc IP: *.toya.net.pl 30.05.10, 12:56 Dobra kwestia, ciekawe czy on o tym wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo A moze wiecie jak zdobyc przepis na klej? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.05.10, 13:29 Jak sie zdobywa recepture na klej budowlany? Betoniarka to juz sprawa wtorna. Odpowiedz Link Zgłoś