Dodaj do ulubionych

WSZiB w Poznaniu 250 zł mniej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 00:17
Witam!

Przypadkowo dowiedziałem się, że od 2010 roku przy zapisie na uczelnie WSZiB w Poznaniu można zaoszczędzić 250 zł. Chodzi o to, że jeśli osoba studiująca poleci Uczelnie koledze, koleżance itp., to otrzyma za to gratyfikacje na czesne a osoba która się zapisze dostanie zniżkę 250 zł. Tak więc pieniążki otrzymuje obecnie studiujący a także Ty/Pan/Pani dopiero co zapisując się na studia.

Wystarczy tylko, że osoba zapisująca się poda dane osoby studiującej (imię i nazwisko, adres). Później chcą jeszcze złożenia jednego wniosku do dziekanatu maksymalnie do zakończenia semestru i to wszystko - troszkę pieniążków w kieszeni.

Byłoby miło gdyby ktoś podał moje dane przy zapisie jako polecającego :) Zawsze parę groszy mniej na to horrendalnie wysokie czesne :) Możesz (Może Pan/Pani) do mnie zadzwonić lub przesłać sms-a, maila. Na wszystkie pytanka, chętnie odpowiem. Nr. tel. 605293853 e-mail: radon100@poczta.onet.pl Mam nadzieję, że nie uznacie tej informacji jako spam :) Z góry wszystkim dziękuję!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ja WSZiB we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.11, 11:05
      Witam! Jesli ktos ma zamiar rozpoczac studia w WSZiB we Wrocławiu to prosze o kontakt na maila: kwiatek-88@o2.pl
      Studiuje na odległość w WSZiB we Wrocławiu .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka