Gość: Vesper IP: *.bremultibank.com.pl 12.08.10, 08:30 Się złotówy denerwują, patrzcie no ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: student DeDriver IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.10, 08:57 To, co robią taksówkarze, jest bardzo irytujące. Właśnie mnie to przekonało do korzystania z usług DeDriver. Dla wszystkich, którzy lubią wolną konkurencję, podaję adres ich strony internetowej: www.dedriver.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: DeDriver IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 11:32 dzięki, właśnie zapisałem sobie do was numer życzę powodzenia !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klientka Re: DeDriver IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.10, 16:37 DeDriver podobno miał sporo nieprzyjemności ze strony taksówkarzy a teraz gdy pojawiła się dla nich nowa konkurencja przewozowa Rydwany Miasta to coś DeDriver szybko skumulował swoje siły i zrobił to samo w ich stronę :/ także nie wiem czy DeDriver jest taki święty ! Wręcz przeciwnie potępiali zachowania taksówkarzy, byli bardzo skrzywdzeni i jednak zdecydowali się na nie uczciwe zagrywki. Szkoda że ludzie nie uczą sie na błędach !!!! A skoro mowa o wolnej konkurencji to polecam jasno ustalone zasady, bez żadnych haczyków www.rydwanymiasta.pl jechałam nimi już trzy razy i pełen szacun za CENĘ I OBSŁUGĘ nigdy jeszcze nie zapłaciłam tak mało jak u nich, no ale brak taryf i jakiś chorych opłat za trzaśnięcie drzwiami robi swoje :) nie to co jak u DeDriver cena "TYLKO" 1,70 zł + inne opłaty, stawki wszystko dopiero na stronie, nie dowiesz się niczego przez telefon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klijent Re: DeDriver IP: *.toya.net.pl 10.02.11, 10:34 teraz kawecy robia gluche do green cab 42 2336333 ale sa tak zalosni ze nawet nie umia zamowic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lodzianka Re: DeDriver IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.10, 21:33 odradzam De driver!!!!! zamowilam ich w piatek jak spieszylam sie na pociag i to pare godzin do przodu i nie przyjechali??? malo tego Pani z centrali miala sprawdzic co sie dzieje i oddzwonic - nie oddzwonila i nie odbierala ode mnie telefonow. Gdy w koncu po 10 minutach dzwonienia odebrala powiedziala ze nikt nie przyjedzie i tyle.. zadnego przepraszam nic!!!! nigdy sie z czyms takim nie spotkalam, szczyt bezczelnosci!!! naciagacze i oszusci!!! Nie mozna liczyc na de driver!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijent green cab Re: DeDriver IP: *.toya.net.pl 23.02.11, 10:09 dobrze ze jest green cab bo oni chociaz sa na czas i mili sa mile auta maja i sa kochani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: DeDriver IP: *.net-partner.pl 20.07.13, 08:44 Green cab nie polecam miałem do czynienia z jednym kierowcą z ich firmy takiego buraka i chama to jeszcze nigdzie nie spotkałem poprostu nie da sie tego inaczej opisać numer boczny 666 biała skoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :] Re: DeDriver IP: *.retsat1.com.pl 20.07.13, 19:31 Sam numer 666 daje do myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emila Re: DeDriver IP: *.toya.net.pl 16.06.12, 22:19 Również odradzam!! Zadzwoniłam po dwie taksówki o 1 w nocy. Nie dosyć, że Pani nie wiedziała gdzie jest ulica Dąbrowskiego to była niemiła, wulgarna i odkładała słuchawkę. Dzowniłam cały czas. Odbierała telefon po czym za każdym razem pytała się czy mi się jeszcze nie znudziło :-/ na koniec usłyszałam hasło: pocałuj się w dupę i odłożyła słuchawkę! Po godzinie przyjechała jedna taksówka, a nie dwie i Pan z DeDriver nawet nie znał się na ulicach! jak dziecko we mgle! cały czas musiałam mu mówić gdzie ma jechać. Także odradzam, bo to jakieś niekompetentne kmioty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brak logiki Re: DeDriver IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.12, 12:04 To po co tyle razy tam dzwoniłaś??? I co, że niby godzinę czekałaś i nie zamówiłaś innego transportu??? Od razu widać, że ściema konkurencji-tylko na tyle was stać - kmioty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijent green cab Re: DeDriver IP: *.toya.net.pl 10.02.11, 10:32 co ty gadasz ten driver to oszusci i zlodzieje nie znaja miasta jezda jakby bylakali sie w puszczy zenada ja jezdze z green cab 42 2336333 polecam szybko i tanio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: DeDriver IP: *.toya.net.pl 16.04.11, 09:37 Czytając to wszystko generalnie mam wrażenie,że wszystkie posty piszą sami panowie z dedrivera buhahahahahah a to jest baaardzo żałosne.mimo wszystko życzę wszystkim przewozom powodzenia i w sumie fajnie,że jesteście:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w Ł... IP: *.toya.net.pl 12.08.10, 08:59 2,2zł za kilometry to za dużo a jak próbują nocą zawiesć do domu na około byle by kilometrów nabić, no i sami napadają innym, wstyd mi ze tacy ludzie sąz łodzi, do piachu z takimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Re: Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w IP: 94.254.186.* 28.08.10, 12:20 To jedź tramwajem jak 2.2 to drogo!!! Myślisz że ty będziesz pił i się bawił a ktoś będzie pracował za 0.50 gr tak? Wypij jednego drina mniej i Ci starczy na dojazd do domu !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antycwaniak Re: Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.10, 09:09 bye bye taxi. sami jestescie sobie winni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aer Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w Ł... IP: 212.160.172.* 12.08.10, 10:09 Zaistniałe sytuacje jedynie potwierdzają jakimi "kmiotkami" są łódzcy taksówkarze (napewno nie wszyscy). Ich chamskie zachowania na drogach i nie tylko łamią wszelkie zasady wspołżycia społecznego. ZUS powienien przyjżeć się zwolnieniom lekarskim taksówkarzy i ewentualnym zawieszeniom działalności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w Ł... IP: 195.149.64.* 12.08.10, 10:13 niech taksówkarze zejdą na 1,7 za km i będzie po kłopocie. A i niech nauczą się choć trochę kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Re: Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w IP: *.smrw.lodz.pl 12.08.10, 10:47 To niech ta firma przestrzega zasad rynku? Dopalacze wam przeszkadzaja a omijanie prawa w ten sposob juz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
wojcikmarcin Czyzby urażona złotówa? 12.08.10, 11:13 Jest taka firma nazywa się inPost - działa lepiej i taniej od Poczty Polskiej tyle że musi stosować sztuczki aby ominąć idiotyczne prawo. Skoro prawo jest do dupy to trzeba znaleźć sposób na jego ominięcie. Tym bardziej że konkurencja jest zdrowa i korzystna dla konsumenta. I jak się okazuje można zrobić usługę taniej. A porównanie firmy przewozowej do sklepów z dopalaczami idiotyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
lungompa Re: Czyzby urażona złotówa? 12.08.10, 13:32 Skoro prawo jest do dupy to trzeba znaleźć sposób na jego ominięcie Ludu polski miast i wsi ! Ciagle to PRL-owskie myslenie. A do glowy nie przyszlo, ze zamiast omijac prawo po prostu nalezalo by je zmienic ? W WOLNYM KRAJU ZYJECIE a kombinujecie jak za komuny ! Wstyd ! Odpowiedz Link Zgłoś
wojcikmarcin Re: Czyzby urażona złotówa? 12.08.10, 14:58 Jaki tam wstyd. W momencie gdy władza to kolesiostwo dbające o własne 4 litery a ponad połowa osób z prawem głosu ma wyprane mózgi przez specjalistów od PR trzeba sobie radzić inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
lungompa Re: Czyzby urażona złotówa? 12.08.10, 15:22 Niestety musze sie z Toba zgodzic... Ale przeciez fajnie by bylo zyc w panstwie gdzie jest w miare normalnie - no nie ? Gdzie kolesiostwo istnieje w marginalnym procencie... Ech rozmazylem sie... Szacun Panie Marcin. I "przepisowa" ciekawostka: Konstytucja USA - 4 strony Konstytucja Polski 43 strony Konstytucja Wspolnoty Europejskiej - 427 stron... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w IP: *.toya.net.pl 12.08.10, 12:11 jakich zasad rynku łodzianinie, to niech kierowcy taxi się naucza zasad wolnego rynku, a nie sami będą się bawili w strózy prawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Re: Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w IP: 94.254.186.* 28.08.10, 12:25 Ty jesteś chory 1.70zł nie da rady za taką stawkę!!! Zobaczycie sami w 2011r nie będzie śladu po de driver !!! Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przygoda Łódzcy taksiarze to dziadostwo IP: *.berendsen.pl 12.08.10, 10:41 Mialem ostatnio niezla przeprawe z jednym z najbardziej znanej korporacji, najpierw zaczal sie wcinac do prywatnej rozmowy a potem sie obrazil i kazal zaplacic i wysiac w polowie drogi, na dodatek nie wydal reszty, niech zniszcza dziadow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Re: Łódzcy taksiarze to dziadostwo IP: 94.254.186.* 28.08.10, 12:30 Ty jesteś frajer bo nie poczekałeś na resztę ha ha . Niby dorosły a jak dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w Ł... IP: *.ndix.bit.nl 12.08.10, 10:44 To co wyprawiaja taksowkarze to jest po prostu chamskie i powinno sklonic wiecej ludzi do ich bojkotowania na rzecz DeDriver/ Ja dopoki DeDriver lub inna tego rodzaju firma bedzie na rynku nie bede juz korzystal z uslug TAXI. Niech maja za swoje, nie potrafia uszanowac konkurencji i uciekac sie do takich metos. Wole poczekac 15 minut, a nie dac zarobic taksowkarza. Zachecam do robienia tego samego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EM Re: Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w IP: *.173.31.97.tesatnet.pl 12.08.10, 13:06 A wiesz co to sa ceny dumpingowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w IP: *.chello.pl 12.08.10, 13:51 Pasażera nie obchodzi, czy płaci cenę dumpingową, uczciwą czy wygórowaną. Pasażera obchodzi, ILE płaci. Obchodzi go też jakość usługi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EM Re: Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w IP: *.173.31.97.tesatnet.pl 12.08.10, 15:09 > Pasażera nie obchodzi, czy płaci cenę dumpingową, uczciwą czy wygórowaną. > Pasażera obchodzi, ILE płaci. Obchodzi go też jakość usługi. A potem sie dziwi, ze sam sie staje bezrobotny. Nie pochwalam zachowania taksiarzy, ale to jest ewidentne psucie rynku. Doskonale wiadomo, ze za 1,70 za kilometr dryndziarz jezdzic nie bedzie, bo wiecej dostanie na zasilku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lodz Re: Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.10, 21:38 odradzam de driver!!! zamowilam samochodz kilka godzin do przodu, spieszylam sie na pociag i nikt nie przyjechal. korzystalam z ich uslug pare miesciecy ale nigdy nie zamawialam na konkretna godzine. Teraz chcialam miec pewnosc dlatego tyle wczesniej zamowilam. Dzwonie do centrali, Pani miala sprawdzic i oddzwonic. Myslicie ze oddzwonila? nie odbierala ode mnie telefonu a kiedy po nastym razie odebrala powiedziala tylko ze auto nie przyjedzie. Bez zadnego przepraszam!!!!!! nic bez uprzedzenia. Tak mnie zalatwili. Nie mozna na nich liczyc. Odradzam de driver!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.13, 12:01 > Wole poczekac 15 minut, a nie dac zarobic taksowkarza. za 15-20min. to ja mam autobus czy tramwaj. Dużo taniej > Zachecam do robienia tego samego. Również zachęcam. Szczególnie, że to dużo tańsze niż taxi czy przewóz osób Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zen Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w Ł... IP: *.retsat1.com.pl 12.08.10, 10:48 A to takie proste. Znieść limit koncesji, nie ustalać dolnej stawki za km i wolny rynek sam rozwiąże problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w Ł... IP: *.emapa.pl 12.08.10, 10:52 Takiego zachowania to ja się spodziewam praktycznie tylko po jeden z łódzkich firm taksówkarskiej - 400'setk. Te kreatury są chamskie na drodze, wobec innych uczestników ruchu oraz pasażerów. Kiedyś nawet miałem przypadek gdy przejeżdżałem na skrzyżowaniu ścieżką rowerową na zielonym a jeden z nich skręcał na strzałce i uważał, że ma większe prawo do wykonania skrętu niż ja przejechaniu na pełnym zielonym. Prawie mnie staranował, jeszcze się zatrzymał, wysiadł i zaczął mi grozić a gdy powiedziałem, że za chwile zadzwonię po policję i zobaczymy kto miał prawo do przejazdu to sk... mnie opluł i szybko wsiadł do swojej taryfy i odjechał tak szybko jak się dało, żebym tylko numerów nie zapamiętał. Ja go pamiętam i nigdy nie zapomnę chama jednego. Za to na ich linii telefonicznej kobita była tak chamska, że jak śmiem w ogóle do nich dzwonić i składać skargę. Bezczelne kmioty. Nie będzie mnie dziwiło jeśli większość z nich głosowało na Jarka. Jedna hołota. Jeśli zrobią coś jeszcze z DeDriver to sądzę, że ludzie sami się za nich wezmą i będą bojkotować łódzkie taxi. Człowiek człowiekowi wilkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcikmarcin Re: Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w 12.08.10, 11:16 A po kiego ch... mieszasz do tego politykę? POpaprało się w główce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Re: Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w IP: 94.254.186.* 28.08.10, 12:39 Ty jesteś poj.....y!!! Nawet jeśli spotkałeś takiego oszołoma to nie znaczy że takie jest całe 400a!!! Jeśli twoja mama by piła to ty też jesteś pijak tak ???? Zastanów się co ty wypisujesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
odyssey_2008 Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w Ł... 12.08.10, 11:00 Też niestety mam złe wspomnienia z taksówkarzami 400 400 . Nadrabianie drogi aby zawyżyć rachunek, Nie wydawanie paragonów z kasy fiskalnej .No i też na nich trzeba czekać. Kiedyś czekałem ponad 20 minut i jak przyjechał pan taksówkarz to zapytałem się co tak długo , że przecież 200 m od mojego bloku jest postój 400 400 gdzie zawsze są taksówki. A on nato , że to nie ma znaczenia mają kolejkę i on nawet z drugiego końca Łodzi może jechać do mnie. Generalni bucowatość tych ludzi mnie denerwuje więc nie korzystam z ich usług. A w sylwestra to normalnie książęta. Pytam się "pustego" czy mog wsiąść, a jest zamieć, żona w ciąży a facet pyta się do dokąd to ja mówię , że tu i tu no to łaskawie zgodził się bo mu po drodze. To nie są korporacje tylko mafie taksówkarskie. Odpowiedz Link Zgłoś
portek124 Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w Ł... 12.08.10, 11:03 PRAWIE KAZDY TARYFIAZ TO KAPUŚ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Re: Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w IP: *.emapa.pl 12.08.10, 11:16 kapuś??? Chyba się troszkę koledze znaczenia pomieszały... To, że donoszą na wandalizm i tp. to dobrze, ale to nie kapuś, kapuś to taki który swoich wydaje. No i nie wiem co ma jedno do drugiego. Wiem, że taksówkarze z jednej strony chcą uchodzić za uczynnych, zgłaszają pogodę do radia, korki, na policję dzwonią i zawiadamiają o pobiciach, kradzieżach i innych rzeczach. Jednak żeby oddać sprawiedliwość to te rzeczy robią też między innymi dla siebie i swoich rodzin czyli doliczając to co w artykule powyżej wychodzi na to, że są oni zapatrzeni tylko w siebie, swój interes i nie dopuszczają do myśli, że mogą zarabiać mniej lub, że ktoś może być lepszy od nich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Re: Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w IP: 94.254.186.* 28.08.10, 12:42 Allllllllllllllle tyś jest debi.....l. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.10, 11:21 To na taksowke czeka sie krocej niz 20 minut? Chyba jak podejde na postoj :P Odkad zaplacilem ponad 30 zł za przejazd spod Fabrycznego do mieszkania wieczorem jadac jakimis zadupiami (w DeDriver z tego co mniej wiecej wyliczylem zaplacilbym ok. 17 zl) to chyba rezygnuje calkowicie z Taxi. Nie mowiac o tym ze na starcie bylo ok. 8-9 zl, a z 3 taksowkarzy nie chcialo zawiezc bo "torba za duza i za ciezka" ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Re: Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w IP: 94.254.186.* 28.08.10, 12:48 Pojechałeś tak na własne życzenie bo nie jechałeś korporacją!!!! 8-9 zł za wjazd to pojechałeś kolego z głuchym ha ha . Jak jesteś taki bystry to patrz w co wsiadasz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w Ł... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.10, 11:33 No, no. Państwo prawa pełna gębą. Jedni obchodzą prawo, drudzy je otwarcie łamią. P***ić, szczęśliwie nie muszę korzystać ani z jednego ani z drugiego. Samochód, rower i MPK w zupełności mi wystarczają i nie muszę dokarmiać jakichś skamieniałych dziadów siejących postrach na drogach wśród kierowców i własnych pasażerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veg Złotówy! IP: *.toya.net.pl 12.08.10, 12:08 najgorszy typ kierowców i ludzi to złotówy, zero szacunku dla ludzi, tylko dla pieniedzy... nauczcie sie jezdzic, was przepisy ruchu drogowego nie obowiazuja? widac, ze inne przepisy tez nie. mam nadzieje, ze wlasciciel firmy wytypuje tych taksowkarzy ktorzy przesladuja i podesle im busa z ekipą. zobaczymy co powiedza z perspektywy chodnika, lezac we wlasnej krwi i polykajac zęby. miłego dnia :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Złotówy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 12:21 > najgorszy typ kierowców i ludzi to złotówy, zero szacunku dla ludzi Jak myślisz gdzie na emeryturze dorabia tajniak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Re: Złotówy! IP: 94.254.186.* 28.08.10, 12:55 Naprawdę życzę Ci abyś ty był na tym chodniku pojebusie. Ty się nadajesz do leczenia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piti Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w Ł... IP: 81.168.254.* 12.08.10, 12:15 i oto cała Łódź. Tylko i wyłącznie układy, układziki, zmowy i trzepanie z kasy mieszkańców. W Warszawie z powodzeniem korzystam z "Przewozu osób" dobre kilkanaście firm i za 1,60 zł/km mam świetne usługi, kulturalne, często lepszymi samochodami i bez kantowania z trasą naokoło. Brawo !!! Oby pojawiło się więcej takich firm w Łodzi a złotówy niech pomyślą o uczciwej konkurencji a nie zastraszaniu i okradaniu klientów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.14, 12:16 czy konkurecja to zawsze cena nie zastanowcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obertas Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w Ł... IP: 109.243.41.* 12.08.10, 12:46 Łodzianie, zwodujcie gondole! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia jak zawsze IP: *.cdma.centertel.pl 12.08.10, 12:48 wesoło w tym najbardziej beznadziejnym mieście jakie miałem okazję widzieć na własne oczy. Ludzie mieszkający w Łodzi to, ogólnie rzecz biorąc, plebs Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Re: jak zawsze 12.08.10, 13:22 basia napisał(a): Ludzie mieszkający w Łodzi to, ogólnie rzecz biorąc, plebs ------------------------------ W Europejskiej Stolicy Kultury, plebs, no co ty ! Podobno już taksiarze angielskie słówka wkuwają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIKI KRAJ Re: jak zawsze IP: *.insport.pl 24.05.13, 21:47 Chlory,i wylęgarnia patologii-Łódź "moje" miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: jak zawsze IP: 195.149.64.* 12.08.10, 13:24 no tak, Ty zapewne jesteś wykształconym, kulturalnym i co najważniejsze "rodowitym" warszawiakiem, gdzieś spod Radomia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!BOJKOT!!! Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w Ł... IP: 212.160.191.* 12.08.10, 13:31 Proponuję by wszyscy tu obecni, korzystający z usług taxi zbojkotowali jak tylko się da tych chamów i naciągaczy. Mamy alternatywę, więc pokażmy jak powinno się postępować na WOLNYM rynku z klientami!! A kierowcom de Driver polecam wozić dyktafony i spisywać numery boczne nieudaczników nie potrafiących poradzić sobie z małą konkurencją. Oczywiście nie odnoszę tego do niemałej grupy miłych, uczciwych i życzliwych taksówkarzy ich zawsze warto mieć w telefonie i wezwać osobiście zamiast ryzykować czy trafi się na chama czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
jakub.hubert Ale to problem takze z samymi taksowkarzami 12.08.10, 14:03 Niestety niektorzy taksowkarze maja problemy chyba ze soba. Niektorzy pokreslam. Mnie tez grozono, mimo ze wjechalem na postoj taxi tylko po to zeby wykrecic (jako zwykly kierowca!). Z tylu stanal autobus, wiec siedzac w aucie z zapalonymi swiatlami i silnikiem czekalem az bede mogl wykrecic. Po chwili ku mojemu zdumieniu jeden z taksowkarzy stanal autem tak, ze zastawil mi auto, kiedy wysiadlem spytac co on robi powiedzial ze nie wyjade i moge sobie dzwonic po policje i ze tu sie nie parkuje... Ja na to ze chcialem tylko wykrecic! On: nieprawda! Zdarzenie mialo miejsc ze 2 miesiace temu na postoju taksowek przy skrzyzowaniu Tatrzanskiej i Grota Roweckiego, a miejski nr. boczny taksowki ktora to zrobila: 0177. Napisalem do wladz jego koroporacji z opisem stuacji - bez odpowiedzi. Potem jeszcze raz widzialem tam policje (podszedlem), otoz taksowkarze chcieli pobic osobe, ktora stanela obok i chciala wejsc do sklepu. Smutne sytuacje, bo sam czasem korzystam z taksowek, ale jesli beda mieli NORMALNA konkurencje, to przez ich idiotyczne zachowanie mocno sie zaczne nad tym zastanawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS popiera Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w Ł... IP: 94.252.125.* 12.08.10, 14:06 obroncow taxi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyann Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w Ł... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 14:16 Kozystalam z uslug dedriver moze nie sa jaszybcy ale samochody czysciutkie kierowcy spokojni kulturalni co niestety czesto nie zdaza sie u taksowkarzy.... o 10zl nizsza cena przejazdu wiec czego chciec wiecej a taksiarze to taka klika ze niech ich jasna ch..... ostatnio mi jeden taki w mercedesie wyjechal z podpozadkowanej musialam ostro odbic na pas obok otrabilam gnoja a tej f... wyskoczyl z samochodu oplul mi szybe i wyzwiskami obsypal ... mam nadzieje ze tam mala firma sie nie da i jakos wywalczy swoje prawa na rynku.... Odpowiedz Link Zgłoś
ozziecat Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w Ł... 12.08.10, 14:49 Czego żądacie od taksówkarzy? Przecież wiadomo nie od dziś, że ci którzy nie mogą znaleźć żadnej porządnej pracy bo nie mają wykształcenia, albo ci którym średnio chce się pracoać zasilają szeregi taryfiarzy. Ja w zasadzie często korzystam w nocy z 400 400 i jestem zadowolony, ale to jak chamsko jeżdżą też mnie denerwuje jako kierowcę. Następnym razem sprawdzę DeDriver, aby mieć porównanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Wyzwiska, groźby, napady - wojna taksówkowa w Ł... IP: *.retsat1.com.pl 12.08.10, 17:27 złotówy. Zero kultury na drodze, łamanie przepisów. Chamstwo i buractwo. Odpowiedz Link Zgłoś