Dodaj do ulubionych

[PILNIE] szukam tancerza/striptizera na wieczór

14.08.10, 13:08
znalazłam do tej pory dwie grupy profesjonalne i jednego faceta, ale... nie
ukrywam, że trochę kosztują. A my szukamy tańszego, do 150-200zł i może nawet
mieć jedno czy dwa wejścia. Ktoś pomoże? Zna kogoś? Organizował ostatnio
wieczór panieński i ma namiary. Sprawa b. pilna bo panieński już 4 września...
Obserwuj wątek
    • big_news Re: [PILNIE] szukam tancerza/striptizera na wiecz 14.08.10, 13:27
      Za dwie stówy to może wystąpić pan Mietek z Domu Spokojnej Starości "Złota
      jesień". Jak dorzucicie jeszcze pięć dyszek, to weźmie do pary równie
      atrakcyjnego pana Heńka.
      Jest jeden warunek:
      przed dwudziestą drugą musicie odstawić ich na powrót do placówki, bo o tej
      właśnie porze łykają codzienną porcję leków, a na dodatek zamykane są tam podwoja.
      • Gość: Alojzy Bąbel Re: [PILNIE] szukam tancerza/striptizera na wiecz IP: *.toya.net.pl 17.08.10, 00:21
        big_news napisał:

> Za dwie stówy to może wystąpić pan Mietek z Domu Spokojnej Starości "Złota
        > jesień". Jak dorzucicie jeszcze pięć dyszek, to weźmie do pary równie
        > atrakcyjnego pana Heńka.

A ty skad wiesz jakie sa ceny? Czesto zamawiasz, czy ciebie czesto zamawiaja?
        • Gość: hehe Re: [PILNIE] szukam tancerza/striptizera na wiecz IP: *.toya.net.pl 17.08.10, 08:11
          Bigi ma ksywę: na każdy temat. I to jest zakres jego bredni. Widzisz
          babka potrzebuje striptizera a on pierwszy się ni z gruchy odezwał.
        • big_news Re: [PILNIE] szukam tancerza/striptizera na wiecz 17.08.10, 08:14
          Taką wiedzę posiada każdy, kto potrafi choćby lekko ruszyć łepetyną, tobie zatem
          ona musi być obca.
        • Gość: stary_na_haju Re: [PILNIE] szukam tancerza/striptizera na wiecz IP: *.pools.arcor-ip.net 20.04.11, 19:47
          widzisz jak ci izolacja od swiata przez komuchow zaszkodzila? W niemieckiech domach to personel meski robi striptiz z pampersa.
    • Gość: organizator Re: [PILNIE] szukam tancerza/striptizera na wiecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.10, 10:25
      150-200? to nie pomyłka? z doswiadczenia powiem, ze tych ponizej 500
      nie ma po co zamawiac.
      A jesli nie dysponujecie kasą... to moze jakies inne atrakcje
      zaplanujcie?
      Pizza piwo i TV bedzie taniej...
      Realny świat dobrych rozrywek niestety kosztuje.
      Limuzyna, loża VIP w klubie, szampan (nie wino musujace TESCO)
      wystep rozbierajacego sie pana... mniej niż 5000 nie bedzie.
      • ciocia_rada Re: [PILNIE] szukam tancerza/striptizera na wiecz 16.08.10, 20:35
        Gość portalu: organizator napisał(a):

> 150-200? to nie pomyłka? z doswiadczenia powiem, ze tych ponizej 500
        > nie ma po co zamawiac.
        > A jesli nie dysponujecie kasą... to moze jakies inne atrakcje
        > zaplanujcie?
        > Pizza piwo i TV bedzie taniej...
        > Realny świat dobrych rozrywek niestety kosztuje.
        > Limuzyna, loża VIP w klubie, szampan (nie wino musujace TESCO)
        > wystep rozbierajacego sie pana... mniej niż 5000 nie bedzie.

ale Ty serio piszesz? naprawdę za 200zł nikt nie zakręci bioderkami? aż tak się
        panowie cenią...? to pewnie ze wstydu przed tym co robią ;p (szukając tancerza,
        widziałam ceny tancerek). A szczerze pisząc, to wg mnie 5tysi na panieński to
        gruba przesada., Jak jest 10 uczestniczek to raczej żadna nie wyskoczy z 500 zł :/
        • kol.3 Re: [PILNIE] szukam tancerza/striptizera na wiecz 16.08.10, 21:56
          Moja droga, musicie się same rozebrać i pokręcić bioderkami. Tanio Wam
          wyjdzie.
          • ciocia_rada Re: [PILNIE] szukam tancerza/striptizera na wiecz 17.08.10, 21:22
            pannę młodą interesują faceci, nie kobity, ale dzięki za radę :P
        • Gość: hehe Re: [PILNIE] szukam tancerza/striptizera na wiecz IP: *.toya.net.pl 17.08.10, 08:10
          Droga ciociu, panienek jest duuużo więcej i ta konkurencja zbija ceny
          na max. Chłopaków jest mniej dlatego są drożsi.
        • Gość: organizator Re: [PILNIE] szukam tancerza/striptizera na wiecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.10, 08:17
          Mówie całkiem powaznie.
          Panowie chca wiecej z prostej przyczyny; jest ich mniej na tym
          rynku - panie za 100PLN równiez można sobie darować - zakładam
          oczywiscie, że nie chodzi tu o prostytutkę, której wydaje się ze
          potrafi niezwykle erotycznie zatanczyc - tylko o tancerkę, z która
          ekscesy nie wchodza w grę.
          Analogicznie sprawa ma sie z facetami.
          Oczywiście budzet może być rózny ale nie istnieje cos takiego jak:
          "Tanio i dobrze"...
          Macie wybór albo pizza piwo i TV albo trzeba wydać nieco pieniedzy.

PS
          Pomóc wam w organizacji?
          • ciocia_rada Re: [PILNIE] szukam tancerza/striptizera na wiecz 17.08.10, 21:27
            hm, to chyba sobie darujemy tancerza/striptizera. Dzięki za info. I za
            propozycję w organizacji. Z tego co wiem, to jedynym problemem było właśnie
            wynajęcie kogoś na pokaz... Reszta się układa :) ale w razie czego będę pamiętać :)
            • Gość: oganizator Re: [PILNIE] szukam tancerza/striptizera na wiecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.10, 11:47
              a tak z ciekawości... co przewidujecie w ramach "reszty"?
              • Gość: hehe Re: [PILNIE] szukam tancerza/striptizera na wiecz IP: *.toya.net.pl 18.08.10, 13:09
                Widzę nie odpuszczasz, ale raczej interesu nie zrobisz. A pomysły to
                trzeba mieć oryginalne a nie po forach szukać organizatorze z przypadku
              • ciocia_rada Re: [PILNIE] szukam tancerza/striptizera na wiecz 22.08.10, 13:45
                szczerze pisząc, nie wiem. Ja zostałam poproszona o sprawdzenie/znalezienie
                tancerza. Z tego co wiem, udało się znaleźć jakiegoś za 400zł. Mogę napisać jak
                było już po wieczorze
    • Gość: wanessa Re: [PILNIE] szukam tancerza/striptizera na wiecz IP: *.as.kn.pl 19.09.10, 18:36
      znam jednego mam nr do jego laski tez tanczy ona i on 608144426
    • Gość: szwagierka Re: [PILNIE] szukam tancerza/striptizera na wiecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.11, 00:47
      Niestety profesjonalni tancerze troszkę się cenią ale warto ponieważ po takim występie pozostaną dobre wspomnienia a całe show odbędzie się ze smakiem. Miałam już okazje być na jednym kawalerskim gdzie został zaproszony amator z ogłoszenia w gazecie i było to jedno wielkie pośmiewisko ;) więc lepiej wykosztować się te kilka zł więcej niż żałować

pozdrawiam
      • Gość: bywalec Re: [PILNIE] szukam tancerza/striptizera na wiecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.11, 00:52
        > już okazje być na jednym kawalerskim gdzie został zaproszony amator

byłem w życiu na paru kawalerskich (w tym na swoim) ale na żadnym nie było striptisera! i nie żebym jakoś szczególnie żałował...
    • Gość: Madziasix Re: [PILNIE] szukam tancerza/striptizera na wiecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 09:52
      Jeżeli chodzi o Striptizerów i wieczory panieńskie w większych miastach to nie ma z tym problemu gorzej jak musi dojechać do innego miasta i liczy sporo za dojazd :( Jak macie problem z szukaniem w google to tutaj jest kilku Panów występujących na wieczorkach

www.exclusive-seniorita.pl/panienski.php

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka