Dodaj do ulubionych

Potrzebne rzeczy dla dzieci

24.09.10, 00:41
Witam
Organizuję pomoc materialną dla pewnej samotnej mamy trójki chłopców:
- Dawidek 4 miesiące
- Kacper 4 latka
- Rafał 7 lat.
Ubrania, buty, kurtki, ZABAWKI, wózek dla malutkiego.
Jeśli ktoś ma i chciałby oddać wózek spacerowy lub pieluchy czy inne niepotrzebne rzeczy dla dzieci to bardzo proszę o informację będziemy bardzo wdzięczni. Przyda się wszystko.
Potrzebne ubranka zimowe w rozmiarze 68/74 i większe oraz 104 i NAJBARDZIEJ 122/128. Buty przede wszystkim kozaki na 25 i 30. Mile widziana każda pomoc.
Jestem z Bałut.
Obserwuj wątek
    • nett1980 Re: Potrzebne rzeczy dla dzieci 24.09.10, 11:54
      Kontaktowac sie z Toba przez adres gazety.pl?
      • wuwanek4 Re: Potrzebne rzeczy dla dzieci 24.09.10, 21:01
        Poproszę najchętniej na priva. Dziękuję za zainteresowanie i serdecznie pozdrawiam
        MONIKA
        • Gość: brutus Re: syndrom pomocowy IP: *.pools.arcor-ip.net 25.09.10, 17:08
          Smutna to historia, zaiste. Czy w chwili poczecia byla ta rodzina tez taka biedna? Oby nie przytrafilo sie nastepne biedne dziecko, skazane na zewnetrzna pomoc.
          • wuwanek4 Re: syndrom pomocowy 25.09.10, 19:22
            Smutne to jest że zamiast pomóc z serca to wygłasza się takie opinie. Dla informacji kobieta jest sama bo nie wszyscy mężczyźni są wierni i kochający mówiąc kulturalnie, a kiedy już myślała że sobie poradzi to wszystko zabrała jej powódź ... w takiej sytuacji nie mogła i nie miała gdzie wrócić do pracy (jest kosmetyczką - nie patologia) ... nie ma nic ... domu, męża, pracy, pieniędzy ale ma dzieci, które kocha jak mało kto ... i to wcale nie jest śmieszne ....
            • Gość: brutus Re: syndrom pomocowy IP: *.pools.arcor-ip.net 26.09.10, 10:09
              no poprostu dramat kosmetyczki po (m)nocnych, przejsciach niech wiec odsprzeda swoje "przezycia" na scenariusz do bolywudu i kupi zaistnialym dzieciom, cos przyszlosciowego a sobie zafunduje skuteczna antykoncepcje;)
              • wuwanek4 Re: syndrom pomocowy 26.09.10, 13:55
                Dramat to test to co masz w głowie!! Współczuję ci ... sam jad, wredota i chamstwo al e trudno głupich się nie sieje sami się rodzą ... i szkoda ze zawsze piętnuje się tych co mają więcej dzieci ciekawe ile rodzeństwa ma twoja matka czy ojciec i co to też patologia?
                • Gość: brutus Re: syndrom pomocowy IP: *.pools.arcor-ip.net 26.09.10, 14:59
                  poczytaj o toksycznych rodzicach, oplaca sie zainwestowac czas na czytanie - biblioteka chyba od socialnych nie pobiera oplat :)
                • Gość: kosmetyczka Re: syndrom pomocowy IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.09.10, 17:48
                  www.jobrapido.pl/?q=kosmetyczka%20%C5%82%C3%B3d%C5%BA
                  Niech idzie do pracy.
                  • Gość: brutus Re: syndrom pomocowy IP: *.pools.arcor-ip.net 26.09.10, 18:08
                    no co ty, a przyjemnosci z nastepnym frajerem a kochanie dzieci, nie ma o czym mowic - trzeba zabrac dzieci zaburzonej kobicie, bo jeszcze proboszcz albo katecheta sie nimi zajmie
                    • wuwanek4 Re: syndrom pomocowy 26.09.10, 18:16
                      Słuchaj brutus nie wiem kto cię skrzywdził ale daj sobie na wstrzymanie i nie wydurniaj się już ... pracy szukamy ale jak pisałam jest to osoba z terenów dotkniętych falą więc jest trudno, ludzi zwalniają tam teraz niż przyjmują ... szkoda widzę tu czasu i energii ...
                      • Gość: zenek Re: syndrom pomocowy IP: *.toya.net.pl 14.10.10, 23:23
                        a jak są wierni i kochaj acy to kobieta się szlaja z kim popadnie i w dupie ma takiego frajera. Jesli stać ja było na bzykanie- niech tatuś utrzymuje. Tatusia nie ma ? jej problem. nie mam dzieci- bo mnie w tym popieprzonym kraju nie stać ! ją stać na 3 ? albo tepa= wykastrować, albo oddnieść czarnym- jak pieprzą słodkie słówka, zakazy, nakazy a ciemnogród w to wierzy- niech płacą za o co chcą. Albo dziana.........trójka dzieci ? musiałbym mieć ze 30 tys na koncie na ten cel by zdecydować się na 3 dzieci. Na poczatek. wiec albo naciaga, albo alternatywnie myślaca. w obu przypadkach- niech martwią się czarni, albo rząd, kt óry pozwala ułomnym na rodzenie
                        • Gość: koleś Re: syndrom pomocowy IP: *.toya.net.pl 14.10.10, 23:30
                          Ziomek, życie jest naprawdę bardziej złożone niż pisanie na forum. Nie oczerniaj ludzi jak ich nie poznałeś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka