michael00 31.03.04, 16:13 Do sklepu idę, a tam cukru nie ma. Na łby się pozamieniali nie wiem z kim nie wiem którzy, czy co? Ręce opadają chyba od ciężaru toreb z cukrem. Polecam jeszcze stacje benzynowe, herbatkę kupić i garściami cukier brać! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ab84 Re: Jeszcze zostało trochę cukru! 31.03.04, 19:04 o co chodzi z tym cukrem?? nie jestem w temacie a podobno ludzie kupuja po 10 kg... czy jest cos o czym nie wiem i czy powinnam o tym czyms wiedziec czy lepiej nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
camelot Re: Jeszcze zostało trochę cukru! 31.03.04, 19:37 Ludzie ja słyszałem że po wejściu do unii cena mąki podskoczy 5-ciokrotnie. Słyszałem też że benzyna zdrożeje do 10 złotych za litr a prąd 10-ciokrotnie. Proponuję aby w ramach głupoty polskiego narodu wykupić cały prąd na zapas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Jeszcze zostało trochę cukru! 31.03.04, 19:41 czyli nie ide do sklepu :P pewnie bedzie tak ze nic za bardzo nie zdrozeje, a nawet jesli... taka cena wejscia do UE... Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Uwaga, przekaz podprogowy 31.03.04, 19:43 camelot kup cukier napisał: Ludzie kup cukier ja słyszałem że po wejściu do *kup cukier* unii cena mąki podskoczy *kup cukier* 5-ciokrotnie. Słyszałem *kup cukier* też że benzyna *kup cukier* zdrożeje do 10 złotych *kup cukier* za litr a prąd *kup cukier* 10-ciokrotnie. Proponuję *kup cukier* aby w ramach głupoty *kup cukier* polskiego narodu wykupić *kup cukier* cały prąd na zapas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*kup cukier* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chciałbym, korzystając z okazji, przeprosić wszystkich, którzy mogli poczuć się urażeni moim, jakże subtelnym, przekazem podprogowym. Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen nominowac uerka do kolorowego zelka... 31.03.04, 19:50 znaczy sie do salvadora ciapkowanego :* Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Ale bomba! (kaloryczna) 31.03.04, 23:30 bomba kaloryczna to moja herbata... na kubek przypadaja dwie mocno czubate lyzeczki cukru :D Odpowiedz Link Zgłoś
aard Czemu sama nie nominujesz? 01.04.04, 09:41 To proste, wklejasz link na wątek o Salv i kandydatura gotowa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Czemu sama nie nominujesz? 06.04.04, 13:05 a widzisz, nie wiedzialam, ze moge :P Odpowiedz Link Zgłoś
aard Nie tylko możesz, ale powinnaś :-) 06.04.04, 13:15 Przecież my-kapituła nie jesteśmy wszechobecni i wszechczytający, więc coś nam może umknąć - im więcej osób wrzuca kandydatury na wątek o Salv, tym większa szansa, że nie przeoczymy zadnego godnego kandydata do nagrody :-) A wątek tymczasem znów na górze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen nie jest zle-e-e-e-e-e-e-e 06.04.04, 13:21 ratunku lakier do paznokci mi nie dziala ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: Jeszcze zostało trochę cukru! 01.04.04, 08:49 Też chciałem kupić cukier bo nie miałem czym słodzić a tu nie ma. A z tym prądem to dobry pomysł. Tylko w czym to magazynować? Mam 2 beczki, plastikową i metalową, plastikowa chyba będzie lepsza bo matalowa może kopać jak się prądu napcha. Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mch Re: Jeszcze zostało trochę cukru! IP: 62.29.134.* 01.04.04, 14:09 Ja już nakupowałem prądu i schowałem do szafy. Będzie na czarną godzinę. A może powienienem też kupić drugą szafę? Może one tez zdrożeją?! O rany, to może być straszna prawda, kupię więc sobie mebli na zapas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolekcjoner Re: Jeszcze zostało trochę cukru! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 14:21 jednak na cos przydaly sie te wyczerpane baterie ktore zbieram od lat. naladuje je teraz i bedzie jak znalazl gdy wejdziemy juz do Unii... ...moze uda sie kogos oswiecic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b00g13 Re: Jeszcze zostało trochę cukru! IP: *.net / *.pl 01.04.04, 14:27 schowałem do piwnicy parę ładnych metrów powietrza Odpowiedz Link Zgłoś
aniapakero Re: Jeszcze zostało trochę cukru! 06.04.04, 14:55 W Leader Szajsie wprowadzili limit- jednorazowo można kupić tylko 13 kg:D Odpowiedz Link Zgłoś