Dodaj do ulubionych

Dopalacze dalej trują, uczniowie maszerują Piot...

IP: *.40.67.244.sub.mbb.three.co.uk 04.10.10, 21:13
zalegalizujcie marie
Obserwuj wątek
    • Gość: ShpxLbh Zalegalizować naturalną konopię. IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.10, 21:41
      i problem z głowy. tylko zacofani ludzie - ignoranci, niedouczeni, wiedzący ''wszystko'' czyli NIC. mają w dupie prawa innych ludzi, czysta komuna w głowach takich tępaków. gratulacje wam składam:)

a co do dopalaczy, kiedyś trochę popalałem ich, ale żadna frajda, więcej skutków ubocznych.. a ten kto łyka tabsy i wciąga koko - szacun, życie wam niemiłe. można stestować, ale nie wpadać w nałóg bo to wyniszczy wiele osób.
      a koleś smarta/dopalaczy.com itp..
      proszę idź walczyć o SWOJE, przegoń tych patałachów co zbijają kapitał polityczny na legalnym interesie i tylko dlatego, że widzą, że nie pobierają AKCYZY od Ciebie jak od innych używek, to gnębią Was i zamykają bezprawnie. liczę na Waszą wygraną.. bo tak byś nie może..
      każdego mogą tak przyblokować jak w państwie totalitarnym, któremu ktoś podpadł a widzi populistyczne względy aby go zamknąć..!

bless!
      legalize thc !!
      • dalton78 Re: Zalegalizować naturalną konopię. 05.10.10, 12:14
        Pocieszające jest to, że adwokaci jakoś nie garną się reprezentować tego "legalnego interesu". Oczywiście jakaś kanalia za kasę zrobi wszystko. Adwokat jak najbardziej potrzebny będzie, kiedy wszystkim sprzedawcom i szefowi zostanie postawiony zarzut wprowadzania do obiegu czegoś zakazanego.
        Na chwilę obecną chyba jednak nic nie znaleźli i co mnie przeraża to to, że zapłacimy (czyli również ja) za straty spowodowane zamknięciem biznesu a dodatkowo codziennie płacimy za odtruwanie tych debili. Za to powinni płacić sami. To nie wypadek samochodowy, żeby należała im się bezpłatna opieka medyczna.
    • Gość: ap Maszeruja młode chlory:))) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.10.10, 22:12
      jaki piękny marsz Pawków Morozowów w słusznej sprawie, wcześniej te małe chlorki i im podobne maszerowały w kato sprawach pewnie hehehe, a co weekend zachlewają się na umór alkiem, orzygują miasto i autobusy, palą trawską co jak widać lasuje im do tego stopnia mózgi że jak bydło można ich wyprowadzić na ulicę na chwałę komisarza S. (ciekawe że ten ZSRR też był na S.):))))))))))))0
    • Gość: Voiceless Dopalacze dalej trują, uczniowie maszerują Piot... IP: *.cdma.centertel.pl 04.10.10, 23:33
      Kolejny raz jestem pelen podziwu co do profesjonalizmu pismakow z gazeta.pl. Wlasciciel sieci ma na imie Dawid a nie Krzysztof, moglibyscie chociaz udawac ze wiecie cokolwiek o rzeczach, o ktorych piszecie.
      • Gość: gosc Re: Dopalacze dalej trują, uczniowie maszerują Pi IP: *.smrw.lodz.pl 05.10.10, 09:41
        wybory blisko, trzeba czyms sie wykazac, a jak mowil glowny ideolog PIS-u "ciemny lud wszystko kupi" i niestety to jest prawda
    • Gość: rubico Legalize it. IP: *.xdsl.centertel.pl 05.10.10, 11:01
      Palić, sadzić zalegalizować..nie dopalacze oczywiście, a marihuanę.
      To jedyne rozwiązanie!
      Pyt:Kiedy wzrośnie sprzedaż margaryny?
      Odp:Jak zakażemy sprzedaży masła.
    • Gość: ja Re: Dopalacze dalej trują, uczniowie maszerują Pi IP: 202.124.74.* 05.10.10, 12:25
      No BRATKU, kto pod kim dołki kopie ten sam w nie wpada.

Ponoć pederastom w więzieniach niezłe szkolenie dają - dilerzy też się doigrają i im ktoś w końcu DOPALI.
      • Gość: cv Ale z jakiej paki ratowac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.10, 13:15
        Jak taki debil to bierze, to niech potem zdycha. Na tym polega ewolucja ze kretynow sie odsiewa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka