Dodaj do ulubionych

Kopalnia San Jose

13.10.10, 10:49
41 lat temu siedzialem w nocy ogladajac w tv ladowanie na Księżycu, z równymi emocjami czekałem dzisiejszej nocy na wynik akcji ratunkowej - porównywalne :)
co to ma do tego forum?? ...człowiek potrafi... jak chce ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: gorol Re: Kopalnia San Jose IP: 178.73.48.* 13.10.10, 10:54
      Ja od 5 rano na bbc ogladam relacje live.
      I tez mam podobne wrazenia - ze jak czlowiek chce, to moze. Chilijskie mogly przeciez spokojnie powiedziec dwa miesiace temu, ze kontaktu z gornikami nie nawiazano i nikt by nie mial pretensji.
      Dodatkowo jak patrze na tych gornikow i ich rodziny na tle wszystkich oficjeli, ktorzy "witali" pierwsza 4, to ta mysl - o nie uratowaniu - robi sie jeszcze jasniejsza. Wszak oni ratuja 33 zwyklych, szarych, biednych ludzi. Jak sie popatrzy na koszt tej operacji - niepewnej przeciez - to budzi to moj szacunek.
      I tak na marginesie, to wielkie brawa za PR calej tej akcji ratunkowej. Transmisje sie oglada lepiej niz final 100m na igrzyskach olimpijskich :)
    • Gość: pal Re: Kopalnia San Jose IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 11:14
      No, pasjonujący post, a jak z Łodzią związany, aż mnie ciarki... !
      • Gość: gorol Re: Kopalnia San Jose IP: 178.73.48.* 13.10.10, 11:26
        Z lodzia zwiazany jest tak, ze jak czytam takich glupkow,jak ty, to wiem, ze jak ktos wpadnie do studzienki kanalizacyjnej na Wolczanskiej, to tacy jak ty, powiedza: nie ma szans. Zostawcie go tam, nie zdycha.
        • Gość: pal biję się w cyc, tj pierś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 12:39
          Rzeczywiście, jestem nieopisanym głupkiem. Nigdy by mi nie przyszło do głowy łączyć kanalizacji na Wólczańskiej z lądowaniem na księżycu i akcją ratowniczą w Chile.
          O którą studzienkę Ci chodzi? Zasadzę się tam i będę czekać, jak na głupka przystało.
    • witoldzbazin Re: Kopalnia San Jose 13.10.10, 15:42
      jak widać rząd Chile dba o pracowników...nie muszą zbierać jabłek za 70zł dniówki na czarno
      oto gdzie zawędrował ten kraj pod rządami POszewików hehehehehe
      i wypadków więcej
    • em.haa Re: Kopalnia San Jose 13.10.10, 20:23
      Wyjdą, nie wyjdą... nie ma to dla mnie większego znaczenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka