keridwen 01.04.04, 23:57 bardzo prosze o zablokowanie konta uzykownika the_elviz... jego obrzucanie interaktywani innych forumowiczow przestalo juz byc zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
micin Veto! ;-) 02.04.04, 00:31 A mnie osobiście to wisi. Tak, jak cały Elviz. Nie muszę go ignorować, żeby go nie widzieć /metaforycznie/. Czasem odpowiem na jego bełkot, a czasem udam, że go nie ma. Zresztą praktycznie cały czas on dla mnie nie istnieje...jest jakimś mutantem tego forum, który musi czasem podnieść trochę adrenaliny forumowiczom. Mnie dzisiaj to bardzo dobrze zrobiło. Lubię, kiedy podnosi mi się ciśnienie, lubię go trochę podenerwować. Wiem dobrze, że w tym momencie JA zachowuję spokój i mam go głęboko w dupie, natomiast jemu toczy się piana z gęby. /próbowałam, naprawdę próbowałam znaleźć inny odpowiednik, ale 'gęba' ewentualnie 'ryj' pasuje najlepiej. I teraz pora na cenzurę, której Elwisiątko tak bardzo nienawidzi!!!/ Soooorki za wyłamywanie się z szeregu! Ale jestem jaka jestem. I tak już pozostanie...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
default_user Veto! plus jeden 02.04.04, 00:57 Czy zablokowanie kogoś będzie dla niego karą? Początkowo może tak, ale szybko o niej zapomni. Dużo bardziej będzie go bolało, gdy będzie się mógł wypowiedzieć, ale spotka się z zerowym odzewem. Niech się piekli, niech się pieni! Wierzę, że robi to w jakimś celu, a celem tym jest najprawdopodobniej zwrócenie na siebie uwagi. Byle jak, pod byle pretekstem, ale ważne by zaistnieć, by go ludzie zobaczyli. Wystarczy takie posty omijać i zwyczajnie nie odpisywać. Czy może być coś bardziej upokarzającego niż brak odzewu, gdy się tak mocno o niego zabiega? A Wam wszystkim życzę odrobiny dystansu, szczególnie w stosunku do pieniaczy. Pomaga! Pozdrawiam M..M Odpowiedz Link Zgłoś
zusmann Re: Veto! plus dwa 02.04.04, 06:46 A zablokujcie go sobie w Moim Forum czy jak mu tam (tzn w Swoim, w Moim już zablokowany jeden jego nick) Wtedy: a. nie zmieni nicka, żebyście go czytali, b. "spotka się z zerowym odzewem" jak wyżej default_user napisał. Ja go zablokowałem po jego chamskich wypowiedziach nt Keridwen w zeszłym roku. I tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota In merito przyznam rację 02.04.04, 16:59 Ale zauważ, że jeśli użytkownik forum generalnie jest chamski wobec większości forumowiczów, to może jedynym sposobem jednak byłby porządny kopniak z cyklu "tych klientów nie obsługujemy"? (ale opcja blokowania nicka faktycznie się sprawdza ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Nie wiem czy na temat, bo nie rozumiem podtematu 03.04.04, 15:02 > Ale zauważ, że jeśli użytkownik forum generalnie jest chamski wobec większości > forumowiczów, to może jedynym sposobem jednak byłby porządny kopniak z > cyklu "tych klientów nie obsługujemy"? A jaką metodą ma być wyłaniane to, kto jest chamski generalnie i wobec większości? Czy pod uwagę miałaby być brana też opinia forumowiczów, czy tylko własne widzimisię administratorów? Bo jeżeli to drugie, to chyba odpada bo to wtedy nie wobec większości, bo jeżeli tak, to trzedba brać pod uwagę opinię większości. Skąd administratorzy mają wiedzieć, że ktoś poczuł się obrażony. Zostaje zatem opcja pierwsza, z uwzględnieniem większości. Ale jak ustalić tę większość? Czy ilość forumowiczów jest policzalna? No to może od razu nie owijać w bawełnę i opierać się na opinii TWA, TWM czy jak się tam te kręgi zwą. I dla przypomnienia, conajmniej jedna lista już została stworzona osób, które powinny z forum wylecieć. To może zacząć od nich? Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Może nie do końca w temacie ;) 02.04.04, 08:20 www.polsoft.net/motylek.swf Odpowiedz Link Zgłoś
the_elviz Superrr:) 02.04.04, 11:51 ci co nie chcą niech nieodpisują. Jestem za. Natomiast Keri - ty też obrażasz, wielu innych również - czy w związku z tym zablokujemy kilkanaście kont? Ooo i Keri niech też się na moich wątkach i pdwątkach niewypowiada, będzie super (a radziłem jej już to rok temu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. A to dobre! IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 04.04.04, 00:49 > bardzo prosze o zablokowanie konta uzykownika the_elviz... Skutecznosc tego rozwiazania jest malejaca funkcja czasu. Moment kiedy funkcja skutecznosci osiaga 0 to moment zalozenia nowego konta przez uzytkownika the_elviz. Tak. Odpowiedz Link Zgłoś