Gość: ksentus IP: *.toya.net.pl 04.11.10, 13:33 a autorem listu czasem nie jest Joński??? Mógłby w ten sposób dzięki "protestom społecznym" wycofać się z sylwestra, który i tak będzie we Wrocławiu.... smutek... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elodzianin Chcę Sylwestra w Łodzi IP: *.bul.uni.lodz.pl 04.11.10, 13:58 Chcę Sylwestra w Łodzi! Chcę ciekawej, fajnie zorganizowanej promocji mojego miasta! Chcę tego tak jak- zapewniam- wielu Łodzian! Chciałbym żeby w tym mieście coś się działo, nawet kosztem chwilowego zakorkowania kilku ulic, choć myślę, że miejsce na tą imprezę można znaleźć lepsze niż wymienione w artykule i proponowane wcześniej przez władze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkel Re: Chcę Sylwestra w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 16:30 Promocji? Na przykład przez założenie prezerwatywy na pomnik Kościuszki, bo tak sobie telewizja rok temu zażyczyła? Niech Wrocław się błaźni, Łódź dziękuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tof List: Nie chcę sylwestra w newralgicznym punkci... IP: *.toya.net.pl 04.11.10, 14:02 Artykuły w łódzkiej części GW są coraz bardziej żenujące. Ten na przykład przypomina mail pisany wieczorem do koleżanki. Na tyle późno wieczorem że w połowie autorka zmienia wątek i w sumie to już w ogóle nie wiadomo o co jej chodzi. Czy redaktor naczelny czyta czasem teksty swoich podopiecznych?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: List: Nie chcę sylwestra w newralgicznym punk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 14:13 a doczytałeś, ze to list? :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość A na ..uj komu taki syf w mieście? IP: *.centertel.pl 04.11.10, 14:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kekusz co to za bełkot ?!? IP: 87.204.211.* 04.11.10, 14:13 co to za bełkot?! jak mogliście coś takiego zamieścić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap a u ciebie pańciu w domu wszyscy zdrowi?:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.10, 15:13 to już lepiej wypociny dziennikarzyków z GŁ drukować niż takie durne listy:)))))))))))))przecież z tego bełkotu nic nie da się zrozumieć:))) ja też list napisze że nie chce takich Łodzian jak autorka:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ List: Nie chcę sylwestra w newralgicznym punkci... IP: *.toya.net.pl 05.11.10, 17:15 Dlaczego sylwester na Piotrkowskiej przy Mickiewicza powoduje objazdy wielu linii komunikacji miejskiej? Przecież te imprezy odbywają się zawsze po północnej stronie skrzyżowania, więc samo skrzyżowanie jest przejezdne. Natomiast porównania sylwestra do przywrócenia 41 - majstersztyk. Czekam na artykuł, że nie może być w Łodzi imprezy noworocznej, bo wysprzątano Górkę Retkińską. Odpowiedz Link Zgłoś