Dodaj do ulubionych

Prezent Platformy dla Waszczykowskiego? Mapa Ło...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 16:54
"Markiewicz opowiadał, że za Dejmka do Teatru Nowego przyjeżdżała cała Polska, a dziś na niektórych spektaklach jest po kilka osób. "
Ale za to jest tam zatrudniona Pana koleżanka z konferencji - Bożenna Jędrzejczak!
Która wybitnie wykazywała się podczas zamieszek jakie odbywały się w Teatrze Nowym.
Obserwuj wątek
    • Gość: Michał M. Re: Prezent Platformy dla Waszczykowskiego? Mapa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 17:07
      Waszczykowski nie przyjął PLANU Łodzi? To może niech młodzieżówka PO prześle ją do Gazety Wybiórczej, dla redaktora Wasiaka. Przyda mu się.
      • Gość: ankax Re: Prezent Platformy dla Waszczykowskiego? Mapa IP: *.toya.net.pl 15.11.10, 17:55
        Waszczykowski, zam. Warszawa - Wesola, idz pan tam gdzie mieszkasz, mapy nie trzeba wszystkie sa rownolegle, wiecej tu nic nie napisze, bo szkoda klawiatury
        • Gość: rwt Re: Prezent Platformy dla Waszczykowskiego? Mapa IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 15.11.10, 18:02
          Kocham Łódź, mieszkam tu już w czwartym pokoleniu, ale jak to wszystko czytam, to ŻYGAĆ SIĘ CHCE !!!
      • Gość: a Re: Prezent Platformy dla Waszczykowskiego? Mapa IP: *.toya.net.pl 15.11.10, 21:24
        Gość portalu: Michał M. napisał(a):

> Waszczykowski nie przyjął PLANU Łodzi?

Nie przyjal, bo tu nie mieszka. Zlozyl jednak obietnice wyborcza, ze jak tylko te wybory wygra to z miejsca przeprowadza sie do Lodzi (przypominam, ze zaden inny kandydat takiej obietnicy nie zlozyl!).

Moze wiec wtedy polakomi sie na ten plan, totez niech sie mlodziezowka PO z tym planem tak lekkomyslnie nie rozstaje.
    • v-2-1 Prezent Platformy dla Waszczykowskiego? Mapa Ło... 15.11.10, 18:55
      Zastanawiam się poco ten pan przyjeżdża do Łodzi?Nie ma najmniejszej szansy na prezydenturę naszego miasta-nic o Łodzi nie wie, potrafi mącić ,nakręcać spirale nienawiści kocha występy w telewizjach ogólnopolskich żeby się promować jaki to on był wybitnym mężem stanu.Pajac.
    • mineyko Prezent Platformy dla Waszczykowskiego? Mapa Ło... 15.11.10, 19:00
      Panie Waszczykowski!
      Zapomniał Pan o najważniejszym!
      O ojcu Rydzyku zwanym Ojdyrem, o nim należy stale wspominać.
      A Macierewicz i min.Fotyga zwana "Zeżryjcie mnie muchy" jak się dobrze sprawią, to wojna USA - Rosja jak w banku. Oczywiście jak pogadają z prezydentem Obamą.
      Wilno i Lwów wracają do macierzy.
      Natomiast PIS-owska delegacja ląduje tam gdzie jej miejsce, to znaczy w Kochanówce, chociaż z Warszawy do Tworek znacznie bliżej!
    • Gość: del Campo dla Waszczykowskiego kupić bilet na Seszele IP: *.opole.hypnet.pl 15.11.10, 19:04
      czym my sobie zasłużyliśmy że takie mierne osobowości próbują nas reprezentować ????
    • aaaaaa_a Prezent Platformy dla Waszczykowskiego? Mapa Ło... 15.11.10, 20:30
      Okazuje się, ze wielu [potrafi docenić Camerimage. Rodzi sie pytanie..? Dlaczego w swoim czasie takie kreatury jak Sadzynski czy Jonski zlekcewazyly ten Festiwal i doprowadzily do jego utraty.
    • ww_lodz Prezent Platformy dla Waszczykowskiego? Mapa Ło... 15.11.10, 20:32
      Czy ten facet nie ma poczucia zażenowania?
      Bo we mnie każdy jeden artykuł o tym "kandydacie" wzbudza we mnie zażenowanie.
    • Gość: max77 Prezent Platformy dla Waszczykowskiego? Mapa Ło... IP: *.retsat1.com.pl 15.11.10, 20:35
      Porządek, spokój, dość cwaniactwa, po 21 listopada zaczną się lepsze czasy dla naszego miasta. Hanna Zdanowska da radę!
      • Gość: Che, che, che. Re: Prezent Platformy dla Waszczykowskiego? Mapa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 23:56
        >Hanna Zdanowska da radę!

Może lepiej niech "da" Radzie.

(Przepraszam, ale od wazeliny robię się prostacki)
        • Gość: a Re: Prezent Platformy dla Waszczykowskiego? Mapa IP: *.toya.net.pl 16.11.10, 00:01
          Gość portalu: Che, che, che. napisał(a):

> >Hanna Zdanowska da radę!
          >
          > Może lepiej niech "da" Radzie.
          >
          > (Przepraszam, ale od wazeliny robię się prostacki)

To powiedz swojemu partnerowi, zeby ci mniej smarowal.
          • Gość: Che, che, che. Re: Prezent Platformy dla Waszczykowskiego? Mapa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 00:15
            Niestety nie jestem jeszcze na tyle postępowy, żeby go posiadać.

A Ty robisz się prostacki po jakimś wynalazku, czy taki już się urodziłeś?
            • Gość: a Re: Prezent Platformy dla Waszczykowskiego? Mapa IP: *.toya.net.pl 16.11.10, 00:35
              Gość portalu: Che, che, che. napisał(a):

> Niestety nie jestem jeszcze na tyle postępowy, żeby go posiadać.

Niestety, ale teraz juz za pozno na takie wyznania. Trzeba bylo nie pisac lekkomyslnie bzdur - bedziesz mial nauczke na przyszlosc (przynajmniej w teorii).
              • Gość: hehe Re: Prezent Platformy dla Waszczykowskiego? Mapa IP: *.toya.net.pl 16.11.10, 00:38
                To znaczy tylko ty możesz pisać bezmyslne bzdury i nie wyciągać z tego żadnych wniosków. A co na to twój partner skoro juz o tym sam zacząłes??? Nie wstydzi się za ciebie?
    • Gość: roosevelt5 Zemsta Kaczyńskiego? IP: *.toya.net.pl 15.11.10, 20:55
      Zemsta?
      Hm...na to wygląda.
      Czy ktoś pamięta jak to pewnego razu przyjechal do Łodzi i jedna pani Bisneswoman nawtykała mu za to co robią (dokladnie to nie robią) podczas prac remontowych na ul Piotrkowskiej?
      Aby było śmieszniej to wtedy jak za Gierka podczas wizyty praca na całego.
      A przed i potem byla głucha cisza.
      J.K. jest pamiętliwy i na wybory prezydenta Łodzi wybral spadochroniarza - z pozoru Łodzianin.
      W rzeczywistości z niego taki Łodzianin jak z koziej d..y trąbka.
      A najbardziej rozbawił mnie tekst jak to pytającym wzrokiem mówił o Camerimage.
      Waszczykowski tyle wie o Łodzi co ja o Wąchocku.
      K....mać!!! I taki człowiek ma być prezydentem mojego miasta.
      • Gość: ankax Re: Zemsta Kaczyńskiego? IP: *.toya.net.pl 15.11.10, 21:01
        nie martw sie nie bedzie:)
      • Gość: a Re: Zemsta Kaczyńskiego? IP: *.toya.net.pl 15.11.10, 21:22
        > Zemsta?

Gdzie tam zemsta. Mozliwosci sa dwie:

1. facet kompletnie postradal zmysly
        2. facet kompletnie postradal zmysly, ale zdazyl jeszcze przeprowadzic kalkulacje, iz warto wystawic kandydata, ktory przegra, bo wtedy bedzie mozna urzadzic piekielna awanture, ze to spisek mediow i rozpowiadac niczym balwan, ze wynik wyborow to straszliwa pomylka.

> Aby było śmieszniej to wtedy jak za Gierka podczas wizyty praca na całego.

Smieszniej to by moze bylo, gdyby to byla prawda.
    • Gość: a Program Waszczykowskiego widzialbym tak: IP: *.toya.net.pl 15.11.10, 21:18
      - przeprowadzka do Lodzi
      - odszukanie "zlodzieja" laptopa
      - budowa tarczy antyrakietowej
      - wyjasnienie przyczyn popularnej "katastrofy smolenskiej"
      - budowa pomnika Lecha Kaczynskiego

no i jeszcze rewitalizacja, bo to teraz popularne slowo wsrod kandydatow.
      • Gość: ankax Re: Program Waszczykowskiego widzialbym tak: IP: *.toya.net.pl 15.11.10, 21:22
        dodam budowe kosmodromu i rakiety, zeby mnie wysadzic na marsa, + kolega i jego kot
        czy ja wiem czy nie glupie? ja sie doloze:)
        • Gość: a Re: Program Waszczykowskiego widzialbym tak: IP: *.toya.net.pl 15.11.10, 21:47
          Gość portalu: ankax napisał(a):

> dodam budowe kosmodromu i rakiety, zeby mnie wysadzic na marsa, + kolega i jego
          > kot
          > czy ja wiem czy nie glupie?

Kretynskie wrecz.
        • Gość: damianx Re: Program Waszczykowskiego widzialbym tak: IP: *.ghnet.pl 15.11.10, 21:50
          mozemy lecieć nie ma problemu :)
    • al.pharg Prezent Platformy dla Waszczykowskiego? Mapa Ło... 15.11.10, 23:17
      Zdewaluował mi sie facet, ale gorszym złem jest powierzchowny i cwany Domaszewicz, młodzik bez wiedzy, który teraz wchodzi w tyłek Zdanowskiej.
    • Gość: Dudu Kibice Widzewa głosują na kandydatów Stowarzyszeń IP: *.astral.lodz.pl 15.11.10, 23:28
      FW i TW!!!!!!!
      Nie wierzymy w fałszywe obietnice, nie wierzymy politykom - sami załatwimy swoje sprawy!!!

Mamy 1910 powodów żeby popierać swoich!!!

www.widzewtomy.net/index.php?option=com_content&view=article&id=1179:nasi-kandydaci-do-rady-miasta&catid=1:z-ostatnich-dni&Itemid=99
      • Gość: a Re: Kibice Widzewa głosują na kandydatów Stowarzy IP: *.toya.net.pl 15.11.10, 23:30
        > FW i TW!!!!!!!
        > Nie wierzymy w fałszywe obietnice, nie wierzymy politykom - sami załatwimy swoj
        > e sprawy!!!
        >
        > Mamy 1910 powodów żeby popierać swoich!!!

Bede wyjatkowo laskawy: wymien chociaz trzysta.
    • Gość: marek michalik Prezent Platformy dla Waszczykowskiego? Mapa Ło... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 00:12
      Gratuluje artykułu Gazecie. Ukłony dla pani red. B.Piegdoń-Adamczyk. To spory profesjonalizm napisać że pilnowałem drzwi przed młodzieżówką Platformy Obywatelskiej. Pewnie autor artykułu (którego nie znam), stwierdził to na tej samej podstawie, na której ja widziałem za tymi drzwiami radnego Domaszewicza chyba wodza (szefa) tej młodzieżówki.
      W lokalu kandydata na prezydenta Łodzi odbywała się konferencja prasowa Witolda Waszczykowskiego. Platforma Obywatelska a właściwie jej młodzieżówka próbowała tę konferencję zakłócić wraz z radnym Domaszewiczem. Nie przychodzę do komisarza Sadzyńskiego bez zapowiedzi, nie idę do przewodniczącego Rady Miejskiej Kacprzaka bez wcześniejszego umówienia, nie idę także do pani wojewody bez wcześniejszego telefonu. PiS w Łodzi chce tylko aby lokalna PO i jej młódzieżówki szanowały zasadę żę " my home is my county". Wszyscy zapowiedziani goście będą goszczeni w lokalu PiS, ci którzy będą naruszać mir domowy niech gardłują za drzwiami i progiem. mm
      • Gość: hehe Re: Prezent Platformy dla Waszczykowskiego? Mapa IP: *.toya.net.pl 16.11.10, 00:41
        Po pierwsze Sadzyński nie jest komisarzem. Po drugie Michalik do pilnowania drzwi się nadaje. Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Co jak co ale wykidajło się przyda Waszczykowskiemu. Wyborów nie wygra ale jak do NBP pójdzie to może o tobie nie zapomni. Szkoda że laptopa nie upilnowałes.
        • Gość: a fe Re: Prezent Platformy dla Waszczykowskiego? Mapa IP: 212.191.195.* 16.11.10, 01:05
          Sadzyński nie jest komisarzem jak ty nie jestes Sadzyńskim..
          • Gość: hehe Re: Prezent Platformy dla Waszczykowskiego? Mapa IP: *.toya.net.pl 16.11.10, 01:42
            Wniosek na poziomie autora. Zabredź cos jeszcze plizz. Dla ciebie mogę być nawet Bogusław Linda jak chcesz.
    • tomasz62 Re: Prezent Platformy dla Waszczykowskiego? Mapa 16.11.10, 00:14
      dobrze ze nie spadochron już jeden od prezia wystarczy,mam nadzieje że to nie gaśnica
    • Gość: gość Ten kandydat to całkowita żenada IP: *.xdsl.centertel.pl 16.11.10, 08:24
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka