Dodaj do ulubionych

Kluzik-Rostkowska chce stworzyć struktury PJN w...

IP: *.toya.net.pl 20.12.10, 20:36
Chętnie się dowiem, cóż Pani zrobiła dla nas łodzian przez ostatnie trzy lata ? Głosowałam na Panią wraz z rodziną, mało tego - namawiałam innych ! no cóż mamy chyba pecha ...
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Pinokio, te gnoje i oszuści, spadać na drzewo IP: *.centertel.pl 20.12.10, 20:44
      Przez ich megaściemę i oszustwo OMC mielibyśmy oszalałego padalca za prezydenta.
    • Gość: dagan Re: Kluzik-Rostkowska chce stworzyć struktury PJN IP: *.146.206.148.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.12.10, 20:49
      A co zrobili dla Łodzi pozostali posłowie którzy weszli z listy PiS.....?
    • Gość: wyborca Kluzik-Rostkowska chce stworzyć struktury PJN w... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.10, 21:11
      Może Pani poseł obejrzy stronę' Rzeczpospolita Słowiańska' i w tej sprawie również się wypowie.
    • Gość: nikoś KLuzikowa pitoli od nowa... IP: *.pai.net.pl 20.12.10, 21:23
      Kluzikowa juz obiecywala ze bedzie sie Lodzia zajmowac i guzik robi...
      a szczegolnie ta smutna pani dyrektor jej biura ktora ciagle chodzi zastraszona bo pis morduja w Lodzi...

nie ma dla was miejsca w Lodzi!!!
      • Gość: A.Wojciechowska Nie czuję się smutna ani zastraszona , działam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.12.10, 23:43
        skutecznie i otwarcie w przeciwieństwie do pseudobohatera NIkosia ( gratuluję pseudonimu - nieźle się kojarzy !!!) skrywającego się w sieci . Najwyrażniej jest pan kiepsko zorientowany i pomylił mnie pan chyba z dyrektorką innego biura poselskiego , o której było glośno w kontekście "mordu w Łodzi " . Co do zasady niełatwo mnie zastraszyć a i poczucie humoru mam duże . Jeżeli starczy panu odwagi aby się ujawnić chętnie się zmierzę ... Choć przyznam ,że ten mizerny tekścik , mający na celu dyskredytację mojej osoby bardziej mi wygląda na wypociny jakiejś sfrustrowanej pani niż cokolwiek innego . Cóz - takie życie . "Psy szczekają karawana kroczy dalej .."
        • Gość: ordynat.uchleja Re: Nie czuję się smutna ani zastraszona , działa IP: *.sds.uw.edu.pl 21.12.10, 00:18
          "skutecznie i otwarcie" - to bardzo cenna deklaracja, zwłaszcza jej drugi człon. Robi wrażenie!
          Co do deklarowanego przez panią poczucia humoru - wierzę na słowo.
          Co do anonimowości w sieci internetowej - nie istnieje. Identyfikacja, jak wszyscy wiedzą, jest prosta.
          Co do karawany - pełna zgoda. Też to widzę.

p.s. pozostaję w uporczywym przekonaniu, że pani (jeśli to istotnie pani tu pisze) jest smutna z innego powodu.
        • Gość: kika Re: Nie czuję się smutna ani zastraszona , działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.10, 20:21
          Poznałam tę panią dyr. Kluzikowej,,,bezcelne babsko !! w dodatku z kulturą że pożal sie,,,jak cała warszawka,,czyli grajdoł. Paniusi wydaje się ze to ona jest poseł !! ale skończy sie Kluzikowa i paniusia też poleci,,,na szczęście dla Łodzi.
          • Gość: chwilunia... Re: Nie czuję się smutna ani zastraszona , działa IP: *.sds.uw.edu.pl 21.12.10, 22:20
            Przecież p.Agnieszka Wojciechowska jest łodzianką, doskonale ( a nawet coraz lepiej) znaną jako "działaczka podziemnych struktur NZS w Łodzi do końca lat 80-tych".

A może chodzi o kogoś innego ?
            Pytam, bo nie wiem, ja nigdy nie poznałam tej smutnej pani.

Określenie " jak cała warszawka" być może niesprawiedliwie wykorzenia p. Agnieszkę Wojciechowską z jej naturalnego środowiska opozycyjnego...
            • ordynat.uchleja Prawie Jak Nike (PJN) 21.12.10, 22:33
              to dlatego pewnie się biduli "kice" skojarzyła z "całą warszawką"...

Legienda ...

Gdyby nie gabaryty Poncyliusza, rzec by należało : Prawie Jak Napoleon :))))
              Ten to dopiero szumiał w tej "całej warszawce"...

• Gość: Kanidzia Spadochroniara IP: *.lodz.mm.pl 20.12.10, 22:34
      Łodzianie to jednak tępe matoły, że głosują na spadochroniarzy z innych miast. Bez względu na sympatie polityczne głosuje się na łodzian, mieszkających tu na stałe. Spadochroniarz zawsze będzie przedkładał miejsce, w którym żyje nad tym, w którym został wybrany.
      • Gość: majka Re: Spadochroniara IP: *.toya.net.pl 20.12.10, 23:08
        no i za rzecznika m apani pania w:) co to troszke se wyprawia, albo kogos na lewo zatrudni albo da w leb:) PJN:) dramat
    • Gość: A.Wojciechowska Kluzik walczyła o Korczaka i prawa spóldzielców IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.12.10, 23:52
      domy pomocy społecznej , wpsierała dzieci z rodzin dysfunkcyjnych. Angażowała się w wiele łódzkich spraw . Jeśli faktycznie pani na nią głosowała to powinna pani to wiedzieć.
      Na jakiej podstawie podważa pani Jej działania ? Fakty m mówią same za siebie ...
      P.S.
      poza wszystkim prawdziwa cnota krytyk się nie boi - prosze dalej pisać te bzdury ale na anonimowość w sieci raczej bym nie liczyła ....
    • Gość: rurq Populizm w zgrabniejszym wydaniu, nic poza tym. IP: *.toya.net.pl 21.12.10, 01:01
      Spodziewałem się czegoś więcej, ale się zawiodłem. Jeśli z powodu problemów z rozkładami jazdy PKP Pani Poseł odwołuje ministra, który podpisał umowy na budowę jakiś 1500 km autostrad i dróg ekspresowych, to gratuluję rzeczowego podejścia, otwartości na dyskusję i w ogóle chęci zrobienia czegoś więcej niż bijatyki politycznej.

Ten gość i to ministerstwo zrobiło coś pozytywnego, budują realne rzeczy. Drogi, remontują kolej itp. Chyba pierwszy raz od 20 lat coś się ruszyło w tej materii, dlatego mdli mnie gdy czytam, że jedynym lekarstwem jest wywalić Grabarczyka.

Coś w stylu, skaleczył sobie Pan dłoń? Amputować poniżej łokcia. Gratuluję dobrego samopoczucia ale do wykształciucha takiego jak ja, to jednak nie trafiło.
      • Gość: gosc Re: Populizm w zgrabniejszym wydaniu, nic poza ty IP: *.smrw.lodz.pl 21.12.10, 06:54
        zapomniałeś, że teraz będzie je odwoływał
        podpisywał, bo były wybory, cha, cha:)
      • Gość: gosc Święta racja IP: *.xdsl.centertel.pl 21.12.10, 10:46
        Ta cała "Posadka Jest Najwazniejsza" to prawdziwa żenua. Zero pomysłu, zero czegokolwiek. To co mają do zaproponowania to ogólna krytyka w czambuł wszystkiego, tylko w łagodnej wersji. Taka podróbka PiS. To ja wolę nawet oryginał.

A swoją drogą:

www.fakt.pl/Jakubiak-Kaczynski-jest-mistrzem-w-,artykuly,74990,1.html
        www.wprost.pl/ar/199181/Jakubiak-pierwsza-dama-Kaczynskiego/
        www.youtube.com/watch?v=QtePpYWBPZk
    • Gość: Paweł Podstawa to ideowi ludzie IP: *.finemedia.pl 21.12.10, 07:30
      "odszedł z partii po tym, jak zaproponowano mu drugie miejsce na liście wyborczej do samorządu. Chciał dostać pierwsze"

Komentarz zbyteczny
    • Gość: gosc Kluzik - Guzik pół roku temu! IP: *.xdsl.centertel.pl 21.12.10, 10:47
      Tak wyglądało ściemnianie Polaków pół roku temu. Teraz idzie kolejna ściema, ale my tego już nie kupujemy!

www.youtube.com/watch?v=QtePpYWBPZk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka