Dodaj do ulubionych

Lech - Widzew 1:1

IP: 80.51.74.* 18.04.04, 20:49
zawsze jeden punkt więcej , jek to mówią lepiej rydz niż nic
Obserwuj wątek
    • Gość: simon Re: Lech - Widzew 1:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 23:37
      Z pewnością. Nie wiem tylko czy ma on aż taki smak. Ustaleniami przedmeczowymi
      też można sobie taki punkcik zapewnić ale i on nie pomoże. Kto oglądał ten mecz
      wie że był on żenująco slaby. I albo Widzew grał tak słabo że potrafił strzelić
      tylko jednego gola czy Lech miał grać tak żeby nie wygrać. Żałuję jedynie
      kibicow obu stron obecnych na Bułgarskiej, bo cieszyć się nie ma tak naprawdę z
      czego. Kupować meczy też nie można zawsze i już niedługo ta prawda wyjdzie. A
      Grajek niech się już wynosi. Za dużo złego zrobił w naszej lidze.
      • Gość: Franek Precz z Grajewskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 23:51
        Niech Widzew zaczyna od B klasy, ale bez Grajewskiego. To gangrena tocząca
        łodzki klub. Widzew to jest firma w polskiej piłce i tak dłużej prowadzona
        przez mugola z Hanoweru nie może być!
    • hubar oprawa? 19.04.04, 00:36
      Czemu redachtor nie chwali oprawy meczu?
    • Gość: kibic Lecha Żarty IP: 150.254.166.* 19.04.04, 10:51
      Szkoda że kluby z takimi tradycjami żartują sobie z kibiców. Na obecną chwilę
      Lech jest dużo lepszym zespołem od Widzewa i powinien ten mecz wygrać. Nie wiem
      co Grajewski obiecał Reissowi i jego kolegom za odpuszczenie tego meczu. Mimo
      wszystko życzę Widzewowi utrzymania, choć z takimi kolesiami jakich tam macie w
      kierownictwie klubu nie wiem czy warto
      • Gość: Wqrwiony Precz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 23:47
        GRAJEWSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Wynocha z Łodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Wynocha z Widzewa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Wynocha z polskiego futbolu!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka