Gość: Zbychu IP: 80.51.74.* 18.04.04, 20:49 zawsze jeden punkt więcej , jek to mówią lepiej rydz niż nic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: simon Re: Lech - Widzew 1:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 23:37 Z pewnością. Nie wiem tylko czy ma on aż taki smak. Ustaleniami przedmeczowymi też można sobie taki punkcik zapewnić ale i on nie pomoże. Kto oglądał ten mecz wie że był on żenująco slaby. I albo Widzew grał tak słabo że potrafił strzelić tylko jednego gola czy Lech miał grać tak żeby nie wygrać. Żałuję jedynie kibicow obu stron obecnych na Bułgarskiej, bo cieszyć się nie ma tak naprawdę z czego. Kupować meczy też nie można zawsze i już niedługo ta prawda wyjdzie. A Grajek niech się już wynosi. Za dużo złego zrobił w naszej lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Precz z Grajewskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 23:51 Niech Widzew zaczyna od B klasy, ale bez Grajewskiego. To gangrena tocząca łodzki klub. Widzew to jest firma w polskiej piłce i tak dłużej prowadzona przez mugola z Hanoweru nie może być! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Lecha Żarty IP: 150.254.166.* 19.04.04, 10:51 Szkoda że kluby z takimi tradycjami żartują sobie z kibiców. Na obecną chwilę Lech jest dużo lepszym zespołem od Widzewa i powinien ten mecz wygrać. Nie wiem co Grajewski obiecał Reissowi i jego kolegom za odpuszczenie tego meczu. Mimo wszystko życzę Widzewowi utrzymania, choć z takimi kolesiami jakich tam macie w kierownictwie klubu nie wiem czy warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony Precz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 23:47 GRAJEWSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wynocha z Łodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wynocha z Widzewa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wynocha z polskiego futbolu!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś