Dodaj do ulubionych

Rolety zewnętrzne

20.01.11, 18:27
Czy możecie polecić solidna firmę (zaznaczam solidną)
Nie szukam Tanio i dobrze - tak nie mozna i tego jestem świadoma

A może wręcz przeciwnie - kogo powinnam sie wystrzegać?
Dzis po małym rekonesansie w necie mam dosc mieszane opinie... jeden pan nawet powiedział, żebym sama zrobiła pomiary to on mi przesle ofertę.
Był tez taki, który za pomiary zawołał 150 PLN a zatem dziwnych postaw nie brakuje... mnie natomiast troszke brakuje czasu a zatem chetnie wysłucham dobrych rad.
(zakładam, że trolle nie mają doświadczenia w tym temacie i nie maja tez rolet)
Marta
Obserwuj wątek
    • michalsiejka Re: Rolety zewnętrzne 21.01.11, 13:07
      Witam
      Jeżeli chodzi o mnie o wykonuje rolety, ale w Warszawie - u Nas pomiar jest darmowy.

Jeżeli chcesz zorientować się w cenach to wystarczy wymierzyć szerokość glifu(szerokośc okna) , zastanowić się czy roleta ma być elektryczna czy ręczna i wysłać wymiary do firm z łodzi. Każdy powinien przesłać orientacyjną wycenę.

Powodzenia
      • Gość: Derf Re: Rolety zewnętrzne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.13, 12:51
        Jak dotąd najlepszą firmą z jaką miałem do czynienia był Debastor. Jest to firma w Łodzi, która zajmuje się roletami i żaluzjami. Mają oni naprawdę dobre jakościowo i cenowo produkty.
        • Gość: Kasia Re: Rolety zewnętrzne IP: *.adsl.inetia.pl 21.12.13, 22:32
          Ja jestem bardzo zadowolona z założonych rolet zewnętrznych w domku jednorodzinnym przez firmę Impresja Rolety z Łodzi. Obdzwoniłam kilka firm i u nich okazało się najtaniej a do tego po 5 dniach od zamówienia miałam rolety w oknach. Polecam z czystym sumieniem
          • Gość: Yurgen Re: Rolety zewnętrzne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.14, 10:23
            Dobrą firmą zdecydowanie jest Debastor. Z prostego powodu, mają atrakcyjne rolety zewnętrzne w dobrej cenie.
            • piniata67 Re: Rolety zewnętrzne 14.02.14, 15:03
              Sprawdziłem ich stronkę i rzeczywiście mają ciekawą ofertę. W wolnej chwili przedzwonie do Debastora i dowiem sie szczegółów. Może pomogą mi z wyborem rolet do mojego salonu.
              • baluty_city Re: Rolety zewnętrzne 17.02.14, 16:39
                Ja korzystałem z Kameleona www.kameleon-rolety.pl - fajne chłopaki, dobra obsługa i ceny ok.
        • Gość: Grzegorz Beda Re: Rolety zewnętrzne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.14, 19:36
          Miałem przyjemność zlecić im montaż rolet zewnętrznych, jedyna firma z woj. łodzkiego która była w stanie wykonać nie dzieloną roletę na okno 320x260 z niskiego profilu (ok 38mm wysokości) - niemiecki system Heroal - polecam. Praca wykonana zgodnie z ustaleniami, sprawnie i estetycznie.
    • Gość: www.warszawarolety Re: Rolety zewnętrzne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.11, 10:09
      Kochana pomiar jest płatny owszem ale tylko wtedy gdy na darmo wezwie klient więc jest zaliczany na poczet zamówienia,nie rozumiem takiego myślenia...
    • Gość: asia Re: Rolety zewnętrzne IP: *.toya.net.pl 28.11.13, 23:29
      ja mogę polecić firmę na Dąbrowskiego, mała, ale jestem zadowolona z roletek, pomiar miałam wykonany praktycznie z dnia na dzień, a pani proponowała nawet tego samego dnia, montaż podobnie, chyba 3 dni wtedy czekałam, roletki ładne, materiał dobrej jakości, nie takie jak w marketach, które się szybko niszczą albo nie pasują do okna, zewnętrzne też mają, firma nazywa się Polan
    • Gość: likola Re: Rolety zewnętrzne IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 13.02.17, 21:19
      jeśli ktoś jeszcze jest na etapie poszukiwań, to warto przejechać sie na ul. Kolumny do Akantu. Nie są rzeczywiscie najtańsi, ale jesli chodzi o jakość, to nie ma się do czego przyczepić. z reszta na wszystko dają gwarancję tak w razie "WU".
    • kasia_krol74 Re: Rolety zewnętrzne 21.02.17, 18:18
      ja polecam ich www.facebook.com/akantlodz/?fref=ts - z tego co pamiętam to za sam pomiar nic nie kasują.
    • Gość: mara Re: Rolety zewnętrzne IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 29.03.17, 20:25
      w łodzi jest producent takich rolet - na kolumny, Akant. Oni robią wszystko pod wymiar, z resztą pomiary sami przyjadą wziąć. Firma solidna - mi robili markizy i bez zarzutów wszystko.
    • tinysiskin Re: Rolety zewnętrzne 30.05.17, 11:29
      Fajnie, dzięki za namiar. Sprawdzę na pewno.
    • Gość: emotka11 Re: Rolety zewnętrzne IP: 95.108.8.* 14.12.20, 14:40
      Ja jakiś czas temu kupowałam rolety zewnętrzne od Shutter. Sami wykonują pomiary i mają też montaż. Ceny też całkiem niezłe, więc zostawiam linka do ich strony, jakbyś chciała trochę poczytać :) shutter-lodz.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka