lea 22.04.04, 17:06 nie ma rezerwacji! musimy kupić! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: myszka Re: Bartuś! IP: *.toya.net.pl 22.04.04, 18:00 Chciałam zauważyć, że oprócz przegladarki masz jeszcze program do obsługi poczty. Jak nie umiesz z niego korzystać to się naucz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Futrzak Dziwna maniera IP: 150.165.14.* 22.04.04, 18:24 Przecież nawet mają możliwość przez przeglądarkę obsługiwać pocztę. Ale na tym forum jest dziwna maniera (w pewnych kręgach) takiego właśnie porozumiewania się. Obrzydliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Dziwna maniera 22.04.04, 21:23 jesli nie pasuje......coz, podaruj nam graya ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan chułłanik 23.04.04, 09:24 to poniekąd ja. a ostatnio połączyłem (wirtualno-przypadkowo, ale z dobrym skutkiem!) keri z uerbim, wyszło ueri:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłylogowany ktosik IP: 62.29.134.* 23.04.04, 10:04 chułłanik rzecze takoż: > to poniekąd ja. a ostatnio połączyłem (wirtualno-przypadkowo, ale z dobrym > skutkiem!) keri z uerbim, wyszło ueri:) uer i kto?? Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Dziwna maniera 27.04.04, 18:20 Oto, czym zaatakował mnie słabiuteńkiego Juzer <gray>, gdym przez FŁ wody na parostatku Krawczyka żeglował: > a posadzicie go w barku? ;D Ech, <tekst standardowy mode> ten tylko o jednym </tekst standardowy mode> ;> Odpowiedz Link Zgłoś
aard Myszkuś 23.04.04, 09:29 Spiepszyłaś taki ładnie zapowiadający się wąt! Fstyt! A Leuś tak się starałś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boards_of_canada forumowiczusie moje! IP: *.grs-3.g1.pl 23.04.04, 10:44 KOCHAM WAS! Odpowiedz Link Zgłoś
aric Mikuś 23.04.04, 10:54 To jest najlepsze.:) Koncercik planujemy na 22 maja.:) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Aruś!! 23.04.04, 15:47 Rewelacja!! Tym razem nie przegapię z powodu wyjazdu :-D Odpowiedz Link Zgłoś
lea myszko, czy jak Ci tam 29.04.04, 15:55 wal się. jak Ci sie nie podoba, to nie czytaj!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Leuś:) 29.04.04, 16:03 Rzekłabym: z ust mi wyjęłaś, gdyby to nie było niehigieniczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Aarduś! IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 23.04.04, 12:04 po primo: odbierz pocztę;-) po secundo: zmieniłeś numer tel? po tetrio: numer gg też?? po quatro: pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
aard Micinuś! 23.04.04, 15:43 > po primo: odbierz pocztę;-) odebrałem :-) Odpiszę po weekendzie. > po secundo: zmieniłeś numer tel? Tak, ale w grudniu, informowałem. Zaraz wyślę. > po tetrio: numer gg też?? Odinstalowałem GG i nie uzywam, zawieszało mi kompa. > po quatro: pozdrawiam! :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Aardzikuś:-) IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 23.04.04, 16:35 > > po secundo: zmieniłeś numer tel? > Tak, ale w grudniu, informowałem. Zaraz wyślę. No popatrz, tak mi się wydawało, że coś pisałeś, ale zmieniałam system, zapomniałam pozgrywać wszystkiego na dyskietkę, no i baardzo dużo ważnych rzeczy przysłowiowy szlag trafił;-/ > > po tetrio: numer gg też?? > Odinstalowałem GG i nie uzywam, zawieszało mi kompa. a może by go trochę 'doTLENić? może by się nie wieszał? szkoda.... :-* Odpowiedz Link Zgłoś
aard Micinuś 26.04.04, 10:51 Tlen też odpada. Bioję się zainstalować już COKOLWIEK więcej niż muszę. Ten komp jest naprawdę obsoletny jak dodo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Aarduś IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 26.04.04, 14:27 > po primo: odbierz pocztę;-) odebrałem :-) Odpiszę po weekendzie. No i jak z tym po-łyk-endowym odpisywaniem? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
aard Miciniątko 26.04.04, 15:59 Qrcze, nie wiem. Po weekendzie nie musi znaczyć w poniedziałek i tym razem nie będzie tego znaczyć. Przepraszam i proszę o cierpliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Ależ tu pięknie i miło... 26.04.04, 16:14 Alez tu kultura i miłość wszechobecna. Ogród pełen kwiatów, motylków i gołąbków dokazujących. Ach gdzież sie podziały te spory i waśnie. Na hasło Bartuś robimy sie mili i uprzejmi? Bo p. Bartuś to chyba ikona miłości musi być, co? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lea szprotuś! 29.04.04, 16:54 w końcu ktoś mnie popiera. nawet nie wiesz, jak mi miło Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Leuś:) 29.04.04, 16:57 A tak pomyślałam, że poprę. W sumie lubię popierać, jak powiedziała wirówka. Mi też ło! Odpowiedz Link Zgłoś