Dodaj do ulubionych

Czego faceci nie lubią u kobiet?

23.04.04, 07:48
Obserwuj wątek
    • zetka5 Re: Czego faceci nie lubią u kobiet? 23.04.04, 07:53
      Kobieta XXi w może chodzić w spodniach, pić browarek a nawet uprawiać typowe
      męskie sporty i zawody. Jednak istnieje jeszcze coś co sprawia że kobieta to
      jeszcze kobitka a nie facet (nie chodzi tu o fizyczność). Dlatego powiedzcie mi
      czego faceci nie lubią u kobiet i jak zachowuje się "rasowa" kobieta?
      • boczek2001 Męski punkt widzenia 26.04.04, 16:03
        Tekst nie oddaje w pełni mojego poglądu, choć z niektórymi stwierdzeniami
        autora zgodzić sie muszę.
        Uprzedzam, że to szowinistyczny tekst, ale raczej prawdziwy...

za: www.wwo.pl/teksty/wewlasnejosobie/powinnas.php

"Musisz wierzyć w Boga, mieć dobre serce, wyglądać dla mnie w stringach
        najpiękniej. Mieć zadatki i cechy dobrej matki, nie brnąć w te gadki jak głupie
        małolatki. Umieć wybaczać różne wypadki. Nie myśleć 24h o hajsie na wydatki.
        Szanować mych przyjaciół w 100% musisz być uśmiechnięta, żeby mnie pobudzić. O
        siebie dbać i nie bać się ludzi. Od życia brać co każdy musi. Umieć dać,
        dzielić się to nie wada. Śmiać się, bo coś śmieszy a nie dlatego, że wypada.
        Nie zamykać się w czterech ścianach z pilotem w ręku. Nie możesz nie być
        lojalna, choćbyś była miss wdzięku. Bez lęku, mów i weź się nie krępuj.

(...)

Powinnaś znać mnie lepiej niż własne kieszenie, powinnaś wiedzieć dobrze, że za
        szybko się nie zmienię. Powinnaś być moim marzeniem. Powinnaś zachowaniem i
        wyglądem udowadniać miłość. Czułe ruchy, szepty, nie zawiłość. Szacunek,
        szczere słowa. Musisz wiedzieć czego chcesz. We mnie też, oparcie będziesz
        mieć, dobrze wiesz. Nie możesz przecierz sprawiać mi zawodu. Nie możesz robić z
        byle czego kłopotu, bo jeśli problem za problemem, powiem krótko - skończ
        scenę. Musisz być dla mnie jak doping. Podbij wieczorem na parking a zostaniesz
        muzą. Innych kwestii jeszcze dużo, tylko nie złość się na mnie, powinnaś dla
        mnie ruszać pupą tak ładnie jak żadna inna. W relacjach z innymi nigdy nie
        powinnaś byc naiwna. Powinnaś wiedzieć kiedy działać, kiedy uspokajać, moje
        nerwy ukajać, swą inteligencją rozpierdalać dziewczyno.

Pewnie też, chciałabyś powiedzieć mi niejedną rzecz, jaki powinieniem być i jak
        chcesz.... Wiesz, powinnaś, musisz mnie kochać. Nie możesz mnie nie kochać.
    • zetka5 Re: Czego faceci nie lubią u kobiet? 27.04.04, 21:41
      Przeprowadziłam małe rozeznanie wśród kolegów z pracy( ich zdaniem są w tych
      sprawch ekspertami....). Według nich "rasowa" kobieta powinna wyglądać i
      zachowywać się jak moja skromna osóbka.... dobra,dobra ŻARTOWAŁAM!!
    • boczek2001 lalkowatości (nth) 20.05.04, 12:55

• zetka5 Re: lalkowatości (nth) 20.05.04, 15:40
        ale dziewczyny które starają się być w jakimś stopniu indywidualistkami i nie
        gonią za modą - nie są dla facetów atrakcyjne, uchodzą za dziwolągi - może się
        myle ale właśnie z tym kojarzy mi się lalkowatość - kolor różowy i mini
        spódniczki w kratke (popatrzmy na sklepy - pełno w nich takiego kiczu)
        • dexterr Re: lalkowatości (nth) 20.05.04, 16:45
          A moim zdaniem lalkowatość i moda to zupełnie dwie różne rzeczy.
          • raszefka Re: lalkowatości (nth) 23.05.04, 13:17
            to zdefiniujcie lalkowatość, pliiiiizzzz
        • boczek2001 ...Lalkowatość... 25.05.04, 14:46
          zetka5 napisała:

> ale dziewczyny które starają się być w jakimś stopniu indywidualistkami i nie
          > gonią za modą - nie są dla facetów atrakcyjne, uchodzą za dziwolągi - może
          się
          > myle ale właśnie z tym kojarzy mi się lalkowatość - kolor różowy i mini
          > spódniczki w kratke (popatrzmy na sklepy - pełno w nich takiego kiczu)

Ależ w ogóle się nie zgadzam z tak postawioną tezą! To co mnie sie podoba u
          kobiet, to to że są indywidualistkami, są silne, mają własne zdanie i nie gonią
          za byciem "trendy". Tylko kobieta znająca własną wartość jest kobietą dojrzałą
          i godną zainteresowania

Nie ma nic gorszego niż przeciętność.

A takie właśnie są lalki, które ubierają się na różowo, nakładają tonę make-up
          na twarz, śmieją się jak słodkie Nie Powiem Kto i próbuja sie dopasować do
          reszty "zwariowanych nastolatków".

Lalkowatość to kicz i tandeta.
          • raszefka Re: ...Lalkowatość... 28.05.04, 20:45
            To ja jakaś tendencyjnie ślepa jestem. Nie znam żadnej lalki
            • boczek2001 Re: ...Lalkowatość... 31.05.04, 10:13
              To poczekaj aż sie cieplej zrobi...
          • ixtlilto Re: ...Lalkowatość... 29.05.04, 21:51
            boczek2001 napisał:

> [...]To co mnie sie podoba u
            >kobiet, to to że są indywidualistkami, są silne, mają własne zdanie i nie gonią
            >za byciem "trendy".
            Czasem trzeba się ostro nachodzić, żeby kupić coś innego niż buciki z noskiem;
            białe klapko-mokasyny albo torebkę nie-jamnika z dopinanym na duża klamrę
            uchem...
            Ale jak widzę, opłaca się pochodzić i poszukać :))
    • hubar fochów! (ntxt) 22.05.04, 12:55

• zetka5 Re: fochów! (ntxt) 25.05.04, 21:52
        hubar napisał:

> fochów
        > .... ok zgadzam się ale prawdziwa baba musi sobie trochę pogderać
        • dexterr Re: Pamiętacie ? 25.05.04, 23:47
          Pamiętacie tą reklamę pewnego browaru? Gdy pani chodziła i w kółko
          gderała? "...nie no nie ważne, po prostu nie wiedział o co chodzi. Ja mówię,
          staram się wiesz wytłumaczyć. Wszyscy się tam wiesz wygłupiali i tak dalej ale
          ale ale mówię ci słuchaj, powinieneś to zobaczyć, naprawdę spodobałoby ci się.
          Słuchaj bo jak facet chodzi naokoło mówię ci, to takie śmieszne, zresztą
          nieważne... Mniejsza z tym. Czy ty mnie w ogóle słuchasz?" I tutaj pan
          wyciągnął "czarną dziurę" i skoczył na piwo ;-)
      • boczek2001 Re: fochów! (ntxt) 01.06.04, 12:19
        Taaa...
        Foszki potrafią rozpieprzyć atmosferkę

;)
    • boczek2001 bluźnierstw 07.06.04, 10:23
      ranią moje uszy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka