keridwen 27.04.04, 11:55 okragly nie i nie post. a sio, a sio! ideal rasowy dzieli sie na trojki i jedynki. szczyty zasiatkowane na zielono. anty powloka unijna. ja w sprawie ogloszenia! trzymaj sie od nich z daleka! miaaaaauuuuuuuu.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keridwen Re: 212993! 27.04.04, 16:49 a gdy bol jest wyjatkowo uporczywy, siegnij po pochod pierwszomajowy. wszystko bedzie w porzadku kiedy dotrwamy do tego piatku, kiedy always stanie sie subtelle, a laysy beda monszerrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Prozak IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 28.04.04, 22:40 www.prozac.com Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen 213285! 28.04.04, 23:59 stockinger lubicz wywiadow nie udziela. post watkowy, opada i wypada. bo kultura byc trendy. bialo czerwono niebiesko gwiazdziscie. femme eks wisniewska bezdzietna wkrecona. spokoj na barykadach. stolicy na nowo mowimy dziekuje. swietlicki sie zapil, wojaczek zjadl eksperess. golota chce rozstania kraskow. jak wszyscy. zapytaj urbanskiego, pewnie ma z wojciechowska dziecko na oslep. - czolem zolnierze! - czuuuuuuuuwaj! numerycznie w tyl zwot. w kolo marsz! Odpowiedz Link Zgłoś
zusmann Re: 213285! 29.04.04, 22:19 keridwen napisała: > stockinger lubicz wywiadow nie udziela. > post watkowy, opada i wypada. > bo kultura byc trendy. > bialo czerwono niebiesko gwiazdziscie. > femme eks wisniewska bezdzietna wkrecona. > spokoj na barykadach. > stolicy na nowo mowimy dziekuje. > swietlicki sie zapil, wojaczek zjadl eksperess. > golota chce rozstania kraskow. > jak wszyscy. > zapytaj urbanskiego, > pewnie ma z wojciechowska > dziecko na oslep. > > > - czolem zolnierze! > - czuuuuuuuuwaj! > > numerycznie w tyl zwot. > w kolo marsz! Boszszszeeee...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: 212993! IP: *.tpnets.com 30.04.04, 00:45 Jestem grzybnym bogiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aard Dobrze, że ta kandydatura już zgłoszona :-) 29.04.04, 10:45 Tu jest nmiejsce na Twojego Salvadora :-D Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: 212993! 29.04.04, 23:48 Czy mogę? Bo ja w takim razie na czas oczekiwania włączę muzykę, prosze się nie rozłączać. Gniew und period i muflon pozbawion mufki (ukradli) nocą się drzewa świecą na złoto (Hesper Whisper jabłko Adama) nocą się Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen 220502! 30.05.04, 00:42 i po i przed. zaplatane na molo dzieci co angielskiego sie ucza... monster! taki szept za uchem.. aniol, co mowi, ze nie ma juz czego sie bac.. i zyjac we wszechobecnym klamstwie, czy powinno sie zakonczyc? sistars na opolu siedza okrakiem. przybyszowny rowerem po kilinskiego. tyskie jaka nieokragla ta rocznica racznica wyroczna. sprobowalabym ciebie paznokciami po plecach tak daleko milosci. taste you. zbyt wiele alkoholu jednego wieczora. pisanie... ha. bez wykrzyknika, a co. tez mozna. tost z nerkami kocimi zasmazanymi. zgrilowanymi nieporozumieniami. przepraszac nie bede. nie ten dzien i nie ta natura. zaniechane blogowanie. na czas. nie i okreslony. a to dopiero polowa. ksiazece. zdrapany lakier. all my love. o co chodzi? real a lie. bakspejs. blad sie wkrada. zle statystyki. zle oddychanie. zle powietrze. zle zycie. zle, zle, zle... poprawnosci zaginione. statoil, 500 metrow. skocz po psa! idealny przystanek w drodze po samobojstwo, po sad, po wyrok. nie rozumiem. drzwi juz zamkniete. wytrychem. by otworem stac mogly. do nikad i do zawsze. idealne pary, w idealnym zyciu. zgorzknienie i zolc wylewajaca sie. nienawisc. i ty i ja. i zbyt wiele i. home, end. pospieszne poprawki pijackich bledow. inaf. jak kotka z ruja, co zaplodnienia pragnie. to tylko chwila. wszystko co moge pamietac. dym. bylam i jestem uzalezniona. zmienia sie tylko obiekt. Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen 220503! 30.05.04, 00:56 spojrze w oczy i odwroce sie. teatr. a nie boje sie. ironizuje sie. a to wszystko jest moim snem. urywki chwil. zagmatwanie. zlosc. nail polish. english your language. ! blyszczyk kokosowy. i kto powie, ze nie jest konsupcjonalista? jakie madre slowa po pijaku. az wypadaloby sprawdzic, czy dobrze litery zlozone! re lipid. powoduje raka. palenie tytoniu. a gum na barykadach? chcialabym moc nienawidziec. sni sie, sni sie, sni sie, sni sie... muka! sic! szukaj kontekstow, pretekstow, bramki idei. era plusa. zakusy na poligamizm. 1629. nocne smsy traktuja o oczach. czarnych, cudnych. zagubiona. najgorszy wiek. 18-25. kryzys wieku mlodzienczego. i znow spalam sie. zapetlenie. czasu i wystrzeni. zastrzeni, przestrzeni. nieprawda, jak sadze. z zamknietymi oczami. Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen 221916! 04.06.04, 14:01 oczekiwanie, rozstrzeliwanie kocie sprawy na zawolanie. zupka do pracy. bankiecik marketowy. rozbijac wazony na scianach. wyrzuce za drzwi. sylvia plath. vhs smakuje jak paczki z toffi. pacman na ulicach. gonitwa za papierem toaletowym. na glowie katar sienny. sprzatanie psich kup z chodnika. szpinak. odretwienie. przypalony dywan. rower przez balkon. rece za glowa i krzk poprzez sciany. nowy standard zachowan. zabic milosc. jestem za. i to jak bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś