Gość: ylk IP: *.4web.pl 10.03.11, 12:31 "oferuje na niej unikalny ramę do szafy" DO SZKOŁY, MATOŁY! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bbb po co IKEA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 12:43 ...ma wydawać jakieś oświadczenia i sprostowania na swojej stronie skoro znajomy "dziennikarz" zrobi sensacyjny materiał o pomyłce w cenniku na stronie internetowej, od razu będzie można sprostować i zareklamować to jest żenada panie "redaktorze" Kuć, że-na-da całe szczęście, że korzystam jedynie z darmowego, internetowego wydania i nie dokładam do tego ani złotówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: po co IKEA... IP: *.toya.net.pl 10.03.11, 19:17 dokładasz, i to więcej niż ci się wydaje każda unikalna odsłona przekłada się na wyższą cenę reklamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Szafa za ponad 285 tys. zł? Takie rzeczy tylko ... IP: 212.191.0.* 10.03.11, 12:47 www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/departments/secondary_storage/11466/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facepalm Szafa za ponad 324 tys. zł? Takie rzeczy tylko ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 12:51 Gazeto Wyborcza, nie idź tą drogą! Co to za bzdura w ogóle... Panie redaktorze, bez żenady prosimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żenada Czy to naprawdę sprawa warta opisania? IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.03.11, 13:10 Co to za artykuł z d* wzięty? No ale najważniejsze, że pani Monika nie uwierzyła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rek Re: Czy to naprawdę sprawa warta opisania? IP: *.devs.futuro.pl 10.03.11, 14:55 Nie podoba się?To po co czytacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;D Re: Szafa za ponad 285 tys. zł? Takie rzeczy tylk IP: *.uml.lodz.pl 10.03.11, 13:25 >> "chwile grozy" [leżę i nie mogę czytać dalej ;D] Łódzkiej GW gratulujemy poziomu (i poczucia humoru) ;D Chyba że ten tekst to jedynie efekt przesilenia wiosennego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boss Szafa za ponad 324 tys. zł? Takie rzeczy tylko ... IP: *.4web.pl 10.03.11, 13:30 Faktycznie taka sensacja ze od razu ja zamieszczać w necie.. ehh szkoda słów Lepiej napiszcie o POlityce ze w kraju jest tanio i wszyscy żyją w dobrobycie, nikt nie narzeka wszystkie dzieci chodzą do szkoły najedzone nikt nie cierpi z głodu i nie patologi społecznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Przemysław Kuć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 13:35 Panie Przemysławie, proponuję aplikować do Faktu, tam Pan się doskonale odnajdzie z taką ambitną problematyką! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemysław Kuć Re: Przemysław Kuć IP: *.lodz.agora.pl 10.03.11, 13:46 Czytelnikowi gratuluję dystansu, wyczucia konwencji i poczucia humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
madzionek Re: Przemysław Kuć 10.03.11, 13:58 i jeszcze się tłumaczy ;) bzdura i tyle, z d... wzięty ten tekst Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Przemysław Kuć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 14:02 A czytelnicy panu redaktorowi gratulują uzyskania tych kilkudziesięciu złotych z wierszówki. No i IKEA pewnie za darmową reklamę się odwdzięczy jakąś zniżką :) PS. Chciałem zgłosić, że na Bałuckim sprzedają kurze jaja z kodem "1" po 20zł za mendel. Proszę sprawdzić czy nie doszło do jakiejś pomyłki bo wydaje mi się, że takie jaja powinny być najwyżej po 10zł za mendel. I jutro artykuł koniecznie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ylk Re: Przemysław Kuć IP: *.4web.pl 10.03.11, 15:00 Lepiej zajmij się poprawianiem byków w artykułach na gazeta.pl, a nie wyszukujesz jakichs tandetnych sensacji! Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz-lukas-z Szafa za ponad 324 tys. zł? Takie rzeczy tylko ... 10.03.11, 13:53 konwencji pudelka/faktu? czuć na kilometr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiosna Re: Szafa za ponad 285 tys. zł? Takie rzeczy tylk IP: *.lodz.mm.pl 10.03.11, 14:02 Zajmijcie się lepiej błędami na własnych stronach! Odpowiedz Link Zgłoś
ww_lodz Szafa za ponad 324 tys. zł? Takie rzeczy tylko ... 10.03.11, 15:37 Ja byłem bliski, a gdy powiedziałem o tym fuckcie rodzinie - mieli zawał. Odpowiedz Link Zgłoś
sselrats Zyd by poszedl gdzie indziej i kupil taniej 10.03.11, 16:35 a Polacy biadola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyt Bystra Gazeta, coż za zmysł! IP: *.toya.net.pl 10.03.11, 16:36 Jakby teksty pisać o wszystkich błędach na gazeta.pl to po miesiącu książkę można by na ich podstawie wydać. Odpowiedz Link Zgłoś
ikcort Re: Szafa za ponad 285 tys. zł? Takie rzeczy tylk 10.03.11, 19:53 Ale numer! Ja sam w pierwszej chwili nie mogłem uwierzyć. No ale cóż, od czego są standardowe procedury. Zacząłem oczywiście od przetarcia oczu; przetarłem, ze dwa razy zamrugałem, patrzę... no nie, nadal! Dobrze, w takim razie - myślę sobie - sytuacja dojrzała do tego, by wyregulować monitor, nie będę przecież siedział z założonymi rękoma. Zacząłem od zwiększenia kontrastu, potem odrobinę rozjaśniłem obraz, poprawiłem również nasycenie kolorów, upewniłem się, czy wtyczki dobrze siedzą - i nic, cena bez zmian! Uwierzycie? 285 tys. zł i nie chce być inaczej! Wychodzi na to (dobry Boże miej nas w swojej opiece) że oni naprawdę chcą tyle za jakąś głupią szafę! A ja myślałem, że 5 zł za cukier to najgorsza z możliwych hucpa. PS Moglibyście jakoś oznaczać tego rodzaju treści. Jakby dziecko weszło lub osoba ze słabszym sercem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Szafa za ponad 324 tys. zł? Takie rzeczy tylko ... IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.03.11, 21:37 kiepsko coś naprawiają, w art. jest napisane,że w ciągu kilkudziesięciu minut naprawią błąd, a tu niespodzianka, ceny nadal obowiązują... :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakz wg GW problem finansów miasta mało ważny 10.03.11, 21:53 ważniejsza szafa. Nie bez kozery dziennikarze GW dostali stołki w UMŁ Odpowiedz Link Zgłoś
sztamka Szafa za ponad 324 tys. zł? Takie rzeczy tylko ... 10.03.11, 22:58 i kto to mówi:) najświeższy przykład z dodania zer, dezinformacji z GW:wyborcza.biz/biznes/1,101562,9144357,Gorzka_zmiana_VAT_dla_ciastkarzy.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dejalek Szafa za ponad 324 tys. ? Mnie na to stac... IP: *.olsztyn.mm.pl 11.03.11, 10:45 Mam pieniadze na takie szafy ale szkoda mi wydawac na takie bzdety Wole zmieniac czesto samochody Odpowiedz Link Zgłoś
shroeder1970 Szafa za ponad 324 tys. zł? Takie rzeczy tylko ... 11.03.11, 21:04 I o tym poważna gazeta pisze? Takie bzdety to na pudelka czy inne gó...ane portale. Odpowiedz Link Zgłoś