Dodaj do ulubionych

Szafa za ponad 285 tys. zł? Takie rzeczy tylko ...

IP: *.4web.pl 10.03.11, 12:31
"oferuje na niej unikalny ramę do szafy"

DO SZKOŁY, MATOŁY!
Obserwuj wątek
    • Gość: bbb po co IKEA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 12:43
      ...ma wydawać jakieś oświadczenia i sprostowania na swojej stronie skoro znajomy "dziennikarz" zrobi sensacyjny materiał o pomyłce w cenniku na stronie internetowej, od razu będzie można sprostować i zareklamować
      to jest żenada panie "redaktorze" Kuć, że-na-da
      całe szczęście, że korzystam jedynie z darmowego, internetowego wydania i nie dokładam do tego ani złotówki
      • Gość: fin Re: po co IKEA... IP: *.toya.net.pl 10.03.11, 19:17
        dokładasz, i to więcej niż ci się wydaje każda unikalna odsłona przekłada się na wyższą cenę reklamy :)
    • Gość: gosc Szafa za ponad 285 tys. zł? Takie rzeczy tylko ... IP: 212.191.0.* 10.03.11, 12:47
      www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/departments/secondary_storage/11466/
    • Gość: Facepalm Szafa za ponad 324 tys. zł? Takie rzeczy tylko ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 12:51
      Gazeto Wyborcza, nie idź tą drogą! Co to za bzdura w ogóle... Panie redaktorze, bez żenady prosimy.
    • Gość: żenada Czy to naprawdę sprawa warta opisania? IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.03.11, 13:10
      Co to za artykuł z d* wzięty? No ale najważniejsze, że pani Monika nie uwierzyła...
      • Gość: rek Re: Czy to naprawdę sprawa warta opisania? IP: *.devs.futuro.pl 10.03.11, 14:55
        Nie podoba się?To po co czytacie?
    • Gość: ;D Re: Szafa za ponad 285 tys. zł? Takie rzeczy tylk IP: *.uml.lodz.pl 10.03.11, 13:25
      >> "chwile grozy" [leżę i nie mogę czytać dalej ;D]
      Łódzkiej GW gratulujemy poziomu (i poczucia humoru) ;D
      Chyba że ten tekst to jedynie efekt przesilenia wiosennego ;-)

• Gość: Boss Szafa za ponad 324 tys. zł? Takie rzeczy tylko ... IP: *.4web.pl 10.03.11, 13:30
      Faktycznie taka sensacja ze od razu ja zamieszczać w necie.. ehh szkoda słów Lepiej napiszcie o POlityce ze w kraju jest tanio i wszyscy żyją w dobrobycie, nikt nie narzeka wszystkie dzieci chodzą do szkoły najedzone nikt nie cierpi z głodu i nie patologi społecznych
    • Gość: gość Przemysław Kuć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 13:35
      Panie Przemysławie, proponuję aplikować do Faktu, tam Pan się doskonale odnajdzie z taką ambitną problematyką!
      • Gość: Przemysław Kuć Re: Przemysław Kuć IP: *.lodz.agora.pl 10.03.11, 13:46
        Czytelnikowi gratuluję dystansu, wyczucia konwencji i poczucia humoru.
        • madzionek Re: Przemysław Kuć 10.03.11, 13:58
          i jeszcze się tłumaczy ;) bzdura i tyle, z d... wzięty ten tekst
        • Gość: bbb Re: Przemysław Kuć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 14:02
          A czytelnicy panu redaktorowi gratulują uzyskania tych kilkudziesięciu złotych z wierszówki. No i IKEA pewnie za darmową reklamę się odwdzięczy jakąś zniżką :)

PS. Chciałem zgłosić, że na Bałuckim sprzedają kurze jaja z kodem "1" po 20zł za mendel. Proszę sprawdzić czy nie doszło do jakiejś pomyłki bo wydaje mi się, że takie jaja powinny być najwyżej po 10zł za mendel. I jutro artykuł koniecznie! :)
        • Gość: ylk Re: Przemysław Kuć IP: *.4web.pl 10.03.11, 15:00
          Lepiej zajmij się poprawianiem byków w artykułach na gazeta.pl, a nie wyszukujesz jakichs tandetnych sensacji!
    • lukasz-lukas-z Szafa za ponad 324 tys. zł? Takie rzeczy tylko ... 10.03.11, 13:53
      konwencji pudelka/faktu? czuć na kilometr.
    • Gość: wiosna Re: Szafa za ponad 285 tys. zł? Takie rzeczy tylk IP: *.lodz.mm.pl 10.03.11, 14:02
      Zajmijcie się lepiej błędami na własnych stronach!
    • ww_lodz Szafa za ponad 324 tys. zł? Takie rzeczy tylko ... 10.03.11, 15:37
      Ja byłem bliski, a gdy powiedziałem o tym fuckcie rodzinie - mieli zawał.
    • sselrats Zyd by poszedl gdzie indziej i kupil taniej 10.03.11, 16:35
      a Polacy biadola.
    • Gość: czyt Bystra Gazeta, coż za zmysł! IP: *.toya.net.pl 10.03.11, 16:36
      Jakby teksty pisać o wszystkich błędach na gazeta.pl to po miesiącu książkę można by na ich podstawie wydać.
    • ikcort Re: Szafa za ponad 285 tys. zł? Takie rzeczy tylk 10.03.11, 19:53
      Ale numer! Ja sam w pierwszej chwili nie mogłem uwierzyć. No ale cóż, od czego są standardowe procedury. Zacząłem oczywiście od przetarcia oczu; przetarłem, ze dwa razy zamrugałem, patrzę... no nie, nadal! Dobrze, w takim razie - myślę sobie - sytuacja dojrzała do tego, by wyregulować monitor, nie będę przecież siedział z założonymi rękoma. Zacząłem od zwiększenia kontrastu, potem odrobinę rozjaśniłem obraz, poprawiłem również nasycenie kolorów, upewniłem się, czy wtyczki dobrze siedzą - i nic, cena bez zmian! Uwierzycie? 285 tys. zł i nie chce być inaczej! Wychodzi na to (dobry Boże miej nas w swojej opiece) że oni naprawdę chcą tyle za jakąś głupią szafę!

A ja myślałem, że 5 zł za cukier to najgorsza z możliwych hucpa.

PS Moglibyście jakoś oznaczać tego rodzaju treści. Jakby dziecko weszło lub osoba ze słabszym sercem?
    • Gość: kk Szafa za ponad 324 tys. zł? Takie rzeczy tylko ... IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.03.11, 21:37
      kiepsko coś naprawiają, w art. jest napisane,że w ciągu kilkudziesięciu minut naprawią błąd, a tu niespodzianka, ceny nadal obowiązują... :)
    • gosiakz wg GW problem finansów miasta mało ważny 10.03.11, 21:53
      ważniejsza szafa.
      Nie bez kozery dziennikarze GW dostali stołki w UMŁ
    • sztamka Szafa za ponad 324 tys. zł? Takie rzeczy tylko ... 10.03.11, 22:58
      i kto to mówi:)
      najświeższy przykład z dodania zer, dezinformacji z GW:wyborcza.biz/biznes/1,101562,9144357,Gorzka_zmiana_VAT_dla_ciastkarzy.html
    • Gość: Dejalek Szafa za ponad 324 tys. ? Mnie na to stac... IP: *.olsztyn.mm.pl 11.03.11, 10:45
      Mam pieniadze na takie szafy ale szkoda mi wydawac na takie bzdety Wole zmieniac czesto samochody
    • shroeder1970 Szafa za ponad 324 tys. zł? Takie rzeczy tylko ... 11.03.11, 21:04
      I o tym poważna gazeta pisze? Takie bzdety to na pudelka czy inne gó...ane portale.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka