Dodaj do ulubionych

Germano.pl podsłuchy, monitoring

31.03.11, 14:00
Firma Germano s.c. zajmuje się projektowaniem i dystrybucją systemów zabezpieczeń. W naszej bogatej ofercie oprócz kamer przemysłowych i alarmów znajdziecie także specjalistyczny sprzęt detektywistyczny taki jak: miniaturowe podsłuchy, kamery szpiegowskie czy lokalizatory GPS. Ponadto firma Germano s.c. świadczy na terenie całego kraju usługi z zakresu wykrywania podsłuchów i zabezpieczania przed niechcianą ingerencją w życie prywatne i zawodowe.
Obserwuj wątek
    • Gość: Roman Re: Spy-Shop.pl podsłuchy, monitoring IP: 62.87.152.* 18.08.11, 15:13
      Jeśli chodzi o sprzęt tego typu podsłuchy, lokalizatory GPS i sprzęt detektywistyczny, to ja kojarzę sklep Spy-Shop.pl
      • pralat_na_wrotkach Re: Spy-Shop.pl podsłuchy, monitoring 18.08.11, 15:30
        Jak tylko założę swój sklep to też będę go kojarzył.
      • karmazynowysfinx Re: Spy-Shop.pl podsłuchy, monitoring 22.08.11, 15:06
        Ja tam kiedyś kupowałem programik do kontroli korespondencji email. Już z programu nie korzystam ale swego czasu bardzo mi się przydał.
      • Gość: Code_28 Re: Spy-Shop.pl podsłuchy, monitoring IP: *.play-internet.pl 31.08.11, 13:20
        Podsłuchy Straży Miejskiej 602 98 68 44 Sprawdź czy masz u siebie w komórce :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka