Dodaj do ulubionych

No i stało się! Chłopaczkom puściły nerwy!

IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 03.05.04, 23:26
Wprawdzie tylko niektórym, bo większośc zasłużenie świętuja, ale... Cudem
byłoby, gdyby nie znalazł się jeden z drugim, który nie pilnowałby "porządku"
na forum. Zaczął Szanowny Pan Prezes, wspomógł Go imć Alki, tylko czekać
jutrzejszego darmowego stukania w klawisze (a to z roboty, a to z uczelni),
pozostałych cieciów. No,śmiało Panowie! Dalej, do szabel! Bronić Wielce
Szanownego Pana Prezydenta, Czcigodnego Pana Byłego Pana Premiera, Jakże
zasłużonego Pana Marszałka Sejmu, Niezwykle Honorowego Pana Marszałka Senatu
(w tym miejscu spytam: a co z obietnicą zlikwidowania Senatu chłopaczki,
hihihi), a także Wszystkich Pozostałych Niezwykle Zasłużonych Dla Kraju
Działaczy SLD, SDPL, UP. Stańcie na barykady! (ludu roboczy, czy jakoś tak) i
brońcie tych wartości, które to wyszły Polakom bokiem.
PS
Szanowny Prezesie Hubar! Nie raczyłeś odpowiedzieć na moje nie skomplikowane
pytania, w wątku założonym przez Ciebie. Czy Cię to przerosło!? I na koniec
taki drobiazg: można jeszcze pisać "niepoprawnie" na FŁ, czy już nie?
Obserwuj wątek
    • Gość: bylylogowany Re: No i stało się! Chłopaczkom puściły nerwy! IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 04.05.04, 00:46
      Panie Hubar! Odpowiesz Pan?!
      • lennon1 Re: No i stało się! Chłopaczkom puściły nerwy! 04.05.04, 00:48
        Udaje, że mu nie puściły nerwy
        • Gość: byłylogowany Re: No i stało się! Chłopaczkom puściły nerwy! IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 04.05.04, 00:54
          Hubar i nerwy?! Zastanawiające:) Przecież ten chłopaszek musi jedynie trzepnąć
          wierszówkę, i tyle jego:) Jutro znajdzie tutaj dzielnych pomocników. Ich
          nick'ów nawet nie będę wystukiwał. Każdy je zna.
          • keridwen nudzi sie wam? [ no no ] 04.05.04, 00:56

• Gość: bylylogowany Re: nudzi sie wam? [ no no ] IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 04.05.04, 01:04
              Taaaa, jeszcze jak! Bardzo niecierpliwie czekamy na więcej równie odkrywczych i
              opiniotwórczych opinii!
              Powolutku znajdują się forumowe "zguby". hihihi
              • keridwen chcialbys ..... eot [ no no ] 04.05.04, 01:05

• Gość: byłylogowany Re: chcialbys ..... eot [ no no ] IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 04.05.04, 01:11
                  Nie męczy Cię to, że stać Cię jedynie na wpisy w ramce? Nie za wiele masz do
                  powiedzenia, prawda? To musi byc przykre:(
                • Gość: myszka Re: chcialbys ..... eot [ no no ] IP: *.toya.net.pl 04.05.04, 01:13
                  Kiedy kończy ci się wyrok?
                  • Gość: byłylogowany Re: chcialbys ..... eot [ no no ] IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 04.05.04, 01:19
                    Rozumiem myszko, ze pytanie byLo skierowane do Wielce Szanownej Pani keridwen,
                    która to Szanowna Pani nie omieszkała w swoim czasie poinformować całego FŁ, o
                    Swoich perypetiach związanych z Wymiarem Sprawiedliwości?
                    • Gość: myszka Re: chcialbys ..... eot [ no no ] IP: *.toya.net.pl 04.05.04, 01:27
                      tak jest, dokładnie tak było
                      • Gość: byłylogowany Re: chcialbys ..... eot [ no no ] IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 04.05.04, 01:44
                        Dziękuję za odpowiedź.
                  • Gość: J.S. Re: chcialbys ..... eot [ no no ] IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 04.05.04, 14:42
                    > Kiedy kończy ci się wyrok?

A co to ma do rzeczy? Nie ma sie do czego przyczepic, co?
    • true_blue do bylego logowanego i innych... 04.05.04, 09:30
      Daj sobie spokoj, jak sie logowales to nie raz brales udzial w podobnych
      dyskusjach, pomoglo cos? Niektorzy sie mniej udzielaja, moze maja mniej czasu,
      ale charakterow sobie nie wymienili na nowe. Nie rozumiem po co sie spierac o
      charaktery.
      O poglady polityczne mozna sie spierac (bardzo to lubimy jako Polacy), tylko, ze
      zdajcie sobie raz sprawe, ze kazdy z Was prezentuje kawalek Prawdy i ze cenna
      umiejetnoscia w dyskusji jest rowniez sluchac oponenta, a nie tylko wyglaszac
      swoje zdanie. NIe moze byc tak, ze kazda wypowiedz drugiej strony jest
      komentowana tylko zlosliwie i zgryzliwie. Druga strona nie klamie, tylko
      prezentuje to co wie jako argumenty na poparcie swojej tezy. MOze zamiast
      odpowiadac na posty przeciwnika osobistymi obrazami i epitetami warto odniesc
      sie tylko do czesci merytorycznej?
      I jeszcze jedno: to, ze w takich dyskusjach pokazuje sie tak skrajne poglady
      swiadczy o tym, ze w dyskusjach na inne tematy bardzo latwo popada sie w
      skrajnosc. Warto o tym pamietac dyskutujac nie o polityce....
      Pozdrawiam.
      • aard T_b - respect 04.05.04, 13:20
        A swoją drogą miło popatrzeć z boku, jak dwóch się bije.
        Zazwyczaj to nam, surrealistom, się dostawało po głowie na tym forum.
        Bijcie się dalej, politykierzy :-D
    • Gość: J.S. Pytanie kontrolne: IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 04.05.04, 14:40
      Czy ty do czegos zmierzasz?
      • Gość: byłylogowany Re: Pytanie kontrolne: IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 04.05.04, 15:05
        Oczywiście. Do celu.
        • Gość: J.S. Re: Pytanie kontrolne: IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 04.05.04, 15:31
          cw 1. uzupelnij

bylylogowany zmierza do celu, ktorym jest .................. (2 pkt.)
          • Gość: byłylogowany Re: Pytanie kontrolne: IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 04.05.04, 15:41
            Najwyraźniej mam problemy z komunikacją. Chyba muszę się udać do poważnego
            specjalisty. Wydawało mi się, że post początkujący wątek dość dokładnie określa
            to, o co mi chodzi. A chodzi mi o parę osób, które z uporem godnym lepszej
            sprawy próbują:
            1)Zniechęcić pewne osoby do pisania na forum
            2)Zdyskredytować wszystko co te osoby mają do powiedzenia
            3) Zrobić z FŁ niestrawną papką dla panienek z dobrych domów (nie żebym miał
            coś przeciwko panienkom)
            Mało? Uważasz, że tutaj mogą się wypowiadać jedynie np poprawni politycznie? Bo
            mnie się wydaje, że jest tu miejsce dla wszystkich. Jeżeli nie wiesz o co
            chodzi, to prześledź Sobie forum na przestrzeni piątek - poniedziałek. Jeżeli
            niczego się nie dopatrzysz, to moim wzorem równiez udaj się do lekarza. Tyle że
            do okulisty:)
    • hubar EOT 04.05.04, 17:38
      Nie mam zamiaru z Tobą rozmawiać, bo jesteś nikim! Poziom jaki prezentujesz
      świadczy o Twoim niskim poziomie. Nie jestes w stanie bez obrazania oponentów
      wypowiedzieć czegokolwiek!

P.S. Wczoraj nie odpowiadałem, bo najzwyczajniej dałem sobie spokoj i poszedłem
      spać. Ty jak widać, wolisz sie masturbować swoimi wypocinami na Forum. Żegnam.
      • Gość: byłylogowany Re: EOT IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 04.05.04, 18:00
        Poziom jaki prezentujesz, świadczy poziomo o Twoim poziomie. Gdyby założyć, że
        poziom Twojego postu jest na jakimkolwiek poziomie, to przyznałbym, iż
        osiągnąłeś wysoki poziom. Niestety poziom, na którym ja utknąłem, nie pozwala
        mi obiektywnie ocenić Twojego poziomu. Także dlatego, że jestem nikim,
        nieosiągalne są dla mnie poziomy, które to poziomy dla ciebie są codziennością.
        Aby znaleźć wspólny poziom dyskusji, musielibyśmy: Ty nieco obniżyć Swój
        poziom, natomiast ja wdrapać się na poziom wyższy. Ale jak już obaj wiemy, dla
        osobnika, który tak jak ja, jest na bardzo niskim poziomie, jest wprost
        nieprawdopodobnym pokonać jakikolwiek poziom. Dlatego też, poprzestanę na
        poziomym masturbowaniu swojej (jakże by inaczej) poziomej klawiatury. Z
        poziomym pozdrowieniem, poziomkowy ziomek z położonej poziomo podziemnej
        poziomicy.
        • aard Zatopiony :-) 05.05.04, 09:26
          HuBar, oczywiście.
    • kubako Re: No i stało się! Chłopaczkom puściły nerwy! 05.05.04, 10:26
      Gość portalu: byłylogowany napisał(a):
      > Niezwykle Honorowego Pana Marszałka Senatu
      > (w tym miejscu spytam: a co z obietnicą zlikwidowania Senatu chłopaczki,
      > hihihi)

hehe, a ja bylem w Sejmie na poczatku kadencji i rozmawialem z p. Pastusiakiem,
      ktory twierdzil, ze zlikwiduja Senat jak tylko szybko sie da :-) cos chlopakom
      nie wyszlo... no, moze jakby mieli tam mnejszosc, to by sie bardziej postarali
      (ale o tym ciiii bo ktos moze mnie zaraz posadzic o tworzenie spiskowych teorii
      i dzialanie na niekorzysc panstwa...)
      • Gość: barnaba Re: No i stało się! Chłopaczkom puściły nerwy! IP: *.lodz.msk.pl / 62.233.147.* 05.05.04, 16:39
        A wiesz jaka jest różnica między spełnioną obietnicą wyborczą w III RP a yeti?

Yeti podobno kiedyś widziano :)

pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka