Dodaj do ulubionych

Relacja z juwenaliów

IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.04, 19:46
Robcie jeszcze juwenalia za rok i tez pod patronatem browarow,
to moze bedzie wiecej ofiar.
Czy glupol rektor wyciagnie wnioski ?
Robcie tez parady techno, gratuluje glupoty.
Obserwuj wątek
    • Gość: mehow Re: Relacja z juwenaliów IP: 212.219.239.* 09.05.04, 20:05
      nie zabawa studentow ani ich browar, a szczegolnie nie techno jest winne, ale
      burda neandertalow z butelkami i nie sami policjanci ale ci idioci w komendzie
      ktorzy dolozyli ostra bron do ladunkow.
      • Gość: Maryan Drechy sa silne tylko w grupie IP: 62.233.181.* 09.05.04, 22:53
        Zaden dres nie bedzie zgrywal bohatera jak jest sam. Dopiero jak jest ich
        wiecej to czuja sie mocni.
        • Gość: Szmitek Odwarzny sie odezwał!!!!!!!!! IP: 212.191.80.* 10.05.04, 01:21
          Znam takich jak ty - jeden dresiarz by dziesięciu omłócił!!!!
          • Gość: Revenus Re: Odwarzny sie odezwał!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.04, 06:21
            Odważny pisze sie tak przez"ż" ty półmózgi"odwarzny"dresiarzyno!
            • Gość: zik Re: Odwarzny sie odezwał!!!!!!!!! IP: *.pec.bytom.pl 10.05.04, 10:32
              Dresy do piachu i spokój. Szkoda tej dwójki tym bardziej, że prawdopodobnie nie
              byli wśród sprawców rozróby.
              Może by tak na jeden mecz wyposażyć policję w karabiny maszynowe? 5 minut i po
              głupich dresach. A w ogólnym rozrachunku sąd powinien uwzględnić poziom
              umysłowy i przydatność dresiarzy dla społeczeństwa i wtedy kara dla
              strzelających mogła by być jak dla sprawców czynów mało szkodliwych społecznie.
          • Gość: macondo Re: Odwarzny sie odezwał!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 10.05.04, 09:16
            i tutaj tez madra wypowiedz Szmitka ANALfabety.
        • bolas po juwenaliach .... hmmmm 10.05.04, 17:53
          Nie czytałem wszytskich postów dokładnie i moze sie powtorze. Byłem na
          tegorocznych juwenaliach i oto moja opinia:
          1. Poza burdami wszynanymi przez pseudokibiców (lepiej zwać ich prymitywnymi
          pojebami ...) było naprawdę fajnie.
          2. Jakim cudem tych baranów wpuszczono na juwenalia ? To jakas granda ...
          ludzie sie bawią, jest miło rozmiawiają sobie i tańcza i nagle wpada banda
          pojebańców z kijami i siekeirmai i rozpieprzają wszystko ? Dobrze ze nie jestem
          w policji bo na ich miejscu od razu zastrzeliłbym kazdego z kijem czy bejsbolem
          w dresie. To prawdziwy skandal. Przykro ze doszło do tragedii i 2 osoby
          zgineły - mozna było temu zapobiec. Wiele osób z moich znajomych zrezygnowało z
          sobotnich juwenaliów bo doskonale zdawali sobie sprawe z faktu ze jest mecz na
          widzewie i ze przyjda po nim barany szukać guza. Przy okazji - zauwazyłem ze
          faktycznie przy okazji sceny techno działy sie tam jakies stresujące sceny
          (takze w piatek w tym rejonie grupka w dresach i szalikach demolwała kosze na
          smieci i zaczepaiała studentów). Szkoda gadać ... rece opadają.
    • Gość: kuba Re: Relacja z juwenaliów IP: *.zdnet.com.pl 09.05.04, 20:05
      Bylem tam, pilem piwo i swietnie bawilem sie na koncercie. Tak samo kilkanaście
      tysięcy innych studentów. Jakoś nie wyobrażam sobie aby sami studenci wywołali
      zamieszki. Dopóki MY WSZYSCY będziemy tolerować gówniarstwo terroryzujące
      miasto, dotad bedzie dochodziło do takich tragedii. DRESOM ŚMIERĆ!
    • Gość: ktos Re: Relacja z juwenaliów IP: *.pai.net.pl / 212.191.172.* 09.05.04, 20:05
      Hmm... masz troche racji, po zeszlorocznej akcji trzeba byloby wyciagnac jakies
      wnioski. Ktos tego nie zrobil i prosze, mamy kolejna tragedie. Mysle, ze
      lepszym, aczkolwiek troche nierealnym rozwiazaniem byloby lepsze zorganizowanie
      sluzb porzadkowych wokol imprezy. Totalnym zas bledem bylo polaczenie tego
      samego dnia imprez jakim byl mecz pilkarski i swieto studentow. Do glowy mi
      jednak nie przychodzi, jak mozna bylo przepuscic grupe kibicow na miasteczko
      studenckie. Nie chce zbytnio atakowac policje, bo czasem jednak sie na cos
      przydaja, ale jak widze co sie dzieje w tym miescie, to po prostu gratuluje
      organizacji. Wiecej pieniazkow powinno isc na doszkalanie, jakas logistyke,
      taktyke, a mniej w samochody. N/b pozdrawiam Panow w granatowym Focusie
      Combi :). Ciekaw jestem, czy znajda sie osoby odpowiedzialne za ta cala
      tragedie z nabojami i poniosa konsekwencje. Bo wydaje mi sie, ze dymisja szefa
      to troche malo. Dobrze, ze chociaz jeden z policjantow w pore przejrzal na
      oczy. Jemu naleza sie chyba podziekowania, bo moglaby byc jeszcze wieksza
      tragedia. Dla osob, ktore zginely, swieczki ... [']['].
    • Gość: tomek Re: Relacja z juwenaliów IP: *.echostar.pl 09.05.04, 20:07
      Jeśli któraś z kul trafiłaby w łysego bandziora to dałbym order Policjantowi, który tego dokonał. I jeszcze jedno, jeśli wśród tych łysych bandziorów byli ranni to zszywałbym ich dopiero po wytrzeźwieniu na żywca !! Nie zmienia to faktu jednak, iż przez fatalną pomyłkę w Łodzi doszło do tragedii.
      • Gość: tomek2 Re: Relacja z juwenaliów IP: 213.17.140.* 09.05.04, 20:16
        obawiam sie ze polska robi sie krajem dresow i lepperiady,a to oznacza ,ze
        trzeba stad spier....,choc to tchorzowskie,ale oni sa w przwadze liczebnej i
        beda mieli reprezentacje we wladzy,wiec trza zostawic im pole walki dla nich
        samych-niech sie powyzynaja,moze wtedy sie pomysli o powrocie....
    • Gość: matt kowboje?! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 09.05.04, 20:17
      szkoda tylko,ze tak pozno ktos sie zorientowal.maly plus dla goscia.
      wspolczucia...
      ps.jak mozna miec zaufanie do policji?(niedawno poznan)
    • Gość: Prawda Re: Relacja z juwenaliów IP: 217.113.233.* 09.05.04, 21:03
      Co to za artykuł. Przeciez COMA wogóle nie grała!!!
      • Gość: m. Re: Relacja z juwenaliów IP: *.kis.p.lodz.pl 10.05.04, 11:38
        O DZIĘKI ZA SPROSTOWANIE! TEGO WŁAŚNIE ZABRAKŁO DO OBRAZU CAŁOŚCI!!!
    • Gość: KK Re: Relacja z juwenaliów IP: *.idea.pl 09.05.04, 21:14
      Gość portalu: adam napisał(a):

> Robcie jeszcze juwenalia za rok i tez pod patronatem browarow,
      > to moze bedzie wiecej ofiar.
      > Czy glupol rektor wyciagnie wnioski ?
      > Robcie tez parady techno, gratuluje glupoty.

Co ma wspólnego jedno z drugim, zdaje się że niedawno dresy na procesje wpadli
      zrobić dym. Nie było tam piwa (jak sądzę).
    • Gość: Mateusz Re: Relacja z juwenaliów IP: *.chi1-4-10-189-231.chi1.dsl-verizon.net 09.05.04, 21:34
      Jasne kolego Adamie, browary jako sponsor winne wszystkiemu, moze jeszcze budki
      z kielbasa tez sa winne? Chamstwo ktore leje palami z pewnoscia zauwazy roznice
      w tym kto jest sponsorem i pewnie zaniecha rozroby jak nie bedzie dostepnego
      browaru z budki sponsora. Nie wiem czy kolego angazowales sie w organizacje
      Juwenaliow, ale z wlasnego doswiadczenia wiem ze ochrona jest finansowana z
      pieniedzy od ... browarow, uczelnia dofinansowuje jedynie zespoly i to z roku
      na rok mniejszymi kwotami. O powodzeniu imprezy decyduje glowny sponsor, a o
      takiego jest trudno jesli nie ma bezposredniego interesu w wylozeniu pieniedzy.
      Browary sa naturalnymi sponsorami takich imprez, bo kazdy student bedzie
      maszerowal z browarem przed scene, niezaleznie czy kupi browar w budce sponsora
      czy w supermarkecie na dzien przed impreza. Kasa od browaru finansuje ochrone,
      ktora wystarcza do "wyjasniania" przecietnych zajsc, ale ochrona nie jest od
      pacyfikowania setki pseudokibicow, ktorzy naszprycowani przyszli komus wtluc za
      to ...... ze nikt im nic i tak nie moze zrobic, bo chuliganstwo w Polsce jest
      bezkarne.
    • Gość: Lutek Re: Relacja z juwenaliów IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 09.05.04, 22:06
      Te bandy "kibiców" są kolejnym dowodem na nierównowierność ewolucji. Część
      ludzkości lata już w kosmos a inni schodzą dopiero z drzew.
    • Gość: novic84 Szok IP: *.ltv.pl 09.05.04, 22:09
      Nie moge uwierzyć w to, że takie rzeczy zdarzyły się własnie w Łodzi, dotąd czułem się naprawde bezpiecznie.
    • Gość: b Re: Relacja z juwenaliów IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 09.05.04, 22:09
      Comy nie bylo.
      Zamiast niej grala Karuzela i to do 23.40
      Po godzinie wszedl big cyc i gral do 2.10
      Na placu nikt nic nie wiedzial ,
      po big cycu wystapila jeszcze jedna kapela.

p.s.
      reklamowanie sklepu monopolowego (Kacus) na juwenaliach to juz przesada.
    • Gość: student Re: Relacja z juwenaliów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.04, 22:15
      chyba sam jestes głupol, to nie wina juwenaliów tylko łódzkich drechów którzy znalezli świetną okazje żeby sie zabawić, studenci doskonale i pokojowo bawili sie na koncercie nie wiedząc nawet co sie dzieje, jesli widziałeś co sie tu działo i masz takie zdanie to chyba sam powinienes sobie pogratulować głupoty
    • Gość: piszedalej Re: Relacja z juwenaliów IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.05.04, 22:22
      Tak, oczywiscie. Zabronic ludziom pic piwa i tanczyc bo jacys bandyci z kijami
      bejzbolowymi postanowili zabijac bawiacych sie studentow... Mam nadzieje, ze ci
      kibole nie wyjda juz w zyciu z wiezienia.
    • Gość: Paulina Niewinny???Zginął IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.04, 23:00
      To co on tu robił?Jeśli był przypadkiem to co robił na linii strzałów?Niestety
      był "dresem" i rozrabiał!Przypadkiem że przy okazji walił w policje z butelek i
      kamieni.Gdyby bawił się tak jak studenci pod stołówką to by mu się nic nie
      stało.Większości bawiących nic się nie stało!Tylko ta niewinna dziewczyna
      od "gofrów".Chciała sobie dorobić ciężką pracą.A reszta ofiar....Lepiej nie
      mówić.
      • Gość: glina. Re: Niewinny???Zginął IP: *.local.pl / 195.117.123.* 09.05.04, 23:20
        Mam jedno ważne na przyszłość - p y t a n i e;

DLA CZEGO policja nie strzelała w - n o g i - i - t u ł o w i e ,
        a - c e l o w a ł a w - GŁOWY ? D L A C Z E G O ?

Co na to - szkoleniowcy policyjni. Czy trzeba od razu rodaków - zbijać ?
        Czy tak jest w tej waszej - UE ? Tak było za PRL-u. Ale teraz....?
        • Gość: J.S. Nastepny inteligent IP: *.pai.net.pl 09.05.04, 23:41
          Czy ty sie na glowy nie pozamieniales? Wydaje ci sie, ze policjant celowal w
          glowe dziewczyny? Uwazasz, ze powinien celowac w jej noge? A nie wydaje ci sie,
          ze w ogole celowac do dziewczyny? A pomysl, ze moze wcale nie celowal do niej,
          tylko do zasranego dresiarza, i nie zapominaj, ze w takiej sytuacji nikt nie
          pozuje, a wrecz przeciwnie - akcja rozgrywa sie bardzo szybko i nie jest
          problemem zeby nagle w miejscu zasranego dresiarza znalazl sie niewinny
          czlowiek. Mysl!
        • Gość: Glina Re: Niewinny???Zginął IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 00:59
          stary nie wiesz co to są shotguny? jeśli strzelają z normalnych pocisków to
          taki pocik się rozpryskuje i dlatego postrzał w głowę
      • Gość: Tygrys Re: Niewinny???Zginął IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.04, 00:02
        Zgadza się,ten chłopak który zginał był dresem a nie studentem.Rozrabiał tak
        jak pozostali i sam sobie winien.Dzisiaj wieczorem przyszli na osiedle jego
        koledzy i chcieli się odbić... na szczęście nic się nie stało.
        • Gość: gosc Re: Niewinny???Zginął IP: *.plo.warszawa.supermedia.pl 10.05.04, 10:41
          Odbic sie ? na kim? chyba powinni popukac sie mocno w glowy, przeciez to
          wszystko przez nich. A co do tego co zginal mam nadzieje ze to dresiaz,
          przynajmniej swiat troche zyska na tym. Jednego drecha mniej.
    • Gość: A. A. Re: Relacja z juwenaliów IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.05.04, 23:09
      To nie byla Coma, kochani, to Spaces Faces.
      • Gość: mak. Re: Relacja z juwenaliów IP: *.kis.p.lodz.pl 10.05.04, 11:50
        Powyższa wypowiedź "na temat", to kolejny dowód na tę nierównomierność
        ewolucji, o której pisał jeden z przedmówców. Rzeczywiście, bardzo pasuje do
        tematu rozważanego w tym wątku i wnosi wiele nowego do sprawy.
        hmmm...czemu ja się ciągle dziwię i wściekam, że jest tak jak jest, skoro i tak
        tego nie da się zmienić....bo jakie społeczeństwo, takie rozważania, takie
        czyny...
        Autorowi współczuję!
      • Gość: mak. Re: Relacja z juwenaliów IP: *.kis.p.lodz.pl 10.05.04, 12:19
        Podstawową głupotą było to, że w tym samym czasie w Łodzi odbywa się mecz
        (zwłaszcza na Widzewie, a stąd już tylko rzut beretem do Lumumbowa!!!) i zabawa
        studencka. Wiadomo nie od dziś (przynajmniej ja to wiem, co do reszty
        społeczeństwa nie gwarantuję), że dres lubi bić studenta.
        Proponuję, aby następnym razem nie zaniechać organizacji Parady Techno w Łodzi
        ale pod warunkiem, że jednocześnie odbędą się derby piłkarskie i, aby zapewnić
        odpowiednią frekwencję, niech to będzie jeszcze powiązane z wyborem nowych
        władz Łodzi - ściślej - chodzi o kampanię przedwyborczą i o częstowanie darmową
        kiełbasą (z piwem, ma się rozumieć!).
        • bolas Re: Relacja z juwenaliów 10.05.04, 18:03
          Gość portalu: mak. napisał(a):

> Podstawową głupotą było to, że w tym samym czasie w Łodzi odbywa się mecz
          > (zwłaszcza na Widzewie, a stąd już tylko rzut beretem do Lumumbowa!!!) i
          zabawa
          >
          > studencka.

Warto dodać dla osób spoza Łodzi że na pieszo spod stadionu widzewa idzie sie
          na osiedle studenckie jakies 10 minut.
    • Gość: A.A Zadna Coma tylko Spaces Faces, P. Red. IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.05.04, 23:20
    • Gość: stach ODEZWA DO "NARODU" IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.05.04, 23:32
      38 baniek bandziorow, drobnych zlodziejaszkow, niekompetentnych pracownikow
      wszystkich zgnilych instytucji! Dajmy spokoj tej umeczonej naszym potem, kalem
      i moczem ziemi, nie przeszkadzajmy w egzystencji spoleczenstwom, gdy sami nie
      jestesmy jeszcze nawet stadem. Wyjedzmy! Niech slad po nas przepadnie!
    • Gość: A.A. ...i nie kilka tysiecy, tylko kilkadziesiat... IP: 81.168.185.* 09.05.04, 23:41
    • Gość: A.A ..kolorysci to w malarstwie a nie w dziennikarstwi IP: 81.168.185.* 09.05.04, 23:42
    • Gość: Szmitek Straszne brednie tu czytam - byłem tam i widziałem IP: 212.191.80.* 09.05.04, 23:55
      co za debile naopowiadali wam takich bzdur???Byłem tam koło drugiej i koło
      czwartej szedłem wzdłóż Pomorskiej do ronda i spowrotem - żaden kibol mnie nie
      zaczepił chociaż było i mnóstwo a ja pilnowałem Jednego Serba!!!!
      • Gość: UŁ graduate Strzel do policjant@ to ci prawdę powie... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.04, 00:25
        Kolejna niekompetencja niedouczonych debili z policji. Po tym co wyprawiają
        mogą przygotować się że teraz obywatele będą strzelać do tych wściekłych psów.
        Jeśli zatrzymają mnie nieoznakowanym samochodem zastrzelę jak psa- obywatelu
        bron się sam...
    • Gość: meg Re: Relacja z juwenaliów IP: 81.219.* / *.grs-3.g1.pl 10.05.04, 00:46
      Policja policją, ale ludzie! nie zapominajmy kto właściwie jest tak naprawdę
      odpowiedzialny za rozpętanie całej tej awantury! Chciałabym wiedzieć co zrobią
      tym kibolom, czy ktoś z nich zostanie ukarany? Czemu jakoś o tym się nie mówi?
      Każdy kto prowokuje i rozpoczyna taką bijatykę odpowiadać powinien za jej
      skutki. Czemu krytykuje się więc przede wszystkim policję?? A prymitywne
      dzieciaki słuchają sobie dzisiejszych wiadomości i co? ..pewnie mają radochę
      jaka to wyszła piekna zadyma...
    • Gość: Szmitek Policja to DEBILE IP: 212.191.80.* 10.05.04, 00:48
      Wszystko widziałem - stałem 50 - 100 metrów zanim zaczeła sie walka - i w jej
      trakcie - zanim podaszła policja nikt sie niebił!!!!Może tam i coś okradali -
      ale to było z boku i mała grupka - a polidcja odrazu podeszła falangą - na moje
      oko 100 ludzi!!!!Było jasne że jak to rozpęta burze - pytam czy policja niema
      jakichś procedur?????Niemówie że kibole są niewinni , ale to policja powinna
      nas bronić - a oni tylko prowokują!!!!Jeszcze ostrzeliwali niewinnych ludzi.Sam
      jestem studentem i mieszkam w Akademiku - ale jak widziałem jak zaczyna sie ta
      akcja - to miałem nadzieje że kibole im porządnie dowalą.może i są chuliganami -
      ale niewinnycz ludzi niezabijają - a policji zdarza sie to ostatnio często!!!!!
      • Gość: ridd Re: Policja to DEBILE IP: *.toya.net.pl 10.05.04, 00:59
        z tego co slyszalem i czytalem (na dc++ chat) to ludzie sie bili. chcialbym
        zobaczyc material filmowy, wszystko bedzie jasne [a cos takiego na pewno jest,
        na pewno..]. w piatek ucieklem o po 3ciej.. byly dymy? (widzialem tylko jakies
        bieganie, ale ciezko okreslic o co chodzilo, a kolo 3ciej "terminatorow" z
        tarczami wchodzacych w glab osiedla)
        • Gość: aaa Re: Policja to DEBILE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 01:04
          ja stałem przy wyjściu z Medyka a tu Policja ucieka a za nimi kilkunastu dresów
          biegnie i rzuca w nich butelkami
          • Gość: Szmitek Re: Policja to DEBILE IP: 212.191.80.* 10.05.04, 01:14
            To brawo dla policji - mają broń , pałki , tarcze , chełmy ,kamizelki - a ci
            dresiarze z butelkami napewno byli przerażający!!!!!!!!!!
      • Gość: daniello Re: Policja to DEBILE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.04, 01:03
        Nie ze wszyskim co napisałeś się zgadzam.Przeciez policja nie mogła pozwolić
        żeby kibole okradali ludzi, wegdług ciebie oni mieli stać i sie patrzyć jak
        dresy rozkradają stoiska? Masz natomiast racje że nie powinni zareagować w ten
        sposób żeby strzelac do ludzi a zwłaszcza z ostrej amunicji.To była paranoja.
        Mnie jeszcze wkurzył fakt że policja strzelała nie tylko do kiboli ale także do
        studentów którzy nic złego nie robili.Nie mogli już sobie poradzić z ta
        sytuacja, bali sie i zaczeli strzelac do niewinnych.Sam byłe świadkiem a
        właścwie o mały włos stałbym się ofiarą tak idiotycznego zachowania
        policjantów.Wniosek jest jeden policja nie ma i nie bedzie miała zaufania wśród
        ludzi, możemy liczyć tylko na siebie.
        • Gość: Szmitek Re: Policja to DEBILE IP: 212.191.80.* 10.05.04, 01:16
          To było straszne - kradli - lepiej zabić dwoje ludzi!!!
      • Gość: bart Szmitek to DEBIL IP: *.ed.shawcable.net 10.05.04, 01:54
        Gdzie ty sie uczyles polskiego, "studencie" niedorobiony? Jezeli takie
        przyglupy jak ty stanowia przyszlosc inteligencji polskiej, to rzeczywiscie
        Polacy beda zawsze podrzednym narodem roboli i sprzataczy. Zreszta sam fakt, ze
        kibicowales kibolom swiadzczy o poziomie twojego intelektu. Moja rodzina, ktora
        pracuje naukowo na UL opowiada mi czesto jakie buraki tam trafiaja - widac
        jestes jednym z tych co oddaja mocz w salach wykladowych. Coz nawyki post-
        pegeerowskie trudno wykorzenic, co szmitek ?
        • Gość: Szmitek Taki jesteś cwaniak???? IP: 212.191.80.* 10.05.04, 02:01
          Jesteś taki mocny w gębie frajerze.Tacy leszcze jak ty to mi dupe całują.Jak
          jesteś taki twardziel to sie ujawnij - pieprzyć w necie to każdy wieśniak
          potrafi!!!!
          • Gość: bart Re: Taki jesteś cwaniak???? IP: *.ed.shawcable.net 10.05.04, 07:16
            I tu bys sie buraku nacial na 90kg plus niebieski pas w thai boksie. Niestety
            mieszkam w Kanadzie, gdzie pewnie sie nie wybierasz bo i tak wizy bys nie
            dostal. Idz se lepiej chlac z kumplami-kibolami, sadzac po poziomie twoich
            wypowiedzi, to i tak czeka cie zasilek, agresywny frustrato.
          • Gość: zdenek Re: Taki jesteś cwaniak???? IP: *.ppi-sa.com.pl 10.05.04, 09:09
            uuuuuu szmitek dupe ci caluja to ty jeszcze do tego pedryl jestes! pokaz sie u
            nas w wawie na centralnym to ci z dupy zrobie jesien sredniowiecza debilu ty jeden
    • Gość: Szmitek CHWDP IP: 212.191.80.* 10.05.04, 01:28
      Chwała dzielnej policji za niewyobrażalną odwage w połowaniu studentów.Za
      bohaterstwo w strzelaniu do ludzi ostrą amunicją.Za brawure jadących wozami
      bojowymi na ludzi i ich poświęcenie.Za to wszystko winni jesteśmy po wszeczasy
      policji wdzięczność!!!!!!!!
      • Gość: macondo Re: CHWDP IP: *.toya.net.pl 10.05.04, 09:13
        A moze bys tak podziekowal bandzie debili, ktorzy po przegranym meczu
        postanowila pochlac i komus dowalic? Niech sie napieprzaja w ustawkach gdzies
        zdala od normalnych ludzi, niech sie powyrzynaja, bedzie ich mniej, nikt na
        swiecie ich nie potrzebuje. Ale wielka odwaga jest przyjechac w 100 z palami,
        sztachetami i wszystkim co tam jeszcze mamusia miala w zagrodzie i "tylko"
        krasc i bic ludzi ktorzy sie bawia. Ciekawe ilu pobili swoich, bo wsrod
        studentow tez sa "kibice". CHWDD-resom! A policja niestety po raz kolejny
        udowodnila ze w sytuacji kryzysowej ich odpowiedzia jest panika. Strzez sie
        luddzi ktorzy maja cie bronic. A na marginesie Szmitek gdyby glupota miala
        skrzydla...
    • Gość: ged zbrodnia była, jak będzie z karą? IP: *.4web.pl 10.05.04, 01:44
      Ok, policja zawiniła, teraz pewnie jej połowa poda sie do dymisji. Ale nie zaponijcie ze winnymi tragedii są przede wszystkim bandyci, którzy napadli na uczestników Juwenaliów. To ich należy wyłapać, jednego po drugim (przeciez są zdjęcia, są nagrania video) i ukarać (choć lepiej byłoby ich ostatecznie wytępić). A zrobić to musi właśnie policja. Zawiniła - owszem - jest odpowiedzialna za śmierci i rany, nie zrobiła również nic by zapobiec agresji bandytów (100-osobowa uzbrojona "armia" tak po prostu chodzi sobie po miescie i nie niepokojona wdziera sie na masową imprezę???? bez komentarza...), ale niech przynajmniej teraz się weźmie do roboty i doprowadzi do wymierzenia sprawiedliwości winnym całego zajścia (o kim mówię wiadomo... a nie mam już siły klnąć...) Do usłyszenia w lepszych czasach...
      • Gość: Artur Re: zbrodnia była, jak będzie z karą? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.05.04, 08:20
        W komunie tego by nie bylo. Aaachh, tamte czasy....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka