Dodaj do ulubionych

ŁKS coraz bliżej ekstraklasy

IP: *.toya.net.pl 15.05.11, 22:29
BRAWO ŁKS !!!!!!!! Co do kibiców i dopingu to ciekawy jestem czy 2 lata temu tez byli wszyscy zjednoczeni jak ŁKS nie przyznano licencji !!!! Smoła i inni prosili o doping a tu co ? Idziecie w jednej parze z wstydzew..m ,cracovią.Jedni utopili by was w szklance wody ,drudzy dzięki ŁKS-owi cały czas graja w EX !!!TYLKO ŁKS !!!!!
www.lodz.ap.gov.pl/pilka.html 1922 i wątpliwości nie ma !!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ogórek_ogórek ŁKS coraz bliżej ekstraklasy IP: 194.42.116.* 16.05.11, 09:38
      to co się działo podczas ostatniego meczu Łódzkiego Klubu Sportowego zakrawa na kpinę. panowie piłkarze - w swoim imieniu...mogę tylko przeprosić. że też doczekałem takich czasów, że jeden z drugim (mam na myśli panów_od_dopingu) zrobią taką szopkę, a ja będę musiał się wstydzić tego, że kupiłem bilet na mecz. nigdy więcej takiej farsy na (moim) stadionie. dziękuję chłopakom, że mimo totalne kompromitacji kibiców dali z siebie wszystko i uczynili kolejny duży krok do ekstraklasy.
      • Gość: bajtel nie troluj IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.11, 14:16
        nie troluj zagubiona paroweczko. protest nie pod adresem pilkarzy a wydarzen ogolnopolskich.
        • Gość: trol_ejbus Re: nie troluj IP: 194.42.116.* 16.05.11, 14:31
          ale to, że "protesty" i forma "dopingu" odbijają się na skuteczności piłkarzy to już nikogo nie interesuje. skandal i tyle.
    • Gość: Widzew Re: ŁKS coraz bliżej ekstraklasy IP: *.ip.netia.com.pl 17.05.11, 16:41
      Ty to człowieku powinieneś się leczyć.Postępujesz tak jak na "sami swoi" Pawlak.Napisał 3x "NIE" bo Kargul napisał 3x"TAK".Takimi ludźmi jak ty łatwo manipulować bo ty nie wiesz co znaczy wspólna sprawa.Jeśli nikt się nie postawi to w następnym sezonie będziesz musiał przed każdym meczem modlitwe "Donku ojcze nasz któryś jest ..." itd odprawiać i stać na baczność.Co do utopienia to jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie.Ale w tym momencie są ważniejsze sprawy jeśli to dostrzegasz.
    • wassercug_fajwel ŁKS znowu kupuje ekstraklasę 17.05.11, 21:08
      tak bywało, bywa i bywać będzie
      taki charakter tego klubiku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka