Gość: Tomson IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 09.05.04, 21:48 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nietomson Re: DOBRY DRESIARZ, TO MARTWY DRESIARZ!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 21:53 Zły Tomson, głupi Tomson Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson I tu cię przywiało maciusiu z ZOMO. IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 09.05.04, 22:02 W końcu się zdemaskowałeś dresiarski śmieciu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nietomson Tomson podać Ci lód dla ochłody głowy?. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 22:08 No widzisz Tomson jakim jesteś głupcem. Ja dres ostatnio miałem na sobie jak uprawiałem szermierkę! A Ty chory jesteś na nienawiść, a przez to nie lepszy od dresiarzy, którymi gardzisz. Może jesteś byłym ZOMO-wcem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Nienawiść do bandytów i morderców nie jest zła. IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 09.05.04, 23:24 Gdyby nie nienawiść do hitlerowców, to by ciebie dziś na świecie nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nietpmson Nienawiść to nienawiść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 00:27 Gdyby nie było nienawiści, nie byłoby i hitlerowców, i dresiarzy i głupiego niestety biedaka Tomsona. Czy lód ochłodził Twoje łyse czoło? Martwię się o Ciebie Tomson! Jak Ci pomóc byś umiał jeno kochać, a nie nienawidzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Brednie piszesz, obrońco dresów. IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 10.05.04, 00:55 Gość portalu: Nietpmson napisał(a): > Gdyby nie było nienawiści, nie byłoby i hitlerowców, i dresiarzy i głupiego > niestety biedaka Tomsona. Sam jesteś głupek, bo brednie które piszesz nijak się kupy nie trzymają. Czy w 1939 napisałbyś, durniu, żeby Wlk.Brytania,Francja czy USA całkiem zrezygnowały z armii, bo ARMIA niemiecka to zło, więc rozwiązać wszystkie armie? > Czy lód ochłodził Twoje łyse czoło? Ty naprawdę masz narąbane głąbie! Piszesz że ponieważ nienawidzę dresów, to sam jestem dresem. Lecz się idioto, większego głupka niz ty jeszcze chyba nie spotkałem. > Martwię się o > Ciebie Tomson! Jak Ci pomóc byś umiał jeno kochać, a nie nienawidzić? Kochać dresarskie bydło, które morduje i bije ludzi ZA NIC???? Lecz się ofiaro skrajnego debilizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomson Re: Brednie piszesz, obrońco dresów. IP: *.proxy.aol.com 10.05.04, 07:28 przynosiszc wstyd politechnice gdanskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nietomson Re: Brednie piszesz, obrońco dresów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 08:55 Tomson koniec dyskusji z Tobą, jesteś niereformowalny. Żegnaj i pamiętaj, że nienawiść Ciebie zje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Nie życzę tobie spotkania z twoimi dresiarskimi IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 10.05.04, 16:05 pupilkami, których tak kochasz. Odpowiedz Link Zgłoś