keridwen 16.05.04, 23:54 lojeny. moje buremki na zdjeciach :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keridwen Re: Wystawa kotów rasowych 16.05.04, 23:56 btw. na drugim zdjeciu widzicie cornish rexa, a na trzecim kriistiine, sedzine z norwegii, zwana 'czarownica', gdyz potrafi zaczarowac nawet najbardziej agresywnego kota... caluje malego main coona. :) Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Wystawa kotów rasowych 17.05.04, 00:07 najbardziej slit sa moje buremki na pierwszym :) aard, agat i anastazja [andzka] :P Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Wystawa kotów rasowych 17.05.04, 00:10 wlasnie ta trojeczke mialam na mysli :) bo na tej focie nizej juz tak sweet nie jest... na moje oko tek kociak nie jest super szczesliwy w objeciach tej pani :P Odpowiedz Link Zgłoś
ka-ko Re: Wystawa kotów rasowych 17.05.04, 09:12 są tak słodkie, że nie miałam wcale ochoty odejść od klatki...Byłam na wystawie i widziałam Twoje kotki...przeurocze. Usiłowałaś mnie przekonać abym wzięła go na ręce, ale to groziło by tym, iż mogłabym się już z nim nie chcieć rozstać...;-) Odkąd wyprowadziłam się z domku rodzinnego, i byłam zmmuszona rozstać sie z moim kotem (czarny jak smoła pers Omar)szukam godnego następcy :-). Generalnie źle mi bez kota i muszę coś z tym zrobić... Przed wystawą mój mąż zapowiedział mi, że jak tylko się rozkleję wyprowadzi mnie z tamtąd siłą...;-)...no i przy twoich niewiele brakowało...;-) Niestety na razie mnie nie stać, żeby go kupić...;-( Ale serdecznie pozdrawiam! Kociara Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Wystawa kotów rasowych 17.05.04, 12:40 keridwen napisała: > a na trzecim kriistiine, sedzine > z norwegii, zwana 'czarownica', gdyz potrafi zaczarowac nawet najbardziej > agresywnego kota... Jeden był wyjątkowy... syberyjski... nie dało się go nijak uspokoić... szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Wystawa kotów rasowych 17.05.04, 00:17 Bardzo ładne kotki :-) Widać, że fotoreporterzy GW mają dobre oko i ładne kotki fotografują ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe [OT]{RZEP] ;-) ?? 17.05.04, 12:44 hubar napisał: > Widać, że fotoreporterzy GW mają dobre oko i ładne kotki fotografują ;-) Jestem zboczony na punkcie pewnej dziedziny językoznawstwa, dlatego zapytam - po co ten uśmieszek na końcu? a) fotoreporterzy GW nie mają dobrego oka? b) kotki nie były ładne? [OT] Wypadałoby się przywitać... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: [OT]{RZEP] ;-) ?? 17.05.04, 13:52 mnie sie wydaje, ze hubarowi chodzilo jeszcze o cos innego :P Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: [OT]{RZEP] ;-) ?? 17.05.04, 14:44 No słucham słucham. Nagród nie przewiduję, ale konkurs "o co chodziło HuBarowi" nawet mi się podoba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: [OT]{RZEP] ;-) ?? 17.05.04, 14:43 uerbe napisał: > Jestem zboczony na punkcie pewnej dziedziny językoznawstwa, dlatego zapytam - > po co ten uśmieszek na końcu? > a) fotoreporterzy GW nie mają dobrego oka? ## Mają! > b) kotki nie były ładne? ## Były! I te i inne :-) > [OT] Wypadałoby się przywitać... ;P ## No wypadałoby. Ale jak kolega zabiegany i nie widzi kto przed nim stoi i mówi "cześć" :P Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Ech... 17.05.04, 20:22 hubar napisał: > > [OT] Wypadałoby się przywitać... ;P > No wypadałoby. Ale jak kolega zabiegany i nie widzi kto przed nim stoi i > mówi "cześć" :P Ja wcale nie mówię o sobie ... A co do tego "co autor chciał powiedzieć" to smiley ;) sugeruje zwykle, że autor nie do końca poważnie wypowiada się na jakiś temat (zaostrzona forma - ;> - przedstawia sarkazm, czyli zamiar wprost przeciwny do treści) - i tu leży powód mojego czepiania się. :) Uspokój się, herbatki się napij... Nie chciałem Cię urazić, jeśli jednak uraziłem to przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Ech... 18.05.04, 09:18 A co do tego "co autor chciał powiedzieć" to smiley ;) sugeruje zwykle, że > autor nie do końca poważnie wypowiada się na jakiś temat (zaostrzona forma - > ;> - przedstawia sarkazm, czyli zamiar wprost przeciwny do treści) - i tu l > eży > powód mojego czepiania się. dla mnie :> znaczy co innego... ja tego zawsze uzywam jak sie o cos pytam i jestem czegos bardzo ciekawa i lekko podejrzliwa i wscibska Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Ech... 18.05.04, 14:36 uerbe napisał: > Ja wcale nie mówię o sobie ... ## Zdołałem to wywnioskować, dlatego to napisałem. Kiedy mówiłem ci cześć, ty przeszedłes jakbyś wogóle mnie nie widział, więc dziwi mnie to, że do mnie kierujesz te słowa. > A co do tego "co autor chciał powiedzieć" to smiley ;) sugeruje zwykle, że > autor nie do końca poważnie wypowiada się na jakiś temat (zaostrzona forma - > ;> - przedstawia sarkazm, czyli zamiar wprost przeciwny do treści) - i tu l > eży > powód mojego czepiania się. ## Miałem namysli te i inne kotki, ot co! > Uspokój się, herbatki się napij... Nie chciałem Cię urazić, jeśli jednak > uraziłem to przepraszam. ## Matko, a kto tu jest jakiś nieuspokojony/urazony? Uerbe, chyba jakis jesteś przeczulony, albo czytasz co chcesz czytać :-( Pisałem z usmiechem na twarzy bez cienia goryczy. Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Ech... 20.05.04, 09:52 hubar napisał: > uerbe napisał: > Kiedy mówiłem ci cześć, ty przeszedłes jakbyś wogóle mnie nie widział, więc > dziwi mnie to, że do mnie kierujesz te słowa. Byłem w pracy ;P ... Zauważyłem Ixtlilto i przywitałem się, choć baaardzo przelotnie, przyznaję. Trudno, żebym darł się później przez całą salę ;> Odpowiedz Link Zgłoś
remik.lodz Re: Wystawa kotów rasowych 18.05.04, 00:36 Fajne kocurki i fajne fotki, kolejna galeria z wystawy na mojej stronie - adres poniżej... Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Wystawa kotów rasowych 18.05.04, 01:34 Keri, kotki są przemilusie :) OT - Mam do Ciebie dwie sprawy na priva. Pozdrówki! Odpowiedz Link Zgłoś