Gość: zawiedziona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 15:17 Pracowalam w tej szkole fatalna atmosfera,dosyc dobre zarobki,teraz jestem parcuje w urzedzie spokojnie i milo.Czy ktos tez tam pracowal lub pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czarny Re: praca w WSHE??? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.04, 21:49 Znudziło ci się twórcze podejście? Sądząc z tego, co tu czasem wypisują, praca w wshe powinna być szczytem marzeń i jednym pasmem przyjemności. Tyle się tam dzieje: imprezy, spotkania, konferencje, prywatyzacje... Tak dużo, że można zapomnieć, do czego naprawdę służy szkoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: praca w WSHE??? IP: green.d* / *.mofnet.gov.pl 18.05.04, 09:00 Tyle się tam dzieje: imprezy, spotkania, konferencje, prywatyzacje... .....Pranie mózgu, psychiczne znęcanie się na pracownikiem....ale to nie tylko domena WSHE, większość tzw "nowocześnie zarządzanych" firm tak ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Re: praca w WSHE??? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 09:22 Ale rzadko która ma tak zdolne (do wszystkiego) kierownictwo jak twórczy do bólu Stasiary Makak i jego dobrze odmóżdżone background voices. Prawdziwe szaleństwo i groch z kapustą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiety Re: praca w WSHE??? IP: 212.191.130.* 18.05.04, 09:41 czesc. mam pytanko. jestem na stazu w radiu lodz i poszukuje tematów do materiałów, sam studiuje na wshe i jesli bys mie zgodzila abym zajaj sie tym tematem to bylbym wdzieczny, prosze o kontakt:moj mail: swiety33@poczta.onet.pl jezeli wydawca zaakceptuje temat to chcialbym nagrac z toba rozmowe...pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś