Gość: normal IP: *.centertel.pl 26.07.11, 09:58 Artykuł na poziomie FAKTU czy UWAGI. Jest teza i krzykliwy nagłówek i trzeba go udowodnić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: brum Cel nieuczciwych akwizytorów? Łatwowierni staru... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 10:01 OSTATNIO CHODZĄ ZŁODZIEJE PYTAJĄCY: CZY PAN WIE ILE BĘDZIE MIAŁ EMERYTURY ZE SWOJEGO SYSTEMU EMERYTALNEGO? NACIĄGACZE NA ZMIANĘ SYSTEMU. Przyszła taka Panienka z Uczniem, żeby mu pokazać jak sie Klienta zagina... Miała pecha, odeszła z niczym. Mamy prawo nikomu nie podawać swoich danych, szczególnie finansowych. Podanie nr telefonu w internecie lub email, równa się nachalnym reklamom lub pytaniom o zgodę na przesłanie oferty. Coś sprzedawałem i pomimo , że napisane" bezpośrednio" to tłum bezczelnych, nic niewartych pośredników wszelkiej maści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik Cel nieuczciwych akwizytorów? Łatwowierni staru... IP: *.uznam.net.pl 26.07.11, 14:06 Państwo polskie wyzyskiem i oszustwem stoi. Ci podpisywacze umów w uczciwych państwach dawno by już siedzieli za kratkami. W Polsce "podpisana" z nimi umowa na raty jest prawnie wiążąca. "Take Polske" nam Wałęsa z Janem Pawłem stworzyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rek Re: Cel nieuczciwych akwizytorów? Łatwowierni sta IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.11, 15:05 A ty od czego jesteś akwizytorem? Odpowiedz Link Zgłoś
6x9 Był u mnie dziś naciągacz. 26.07.11, 15:31 Chciał mi coś wcisnąć w związku z telewizja cyfrową, moja odpowiedź "nie interesuje mnie to" oraz szybko zamykane drzwi-skuteczny sposób na domokrążców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lodzermen Cel nieuczciwych akwizytorów? Łatwowierni staru... IP: 130.138.227.* 26.07.11, 15:27 Jest prosta zasada - nie należy otwierać nikomu, kogo nie znamy i nie był wcześniej umówiony. Nie ma znaczenia czy jest z administracji, gazowni, policji, itd... nie ma obowiązku otwierania drzwi czy podnoszenia domofonu każdemu kto zadzwoni. Odpowiedz Link Zgłoś
traveler10 Re: Cel nieuczciwych akwizytorów? Łatwowierni sta 26.07.11, 19:45 A ja mam dwa pieseczki - ostatnio jakiś domokrążca zostawił u mnie w przedpokoju torbę z "pościelą antyalergiczną" tak wiał z chałupy. Nieźle się naprosił zanim mu ją oddałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Cel nieuczciwych akwizytorów? Łatwowierni staru... IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.11, 00:27 do mnie niedawno zapukał koleś w garniturku z supermarketu i zatroskanym, smutnym głosem zapytał: "czy dotarła do pana wiadomość o zaniku sygnału telewizji analogowej?". Śmierdział oszustem na kilometr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DSFD Coś o NOVUM.... IP: *.centertel.pl 27.07.11, 00:39 Jeśli fałszowali podpisy organu administracji, to już dawno kierownictwo powinno siedzieć: abckonsumenta.pl/artykuly/25-telekomunikacja-novum.html abckonsumenta.pl/artykuly/38-telekomunikacja-novum-cig-dalszy.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Coś o NOVUM. polska IP: *.toya.net.pl 23.09.13, 21:21 Witam, oczywiście nie polecam korzystania z usług tej firmy. Firma nie ma do zaoferowania nic z wyjątkiem złudzeń jakie roztacza przed naiwnymi klientami. Pracownicy są niekompetentni i nieżyczliwi. Pan „Prezes-zaraz oddzwonie” jest osobą wysoce niepoważną i prostacką….. Ludzie uważajcie na tych krętaczy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwaga uwaga !!! MAC-BUD, slyszał ktoś o takiej firmie ? IP: *.free.aero2.net.pl 10.10.13, 18:53 faceci wymieniają zamki w drzwiach u staruszków nie wystawiąjąc żadnej faktury. Wpierw inkasują pieniądze i każą podpisać jakis papier nie zostawiając kopii, potem wymieniają zamek na jakieś badziewie. Mówią , że rachunek przyślą pocztą. Na wszelki wypadek zgłosiłem Policji, a innych ostrzegam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: Coś o NOVUM. polska IP: *.toya.net.pl 01.12.13, 22:16 Proszę coś więcej napisać o tej firmie i ich metodach działania, w szczególności o panu Kozubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: Coś o NOVUM. polska IP: *.fiatubezpieczenia.pl 10.03.20, 13:30 firma nie dizałal uczciewie, teraz założyli firmę Syl Bet Sylwia Kościelska biorą zaliczki nie realzują kontraktów wałek idzie za wałkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twaj Re: Coś o NOVUM. polska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.11.20, 22:39 józef brynkus prowadzi działalnośc Syl Bet Sylwia Koscielska - nie realizują zamówień, przyjmuja zadatki nie oddaja pieniedzy, gosc ma kilka wyrokow, prosze uwazac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierzyciel Re: Coś o NOVUM. polska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.07.14, 01:11 Chętnie złożę zeznania przeciwko temu oszustowi, który jest mi winien 25000 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Coś o NOVUM. polska IP: *.toya.net.pl 10.07.14, 19:36 Radzę zrobić to jak najszybciej !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Cel nieuczciwych akwizytorów? Łatwowierni sta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.10.14, 09:07 Mamy teraz ten sam klopot ze szkola novum w lodzi. Mozliwe jest cofniecie nauki. Sad wyda wyrok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loco Re: Coś o NOVUM. polska IP: *.play-internet.pl 13.11.14, 23:06 Dzień dobry Należę do osób poszkodowanych przez A.Kozuba i mam pytanie jakie pani posiada informacje na Jego temat? Byłbym nimi zainteresowany Mój adres przemas_24@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loco Re: Coś o NOVUM. polska Brynkus Józef Kozub Arkad IP: *.play-internet.pl 17.05.15, 12:24 Kozub teraz udaje niewiniątko i jak ktoś mu nie pasuje to podkłada świnie. Udaje kalekę i jeździ komunikacja miejska - wielki Były nauczyciel. Ludzi wrobił w konia a teraz bierze od Państwa na swoje niby chorobowe bo mu się należy a do gnębienia przez telefon to jest pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lololo [...] IP: 91.213.193.* 22.08.17, 09:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś