tomasz62 17.08.11, 21:09 Boże nie !oni z wiarą katolicką nie maja nic wspólnego.Albo niech startują dostaną kopy to szybko tu nie wrócą.Ale jeżeli nie z Łodzi to może z Madagaskaru Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rlx PO: Czy z Łodzi wystartują Macierewicz i Sobecka? IP: *.toya.net.pl 17.08.11, 21:33 Witek "nie zabijajcie nas" Waszczykowski i Halinka "zastrzelili mi męża" Rosiak, PIS w całej krasie :) tyle mają społeczeństwu do zaproponowania. PO, SLD, PSL i wszystkie pozostałe nie są lepsze tylko mniej śmieszne co niestety jest dla szarych nas smutne ;/ Nie ma na kogo głosować, każdy z nich poprowadzi nas jak te barany na rzeź Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: PO: Czy z Łodzi wystartują Macierewicz i Sobe 18.08.11, 07:23 Gość portalu: rlx napisał(a): > każdy z nich poprowadzi nas jak te barany na rzeź Nie zamierzam się z Tobą spierać, Boże uchowaj! Ale jestem ciekawa: kto - konkretnie - będzie rżnął ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas PiSowska Lodz IP: *.uniorg.de 18.08.11, 09:58 Radni powinni zmienic nazwe ulicy Piotrkowskiej na PiSowska, ktora bardziej oddawalaby klimat tej ulicy i mieszkancow tego miasta. A Maciarewicz moglby godnie reprezentowac swoich wyborcow. Odpowiedz Link Zgłoś
vox_populi11 PO: Czy z Łodzi wystartują Macierewicz i Sobecka? 17.08.11, 22:11 Droga Gazeto.pl! W imieniu użytkowników portalu proszę o moderowanie forum i usuwanie spamu wyborczego, zamieszczanego tutaj przez pracowników biur PO. Oczywiście, dotyczy to również ewentualnych wpisów z innych partii, ale jak dotąd jedynie PO prowadzi tak aktywny spamming. Nie obchodzi nas ile rzekomo dróg i mostów wybudowała nieudolnie nam panująca Platforma, nie obchodzą nas także ich strony internetowe o charakterze "informacyjnym". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobra Re: PO: Czy z Łodzi wystartują Macierewicz i Sobe IP: *.bialystok.vectranet.pl 18.08.11, 04:29 I nie obchodzi nas co piszą takie barany jak ty o PO....Nie bazgraj w naszym imieniu tylko za siebie bo my nie popieramy takich jak ty... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Nie ten adresat! 18.08.11, 07:41 vox_populi11 napisał: > Droga Gazeto.pl! > W imieniu użytkowników portalu A ilu Was? (Bo - chyba - Twój nick o niczym nie świadczy; w końcu - ja się nazwałam koloratura, a głos mam taki, więcej - do baletu...) > proszę o moderowanie forum i usuwanie spamu > wyborczego, zamieszczanego tutaj przez pracowników biur PO. Skąd wiesz, że to spam wyborczy, zamieszczany przez pracowników biur PO ? Po drugie - gazetowe Fora nie są moderowane w takim sensie, jak myślisz; usuwane są - automatycznie! - te posty, przy których, w czerwony kosz kliknęła wystarczająco dużą liczba forumowiczów. Zatem - powinieneś zaapelować do kolegów - forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
vox_populi11 Re: Nie ten adresat! 18.08.11, 09:43 Skąd wiem, że to z biur PO? No cóż, niektórzy wiedzą więcej niż Ci się wydaje. Jeżeli tak bardzo kochasz PO i zaczytujesz się w tym spamie, to Twoja sprawa, ale normalnych ludzi to po prostu męczy. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 W imieniu! Z ramienia! WOW! 18.08.11, 13:21 vox_populi11 napisał: > Skąd wiem, że to z biur PO? No cóż, niektórzy wiedzą więcej niż Ci się wydaje. > Jeżeli tak bardzo kochasz PO i zaczytujesz się w tym spamie, to Twoja sprawa, > ale normalnych ludzi to po prostu męczy. Guzik Ci do tego, kogo (co?) ja kocham, ewentualnie - w czym się zaczytuję, bądź nie. Zadałam pytanie, na które ewidentnie nie potrafisz odpowiedzieć. Co - samo w sobie nie jest niczym złym, ani nawet dziwnym. Tylko - czemu - niby to - odpowiadasz? PS: Mam w nosie, co męczy normalnych ludzi... Niby - Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
totapis500 Re: W imieniu! Z ramienia! WOW! 18.08.11, 13:26 Nie wiem na kogo będę głosował bo bez względu na t która partia wygra wyżywić muszę się sam, jednak jak zdrowy myślący człowiek na takich mutantów ja Sobecka czy Antek nie zagłosowałbym nawet po dużej wódce. Odpowiedz Link Zgłoś
totapis500 Re: Nie ten adresat! 18.08.11, 10:09 Jestem ateistą ,osobą apolityczną nie interesuje mnie PO ani PiS patrząc na Antka i tę kobyłę Sobecką wstydzę się że jestem Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkf PO: Czy z Łodzi wystartują Macierewicz i Sobecka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 22:12 Łodzianin Waszczykowki ma takie same szanse jak Łodzianin Tow. Miller. Czyli duże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontra PO: Czy z Łodzi wystartują Macierewicz i Sobecka? IP: *.181.215.215.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.08.11, 22:27 Kotem w worku jest na pewno Grabarczyk gadzinówko. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Ulżyło? 18.08.11, 07:46 Gość portalu: kontra napisał(a): > Kotem w worku jest na pewno Grabarczyk gadzinówko (podkreśl. moje). WOW! Odgryzłeś się! A że - bez sensu, to inna sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko PO: Czy z Łodzi wystartują Macierewicz i Sobecka? IP: *.toya.net.pl 17.08.11, 22:39 PO nie zufałbym nawet jakby lista była wypisana złotymi literami, do PiS ludzie mają zufanie - taka jest róźnica. 4 lata dekonstrukcji Państwa wystarczy! Czas zmienić ten styl budowy. Czego się PO w Łodzi nie dotknie to spier...li. Centrum Sztuki , Camerimage, FD4K, zabytki, tramwaje itp. W Łodzi bieda i zaścianek. Pierwsze decyzje PO - likwidacja szkół - pamiętamy !!! PO bardzo się postarało by w Łodzi nikt nie wybił się ponad garniturowych kolesi i nie stworzył dla dobra Łodzin Centrum Sztuki. Dla POo nie było ważne, że pomysł i szansa na rozwój Łodzi jest olbrzymia - liczyło się tylko to, że ten pomysł mieliby realizować ludzi spoza PO. Uwalili tę szansę dla Łodzi. Najważniejsze jest nie co miało by powstać, tylko kto by nad tym trzymał łapsko. Kolesiom od dekonstrukcji Polskości, oportunistom, fałszerzom wyborów, zamiataczom afer pod dywan, nie warto więcej ufać. Na listach PO same miernoty Odpowiedz Link Zgłoś
0721x Re: PO: Czy z Łodzi wystartują Macierewicz i Sobe 18.08.11, 07:12 spoko - walczysz o zaliczenie na tzw. "uczelni" ojca doktora dyrektora ? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: PO: Czy z Łodzi wystartują Macierewicz i Sobe 18.08.11, 07:49 Gość portalu: spoko napisał(a): > do PiS ludzie mają zufanie I dlatego najbliższe wybory będą szóstymi z kolei, przegranymi przez PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakelo Sobecka uważa, że żużel jest lepszy od seksu IP: *.centertel.pl 17.08.11, 23:50 nie lubię żużla... jak raz byłem, to co trzy wyścigi po torze jeździł traktor... taka wiocha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakelo Na pewno IP: *.centertel.pl 17.08.11, 23:53 będzie inaczej niż mówi jagieło, w wyborach samorządowych miał być michalik, a kaczor spuścił tu waszczyka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobra PO: Czy z Łodzi wystartują Macierewicz i Sobecka? IP: *.bialystok.vectranet.pl 18.08.11, 04:34 Bardzo dobrze,żę z Łodzi by startowali...Szybko łodziaki pokazali by im gdzie ich miejsce /śmietnik historii/.Już raz w 2007 roku pokazali Kaczce gdzie jego miejsce ale on mówi,że pada jak mu plują w oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaser PO: Czy z Łodzi wystartują Macierewicz i Sobecka? IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.08.11, 06:17 Szanowni debile z pis.Już trumny nie wystarczą.Bycie żona nieboszczyka nie daje wejścia do świata polityki.Nie mogę zrozumieć jak można mieć wyborczy orgazm wystawiając panie siedzące okrakiem na trumnach swoich bliskich.To nie jest żenujace...to jest obżydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
jurber1 PO: Czy z Łodzi wystartują Macierewicz i Sobecka? 18.08.11, 07:27 To jest pomysł do opatentowania i zastosowania przez PIS w całym kraju ! Przecież czołówka PIS-owskich kandydatów, to nazwiska odstręczające (jeśli ktoś ogląda telewizę !) a w ten sposób przynajmniej wygrają rekordową liczbą podpisów - oni to zawsze traktują jako element kampanii wyborczej ! No i metoda jest zgodna z wołaniem Rydzyka: "kto we mnie wierzy, ten zbawion będzie !" Odpowiedz Link Zgłoś
totapis500 Jak miasto z takią; 18.08.11, 08:17 Bogatą przeszłością historyczną mogą reprezentować tej miary przygłupy. Odpowiedz Link Zgłoś
paw73 PO z PiS k Łodzi! PO z PiS wielka koalicja rasitów 18.08.11, 08:26 PO i PiS w służbie kościołowi , robią wszystko na polecanie kleru! PO= PiS obydwie partie są rasistowskie, ale kobiety sprowadzaj do funkcji inkubatora! PO I PiS ZA CAŁKOWITYM ZAKAZEM IN VITRO! PO I PiS PRZECIW KARCIE PRAW PODSTAWOWYCH! PO I PiS PRZECIW USTAWIE O ZWIĄZKACH PARTNERSKICH! PO I PiS ZA CAŁKOWITYM ZAKAZEM BADAŃ PRENATALNYCH ! PO I PiS ZA OGRANICZENIEM ZAKAZEM SPRZEDAŻY ŚRODKÓW ANTYKONCEPCYJNYCH! PO I PiS ZA CAŁKOWITYM ZAKAZEM ABORCJI( posłanki i posłowie PO i PiS-u- każą rodzić dzieci 12latkom z gwałtów lub czynów kazirodczych) Dziś PO ma skrzydło w szeregach neofaszystowskie jak LPR! Twórca LPR Roman Giertych , jest najniższym współpracownikiem szefa MSZ Sikorskiego, w rządzie Donalda Tuska PO -PSL. Giertych pomagał tworzyć Sikorskiemu, program wyborczy PO na rok 2011. Zapleczem LPR jest Młodzież Wszechpolska i ONR, ludzie ci organizują wspólnie marsze na , których skandują hasła" Żydzi do pieca kolorowi do gazu -Polska dla Polaków" +" Każdy pedał do wora, wór do jeziora" . Takich koalicjantów ma właśnie Donald Tusk i PO. Rasistowskie i wulgarne wypowiedzi, wiceprezydent Warszawy Jarosław Kochaniak podczas dyskusji w Radzie Warszawy, do ciemnoskórego radnego SLD Krystiana Legierskiego. Polska i Grecja „zielona wyspa” w natarciu wzzw.wordpress.com/2011/02/02/dzis-o-podwyzce-podatkow-w-2011/ W prawym dolnym rogu, jako druga zielona wyspa- oznaczona jest nią Grecja! Polska i Grecja, dwie zielone wyspy podczas wstąpień Tuska, Grecja już zbankrutowała! Polskę czeka to pod rządami PO i Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ PO: Czy z Łodzi wystartują Macierewicz i Sobecka? IP: 194.181.0.* 18.08.11, 09:10 Ciekawe, kto zagłosuje na tego skompromitowanego Maciarewicza?????? Współczuje Łodzianom, że będę mieli takiego kandydata..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tubylec POPiS to zgrane karty, tylko Nowa Prawica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 09:53 Czas pogonić układ bandy czworga. Oni nie mają nam nic do zaproponowania. Czas przywrócić Polsce normalność. Prawa dla pracujących i płacących podatki, koniec przywilejów dla leni i nierobów. www.upr.org.pl/main/index.php?strid=1 prawicarzeczypospolitej.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
mineyko PO: Czy z Łodzi wystartują Macierewicz i Sobecka? 18.08.11, 09:55 Mitoman Mać-Erewic i zawodowa Arcydziewica? To straszne!! Wielki Boże, miej nas nieszczęsnych w swej opiece!! Odpowiedz Link Zgłoś
gajane4 PO: Czy z Łodzi wystartują Macierewicz i Sobecka? 18.08.11, 11:59 Wyglada na to, że PiS traktuje miejsce na liście jako kilkuletnią zapomogę dla wdowy po tragicznie zmarłym mężu, byłym aktywiście tej "partii". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzew Re: PO: Czy z Łodzi wystartują Macierewicz i Sobe IP: *.play-internet.pl 18.08.11, 12:25 Musiałoby nastąpić jakieś wielkie trzęsienie ziemi, albo huragan, żeby ludzie w Łodzi oddali głosy na PiS. Najpierw nieudane rządy Kropiwnickiego, a teraz znów taka akcja - prezent w postaci dziennikarki Radia Maryja - Anny Sobeckiej i posła do zadań specjalnych - Antoniego "Comando" Macierewicza. PO dla Łodzi: rozpoczęło remont linii kolejowej do Warszawy, włączyło Łódź w plany Kolei Dużych Prędkości, do tego budowa nowego podziemnego dworca Łódź Fabryczna, budowa autostrady A1, A2, węzła Stryków, remonty dworców kolejowych w Łodzi i okolicach, do tego inwestycje w lotnisko i Łódź staje się powoli dwumiastem z Warszawą, takim polskim Sankt Petersburgiem. A PiS zamiast pochwalić się, coś zaoferować Łodzi daje nam w prezencie Macierka i Sobecką... Żenada Odpowiedz Link Zgłoś