Gość: Michał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.11, 13:42 Kto to jest czy ktoś może przybliżyć sylwetkę tego Pana ???? z chęcią poczytam o kimś nowym czy on już był posłem ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lodzermen Stolarczyk: Grabarczyk powinien użyć tabletu, n... IP: 130.138.227.* 20.09.11, 13:48 Jakoś p. Stoalrczyk nie wzbudza we mnie zaufania. Taką twarz cwaniaczka ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramondes Re: Stolarczyk: Grabarczyk powinien użyć tabletu, IP: *.toya.net.pl 20.09.11, 15:29 W realu to raczej usmiechniety i luzacki facet! Robi fajne wrazenie...bo traktuje ludzi normalnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: retkinia Re: Stolarczyk: Grabarczyk powinien użyć tabletu, IP: *.toya.net.pl 20.09.11, 21:03 Panie, coś Pan zrobił dla swojego Miasta jak Pan był posłem? Co Pan umie? To co Pan prezentuje to są tanie chwyty - za 67 dol w hurcie :)))) Nie jestem fanem Grabarczyka, ale jakbym miał wybierać pomiędzy wami, to napewno nie Pan! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beznadziejneglosy Re: Stolarczyk: Grabarczyk powinien użyć tabletu, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.11, 12:58 Jest wielki projekt aby ruszył internet za darmo, ale Wam jak zwykle jest to za malo! Pewnie głosujcie na Grabarczyka i zycze szerokiej drogi!!! przede wszystkim Ci co faworyzuja Ministra maja w tym interes! A co ten Grabarczyk zrobił dla Łodzi? Moze jakas obwodnice?! CO!!! Przypomnij mi mądra retkinio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Owieczka ten pan już był posłem i nic... IP: *.centertel.pl 20.09.11, 14:02 Tak, niestety był już posłem i niczego nie dokonał, wszedł rzutem na taśmę w 2009 r. za Skrzydlewską gdy ta poszła do europarlamentu. podobno nie jest zbyt szanowany w Platformie, bo nie ma nic do zaoferowania (poza oczywiście tabletami...). A uaktywnił się na czas kampanii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doowieczka Re: ten pan już był posłem i nic... IP: *.toya.net.pl 20.09.11, 15:33 Zapraszam na stronę internetową Posła i zakładkę SUKCESY SEJMOWE !!! Proszę nie mówić,że nic nie zrobił ...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 6ik Stolarczyk, Grabarczyk... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.11, 14:15 Czy w tym peło nie ma ludzi z normalnymi nazwiskami, takimi jak choćby Palikot? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SNN Re: Stolarczyk, Grabarczyk... IP: *.toya.net.pl 20.09.11, 15:55 Zobaczymy jaki wynik zrobi Wasz Palikocik! Nazwisko nie jest na tyle istotne...jak poglądy!!! A Grabarczykowi daleko do Stolarczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DB niby poseł od tabletów IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.09.11, 14:54 Co za pajac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmw Re: niby poseł od tabletów IP: *.toya.net.pl 20.09.11, 15:50 Pajac, ale nie marionetka jak inni! Ma facet wlasne zdanie i nie boi sie byc kontrowersyjny...budzi emocje, a to jest najwazniejsze! Znam większych pajaców, odziwo zasiadaj na pierwszych miejscach listy PO!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Stolarczyk: Grabarczyk powinien użyć tabletu, n... IP: 212.191.130.* 20.09.11, 15:16 Widać na forum uaktywniła się grupa Pani Hani...wiadomo,przy kawce w urzędowym fotelu warto jeszcze zrobić coś pożytecznego i powpisywać głupoty w internecie. Pochwalcie się "znajomymi posłami z PO" i co zrobili dla Łodzi. A o programie Stolarczyka nie ma co z wami dyskutować,faktem jest że to co zrobił w sprawie zniesienia opłaty targowej dla kupców,a także fakt że wspiera sport młodzieżowy w Łodzi jest wystarczającym powodem , żeby zgłosować właśnie na niego,a nie na waszego Czarusia,co nawet szansy na obwodnicę Łódź pozbawił....Ot,Warszawski ......syn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Stolarczyk: Grabarczyk powinien użyć tabletu, IP: *.xdsl.centertel.pl 20.09.11, 15:32 Co ty bredzisz człowieku. Twój post jedynie pokazuje, że trzeba jak najdalej omijać takich polityków jak Stolarczyk. Bo się niczym nie różni od Jońskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funny Re: Stolarczyk: Grabarczyk powinien użyć tabletu, IP: *.toya.net.pl 20.09.11, 15:45 Unikać to trzeba pacynek typu Kasprzak, a nie ludzi mających własne zdanie jak Stolarczyk czy Joński! Wresztą do tych dwóch polityków nic nie mam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Stolarczyk: Grabarczyk powinien użyć tabletu, IP: *.toya.net.pl 20.09.11, 16:00 Super komentarz, nic dodać nic ująć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalafinka Re: Stolarczyk: Grabarczyk powinien użyć tabletu, IP: *.toya.net.pl 20.09.11, 15:26 Zapraszam na stronę www.JaroslawStolarczyl.pl Ten poseł w sejmie jest dopiero 2 lata, głównie polecam SUKCESY SEJMOWE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalafinka Re: Stolarczyk: Grabarczyk powinien użyć tabletu, IP: *.toya.net.pl 20.09.11, 15:27 raczej www.JaroslawStolarczyk.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PePe sukcesy JS, np. wyjaśnienie katasrtofy smoleńskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 16:19 Nie za bardzo rozumiem dlaczego kandydat PO atakuje Prezydenta Łodzi i Ministra Infrastruktury należących do PO? Może i nabije sobie parę głosów, ale dużo więcej ich odbierze Platformie. Jeśli zaś chodzi o sukcesy sejmowe Pana posła, to jest tam ich opisanych dość dużo. Tyle tylko, że to stek bzdur. Pan poseł był uprzejmy m.in. przypisać sobie wyjaśnienie przyczyn katastrofy smoleńskiej. Coś takiego świadczy nawet nie tyle o dobrym samopoczuciu, ile o pospolitej głupocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe1 Re: sukcesy JS, np. wyjaśnienie katasrtofy smoleń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.11, 16:37 Wydaje mi się, że Zdanowska została pochwalona.. A co do sukcesów do jest tam sporo konkretów-opłata targowa, ustawa o broni, podniesienie prędkości czy bezpłatny internet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pepe Re: sukcesy JS, np. wyjaśnienie katasrtofy smoleń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 16:58 hmm, czyli przyznajesz, że JS dystansuje się od Grabarczyka. A co do tego co tam jest wpisanego jako sukcesy, to nie kwestionujesz, iż Twój bohater przypisał sobie wyjasnienie przyczyn katastrofy smoleńskiej. Trudno innych wpisów na tamtej stronie nie oglądać inaczej jak przez pryzmat tej bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe1 Re: sukcesy JS, np. wyjaśnienie katasrtofy smoleń IP: *.toya.net.pl 20.09.11, 17:59 No na to wychodzi! Ale dystansowanie się od Ministra to nic złego jeśli nie popiera się jego działań. To nie jest mój bohater, ale dosyć mam naszej Prezydent, Grabarczyka, Godsona...!! To są ludzie nie warci zaufania! Ja nie wiem co zrobi JS przez kolejną kadencje, ale nie mam nic do stracenia... nie ma naprawdę na kogo głosować z PO! Oddam swój głos na niego! Może wypali ten interenet?! Wydaje mi się, że może być ciekawą osobą i w końcu możemy mieć kogoś kto reprezentowałby na arenie ogólnopolskiej naszą Łódź. Spójrz, że teraz nie ma od nas nikogo interesującego! Co wypchniemy w Polskę Pana Kasprzaka, nie budzi on pozytywnych emocji (bufon)!? A JS juz ma spore doświadczenie w występach w telewizji...trzeba zaryzykować- to moje zdanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe1 Re: sukcesy JS, np. wyjaśnienie katasrtofy smoleń IP: *.toya.net.pl 20.09.11, 18:02 Faktem jest,że ten sukces nie jest dobrym strzałem, ale może chodziło o pracach w odpowiedniej Komisji, sprawdziłam, że JS należy do Spr. Wew. i Adm. Pozdro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc A co ten poseł już zrobił dla Łodzi? IP: *.xdsl.centertel.pl 20.09.11, 15:30 Nic? To niech się uczy od Grabarczyka, jak nieść korzyść swoim wyborcom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chanel Re: A co ten poseł już zrobił dla Łodzi? IP: *.toya.net.pl 20.09.11, 15:41 Chyba od Grabarczyka można nauczyć się załatwiania stanowisk pracy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: A co ten poseł już zrobił dla Łodzi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.11, 16:25 Nie wiem, komu przyniósł korzyść pan grabarczyk, bo ja ciągle stoję w korkach. Po czterech latach, sorry, ale "zasługuję na więcej". Odpowiedz Link Zgłoś
pstryczek-elektryczek Re: A co ten poseł już zrobił dla Łodzi? 02.03.12, 11:42 Gość portalu: wyborca napisał(a): > Nie wiem, komu przyniósł korzyść pan grabarczyk, bo ja ciągle stoję w korkach. > Po czterech latach, sorry, ale "zasługuję na więcej". To chyba miałby być jakiś cudotwórcą żeby rozwiązać problem korków. Ja liczyłem tylko na naprawienie dziur, zapadniętych studzienek czy włączonego oświetlenia ulic jak się robi ciemno. No i tu niestety moje oczekiwania pozostały niespełnione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek73 Stolarczyk: Grabarczyk powinien użyć tabletu, n... IP: *.toya.net.pl 20.09.11, 15:37 Razem Tworzymy Siłę to hasło Łódzkiego WIDZEWA a nie posła Stolarczyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dingo Re: Stolarczyk: Grabarczyk powinien użyć tabletu, IP: *.toya.net.pl 20.09.11, 15:43 A może Pan Poseł popiera Widzew! Byłoby fajnie! Odpowiedz Link Zgłoś
jakub.hubert Pizza dla dziennikarzy, tablety dla politykow 20.09.11, 17:07 A dla ludzi puste obietnice i przymilanie sie. Ciekawe czy pan minister Grabarczyk w dniu konferencji prasowej byl na urlopie? Czy to w ramach pracy rozdaje pizze? A fundacja Pana Stolarczyka ma w dzialalnosci statutowej rozdawanie tabletow? To ja tez poprosze. Trzy. Wezme dla rodziny tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Na tej pizzy zabrakło chorągiewki z paragonem z A2 IP: *.xdsl.centertel.pl 20.09.11, 17:30 za przejazd A2 Emilia-Stryków czyli BEZPŁATNEJ obiecanej przez p. Grabarczyka północnej obwodnicy Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
terleo Stolarczyk: Grabarczyk powinien użyć tabletu, n... 21.09.11, 07:35 Niech żyle *100larczyk!* Piękne nazwisko! Już weszło do historii języka polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Stolarczyk: Grabarczyk powinien użyć tabletu, n... IP: *.toya.net.pl 21.09.11, 10:01 się nie godzi takie zachowanie Panie Stolarczyk!;| A tutaj kandydat godny rekomendacji www.facebook.com/event.php?eid=147323935353015 Pan Ryszard Bonisławski, wybitny łodzianin, znawca dziejów Łodzi,profesjonalista, człowiek o nieposzlakowanej opinii- POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
pstryczek-elektryczek Re: Stolarczyk: Grabarczyk powinien użyć tabletu, 02.03.12, 11:44 Gość portalu: michał napisał(a): > A tutaj kandydat godny rekomendacji www.facebook.com/event.php?eid=147323935353015 Pan Ryszard Bonisławski, wybitny łodzianin, znawca dziejów Łodzi,profesjonalista, człowiek o nieposzlakowanej opinii- POLECAM! Kandydat owszem dobry, szkoda tylko że nie mający własnego zdania i nie przystosowany do pełnienia tej funkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tianmen tablety sprzedam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.09.11, 18:43 Tanie tablety sprzedam - chińskie w hurcie. Bez podwykonawców, cena dumpingowa. Nie uciekną, chociaż są chińskie. Bez gwarancji (psują się po 9.10.2011). Stolarczyk. 100larczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola manola Re: tablety sprzedam IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.09.11, 08:37 Uważaj!!! Zakrztusisz się własnym jadem...i wiecej odwagi. Podpisuj sie własnym nazwiskiem bo chciałam kupić. skoro sprzedajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny... Stolarczyk: Grabarczyk powinien użyć tabletu, n... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.12, 11:08 Widać na forum uaktywniła się grupa Pani Hani...wiadomo,przy kawce w urzędowym fotelu warto jeszcze zrobić coś pożytecznego i powpisywać głupoty w internecie. Pochwalcie się "znajomymi posłami z PO" i co zrobili dla Łodzi. A o programie Stolarczyka nie ma co z wami dyskutować,faktem jest że to co zrobił w sprawie zniesienia opłaty targowej dla kupców,a także fakt że wspiera sport młodzieżowy w Łodzi jest wystarczającym powodem , żeby zgłosować właśnie na niego,a nie na waszego Czarusia,co nawet szansy na obwodnicę Łódź pozbawił....Ot,Warszawski ......syn Odpowiedz Link Zgłoś