Gość: gościu IP: *.smrw.lodz.pl 04.10.11, 19:16 Zgodnie z zapowiedziami ZDiT powstanie linia D1 kursująca na trasie: DWORZEC ŁÓDŹ WIDZEW – Służbowa, Augustów, Rokicińska, Puszkina, Maszynowa - DWORZEC ŁÓDŹ WIDZEW źródło MPK Łódź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: Linia D1 IP: *.toya.net.pl 04.10.11, 19:39 łohohoho gratulacje - to bardzo spektakularne osiągnięcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alabama Re: Linia D1 IP: *.toya.net.pl 04.10.11, 22:09 "gościu" , pralat_na_wrotkach i obserwator_ka oburzyli się tym, że ukradłem Ci wątek. Przepraszam, nie miałem takiego zamiaru. Po prostu chciałem podyskutować nt D1. Wpisywaliśmy w tym samym czasie. Ok. Kontynuujmy zatem wątek w Ciebie. Co z częstotliwością i nazwą D1, która była używana przez MPK jako linia tramwajowa cmentarna? Co o tym sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
pralat_na_wrotkach Re: Linia D1 04.10.11, 22:10 Gość portalu: alabama napisał(a): > pralat_na_wrotkach [...] oburzyli się tym, że ukradłem Ci wątek Łżesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alabama Re: Linia D1 IP: *.toya.net.pl 04.10.11, 22:22 Mój post pojawił się 20 min. później. Przepraszam. Padam na suty. Lepiej? pralacie_na_wrotkach? Jakaś informacja dotycząca wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
pralat_na_wrotkach Re: Linia D1 04.10.11, 22:31 > Padam na suty. Bardzo ambitnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Linia D1 IP: *.smrw.lodz.pl 04.10.11, 22:33 Spokojnie, ja się nie gniewam :-) Co do D1 myślę, że nie będą mieli wyboru aby oznaczyć linię cmentarną jako D2. Jest to linia okazjonalna więc nie musi mieć stałego numeru. Odpowiedz Link Zgłoś