Dodaj do ulubionych

Dariusz Joński otworzy biuro poselskie w... Kra...

IP: *.toya.net.pl 25.10.11, 15:22
Niech sobie otworzy biuro w każdym mieście powyżej 30 tys. mieszkańców. W końcu to za państwowe pieniądze.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Dariusz Joński otworzy biuro poselskie w... K IP: *.centertel.pl 25.10.11, 15:56
      a poza tym to fragles.
    • Gość: trelo wyprowadzka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.11, 16:06
      To może się tam wyprowadzi? pomóżmy mu. Jedź tam, jedź najlepiej już jutro. I zrób tam konferencję, że otworzysz biuro w Łodzi również
    • Gość: pit Dariusz Joński otworzy biuro poselskie w... Kra... IP: *.toya.net.pl 25.10.11, 16:31
      Niech sobie w tym biurze siedzi i z niego nie wychodzi....
    • Gość: bankrut Dariusz Joński otworzy biuro poselskie w... Kra... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.11, 16:39
      czyżby go ta nieudacznica zdanowska pogoniła z miasta Łodzi?
    • Gość: kamil Dariusz Joński otworzy biuro poselskie w... Kra... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.11, 16:57
      niech jedzie i nie wraca, kłamczuch mały
    • Gość: łodzer ufff to współczuję krakusom - teraz to ich problem IP: *.4web.pl 25.10.11, 17:05
      :))
    • kcramsib Dariusz Joński otworzy biuro poselskie w... Kra... 25.10.11, 17:15
      Jakieś liche te biura będą jeśli ma się zmieścić w limicie finansowym... no chyba, że na prowadzenie każdego z nich dostanie po te 12k...
    • mikolajjs Jak sobie pięknie Kraków poradził 25.10.11, 17:22
      Ciekawe czy lokalne struktury SLD skierowały podobną prośbę do innych posłów SLD i ile biur poselskich zostanie w ten sposób otwatych pod Wawelem.
    • Gość: kuba Dariusz Joński otworzy biuro poselskie w... Kra... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.11, 17:38
      A ja jestem za z kim jak z kim ale z Krakowem warto trzymać to w końcu jedno z lepiej rozwijających się miast w Polsce i póki co Łódź wyprzedziło choćby pod względem liczby mieszkańców.
    • Gość: She... Dariusz Joński otworzy biuro poselskie w... Kra... IP: *.toya.net.pl 25.10.11, 18:50
      ambitny jak zawsze... niech się z Łodzi wyprowadzi, bo w tym mieście nie ma dla niego miejsca! SIOOOOO!!
    • Gość: won z lodzi na florianskiej moze? IP: 139.149.31.* 25.10.11, 20:10
      mam nadzieje, ze to juz koniec sld w miescie lodzi!! tzn. kto jeszcze bedzie na nich glosowal po takiej zniewadze? podobnie jak na pis, ktore w wyscigu o fotel prezydenta wystawilo 'warszawiaka' (czytaj: piotrkowianina).
      szkoda, ze zostaje tylko po, ale lepsze to niz nic - przynajmniej dali nam grabarczyka, ktory z kolei dal nam autostrady i (moze, jak dobrze pojdzie) szybka kolej, oraz zdanowska ktora (jak dobrze pojdzie) da nowe centrum.
      mam natomiast nadzieje, ze w lodzi wzrosnie poparcie dla ruchu palikota, bo w nim jest przyszlosc polskiej sceny politycznej - gdy wymra mohery popierajace pis, a elektorat po przejdzie na emeryture.
    • markufo1 Dariusza Katiusza porusza Koniusza Halki Moniusza 25.10.11, 20:17
      Morze Japońskie przekształca się na naszych oczach w dar szczęścia losu KONICZYNĘ CZTEROLISTNĄ i tak jak ona będzie rzadko widywany w tych tymczasowych swoich miejscach przebywania.
    • Gość: SaycoRa Niech jeszcze otworzy biuro na Madagaskarze... IP: *.wroclaw.mm.pl 25.10.11, 21:07
      ...byle z tamtąd nie wracał.
    • Gość: . Dariusz Joński otworzy biuro poselskie w... Kra... IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.10.11, 21:32
      Mógłby przy okazji bytności w Krakowie zobaczyć sobie jak organizuje się cywilizowaną komunikację miejską. Bo z tym to miał w Łodzi poważne problemy...
      • Gość: gość Czy zaginie kosz kiełbasy krakowskiej? IP: *.toya.net.pl 25.10.11, 21:43
        Jońscy tymczasem nie rozliczyli sie jeszcze z kosza kiełbasy łodzkiej.
    • Gość: adamowski1 Dariusz Joński otworzy biuro poselskie w... Kra... IP: *.toya.net.pl 25.10.11, 21:59
      Ciekawi mnie jedno?,czy poseł dostaje kasę na jedno tylko biuro?,czy płacą mu za każde?,pytam się bo to idzie z moich pieniędzy.Bo gdyby dostawał te pieniądze na każde z biur,to ja będąc posłem otworzyłbym w każdym powiecie w kraju.
    • Gość: kamyk Dariusz Joński otworzy biuro poselskie w... Kra... IP: *.toya.net.pl 25.10.11, 23:07
      Niech spierda....la i nie wraca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka