Dodaj do ulubionych

Walczak-przed sąd za SSS!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.11, 18:56
Ponieważ harty zaniepokojonego pamięcią zbiorową zanieczyszciły założony przez mnie wątek, ponawiam go.
Twierdzę, że Andrzej Walczak, doradca prezydeta Miasta ds SSS, jest odpowiedizlny wraz z zespołem który został przez Miasto powołany do jego obsługi (spośród wskazanych przez Walczaka osób) jest odpowiedzialny za niezgodne z prawem powiększenie projektu SSS o ok 20 tys m2.
Prawniik miejski Turczak i pani Zdanowska ukrywają te fakty, a było to podstawą do wygrania procesu z Niemieckimi architektami.
Miasto traci miliony.
Znajdzie się uczciwych prawników i odważnych by łamiącym prawo i ukrywającym to urzędnikom wytoczyc skutecznie procesy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Świadek Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.opera-mini.net 29.10.11, 19:01
      Zgadzam się że Walczak i Zdanowska ukrywają powiększenie projektu SSS niezgodnie z Umową.
      Straty są OGROMNE.
      Dlatego nie pozwolimy sprawy Wyciszyć.
      Znajdą sie paragrafy na te nadużycia i znajdzie się droga prawna i uczciwi prawnicy.
      • Gość: to ktoś inny Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.opera-mini.net 29.10.11, 19:05
        Gość portalu: Świadek napisał(a):

> Zgadzam się że Walczak i Zdanowska ukrywają powiększenie projektu SSS niezgodni
        > e z Umową.

Chciałem dodać, że ja również zgadzam się z tym czym zgadza się mój przedmówca. W imieniu mojego przedmówcy oraz jego przedmówcy zachęcam wszystkich do zgadzania się ze mną, z moim przedmówcą oraz potencjalnie w przyszłości z innymi przedmówcami pod jak największą ilością postaci, ażeby wyraz dawany poparciu był jak największy. Chciałem przy okazji zaznaczyć, że nie jestem swoim przedmówcą, ani przedmówcą mojego przedmówcy, tylko zupełnie niezależnym obserwatorem tej sytuacji.
        • Gość: kolejny gość Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.opera-mini.net 29.10.11, 19:06
          W imieniu mojego przedmówcy niniejszym przyjmuję zachętę i wyrażam poparcie dla jego zgadzania się z przedmówcami, chociaż z nimi samymi niekoniecznie się zgadzam. Uważam natomiast, że racja mojego przedmówcy jest ważniejsza.
      • Gość: pamięć masowa Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.opera-mini.net 29.10.11, 19:07
        Witam,

To moje drugie wejście do Internetu w życiu i o ile autor tego wątku ma rację, to już mój przedmówca nie ma. Proszę mi na przykład powiedzieć dlaczego w zdaniu "Dlatego nie pozwolimy sprawy Wyciszyć" słowo "wyciszyć" rozpoczęte zostało wielką literą? Czy zdaniem mojego przedmówcy tego rodzaju manipulacje przysłużą się dobru sprawy? Szczerze wątpię - prokuratura może uznać takie działania za robienie jarmarku z poważnej sprawy.

Apeluję do mojego przedmówcy aby zaprzestał takich wygłupów.
    • Gość: pamięć masowa Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.opera-mini.net 29.10.11, 19:07
      Witam,

Dzisiaj po raz pierwszy w życiu wszedłem do Internetu i od razu znalazłem ten wątek. Uważam, że to co zrobiono to skandal i wyrażam poparcie dla włączenia prokuratury we wszystkie fakty, które - nie bójmy się użyć tego słowa - są haniebne. Osoby odpowiedzialne należy pociągnąć do odpowiedzialności, a osoby nieodpowiedzialne, które się tego dopuściły - do opowiedzialności. W przypadku jednak umorzenia sprawy żądam pociągnięcia do opowiedzialności prokuratury, która de facto również marnotrawi publiczne pieniądze prowadząc sprawy latami a potem je umarzając.

Serdecznie pozdrawiam wszystkich podatników
      • Gość: Misio Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.197.16.35.threembb.co.uk 29.10.11, 22:16
        O krowa!!! Ale debiut. Pierwszy raz wszedł do netu i akurat forum łódź go interesowało. Co za fart.
        • Gość: pamięć masowa Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.opera-mini.net 29.10.11, 22:22
          > O krowa!!! Ale debiut. Pierwszy raz wszedł do netu i akurat forum łódź go inter
          > esowało. Co za fart.

Nie widzę w tym nic zdrożnego ani dziwnego. Gdybym akurat forum "Kraków" mnie zainteresowało albo forum "Gorzów" to również można by było mówić "co za fart, że to akurat to forum". Akurat gdybym wszedł na "Gorzów" albo "Hrubieszów" to byłoby to nawet bardziej dziwne, bo tam akurat nie mieszkam, a za to mieszkam tutaj. Przestań pajacować i nie przeszkadzaj kulturalnemu człowiekowi w dyskusji swoim trollowaniem, pomawianiem i rozmywaniem dyskusji. W przeciwnym razie złożę na ciebie skargę do przedmówcy.
          • Gość: Misio Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.197.16.35.threembb.co.uk 29.10.11, 22:57
            Nowa tożsamość, rozumiem. Nowe otwarcie. Na świeżaka. Hoho co za spryt.
            • Gość: pamięć masowa Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.opera-mini.net 29.10.11, 23:22
              Gość portalu: Misio napisał(a):

> Nowa tożsamość, rozumiem.

Gdybyś cokolwiek rozumiał to nie wypisywałbyś takich bezeceństw pod moim adresem. Zostaw rozumienie ludziom od ciebie mądrzejszym.

Pozdrawiam,
              Podatnik
              • Gość: gosc Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.11, 01:01
                Turczak - prawnik UMŁ a czy może Turczak -właściciel firmy GO TRAK to jego brat? Bo ta właśnie firma wygrywał przetragi za panowania Kropy ,czy teraz też ?
                • Gość: cbs Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.11, 16:26
                  To nie ma znaczenia kim jest jego brat.
                  Turczak Jacek-prawnik miejski-reprezentowal Miasto w procesie z niemieckimi architektami i niestety zaniechał wskazania Niemcom, że oddali INNY proejkt SSS niż miasto zamówiło.
                  Umowa z Niemcami podpisana po przetargu w oparciu o Specyfikację Istotnych Warunków Zamówienia wyraznie ograniczała zakres proejktu SSS do 37 tysiecy m2. Natomiast Niemcy oddali proejkt SSS o powierzchni 54 tysiące m2!
                  TO BYŁA PODSTAWA DO ODMOWY ZAPŁATY.
                  Dlaczego Turczak zrezygnował z tej linii obrony? Dlaczego zrezygnował z przesłuchania kierownika projektu z ramienia Miasta?
                  UWAŻAM ŻE JEST TO PRZEJAW ALBO NIEKOMPTENCJI ALBO SWIADOMEGO ZATAJENIA FAKTÓW CO JEST NIEKORZYSTNE DLA MIASTA I TURCZAK POWINIEN ODPOWIADAĆ ZA TO DYSCYPLINARNIE!!!
                  Nie jest tajemnicą, że proejkt SSS prowadził jako pełnomocnik prezydenta też Walczak i on powinien wytłumaczyć:
                  -dlaczego dodano do zamowienia ok 20 tys.m2?
                  -dlaczego podczas procesu stwierdził, że należy bezwzględnie \niemcom płacić-(człowiek który reprezentował interes miasta apeluje o wydatkowanie publicznej kasy na cos co jest niezgodne z zamówieniem!)?
                  -DLACZEGO CHCIAŁ PRYWATNIE KUPIC PRAWA DO PRAC PODWYKONAWCY ZESPOLU NIEMIECKIEGO-FIRMY ASSMAN Z POZNANIA?
                  To wszystko trąci jakimiś machinacjami i powinno zostać publicznie wyjaśnione bo Tracimy jako Miasta, jako podatnicy grube dziesiątki milionów złotych!
                  • Gość: do mariusza Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.opera-mini.net 30.10.11, 17:50
                    To są wszystko bardzo ważne pytania ale jest ich bardzo dużo. Zresztą nie wiem czemu to ja miałbym na nie odpowiadać, w związku z tym pytanie przechodzi. Może ktoś inny by był łaskaw odpowiedzieć?
                  • Gość: znajomy Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.opera-mini.net 30.10.11, 18:00
                    Gość portalu: cbs napisał(a):

> To nie ma znaczenia kim jest jego brat.

Owszem, ma znaczenie, bo jeżeli jego brat jest Turczakiem, którego znam, to wtedy znaczy, że pośrednio znam obu Turczaków.
                • Gość: znajomy Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.opera-mini.net 30.10.11, 17:59
                  Witam, jestem znajomym jednego z Turczaków (albo obu, jeżeli okaże się, że jeden jest bratem tego drugiego oraz drugi jest bratem tego pierwszego), w czym mogę pomóc?
                  • Gość: do znajomego Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.11, 19:44
                    Zgłoś do prokuratury, że ktoś bezprawnie powiększył SSS o 20 tysiecy metrow kwadratowych i ze to spowodowalo straty nie tylko 200 mln z Ministerstwa, ale i zywej gotowki z naszych podatkow.Zglos że przed sądem prowadząc (lub jesli to robil twoj brat- to on zatail) -zatailes to naduzycie i dosc niefrasobliwie ŁÓDZ stacila przez to 6.5 mln publicznej kasy (na razie).
                    A tak naprawde to idz do psychiatry bo masz schize.
                    • Gość: znajomy Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.opera-mini.net 30.10.11, 20:04
                      > Zgłoś do prokuratury, że ktoś bezprawnie powiększył SSS o 20 tysiecy metrow kwa
                      > dratowych

Dlaczego ja mam zgłaszać? Ty zgłoś, to ty jesteś inicjatorem tych wszystkich wątków.

> Zglos że przed sądem prowadząc (lub jesli to rob
                      > il twoj brat- to on zatail) -zatailes to naduzycie i dosc niefrasobliwie

Ty jesteś nienormalny. Ja napisałem, że jestem ZNAJOMYM Turczaka (albo pośrednio obu, jeżeli jeden z nich jest bratem drugiego), a nie Turczakiem we własnej osobie. Jeżeli twierdzisz, że to JA (bezstronny znajomy) zrobiłem to jest to ordynarne pomówienie i za to to już może cię czekać prokuratura oraz rozmaite paragrafy.

> A tak naprawde to idz do psychiatry bo masz schize.

To jest kolejne pomówienie i za to może być kolejna prokuratura z surowymi paragrafami. I tak tu się traktuje kogoś, kto chce pomóc. Jesteś bardzo złym człowiekiem i zaczynam wątpić w twoje intencje.
                      • Gość: Misio Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.197.16.35.threembb.co.uk 30.10.11, 20:25
                        On nie znosi konkurencji w trollowaniu, na dodatek taki dowcip: on wczoraj pierwszy raz wszedł do netu (sic!)
                        • Gość: znajomy Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.opera-mini.net 30.10.11, 20:43
                          Ja tylko usiłuję zrozumieć kto jest kto i dlaczego jestem ni stąd ni zowąd oskarżany, a już w szczególności czemu ni stąd ni zowąd oskarżany jest mój brat, którego nie mam.
                          • Gość: normalny Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.play-internet.pl 30.10.11, 21:32
                            wreszcie sfiksowani się ujawnili, czarno na białym - jesteście godni tego wydawcy, pewnie bardzo samotni i brzydcy, bo byście tutaj nie wysiadywali
                            • Gość: piekarz atleta Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.toya.net.pl 30.10.11, 21:48
                              Gość portalu: normalny napisał(a):

> wreszcie sfiksowani się ujawnili, czarno na białym - jesteście godni tego wydaw
                              > cy, pewnie bardzo samotni i brzydcy, bo byście tutaj nie wysiadywali

Zabawne usłyszeć to od pajaca, który w ciągu dwóch dni założył trzy wątki na ten sam temat i do tego używa pięciu nicków, żeby wyrażać samemu sobie poparcie.
                              • Gość: normalny Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.play-internet.pl 30.10.11, 22:00
                                hihihihi.... jestescie godni tych wątków, a ten kto je zakłada, chyba pisze tylko raz i to jest najśmieszniejsze dzieciaczki z pryszczami.
                                • Gość: piekarz tornister Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.toya.net.pl 30.10.11, 22:10
                                  > a ten kto je zakłada, chyba pisze tylko raz

Daruj sobie to "chyba", i tak wiadomo, że to ty.
                                  • Gość: normalny Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.play-internet.pl 30.10.11, 22:14
                                    Gość portalu: piekarz tornister napisał(a):

> > a ten kto je zakłada, chyba pisze tylko raz
                                    >
                                    > Daruj sobie to "chyba", i tak wiadomo, że to ty.

a nie ty? nie udawaj Greka - hihihihihi
                                    • Gość: brukiew Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.toya.net.pl 30.10.11, 23:02
                                      No cześć stary śmierdzielu, jak tam Walczak? Widzę, że znalazłeś sobie nowego wroga Turczaka, a nawet udało ci się go sklonować w postaci brata. Jak tam twoja matka, czy przestała się już drapać? Ostatnio strasznie śmierdziało. Pozdro
                                    • Gość: pamięć Łodzi Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.opera-mini.net 31.10.11, 18:50
                                      Żądam abyś natychmiast zakończył te błazenady, w przeciwnym razie twoja domniemana normalność stanie się przedmiotem obrad w rozmaitych sądach.
            • Gość: znajomy Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.opera-mini.net 30.10.11, 18:02
              Zachowujesz się jak przestępca.
    • Gość: za Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.11, 18:18
      Popieram by Walczaka rozliczyc za SSS.
      A Zdanowską za to że ukrywa powiększenie SSS.
      • Gość: też za Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.opera-mini.net 31.10.11, 18:36
        > Popieram by Walczaka rozliczyc za SSS.

Ja również popieram to, czego tu jeszcze nie miałem okazji poprzeć (to mój pierwszy wpis na tym wątku, wbrew kalumniom, które tu zaraz zostaną przez nieżyczliwych rzucone).
    • Gość: niepoinformowany Co to jest SSS? IP: *.retsat1.com.pl 31.10.11, 18:31
      Co to jest SSS?
      • Gość: pamięć Łodzi Re: Co to jest SSS? IP: *.opera-mini.net 31.10.11, 18:48
        To, co to jest, to jest już teraz najmniej ważne. W tej chwili liczą się fakty i to jak na podstawie tych faktów zawezwać osoby odpowiedzialne do prokuratury i te fakty im pokazać, żeby mieli się z pyszna. Jestem ciekaw czy w obliczu takiej prawdy będą tacy skorzy do popełniania wykroczeń na sali sądowej. Wielkie brawa dla przedmówcy mojego przedmówcy (czyli autora wątku, którego nie znam osobiście) za zawiadamianie tego forum o przestępcach. Obawiam się tylko, że jeżeli ma on taką wiedzę i jej osobiście nie zgłasza do prokuratury to mogę być zmuszony do zgłoszenia jego zaniedbania.
    • Gość: sierżant Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.11.11, 01:22
      Sprawa dla prokuratury, CBA i ABW
      • Gość: generał Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.toya.net.pl 01.11.11, 08:49
        Zamknij pysk.
        • Gość: do generała Nadchodzi czas ujawnienia oszustw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.11, 12:40
          Chciałbyś sługusie klejoroba. Taki z ciebie generał jak z twego "pana" tfu - artysta... hahahaha.
          Jesteś zwykłym psem łaszącym sie do michy i od czasu do czasu kopanym.
          Jesteś wytresowanym kundlem, a nie generałem.
          Gwarantuję ci, że nie uda się ZATUSZOWAĆ korupcji, intryg, kradzieży , oszustw, polityczno-biznesowych machloj . Żadne pieniądze (a tak naprawde są żadne u twego "pana" tfu!) nie są już w stanie powstrzymać tego co nadchodzi.
          Oszustwa wyjdą na jaw. Oszuści staną przed sądem a niektórzy urzędnicy stracą pracę.
          A ty spać spokojnie nie możesz co? I słusznie.
          • Gość: Großmṻller Re: Nadchodzi czas ujawnienia oszustw IP: *.opera-mini.net 01.11.11, 13:13
            Gość portalu: do generała napisał(a):

> Chciałbyś sługusie klejoroba

Nie wiem co chciałby twój przedmówca, bo nim nie jestem ani go nie znam, natomiast ty zaczynasz już przekraczać granice dobrego wychowania. Może zamiast obiecywać i się ograżać wziąłbyś się wreszcie do roboty, bo pamiętaj, że jeżeli wiesz o tych przestępstwach a nie zgłaszasz ich do stosownej prokuratury to twoja podważalność rośnie i wkrótce to ty będziesz zawezwany do prokuratury, a nie twoi wrogowie. Tak już to będzie.
          • Gość: Misio Re: Nadchodzi czas ujawnienia oszustw IP: *.196.217.226.threembb.co.uk 01.11.11, 16:27
            Ten czas już nadszedł. Stracili pracę kropa z tomasieskim. A ty ze swoim panem udającym artychę dostaliście kopa. Czy Lynch nadal się boczy o to mieszkanko co mu przeszło koło nosa?
      • Gość: pamięć Łodzi Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.opera-mini.net 01.11.11, 09:10
        Gość portalu: sierżant napisał(a):

> Sprawa dla prokuratury, CBA i ABW

To jest sprawa dla wszystkich.
        • Gość: ku pamięci Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.11, 12:52
          I będzie. Przekonasz się. Stanie się to sprawą wszystkich! Hahahahahahahahahahahahaha
          Trafiłeś w DWUNASTKĘ!
          Hhahahahahahaha.
          • Gość: Großmṻller Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.opera-mini.net 01.11.11, 13:10
            > I będzie. Przekonasz się. Stanie się to sprawą wszystkich! Hahahahahahahahahaha
            > hahaha
            > Trafiłeś w DWUNASTKĘ!
            > Hhahahahahahaha.

Zachowujesz się niegodnie. Czy tak powinien zachowywać się człowiek, któremu zależy na prawdzie? W oczach mojego przedmówcy jesteś kompletnie niewiarygodny, a w moich wyglądasz jakbyś zapomniał wziąć leków albo wziął ich za dużo (stosownie do tego czy powinieneś je brać czy nie). Twoje intencje z dnia na dzień są coraz bardziej podważalne.
            • Gość: Misio Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.196.217.226.threembb.co.uk 01.11.11, 16:28
              To jest znany prostak i burak ze wsi. Tacy widocznie są miłośnicy siedzenia w kinie. To się teraz nazywa kontakt z kulturą wysoką.
              • Gość: z kina Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.11, 21:22
                WalczaK powinien odpowiedziec publicznie za sprawy w SSS! To jest oczywiste!!!
                • Gość: podatnik Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.11, 22:44
                  Niech odpowie Walczak
    • Gość: ze strajku Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.11, 16:29
      Wracamy do protestu przeciw bezmyślnemu, niegospodarnemu popieraniu przez Zdanowska projektu SSS.
      Walczak przed sąd!
      Zdanowska przed sąd!
      • Gość: dolibe Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.toya.net.pl 03.11.11, 20:27
        Znikąd nie wracasz. Cały czas bredzisz to samo.
        • Gość: glazurnik Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.11, 20:32
          Tak? No tosię przekonamy.
        • Gość: glazurnik Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.11, 20:34
          Przekonasz się.
          • Gość: Misio Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.196.142.34.threembb.co.uk 03.11.11, 20:44
            Tak, i jeszcze pewqnie film mi puścisz z Walczakiem? hue hue
            • Gość: glazurnik Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.11, 20:47
              Zobaczysz. Nareszcie ...doczekałeś się... leszczu
              • Gość: Misio Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.196.142.34.threembb.co.uk 03.11.11, 22:01
                Ależ mnie wystraszyłeś, dziubdziuś ty to umiesz rozbawić.
                • Gość: glazurnik Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.11, 22:10
                  Takiś mocny?
                  to się przekonasz jak padają twoje gwizdy na kolana przed sądem.
                  • Gość: kapusta z krzesła Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.toya.net.pl 03.11.11, 22:11
                    Gość portalu: glazurnik napisał(a):

> Takiś mocny?
                    > to się przekonasz jak padają twoje gwizdy na kolana przed sądem.

No cześć jełopie, padać na kolana to będziesz musiał jak twoi koledzy w celi będą mieli ochotę na laskę.
    • Gość: wielka margaryna Pytanie kontrolne IP: *.toya.net.pl 03.11.11, 22:06
      Ej, ten Walczak to ci matkę przeleciał, czy co? Rzucasz się tu jak wesz na grzebieniu, a g***o robisz. Gdybyś coś na niego miał, to by już pewnie dawno siedział w pace, ale jesteś zwykłym tchórzem i psychofanem. Takich jak ty powinno się prać po pysku bez pytania.
    • Gość: pamięć Łodzi Ten wątek to skandal IP: *.opera-mini.net 03.11.11, 22:57
      Witam,

Jestem PRAWDZIWYM AUTOREM tego wątku (osoba, która ten wątek rozpoczęła po prostu się pode mnie podszywa i pragnie szkalować moje dobre imię) i chciałem niniejszym wycofać przynajmniej połowę oskarżeń, która w tym wątku padła - zważywszy, że większość z nich to powtórzenia to chyba nie będzie to wielka krzywda, a ja mam pewne limity, których przekraczać się nie powinno.

Chciałem również potwierdzić, że jeżeli autor tego wątku nie przestanie się pode mnie podszywać i zakładać takie wątki oraz bezczelnie wyzywać przedmówców od "klejorobów" tudzież stosować kiepskie chwyty retoryczne polegające na powtarzaniu pewnych słów (np. "Przekonasz się niedługo. Przekonasz się") celem zwiększenia pozornego dramatyzmu to będę zmuszony doprowadzić do zawezwania go przed rozmaite organy, które wiedzą jak sobie radzić z takimi oskarżonymi.
      • Gość: glazurnik Re: Ten wątek to skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.11, 12:05
        Prostakom adresującyw swe wypociny do mnie powiem: cmoknijcie się w fugę.
        Walczak stanie przed sądem i Zdanowska też.
        Zapewniam i pamięć prawdziwą i fałszywą, i kiszonkę z krzesła i zawszonego pluszaka łaszącego sie do klejoroba.
    • Gość: zgoda Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.11, 16:07
      Zgadzam się że pan Walczak powinien odpowiedzieć za to co stało sie z SSS!
      • Gość: l Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.teleatlas.com 04.11.11, 16:25
        Czy to, że sam się ze sobą zgadzasz po raz siedemnasty na tym wątku wnosi coś nowego do sprawy?
        • Gość: zgoda Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.11, 18:29
          Nie wim o czym piszesz.
          Uważam że przez walczaka starciliśmy w SSS grube miliony złotych z naszych podatków.
          I napewno stane solidarnie przy tych którzy beda sie dopominać wyjaśnień i kar w tej sprawie.
          Jeśli myślisz że sprawa przyschnie, to sie mylisz.
          Jeszcze w kolejnych pokoleniach Łodzian będzie ta sprawa (SSS) pokazywana jako przykład działania na szkodę miasta.
          Zdziwisz sie co potrafi wspólczesna technika multimedialna.
          • Gość: a Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.toya.net.pl 04.11.11, 18:52
            Gość portalu: zgoda napisał(a):

> Nie wim o czym piszesz.

Łżesz jak klejorob.
            • Gość: ab Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.11, 11:37
              Widzisz durniu jestes bardzo pomocny. Dziękujemy.
              Walczak powinien odpowiadać przed sądem w sprawie nadużyć w SSS.
              • Gość: biedrawa Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.toya.net.pl 05.11.11, 15:59
                > Widzisz durniu jestes bardzo pomocny.

Widzisz durniu, bijesz swoją matkę.

> Walczak powinien odpowiadać przed sądem w sprawie nadużyć w SSS.

No to go zmuś.
                • Gość: ab Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.11.11, 02:38
                  Zmusimy go...
                  Biedrawo......to brzmi jak rozkładające się wydzielny.
                  Najwieksze betoniarskie pieniądze nie powstrzymają nas...
                  glazurnik napisał: " I Atlas d.pa kieedy ludzikuoa" !
                  Dołączamy do glazurnika i ludzi z nim.
                  Zdanowska chroniąc Wlczaka za spr. w SSS MUSI ODEJŚć!
                  • Gość: biedrawa Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.toya.net.pl 06.11.11, 10:04
                    > Zmusimy go...

Nie wygląda na to. Za cienki jesteś.

> glazurnik napisał: " I Atlas d.pa kieedy ludzikuoa" !

Ty napisałeś.

> Dołączamy do glazurnika i ludzi z nim.

Do samego siebie dołączasz? No kto by się spodziewał.
                    • Gość: ... Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.11, 15:46
                      Już jest skompromitowany dostatecznie, akula sie toczy.
                      Wykazał sie totalna indolencja i niekompetencja w sprawie SSS.
                      I możesz sobie dodawać rezonu i wmaiać że pisze tu jedna osoba wszystkie teksty przeciw nadużyciom w SSS i ukrywaniu ich przez Zdanowską.
                      Możesz i rób to bo co innego ci zostało miernoto.
                      A co do tego cieniactwa to zobaczysz bedzie tak samo jak z tym co tu na forum ludzie pisali o tym że SSS jest żle proeadzona, że sa przekrety i SSS nie otrzyma ani dotacji unijnej ani nie bedzie wybudowane.
                      I tez pyskowałeś pewniaku że SSS bedzie wybudowane i dostanie niliony z Unii i co???
                      Cienioasię.
                      I Atlas d.pa kiedy ludzi kupa - ładna modyfikacja powiedzonka, a jekże trafna.
                      Ja dorzuciłbym inna : "Atlas d.pa bo intryguje, a w głowie kupa".
                      • Gość: a Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.toya.net.pl 06.11.11, 15:53
                        > I Atlas d.pa kiedy ludzi kupa - ładna modyfikacja powiedzonka, a jekże trafna.

Ładna? No coś niesamowitego - podoba ci się bełkot, który sam wymyśliłeś? Kto by się spodziewał.

A, żeby to się stało "powiedzonkiem" to musiałby go zacząć używać ktoś poza tobą, miernoto. Wiem, że usiłujesz nieudolnie stworzyć iluzję, że jest was tutaj trzydziestu, ale na to to może twoja pijana matka się nabierze.
                        • Gość: AAAAAAA Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.play-internet.pl 06.11.11, 16:36
                          matka pijana ---???? :( -
                          • Gość: a Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.toya.net.pl 06.11.11, 17:16
                            Gość portalu: AAAAAAA napisał(a):

> matka pijana ---???? :( -
                            • Gość: ... Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.11, 17:53
                              jestes zerem. Za obrażanie Matki (kogokolwiek by to dotyczyło) powinieneś dostać w pysk.
                              Ale rozumiem że piszesz na bazie włsnych doświadczen i współczuje ci.
                              Walczak stanie przed sądem za SSS!
                              • Gość: Misio Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.197.222.131.threembb.co.uk 06.11.11, 20:06
                                Na dodatek on faktycznie cie nie zna bo wszystko można ci zarzucić, jesteś idiota, analfabeta i wiele innych ale co do alko to chyba abstynent
                              • Gość: a Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.toya.net.pl 06.11.11, 20:07
                                Gość portalu: ... napisał(a):

> jestes zerem.

A ty minus trójką

> Za obrażanie Matki

Jakie obrażanie? Przecież to sama prawda i fakty. Niech nie chleje to nie będzie problemu.

> powinieneś dostać w pysk.

A ty powinieneś dostać w pysk za darmo.
                              • Gość: ; Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.toya.net.pl 06.11.11, 20:08
                                > Ale rozumiem

A to dobre
                          • Gość: Misio Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.197.222.131.threembb.co.uk 06.11.11, 19:59
                            Ty też chłopino jesteś jeden mimo że już ci sie popieprzyło tak w główce ze myślisz że imię twe milion. Każdy z nas jest jeden a ty tylko sie klonujesz.
                            • Gość: ... Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.11, 13:17
                              ...
    • Gość: glazurnik Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.11, 18:46
      Pamiętajmy: w SSS są nadużycia za które miasto płaci z naszych podatków. należą się wyjaśnienia i kary dla winnych.
      Dlaczego Zdanowska chroni winnych?
      • Gość: p Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: 78.133.191.* 08.11.11, 19:28
        > Dlaczego Zdanowska chroni winnych?

A dlaczego ciebie chroni?
      • Gość: Najlepszy Bank Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.toya.net.pl 08.11.11, 22:00
        Dużo gadasz, a nic nie robisz.
        • Gość: ... Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.11, 14:41
          A skąd wiesz że nie robi?
          • Gość: ; Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.toya.net.pl 11.11.11, 19:12
            Gość portalu: ... napisał(a):

> A skąd wiesz że nie robi?

Dlaczego piszesz "nie robi"? Przecież pytanie adresowano do ciebie
    • Gość: glazurnik Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.11, 16:35
      Cieślak zapowiada, że do końca roku zaprezentowany będzie nowy masterplan NCŁ - Libeskinda-Walczaka!
      Ludzie! Toż to niepojęte!
      V-prezydent miasta popiera działania Walczaka, który zamiast stanąć przed sądem w sprawie SSS dostaje przywileje?
      Pani prezydent przyjmuje prezenty od niego w postaci masterplanu NCŁ!
      ABW ! To sprawa dla ABW!
      Kto skupuje, kto sprzedaje grunty w NCŁ?
      Kto?
      KTO CHCE "ZROBIĆ KAKAO" na tym?
      Uwaga!
      Tu moze byc podobnie jak z Tekstilimpeksem!
    • Gość: asMan Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.11, 15:33
      To pęknie, jak wielki, obrzydliwy wrzód!
      Ohyda,
      • Gość: Misio Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.196.225.58.threembb.co.uk 11.11.11, 17:49
        I będzie dużo śmierdzącej żółci jak mniemam kierowniku? hue hue
      • Gość: para spodni Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.toya.net.pl 11.11.11, 19:11
        Gość portalu: asMan napisał(a):

> To pęknie, jak wielki, obrzydliwy wrzód!

Tak jak twojej matce w zeszły czwartek?
        • Gość: as Man Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.11, 16:03
          Walczak chciał prywatnie kupić prawa autorskie od podwykonawcy SSS, ale mu sie nie udało.
          Bo nie wszystko i wszystkich można kupić pani producencie kleju do glazury!hehehehe
          Jest pan odpowiedzialny jako pełnomocnik ds SSS za wszystko co sie z tym proejktem działo!
          I odpowie pan przed sądem w sprawie naduzyc do których doszło.
    • Gość: smc Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.11.11, 23:52
      to śmieć ten gość. gó....
      • Gość: a Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.toya.net.pl 13.11.11, 23:59
        Gość portalu: smc napisał(a):

> to śmieć ten gość. gó....

Uch och, powiało kulturą od autora wątku.
        • Gość: bystry Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.play-internet.pl 14.11.11, 01:00
          to nie autor wątku i na tym polega ten skecz
          • Gość: radyjko Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.toya.net.pl 14.11.11, 06:52
            Gość portalu: bystry napisał(a):

> to nie autor wątku

A skąd ty możesz o tym wiedzieć co kto napisał? Hehehe, ależ się pięknie zdemaskowałeś. Już ci się popieprzyło które twoje alter ego z którego IP nadaje?

> na tym polega ten skecz

NIe używaj słów, których znaczenia nie rozumiesz
    • Gość: as Man Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.11, 20:10
      Nie zapominajmy o nadużyciach w SSS i odpowiedzialnych za nie.
    • Gość: atlas Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.11, 10:41
      Ale się pan zdziwi panie prezesie!
      Trochę pana poniosło.
    • Gość: czesio Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.11, 11:42
      Nadużucia w SSS są ewidentne. Dlaczego Zdanowska je ukrywa przed opinia publiczną? jaką rolę w upadku SSS odegrał Walczak?
    • Gość: półtusk Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.11, 22:42
      Na razie tracimy ministrów.
      Pani Zdanowska powinna zacząć coś rozumieć. To początek prawdziwego upadku jaki zaczyna sie tutaj. Nikt nie będzie chciał współpracować z miastem w którym prezydent wmawia mieszkańcom iz złamanie prawa w SSS jest wymyesłem chociaż RIO to stwierdza w raporcie pokontrolnym. Nikt nie zaufa władzom miasta które kiwają Lyncha, które chronia biznesmena Walczaka przed odpowiedzialnościa za niezgodne z SIWZ-em powiększenie SSS. To nruszenie prawa przekreśliło szanse na 200 mln z Ministerstwa.
      Panie Cieślak niech pan już da spokój z pomysłami na NCŁ, razem z Moderem , Walczakiem...dajcie spokój. To widać.
    • Gość: ... Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.11, 13:34
      Stało się, Łodż nie ma żadnego ministra.
      Uważam że to co wyprawia PO w naszym mieścia ma wpływ na ocenę ludzi z tutejszego PO przez Tuska.
      A to poczatek klęsk najczarniejszych.
      Głupcy nie wiecie na jakim polu minowym jesteście.Ale uruchomiliście serie wpadek.
      To zakończy sie kompromitacja totalna władz i powiazanego z nią biznesu.
    • Gość: krasnold Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.toya.net.pl 18.11.11, 02:39
      Czy twoi rodzice rozważali już oddanie cię do uśpienia?
      • Gość: ... Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.11, 12:10
        krasnolud? nie....KLEJORÓB - tak powinienieś sie podpisać. Nie udała ci się mistyfikacja.
        Tymczasem pamięj ! Walczak powinien wyjaśiać przed sądem nadużycia w SSS.
        Tak samo Zdanowska. Dlaczego wbrew opiniom prawników twierdzi , że w SSS było wszystko OK?
        Prawnikiem ona nie jest, tak samo jak Walczak nie jest fachowcem od inwestycji publicznych o czym sie przekonaliśmy widząc jak starcono 200 mln z Unii dla SSS!
        • Gość: krasnold Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.toya.net.pl 18.11.11, 12:54
          > krasnolud?

Nie, baranie. KRASNOLD. Naucz się czytać.

> KLEJORÓB - tak powinienieś sie podpisać

Lepiej wiem jak powinienem się podpisać

> Nie udała ci się mistyfikacja.

Łehehe, za to twoje mistyfikacje polegające na odpisywaniu samemu sobie, że się ze sobą zgadzasz to są właśnie BARDZO UDANE.

> Tymczasem pamięj

Nie ma takiego słowa. Umrzyj.
          • Gość: ... Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.11, 17:12
            Umysłowy KRASNOLUDZIE- klejorobie.
            Złowieszcze życzenia złych ludzi czesto wracają do nich.
            Przypomnę ci: Walczak musi odpowiedzieć przed sądem w sprawie nadużyć w SSS, a Zdanowska wyjaśnić dlaczego chroni odpowiedzialnych za naduzycia w SSS twierdząc niezgodnie z wynikami kontroli, że w SSS bylo OK!
            • Gość: Misio Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.197.127.172.threembb.co.uk 18.11.11, 17:28
              Jak na razie widać po tobie że wracają... Masz nieźle przerąbane.
            • Gość: krasnold Re: Walczak-przed sąd za SSS! IP: *.toya.net.pl 18.11.11, 17:38
              > Umysłowy KRASNOLUDZIE

Krasnoldzie, nie krasnoludzie, cymbale jeden.

> Przypomnę ci:

Jesteś pewien, że mi? Nie chciałeś czasem samemu sobie czegoś przypomnieć albo ze sobą się zgodzić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka