ixtlilto 29.05.04, 21:55 A co! Możemy też na swoim wątku wypisywać rzeczy, które nam u panów się nie podobają. Jeśli o mnie chodzi to: w rozmowie za szpanowanie kasą i oczekiwanie zachwytu z mojej strony- koleś jest przekreślony! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raszefka Re: Czego kobiety nie lubią u facetów? 03.06.04, 11:19 hoho, czzby panowie nie mieli mankamentów? Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: Czego kobiety nie lubią u facetów? 03.06.04, 14:02 raszefka napisała: > hoho, czzby panowie nie mieli mankamentów? Nie żebym się czepiał, ale czy według Ciebie o Łopocząca Rzęso to możliwe? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Czego kobiety nie lubią u facetów? 03.06.04, 22:19 Niemożliwe, mają braki, tylko my -kobiety - z wrodzonej wrażliwości ich nie wytykamy :) Wiecie czego ja nie lubię? Parzenia i obierania pomidorów, grzania jogurtów po wyjęciu z lodóki tudzież dolewania ciepłej wody do zimnego soku. I generalnego certolenia się ze sobą. Ale ma to i swoje dobre strony... w podobny sposób dba się o mnie :))))* *gra Pollyanny Odpowiedz Link Zgłoś
zetka5 Re: Czego kobiety nie lubią u facetów? 03.06.04, 12:48 jak facet to tylko z "jajami"! ja osobiście nie lubię Panów którzy mi nadskakują, nie mają własnego zdania i obsypuja prezentami bo myśla że my kobiety wyłącznie tego oczekujemy. najgorsze co może się przytrfić to pseudo samiec który gada wyłącznie o tym ile zaliczył, gdzie i w jakiej pozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
misia2004 Re: Czego kobiety nie lubią u facetów? 03.06.04, 13:21 hmm lalkowatosci i fochow? Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: Czego kobiety nie lubią u facetów? 03.06.04, 13:53 Ograniczę sie tylko do głośnego: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
misia2004 Re: no wiem... 04.06.04, 10:21 chcialam podkrelic iz jestem jedynie pare miesiecy starsza od Ciebie... poczciwa jeszcze jestem w stanie zaakceptowac ale ze stara? a mowiles ze wygladam mlodo ;o))))))))))))) hahahahahha Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Miało być o wadach mężczyzn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 11:01 misia2004 napisała: > chcialam podkrelic iz jestem jedynie pare miesiecy starsza od Ciebie... tak? a ciekawe o ile? > poczciwa jeszcze jestem w stanie zaakceptowac ale ze stara? a mowiles ze > wygladam mlodo ;o))))))))))))) hahahahahha wiesz, ludzie mówią różne rzeczy ;-) i to gdy są pod wpływem... hahaha nie no żartuje, ale nie widziałem Cię od 2-3 miesięcy, takze coś mogło sie zmienić w tej materii... P.S. Naprawdę żartuję!!!!! ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
misia2004 Re: Miało być i bedzie!!!!!!! 04.06.04, 11:48 tak wiec < kurcze wada kobiet i nie tylko jest zaczynanie zdan od wiec ;o> nevermind... najwieksza wada u mezczyzn to to ze trzeba im zawsze i wszedzie o wszytskim przypominac, nigdy o niczym nie wiedza... nieprawdaz? poza tym nie zwracaja uwagi na czas ... zawsze im sie wydaje ze cos bylo wczoraj lub co gorsza 2 lub 3 miesiace temu.....poza tym maja jeszcze setki tysiacy rzeczy ktore draznia innych ale... kto ich nie ma? pozdrawiam.... ;o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Miało być i bedzie!!!!!!! 05.06.04, 18:40 misia2004 napisała: > najwieksza wada u mezczyzn to to ze trzeba im zawsze i wszedzie o wszytskim > przypominac, [...] Ew. przypomina im się w danym dniu, lub dwa dni później... Panowie zginęliby bez nas ;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
misia2004 Re: Miało być i bedzie!!!!!!! 07.06.04, 12:52 niestety,,, najgorszy jest fakt iz kazda z nas pamieta nawet najdrobniejszy szczegol a plec przeciwna ledwie przypomina sobie o zaistnialej sytaucji... no coz,,, takie zycie... ale jedno trzeba "Im" przyznac,,, bez nich byloby nudno,,, cholernie nudno milego dnia zycze wszystkim Panom.. z wadami lub bez ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
misia2004 Re: no wiem... 04.06.04, 10:24 PS. bardzo dobra.... ;o) raju jaki mam humor to chyba piatek ..... Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: Czego kobiety nie lubią u facetów? 03.06.04, 14:06 zetka5 napisała: > jak facet to tylko z "jajami"! -A z jednym jajem moze być? Podobno też płodny... >najgorsze co może się przytrfić to pseudo > samiec który gada wyłącznie o tym ile zaliczył, gdzie i w jakiej pozycji. -Eee tacy to chyba tylko na filmach... Odpowiedz Link Zgłoś
dexterr Re: Czego kobiety nie lubią u facetów? 03.06.04, 17:21 Szpanowanie kasą? niee.. przecież pieniądze szczęścia nie dają ;-) Odpowiedz Link Zgłoś