dzika_mumia_z_bagien 31.05.04, 00:58 Najlepiej także z bagien. Musi być szalony. Albo dziki. Albo to i to. Niech mnie ktoś przytuli! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziki_chlop_z_bagien Re: Szukam męża 31.05.04, 01:06 kochana, tylem cie szukal. badz ma juz na zawsze! -- sygnaturka bagienna Odpowiedz Link Zgłoś
aard taka dziewczyna, że mium-mium! 31.05.04, 09:17 <mlask_mode=on> Witaj, siadaj i opowiadaj. Tylko się nie wyroluj, bo akcyza na bandaże wzrosła :-) Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan chodzenie po bagnach wciąga... 31.05.04, 14:11 ...a jeszcze z chłopem?? no, nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pijaw A na imię Sarkofag mu było (nn.*) 31.05.04, 15:30 *"Stowarzyszenie Nonsensowych nołtextów" Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_mumia_z_bagien Re: Szukam męża 31.05.04, 18:48 Sie nie smiejcie, sprawa jest powazna. Nie lubie sama po bagnach chodzic. A to rzeczywiscie wciaga. Jestem piekna mumia, ale troche chuda i zasuszona. Chlopy z bagien, tzn. Bagniaki sa git, ale ja chce czegos wiecej. Wlasnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś