Dodaj do ulubionych

Dobry fryzjer na Ślichowicach II

IP: *.kielce.net.pl 17.06.05, 10:16
Jestem nową mieszkanką Ślichowic II i poszukuję dobrego fryzjera na tym
osiedlu i w miarę nie drogiego.Chodzi mi oczywiście o podcięcie fachowe,
jakiś tam balejaż oraz umodelowanie.Doradźcie mi drogie Panie ze
Ślichowic.Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: Dobry fryzjer na Ślichowicach II IP: 213.199.193.* 18.06.05, 16:17
      Mieszkam na slichowicach II i ostatnio korzystam z nowo otwartego zakładu
      fryzjerskiego "Nina" na ulicy Dewońskiej. Świetni fachowcy i super ceny.
      • Gość: natka Re: Dobry fryzjer na Ślichowicach II IP: 216.248.36.* 13.08.05, 23:09
        Nina jest świetna.
      • Gość: misia Re: Dobry fryzjer na Ślichowicach II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 20:15
        No ostatnio tez korzystam, juz kilka razy bylam od kiedy otworzyli czyli od
        tygodnia. Fajne fryzury robia, obcinam sie tam 7 dni w tygodniu.... Fajna sobie
        reklamke robicie !!!! Usunac te posty o tym zakladzie !!!! To skandal = bojkot
        tego zakladu!!!!!!!!!!! W tak potworny i nie utrzciwy sposob zbobywac klientow,
        skandal !!!!!!!!
    • Gość: Jola Re: Dobry fryzjer na Ślichowicach II IP: *.kielce.net.pl 21.06.05, 08:03
      zgadzam się w zakładzie NINA obcięto mi super włosy za grosze
      • Gość: ola1 Re: Dobry fryzjer na Ślichowicach II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 19:24
        czyli za ile?
    • Gość: ankapm Re: Dobry fryzjer na Ślichowicach II IP: 212.191.34.* 10.08.05, 08:21
      A ja jestem starą mieszkanką i też poszukuję. Poradźcie!
    • Gość: wlochacz Re: Dobry fryzjer na Ślichowicach II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 20:13
      No swietna reklame sobie robicie, zajebista, ale nie polecam tego zakladu.
      Ponoc wlasciciel zatrudnia fryzjerki z Urzedu Pracy i zwalnia je po tygodniu,
      no swietnie obcinaja włosy i kase tez ;)))))
    • Gość: jurek Re: Dobry fryzjer na Ślichowicach II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 20:22
      Ja tam bym polecił p. Agnieszke z Oszinu :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka