hubar 06.03.02, 22:22 durex.f3.pl/zodiak-erotic.php Wejdz i sprawdz czy i w Twoim przypadku się zgadza? Wierzycie w horoskopy? pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blenda Re: Horoskop. Czy się zgadza? IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 22:55 W horoskopy nie wierze. ten w 80% jest prawdziwy i chyba musze tu dodac że niestety. a Tobie sie zgadza? pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Horoskop. Czy się zgadza? 06.03.02, 23:08 hubar napisał(a): > <a href="http://durex.f3.pl/zodiak-erotic.php">durex.f3.pl/zodiak-erotic.php</a > > > > Wejdz i sprawdz czy i w Twoim przypadku się zgadza? > Wierzycie w horoskopy? > > pozdrowy Prezes - zerknij tu: www.durex.pl tyż fajnie:) panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
zaba81 Re: Horoskop. Czy się zgadza? 07.03.02, 15:59 Tak zgadzam się.Ale chciałam zaprotestować nie jestem żadną pedantką!!Poza tym horoskop ok! Odpowiedz Link Zgłoś
zaba81 Re: Horoskop. Czy się zgadza? 07.03.02, 16:02 Tak zgadza się.Ale chciałam zaprotestować nie jestem żadną pedantką!!Poza tym horoskop ok. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar BARAN 07.03.02, 16:05 BARAN (21 marca - 20 kwietnia) Wola zdobywania i bezpardonowość charakteryzują osobnika spod znaku Barana. Nie cofnie się przed niczym, chyba że trochę poczeka i zapomni. Bynajmniej nie używa podchodów i skomplikowanych strategii do osiągnięcia celu, tryka głową w mur aż go przebije lub do wyczerpania, po czym przekazuje zadanie do dokończenia tym bardziej kombinującym i cierpliwym reprezentantom Zodiaku. Znak żołniersko-sportowy ze wszystkimi zaletami i wadami tych profesji. Prostolinijny i szorstki, impulsywny i odważny, witalny i agresywny. Chcąc zdobyć Barana, najlepiej dać mu do zrozumienia, że jest łakomym kąskiem, a on sam się "zdobędzie" w Twoich sidłach. Intelekt i sztuka rozmowy na nic się zdadzą bez prężnego ciała i zdecydowania amatorów Baranów. Krótka rozmowa bez zbytniego komplikowania tematu, konkretne decyzje i szybka jazda. Ale nie krótka! Mars opiekując się Baranem, wyposażył go w potężną witalność i kondycję. Decydując się na starcie z przedstawicielem tego znaku, zadbaj o swoją formę, czekają Cię bowiem bardzo radosne i spontaniczne zabawy, wielokrotnie powtarzane aż do omdlenia członków. Musisz również pamiętać, że podczas takich zabaw Baran nie dba o Wasze bezpieczeństwo i o to, abyście nie musieli później podejmować "wiążących" decyzji. Taki już jest. Świadomość posiadania przy Baranie Classiców jest koniecznym luksusem. Swój związek z tą zodiakalną bestią możesz skonsumować praktycznie wszędzie: na korytarzu w akademiku, w pociągu, czy w ogródku jordanowskim. Nie jest to związane z perwersją czy też odejściem od rutyny dnia codziennego, lecz z chorobliwą wręcz niecierpliwością i dążnością do zrealizowania pragnień. Jeśli nadal jesteś gotów do zdobycia Barana, zaopatrz się Durex'y i odwagę. Spotka Cię za to spontaniczna nagroda lub parę ciosów i szczerych słów. W każdym razie akcja potoczy się szybko . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: BARAN IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 18:42 Skąd oni te informacje biarą;)? jejkuuu i znów koniec z tajemniczością;)0. ale z tym bezpieczeństwem to przesadziliiii. pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar BYK 07.03.02, 16:06 BYK (21 kwietnia - 21 maja) Gromadzenie dóbr materialnych gwarantuje bezpieczeństwo w wielu dziedzinach życia. Tak myśli sobie Byk i poniekąd ma rację. Nie należy zatem podrywać Byka na spontan i bez kasy. Takie zbyt pochopne zachowanie możesz przypłacić tym, że zostaniesz odrzucony w przedbiegach, a utraconą pozycję odzyskać jest szalenie trudno. Podejmowanie decyzji jest u niego zajęciem czasochłonnym i poważnym, bynajmniej nie z braku wrodzonej inteligencji, lecz ze świadomości konsekwencji, jakie przynoszą ze sobą postanowienia. Raz powzięta decyzja jest jedyną decyzją. Musisz wykazać się cierpliwością i dbaniem o swój wizerunek jako osoby rozsądnej, poważnej itd. Jednym zdaniem: najlepiej posiadać elegancki samochód i markowy zegarek, a kolacja w drogiej restauracji znacznie skróci czas oczekiwania. W ramach podtrzymywania znajomości nie zapomnij o okresowych prezentach symbolizujących (i gwarantujących) trwałość Waszego związku. Jednak nic bardziej mylnego, niż kojarzenie Byka z prostym materializmem. Cała wrażliwość i bogate wnętrze chronione jest od świata zewnętrznego bastionem z dóbr zapewniających komfort i poczucie niezależności. Byki starają się zawierać rozsądne, korzystne i trwałe związki, w których partner staje się ich własnością (uwaga bez złudzeń dla monogamistów: Byk nie czuje się własnością partnera). Rozstanie z chorobliwie zazdrosnym Bykiem jest długotrwałą, psychiczną jazdą bez trzymanki. Zdobycie Byka jest częstokroć mozolną pracą, ale nagroda, jaka czeka zwycięzcę, jest naprawdę warta wysiłku. Zmysłowość i seksualizm tego znaku zadowoli najbardziej wybrednych, a chęć współpracy zadziwi lubieżników. Z takim samym zaangażowaniem dbają o dobre samopoczucie oraz satysfakcję partnera, jak i o to, by wszystko odbywało się w romantycznym i komfortowym otoczeniu. Bardzo powolne i ekstatyczne chwile spędzone z Bykiem są nie do zapomnienia. O bezpieczeństwo zadbają same, można jedynie wspomnieć im o prezerwatywach Comfort, najbardziej odpowiednich dla tych rosłych przedstawicieli Zodiaku. Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: BYK 25.03.02, 18:53 Trochę mniej czuję się bykiem, ale zawsze - cos w tym jest. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar BLIŹNIĘTA 07.03.02, 16:07 BLIŹNIĘTA (22 maja - 21 czerwca) Profesjonalny dyletant. Mistrz kłamstwa i niestworzonych historyjek, od których słuchaczom miękną lub sztywnieją członki, pseudointelektualny pseudokochanek. Najczęściej na czacie lub przez telefon, rzadziej w łóżku. Ciekawe świata Bliźnięta nie potrafią skupić swojej uwagi na jednym obiekcie przez dłuższy czas. To jakby dwa charaktery zamknięte w jednym ciele: jeden starający się normalnie funkcjonować według ogólnie przyjętych norm i drugi, nonkonformistyczny obserwator i moderator zachowania. Ten pierwszy chce się zakochać, ten drugi przepuszcza emocje przez intelektualny magiel, czego wynikiem jest "chybamiłość" i świadomość bycia zakochanym. Zdobywanie zodiakalnej pary wymaga bezustannego ruchu oraz gotowości na zmiany nastroju i sytuacji. Bliźnięta polecane są przede wszystkim tym, którzy nad seksistowskie przyjemności przedkładają uwodzenie i całą otoczkę związaną z podbijaniem serc (w tym przypadku raczej umysłu). Włóż trochę wysiłku umysłowego w pobieżne zapoznanie się z modnymi tematami, zainteresuj Bliźnięta rozmową, a reszta sama się potoczy. Szybko przejmą inicjatywę, rozprawiając na temat rzuconego zagadnienia. Po paru minutach będą opowiadały rzeczy o których nie mają zielonego pojęcia, ale nadal z miną znawcy . Biada prawdziwemu specowi, który urażony powierzchowną znajomością tematu będzie próbował udowodnić, że Bliźnięta nie wiedzą, o czym mówią. W sztuce dyskusji specjalista skazany jest na klęskę, ostatecznie zostanie udowodniona mu marność jego postury intelektualnej w sposób okrutny i uwłaczający godności. Zatem wieczór spędzony w takim towarzystwie może być całkiem przyjemny i pouczający, nie liczyłbym jednak na dyskrecję. Szczerze mówiąc, znalezienie się w kręgu zainteresowania Bliźniąt może skutkować tym, że osoba, którą spotkał ten zaszczyt, będzie przedmiotem przednich historyjek erotomańskich wymyślonych na potrzeby chwili. Zabawy łóżkowe są eksperymentalnym zdobywaniem wiedzy o świecie w sposób radosny, przeplatany ożywioną dyskusją. Dla wspólnego bezpieczeństwa, o którym Bliźnięta nie zawsze pamiętają, zalecane jest stosowanie prezerwatyw Select, które wprowadzają nowe elementy i smaki do cały czas wymagającego zmian pożycia. Pamiętaj również o tym, że przedstawiciel tego znaku spotyka wielu ludzi, z którymi lubi pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: BLIŹNIĘTA 07.03.02, 18:34 O cholera, wszędzie ci szpiedzy, znów mnie dopadli! Skąd oni tyle o mnie wiedzą? ;) pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: BLIŹNIĘTA IP: 2.4.STABLE* / 126.97.1.* 30.09.02, 15:33 Witam Mam te same odczucia. Może nie 100%, ale 80% to prawda. Pozdrawiam, MarcinK - bliźniak Odpowiedz Link Zgłoś
hubar RAK 07.03.02, 16:08 RAK (23 czerwca - 22 lipca) Rządzony emocjami jest nieprzewidywalny, nie kieruje się bowiem żadnymi racjonalnymi pobudkami, które mogłyby uzasadnić jego zachowanie. Uczuciowy i chroniący swe wnętrze, Rak ma jeden słaby punkt w swoim pancerzu. Żołądek. Zdobycie Raka zawsze związane jest z dobrym jedzeniem. Najlepiej tym domowym, które wskaże Ciebie jako osobę niezwykłą i magiczną. Z biegiem czasu trzeba będzie przyzwyczaić się do myśli, że Rak z niejednego pieca chleb jadł. Podczas uwodzenia tego przedstawiciela Zodiaku trzeba pamiętać o nawiązaniu więzi emocjonalnej. Nawet jeśli ma być to przelotna przygoda, musi zawierać odrobinę ciepłego romantyzmu i namiastkę uczucia. W pamięci Raka zostaniesz bowiem na zawsze. Rak z powodu swojej nieśmiałości potrzebuje być zdobywany, lecz nie można go brać szturmem i bez wyczucia. Zbyt obcesowe i mechaniczne podchodzenie do spraw sercowych zamknie Raka w pancerzu na długi czas. Staje się wówczas oschły i nieprzyjemny dla otoczenia, czasem nawet okrutny, mimo wrodzonej łagodności. Jeśli natomiast zdobędziesz jego zaufanie, zniknie nieśmiałość, a Ty możesz się jeszcze zawstydzić obrotem spraw. Unikanie nieprzyjemnych sytuacji i lekkie skłonności do hedonizmu czynią z Raka wspaniałego kompana łóżkowych przygód w domowym zaciszu, a o tym, że zamiast szczypców ma ręce, warto przekonać się na własnej skórze. Bezpieczeństwo jest jednym ze słów kluczowych określających charakter Raka, zatem zapewne na podorędziu będzie dysponował najbezpieczniejszymi prezerwatywami na rynku - Extra Safe. Rak, jako reprezentant żywiołu Wody, przepada wprost za wszystkim, co jest mokre, ciepłe i przyjemne. Bardzo silnie przywiązany do domu, najchętniej spędza intymne chwile właśnie w nim, a że zabezpiecza się na różne strony, potrafi mieć parę prawdziwych ognisk domowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: RAK (z komentarzem) IP: *.tvsat364.lodz.pl 07.03.02, 16:24 hubar napisał: > RAK (23 czerwca - 22 lipca) no tak, to ja :) > Rządzony emocjami jest nieprzewidywalny, nie kieruje się bowiem żadnymi > racjonalnymi pobudkami, które mogłyby uzasadnić jego zachowanie. ejjj... protestuję! Moje działanie miałoby być nieuzasadnione!? W życiu! > Zdobycie Raka zawsze związane jest z dobrym jedzeniem. Najlepiej tym domowym, > które wskaże Ciebie jako osobę niezwykłą i magiczną. no panowie! do serca przez żołądek :)) Który umie gotować? > W pamięci Raka zostaniesz [...]zawsze. :) pamięliwa jestem, nie? > [...] mimo wrodzonej łagodności. no! i niech mi ktos jeszcze raz powie, że jestem złośliwa! :)))))) > potrafi mieć parę prawdziwych ognisk domowych. 8-0 ??? pozdroofka, Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: RAK (z komentarzem) 07.03.02, 16:43 Gość portalu: Ixtlilto napisał(a): > > RAK (23 czerwca - 22 lipca) > no tak, to ja :) --kiedy dokładnie? > > > Rządzony emocjami jest nieprzewidywalny, nie kieruje się bowiem żadnymi > > racjonalnymi pobudkami, które mogłyby uzasadnić jego zachowanie. > ejjj... protestuję! Moje działanie miałoby być nieuzasadnione!? W życiu! --a skąd ta pewność? > > > Zdobycie Raka zawsze związane jest z dobrym jedzeniem. Najlepiej tym domow > ym, > > które wskaże Ciebie jako osobę niezwykłą i magiczną. > no panowie! do serca przez żołądek :)) Który umie gotować? --tak się składa że ja;-) > > > W pamięci Raka zostaniesz [...]zawsze. > :) pamięliwa jestem, nie? > > > [...] mimo wrodzonej łagodności. > no! i niech mi ktos jeszcze raz powie, że jestem złośliwa! :)))))) --Złośnicą i tak dla mnie zostaniesz, zawsze!:-> > > potrafi mieć parę prawdziwych ognisk domowych. > 8-0 ??? > > pozdroofka, Ixtlilto pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: RAK (z komentarzem) 08.03.02, 15:25 hubar napisał: > > Moje działanie miałoby być nieuzasadnione!? W życiu! > --a skąd ta pewność? erm.... a nie sa uzasadnione?.... raaatuuunkuuu HuBar sie zneca psychicznie nad slabszym! > > no panowie! do serca przez żołądek :)) Który umie gotować? > --tak się składa że ja;-) ....yyy... ktoś jeszcze? :)= > > no! i niech mi ktos jeszcze raz powie, że jestem złośliwa! :)))))) > --Złośnicą i tak dla mnie zostaniesz, zawsze!:-> >:) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar LEW 07.03.02, 16:09 LEW (24 lipca - 23 sierpnia) Lew jest władcą całej zodiakalnej menażerii. Przynajmniej On tak uważa. Teoretycznie jako główny zdobywca powinien stać na piedestale w glorii i chwale. W rzeczywistości wystarczy leciutko posmyrać go za uchem, by stał się potulny i pocieszny jak kociątko. Nie można mu jednak okazać, że w tym stanie nie wygląda na króla, bo straszliwie się obrazi i popadniesz w niełaskę. Jest wspaniałomyślny, dlatego szybko Ci wybaczy, ale na przyszłość lepiej wykazać się większym szacunkiem i dyplomacją. Komedia. I dramat jednocześnie. Ten urodzony aktor potrzebuje publiczności i sceny, aby móc się samorealizować i być szczęśliwym. Co gorsza takie szopki trzeba odgrywać również w łóżku: głośne jęki i artystyczne pozy utwierdzają Lwa w jego majestacie i umiejętnościach. Bardzo pomocne bywa lustro, w którym podziwiać możecie Waszą Królewską Parę. Jeśli masz pecha i Twój Lew należy do egoistów, trzeba delikatnie dać mu do zrozumienia, że to jeszcze nie koniec. Lew jest zwierzęciem bardzo witalnym, nie powinien mieć zatem problemów z występem na bis (będzie jeszcze z tego bardzo dumny, co musisz zauważyć). Oprócz całej tej bufonady trzeba mu przyznać, że potrafi świetnie zorganizować zabawę tak, aby nikt się nie nudził. Z uwagi na fakt, że Jego Wysokość nie zajmuje się przyziemnymi sprawami, zrób mu niespodziankę pod postacią Arouser, a doceni Twoje starania. Nie zapominaj, że szlachectwo zobowiązuje, musisz zatem dbać o to, by podobać się swojemu władcy i co nie mniej istotne - jego przyjaciołom, których główną rolą jest podziwianie Jego osoby i wszystkiego, co do niego należy. Władza ma swoje przywileje, musisz zatem czasami przymknąć oko (a nierzadko i zęby) na jego wcale publiczne flirty. Jedynym pocieszeniem jest to, że Lew ma dobry gust, Twoja konkurencja zatem będzie trzymała klasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirka1 Re: LEW IP: *.tvsat364.lodz.pl 04.05.02, 15:21 ogólnie ja i horoskopy chodzimy swoimi ścieżkami. W każdym z horoskopów jest tyle uogólnień i nieścisłosci, że każdy (przy dobrych chęciach) może odnaleźć swój wizerunek, chociazż w kawałku. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar PANNA 07.03.02, 16:11 PANNA (24 sierpnia - 23 września) Kokieteria Panny stawia ją na czele frywolnego Zodiaku. Emanacja niewinnym erotyzmem jest na tyle silna, że naiwni amatorzy zacierają ręce przed konsumpcją, do której nigdy nie dojdzie. Znając swój powab i posiadając nad wskroś praktyczny umysł, Panna umie przetrwać w dzisiejszych czasach z wdziękiem i tabunem platonicznych wielbicieli. Perfekcja, pedanteria i krytyka Panny pozwala jej na dosyć długie pozostawanie w stanie wolnym. W większości z własnego wyboru, bowiem nie ma zbyt wielu kandydatów przechodzących testy jakości ze znakiem Q. A testom takim partner Panny poddawany jest codziennie. Każdy kto, jest w stanie wytrzymać zrzędliwe uwagi i uszczypliwe komentarze cedzone przez Pannę na forum publicznym, zostanie sowicie wynagrodzony. Pod pokładami pozornej nieśmiałości drzemie wulkan namiętności. Panny są po prostu seksualnymi entuzjastkami. Inteligentne i dowcipne, spędzają czas na szukaniu ideału w sposób odważny i częstokroć kontrowersyjny, nie bacząc na reakcje otoczenia. Jeśli nadal chcesz zdobyć serce Panny, oznacza to, że masz o sobie dobre zdanie i jesteś gotów na krytykę, nawet tę najbardziej intymną. Musisz zaprezentować się jako osoba schludna, punktualna, potrafiąca sobie świetnie radzić z problemami dnia codziennego, skrupulatna itd. Ale gdzie tutaj łóżko i seks? W trakcie dowcipnej konwersacji na banalne tematy nagle orientujesz się, że już się zaczęło i to jak! Jako znak żywiołu Ziemi Panna lubi mocną bezpruderyjną zabawę i solidną rękę. Miłość z Panną jest tak niezwykła i namiętna, że ostudzić ją może tylko uwaga o praniu wypowiedziana przez nią w chwilę po kosmicznym orgazmie. Sama potrafi zadbać o swoje bezpieczeństwo i - co chyba dla niej ważniejsze - higienę (zajrzyj do kieszeni lub torebki Panny, a zobaczysz prezerwatywy Classic). W klasycznej astrologii uważa się, że Panny są znakami monogamicznymi. Cały czas nie mogę dociec dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar WAGA 07.03.02, 16:12 WAGA (24 września - 23 października) Przyjemność i komfort. Żaden znak nie rozumie tych dwóch słów tak, jak Waga. Dążenie do równowagi i harmonii stanowi warunek zaspokojenia i satysfakcji. Randka z Wagą musi być starannie przygotowana, zarówno jeśli chodzi o oprawę, jak i o Twój stan umysłu. Waga nie nabierze się na markowy blichtr, pod którym kryje się pospolity smak i gust. Musi być miło, estetycznie i kameralnie. Przed spotkaniem przeczytaj szybko jakąś książkę, skocz do kina lub teatru. Nie ma lekko, jeśli chcesz oczarować Wagę, nie zapominaj, że musisz z nią rozmawiać i wymieniać myśli, w dodatku na odpowiednim poziomie. Waga jako znak trygonu powietrznego (razem z Bliźniętami i Wodnikiem) bardzo ceni sobie intelektualne rozrywki, co w dzisiejszych czasach należy do rzadkości. Niestety nawet przy tych wszystkich staraniach potrzebujesz jeszcze dwóch istotnych cech: opanowania, kiedy po raz kolejny słyszysz "chyba chcę, ale jeszcze nie wiem na pewno" i cierpliwości, gdy wracasz do pustego łóżka z zanotowaną datą kolejnego spotkania. Flirt, rozmowa, czarujące uśmiechy i niespełnione obietnice to część aktu seksualnego, który odbywa z Tobą Waga na każdej randce. Innym sposobem na Wagę jest tzw. szybka akcja, którą należy przeprowadzić z zaskoczenia, Waga bowiem należy do znaków kardynalnych (obok Barana, Raka i Koziorożca), które cechuje szybkie podejmowanie działań. Szybka akcja musi jednak odpowiadać kanonom estetycznym przyjętym przez Wagę i musi być odpowiednio zakamuflowana intelektualnie. Nawet wtedy, gdy wszyscy razem konsumujecie "związek" (pamiętaj, że Waga lubi towarzystwo), wskazana jest dbałość o oprawę Waszego spektaklu. Jeśli lubisz udziwnienia, znak ten jest otwarty na różnego rodzaju eksperymenty, ale wynikające raczej spontanicznie, zatem wszystkie zabawki, akcesoria i delikatne prezerwatywy Elite musisz rozłożyć dyskretnie, w lekkim nieładzie artystycznym tak, aby zawsze były pod ręką. Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: WAGA 04.05.02, 15:06 hubar napisał(a): > WAGA (24 września - 23 października) > Przyjemność i komfort. Żaden znak nie rozumie tych dwóch słów tak, jak Waga. > Waga bardzo ceni sobie intelektualne rozrywki, co w dzisiejszych czasach należy > do rzadkości. > Flirt, rozmowa, czarujące uśmiechy i niespełnione obietnice to część aktu > seksualnego, który odbywa z Tobą Waga na każdej randce. Innym sposobem na > Wagę jest tzw. szybka akcja, którą należy przeprowadzić z zaskoczenia, Waga > które cechuje szybkie podejmowanie działań. Szybka akcja musi jednak > odpowiadać kanonom estetycznym przyjętym przez Wagę i musi być odpowiednio > zakamuflowana intelektualnie. Prawda, po stokroć prawda... Grover Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: WAGA 01.10.02, 13:08 hubar napisał(a): > WAGA (24 września - 23 października) > > > Przyjemność i komfort. Żaden znak nie rozumie tych dwóch słów tak, jak Waga. > Dążenie do równowagi i harmonii stanowi warunek zaspokojenia i satysfakcji. taaaaaaak:-) > Waga nie nabierze się na markowy blichtr, pod którym kryje się pospolity smak i gust. Musi być miło, estetycznie i kameralnie. Nie ma lekko, jeśli chcesz oczarować Wagę, nie zapominaj, że musisz z nią rozmawiać i wymieniać myśli, w dodatku na odpowiednim poziomie. taaaaak:-) >Niestety nawet przy tych wszystkich staraniach potrzebujesz jeszcze dwóch istotnych cech: opanowania, kiedy po raz kolejny słyszysz "chyba chcę, ale jeszcze nie wiem na pewno"... a skadze?!!! > Flirt, rozmowa, czarujące uśmiechy i niespełnione obietnice to część > aktu seksualnego, który odbywa z Tobą Waga na każdej randce. dlaczego od razy niespelnione?:-) > Innym sposobem na Wagę jest tzw. szybka akcja, którą należy przeprowadzić z zaskoczenia, dobra szybka akcja nie jest zla:-) ogolnie poprawnie z lekkimi bledami, ktore jednek mozna wspanialomyslnie zignorowac z dziadoborowymi pozdrowieniami dziad borowy trwa ladowanie sygnaturki postep.........5% Odpowiedz Link Zgłoś
hubar SKORPION 07.03.02, 16:12 SKORPION (24 października - 22 listopada) Seksizm w najbardziej pokręconym i mrocznym wydaniu. Powinieneś dobrze się zastanowić, czy jesteś gotów na uwiedzenie Skorpiona. Ze zdobywcy bardzo łatwo stać się zdobyczą, szczególnie jeśli to Ty masz założone kajdanki. Ten znak Zodiaku nie zna pojęcia "środek". Tutaj seks nie jest zabawą; jest transformacją i doświadczeniem pierwotnym. Seanse ze Skorpionem mogą być doświadczeniem, które zmieni Twój sposób percepcji nie tylko miłości, ale i życia. Namiętność, pożądanie, przemoc, pornografia to wszystko jest właśnie tutaj. W dodatku okraszone odpowiednimi walorami fizycznymi. Zdolności regeneracyjne mogą być wspaniałym prezentem lub udręką dla jego mniej wytrzymałych partnerów. Dochowuje wierności osobom, które mogą dorównać mu temperamentem i fantazją. Nie łudź się, że przejrzysz Skorpiona, odgadniesz jego myśli i uczucia, to on w Waszym związku jest Panem i Władcą dzierżącym pejcze rozkoszy. A tak naprawdę cała ta maskarada i średniowieczny styl ma za zadanie ochronić wnętrze nadzwyczaj delikatne i wrażliwe, do którego dostęp mogą uzyskać tylko wybrani. Jeśli jesteś taką osobą, szanuj to i pielęgnuj, a otrzymasz w zamian namiętność najgorętszą z całego Zodiaku. W dniu, w którym skończy się miłość, zacznie się nienawiść. Ostrą jazdę ze Skorpionem możesz zorganizować sobie tylko na własną odpowiedzialność, z zachowaniem wszelkich środków ostrożności. Dodatkowych stymulacji dostarczą Wam prezerwatywy Arouser, które powinny znaleźć się obok lateksowej bielizny i skórzanych czapek- dominantek. Brak litości i żelazna konsekwencja są charakterystyczne dla Skorpionów, upewnij się zatem, czy naprawdę gotów jesteś na transcendentalną rozkosz, od której nie będzie odwrotu. Odpowiedz Link Zgłoś
p8 BOSKI SKORPION 07.03.02, 18:24 No, no czego to można się o sobie dowiedzieć:)))))))) panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
hubar STRZELEC 07.03.02, 16:14 STRZELEC (23 listopada - 21 grudnia) Pęd ku nieznanemu światu jest żywiołem tego prostodusznego i radosnego znaku. W czasie tej podróży Strzelec spotyka różne osoby, nabywając nowe doświadczenia i pozwala czerpać innym ze swojej skarbnicy wiedzy. A uczy chętnie i bez większych zahamowań oraz wymagań. Prawdę mówiąc nie jest zbyt wybredny. Ustrzelenie Centaura nie jest trudne, a co za tym idzie, nie przysparza powodów do dumy. Jest to natomiast doświadczenie radosne, spontaniczne i wyczerpujące. Wystarczy znaleźć się na jego drodze i najlepiej od razu wyłuszczyć swoje zamiary. Nie powinien się obrazić, sam bowiem uważa, że prostolinijność i uczciwość to podstawa dobrego samopoczucia i zabawy. Nie należy do tych kochanków, których kręci długa gra wstępna i niepewność związana z podbijaniem serca. Jeśli spóźnisz się na spotkanie, zastaniesz go w objęciach kogoś, kto był na miejscu, a Strzelec nie będzie z tego powodu nawet zażenowany. Jeśli nie będzie miał ochoty na zawieranie znajomości (a rzadko się to zdarza) prostolinijnie wyjaśni sytuację. Może to nawet bardzo zaboleć, ponieważ jego szczerość jest tyle uczciwa, co obcesowa. Czasami sam zorientuje się, że przesadził, ale najczęściej za późno. Imponują mu osoby o sporych zasobach wiedzy, którą bardzo chętnie się wymienia bez żadnych ograniczeń. Jako persona tolerancyjna i otwarta na nowe doświadczenia, bierze udział we wszystkich formach nauki, jakie zdarzy mu się spotkać w podróży życia. Strzelec żyje tylko na wolności, z tego powodu partner, który próbuje ją ograniczać, ma duże szanse nie zobaczyć go już nigdy więcej. Stworzenie to jest ciągle w ruchu, pozostawiając za sobą mnóstwo wspomnień, tęsknoty i nierzadko potomstwa rozsianego po całym świecie. Z powodu tej właśnie niefrasobliwości wskazane jest posiadanie przy sobie kondomów Comfort, które najbardziej odpowiadają jego ekspansywnej naturze. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar KOZIOROŻEC 07.03.02, 16:15 KOZIOROŻEC (22 grudnia - 20 stycznia) Rozsądek, porządek i solidność. Amatorzy łatwych zdobyczy nie mają tutaj czego szukać. To kącik tylko dla wytrwałych i ambitnych. Koziorożec jest znakiem, który sprawy seksu traktuje tak jak życie - bardzo poważnie. Aby zdobyć osobnika o tak sztywnej konstytucji psychofizycznej, trzeba najpierw zastanowić się, czy podołamy temu pracochłonnemu zadaniu. Jeśli motywacja jest wystarczająca, cierpliwość ponadprzeciętna, a pomysły nie odbiegające od norm społecznych - do dzieła. Tradycjonaliści wymagają tradycyjnych podrywów. Pod żadnym pozorem na randkę z Koziorożcem nie należy zakładać błyszczących mini spódniczek lub koszul z klatą na wierzchu. Skromne, acz dystyngowane garsonki, krawatki i garniturki są dla niego tym, czym lateks dla Skorpiona. Bez względu na to, kto płaci za kolację, musi być ona solidna i bez zbędnego przepychu. Koziorożec nie wypstryka się z kasy, a jak zobaczy, że Ty to robisz, stwierdzi, że jesteś niepoważnym kandydatem trwoniącym pieniądze. Po wielu spotkaniach poświęconych sytuacji w kraju i na arenie międzynarodowej, powoli można zacząć otwierać to teoretycznie oschłe stworzenie. Bardzo delikatnie, w środku siedzi bowiem wrażliwa i oczekująca ciepła istota, która tylko czeka, aż ktoś ją otworzy na uczucia. Pożycie Koziorożców być może nie jest zbyt urozmaicone i pomysłowe, lecz nadrabiają to wytrwałością i doprowadzaniem swoich zabiegów do końca. Temat zabezpieczenia pozostaw jego rozsądkowi i instynktowi, prawdopodobnie wybierze prezerwatywy Extra Safe jako produkt sprawdzony. Tak podbity Koziorożec jest Twoją zdobyczą wierną i lojalną, która przejdzie niewzruszona przez pokusy świata tego. Niełatwo też będzie się go pozbyć, jeśli miał być chwilową zdobyczą. Ale kto wkładałby tyle pracy, żeby odrzucać jej owoce. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: KOZIOROŻEC 08.03.02, 15:43 Qrczę, wszystko prawda! Boże, FBI na forum!!!!! > Pożycie Koziorożców być może nie jest zbyt urozmaicone i > pomysłowe, Nie wypowiadam się, ale znak zapytania postawię... ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: KOZIOROŻEC IP: *.p.lodz.pl 30.09.02, 00:27 I sie zgadza i sie nie zgadza. Czy flipy moga byc kilku znakow naraz? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar WODNIK 07.03.02, 16:16 WODNIK (21 stycznia - 19 lutego) Szalonemu Wodnikowi obce są pokusy ciała, jeśli nie jest zafascynowany wnętrzem właściciela. Sam akt zespolenia uważa za zbyt prymitywny, by był godny uwagi. Przed wpadnięciem w jego objęcia konieczna jest wymiana myśli na tyle nowatorskich i odkrywczych, że doprowadzą go do stanu wrzenia. Wielki eksperymentator ma do zaofiarowania ciekawą osobowość i nieprzewidywalny seks. Nie będzie on wynikał co prawda z namiętności, lecz z chęci przeżycia całkiem nowego doświadczenia, które będzie można później wspólnie przeanalizować i przedyskutować. Wodnik nie ma stałych upodobań, które określałyby co preferuje lub co mu się podoba. Spędzając życie na eksperymentach i poszukiwaniach, ma do zaoferowania seks zaskakujący i niebanalny. Przewracanie porządku świata leży w jego naturze, trzeba przeto zdobyć się na odwagę, by świadomie połączyć miłość i chaos. Uwielbia nowinki techniczne, więc jeśli przyniesie do łóżka coś, co przypomina skrzyżowanie ciśnieniowego ekspressu do kawy i hot-doga, należy mieć nadzieję, że wie co robi i spokojnie z nim odjechać. Pomimo usposobienia samotnika, Wodnik znajduje mnóstwo przyjaciół dzięki ekscentrycznej i szczerej osobowości. Często bywa prowodyrem kolektywnych doświadczeń, które realizuje wraz z przyjaciółmi w imię nauki i intelektu. Bardzo często balansuje na krawędzi ryzyka, za zabezpieczenie mając jedynie wysoce rozwiniętą intuicję i fart. Ty musisz zadbać o Wasze bezpieczeństwo za pomocą Selectów, które nie tylko pozwolą na uniknięcie "poważnych eksperymentów", ale również zadowolą żądną nowinek duszę Wodnika. Pomimo ciągłych poszukiwań nowych bodźców, nie można powiedzieć o nim, że jest podrywaczem. Jeśli natrafi na osobę podzielającą jego zainteresowania "przeżywaniem", potrafi pozostać stały w uczuciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: WODNIK IP: *.tvsat364.lodz.pl 07.03.02, 16:28 > Uwielbia nowinki techniczne, więc jeśli przyniesie do łóżka coś, co > przypomina skrzyżowanie ciśnieniowego ekspressu do kawy i hot-doga, należy > mieć nadzieję, że wie co robi i spokojnie z nim odjechać :))))))))) HuBar! czy to też się zgadza?!? jeśli tak to jestem ciekawa miny Twojej partnerki :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: WODNIK 07.03.02, 16:39 Gość portalu: Ixtlilto napisał(a): > > Uwielbia nowinki techniczne, więc jeśli przyniesie do łóżka coś, co > > przypomina skrzyżowanie ciśnieniowego ekspressu do kawy i hot-doga, należy > > > mieć nadzieję, że wie co robi i spokojnie z nim odjechać > > :))))))))) HuBar! czy to też się zgadza?!? jeśli tak to jestem ciekawa miny > Twojej partnerki :)))))))) No może nie uwielbia ale "...wie co robi i spokojnie z nim odjechać" pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: WODNIK 18.03.02, 16:40 Początek taki sobie, ale potem coraz lepiej. Jako Wodnik z krwi i kości, oświadczam, że horoskop jest bardzo interesujący pod prawie każdym względem. Mam jedno pytanie do autora: czy muszę uzywać wyrobów firmy ,,Select"...Wole ,,Unimil", prawdę mówiąc...Wodniki, to niezwykle intrygujace osoby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aquarius11 Re: WODNIK IP: *.vline.pl 30.09.02, 01:13 A czasami mówią, że horoskopy kłamią, a ten opis jest (bez paru zdań) strzałem w dziesiątkę w newinnego Wodnika, heh Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
hubar RYBY 07.03.02, 16:17 RYBY (20 lutego - 20 marca) Nierzeczywiste i idealistycznie nastawione Ryby często padają ofiarą podrywaczy o złych sercach. Z uwagi na brak silnej woli i niechęć do podejmowania decyzji oraz wrodzoną ufność, zawierzają one często osobom o wrażliwości żołdaka, które wykorzystują je haniebnie. Nie ma drugiego takiego przedstawiciela Zodiaku, który odznaczałby się taką bezbronnością i wrażliwością. Płynąc przez życie, posługują się jedyną bronią, jaką mają - iluzją. Same żyjąc na pograniczu rzeczywistości i snu, posługują się zamazywaniem realnego świata w kontaktach z otoczeniem. W ich towarzystwie nikt naprawdę nie wie (łącznie z nimi samymi), gdzie się zaczyna prawda, a gdzie fikcja. Przeto miłość z Rybami może być wspaniałym i transcendentalnym przeżyciem. Łagodne i uległe, są wymarzonymi partnerami do seksu bez ograniczeń i zahamowań, który sprawia jednak radość tylko wtedy, kiedy pragną go wszystkie strony. Masochistyczne upodobania i skłonność do używek sprawiają, że przynajmniej partner Ryb powinien zachować kontakt z rzeczywistością i nie zapominać o delikatnych prezerwatywach Elite, które nie dopuszczą do zamiany snu w koszmar. Najbardziej podatne na różnego rodzaju uzależnienia, powinny znaleźć jakiś łącznik ze światem wskazujący im granicę, której przekroczyć nie można. Cenią partnerów władczych, którzy pokierują zabawą, ale jednocześnie delikatnych, nie pozwalających na całkowite wyjście z krainy fantazji. Na swojej drodze Ryby spotykają masę osób, które chętnie w ich imieniu będą podejmować decyzje albo są smutne i trzeba je pocieszyć. I nie ma w tym nic złego, że Ryby tak ochoczo pomagają i ulegają, czynią to bowiem w dobrych zamiarach, aby ulżyć w cierpieniu. Ryby po prostu kochają świat. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: waga w kropki czyli kropka. na wadze 07.03.02, 17:03 WAGA (24 września - 23 października) "Przyjemność i komfort. Żaden znak nie rozumie tych dwóch słów tak, jak Waga. Dążenie do równowagi i harmonii stanowi warunek zaspokojenia i satysfakcji. Randka z Wagą musi być starannie przygotowana, zarówno jeśli chodzi o oprawę, jak i o Twój stan umysłu. Waga nie nabierze się na markowy blichtr, pod którym kryje się pospolity smak i gust. Musi być miło, estetycznie i kameralnie." Jej, jak ten mój Pan to wytrzymuje tyle lat! Biedaczek :( Odpowiedz Link Zgłoś
willybob Re: Horoskop. Czy się zgadza? 10.03.02, 14:44 u mnie prawie się zgadza!szczególnie to o miłości!a co do zaba81 to uwierzcie, ze trochę y pedantki, ale takiej słodkiej milutkiej pedantki w sobie ma, a protestowanie leży w jej naturze...a natura jej dzika i nieokiełznana. poydr. Odpowiedz Link Zgłoś
anntad Re: Horoskop. Czy się zgadza? 04.05.02, 15:42 Nie wierzę w horoskopy, ani żadne wróżki, ale czytam je jak coś lekkiego i śmieję się że ktoś wymyśla takie bzdury. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Horoskop. Czy się zgadza? 30.09.02, 00:01 Nie mamy na Forum strzelca ani rybek? Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Horoskop. Czy się zgadza? 30.09.02, 14:06 hubar napisał: > Nie mamy na Forum strzelca ani rybek? Rybki to chyba Uni i Ninna; -- pozdroofka Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś