Dodaj do ulubionych

Sprawa dotacji ZWiK

IP: *.astral.lodz.pl 03.06.04, 19:27
Oczywiście, że afery nie było. Pyka z Wojciechowskim przelali kasę ale przecież to norma. Istnieje minimalna szansa, że Kropiwnicki rzeczywiście nic nie wiedział o tych przekrętach ale jak za chwilę usłyszę na sesji że prezydent chce podnieść cenę wody i ścieków to dostanę białej gorączki. A jak jeszcze dołoży, że MPK też jest dochodową spółką, która rozdawała pieniądze to umrę ze śmiechu. Spółki owszem mają prawo dawać darowizny ale nie spółki na których działanie dają pieniądze wszyscy mieszkańcy naszego miasta. To nie jest pański folwark gdzie można dawać każdemu pieniążki według własnego widzi mi się.
Obserwuj wątek
    • Gość: krzys Re: Sprawa dotacji ZWiK IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.04, 19:35
      Nie jest tajemnicą, że pełnomocnik P. W. jest postacią bardzo! kontrowersyjną i
      nie pierwszy raz jest podejrzewany o niejasne interesy z korzyścią dla siebie.
    • Gość: łażej MAD - niespełna rozumu IP: *.retsat1.com.pl 03.06.04, 20:20
      Szanowny Panie MAD. Skończył Pan już spamowanie poprzez podawanie linku do swej
      wyborczej strony "drugiej jakości"? Teraz zaczął Pan pisać pełnymi zdaniami -
      gratuluję postępu. Chociaż z drugiej strony merytorycznej treści pozostało tyle
      co w linku.

Czy MAD może się pochwalić konstruktuwnymi osiągnięciami na forum rady
      miejskiej? Czy tylko MAD dąży do perfekcji w wykonywaniu poruczeń Andrzeja L.?

• Gość: Michał A. Drab Michał Amadeusz Drab IP: *.astral.lodz.pl 04.06.04, 01:19
        Zapraszam na obrady Rady Miejskiej to podyskutujemy ewentualnie przygotuję na mojej stronie listę osiągnięć. Pragne przypomnieć że w radzie było na 43 radnych tylko 6 z Samoobrony a teraz jest ich 3 więc trzeba się nieźle starać żeby coś przeforsować. Do usłyszenia mister łażej
    • Gość: skok na kasę!!! Re: Sprawa dotacji ZWiK IP: *.makolab.pl / *.proxy.makolab.pl 04.06.04, 08:19
      afery nie było-tylko kasy brak-dr.ekonomii pan K. i UMŁ NIE BRAK MU
      PIENIĘDZY..,CHYBA NAPIS NA SZYBIE MOCNO SIĘ PRZYbrudził albo zamazał.
    • Gość: rudi Re: Sprawa dotacji ZWiK IP: 80.51.26.* 04.06.04, 09:57
      Wojciechowski - czyto nie ten, który za Palki prał kasę w
      stowarzyszeniu "Amicyty" czy jakoś tak? Specjalista na miarę całej ekipy Kropy.
      No i jak się teraz czyjecie wyborcy?
    • Gość: oczarowany Re: Sprawa dotacji ZWiK IP: *.uml.lodz.pl 04.06.04, 11:01
      Człowieku, przecież biała gorączka to twoja norma. Ja dostaje bialej goraczki
      stwierdzając, że zasmiecasz internet - w kampanii nic nie pomoże.
      • Gość: Michał Drab Michał Amadeusz Drab IP: *.astral.lodz.pl 04.06.04, 18:48
        oczarowany i neutralny a obie wypowiedzi prosto z Urzędu Miasta Łodzi jak wskazuje adres IP. Panie Kajusie trzeba się bardziej starać żeby poprawić opinię.
    • Gość: neutralny Re: Sprawa dotacji ZWiK IP: *.uml.lodz.pl 04.06.04, 11:11
      Ludzie nie popadajcie w oszołomstwo. Czy ta kasa poszła na prywatne korzyści -
      to czyje i jakie?!
      Czy ta forsa poszła na WASZE DZIECI?!
      Uprawiacie demagogię w stylu pewnego Amadeusza-Wirgilusza, ale czas zdjąć
      klapki z oczu. Dowiedzcie się najpierw jak skonsumowano te pieniądze, bo jeśli
      poszła na WASZE DZIECI - to Wasza postawa - to WIELKI WSTYD!!! WIELKI ŁÓDZKI
      WSTYD!
      • Gość: bezrobotny Re: Sprawa dotacji ZWiK IP: *.math.uni.lodz.pl 04.06.04, 15:43
        czlowieku co ty pleciesz ,a moze pensje wyplacaja Ci w URM Tam jest czastka
        moich oplat.,a o swojej kasie TO JA POWINIENEM DECYDOWAC.najprosciej bylo
        obnizyc oplate za wode ot co
        • Gość: Jarek Re: Sprawa dotacji ZWiK IP: *.toya.net.pl 04.06.04, 22:20
          Koleś, coś Ci się pomyliło. Idąc twoim tropem, to o wydatkach z puli budżetu
          państwa też powinieneś decydować - bo to jest cząstka twoich pieniędzy. A masz
          na to wpływ. Miałeś wpływ na to, że Miller za pieniądze podatników podróżował
          tak dużo - używając helikoptera na okrągło ? A Oleksy i inni. A radni, którzy
          pobierają diety, jako niby rekompensatę za utracone zarobki. Przecież są na
          etatach i z tego tytłu nikt im częsci pensji nie zabiera - zobacz oświadczenia
          majątkowe - jest pensja i dieta radnego. A gdzie w tym wszystkim solidarność
          miedzyludzka. Przecież te pieniądze poszły na biedne szkoły ( rząd nie ma
          pieniędzy) i biedne dzieci. Więć o co ten krzyk.
      • Gość: nim Re: Sprawa dotacji ZWiK IP: 217.113.234.* 05.06.04, 15:31
        Ja bym chciał bożnicy za te pieniądze, bo dzeci katolickie to tylko jadam w
        szabas.
        Kurnia - kościoły są od zbierania kasiory na kościoły, ZWIK jest od
        dostarczania mi tanio wody. Jak zarobił 0,5 miliona, to powinien mi zwrócić te
        50 groszy co na mnie przypada, a nie dawać jakimś katolickim oszołomom.
        • Gość: Jarek Re: Sprawa dotacji ZWiK IP: *.toya.net.pl 05.06.04, 22:19
          Koleś, coś ci się pomyliło. Po pierwsze - na szkoły dano (wg prasy) 450 tyś, a
          na działalność charytatywną kościoła 50 tyś. Takie są propoprcje. Bardzo proszę
          byś to widział i nie ściemniał obrazu. Po drugie - do szkół chodzą dzieci z
          różnych domów, w których orientacja światopoglądowa jest na pewno różna. PO
          TRZECIE - twoje pierwsze zdanie DYSKREDYTUJE CIĘ JAKO CZŁOWIEKA. Ktoś kto ma
          takie poglądy nie zasługuje na szacunek - jedynie na litość. Jedyne
          wytłumaczenie twoich poglądów można usprawiedliwiać zaburzeniami psychicznymi.
          Ale tym to już powinien zająć się lekarz specjalista. Radzę skorzystać z pomocy
          jak najszybciej - bo potem może być za późno. Jeszcze raz ci mówię - człowiek
          nie może zejść poniżej poziomu swego człowieczeństwa. A tyś to zrobił.
          • Gość: nim Re: Sprawa dotacji ZWiK IP: 217.113.234.* 06.06.04, 05:57
            50 tysięcy za dużo na działalność charytatywną.
            Na jakie szkoły poszła "reszta" pieniędzy? Czy na szkoły państwowe, czy na
            wahabickie szkoły katolickie? Czyje dzieci skorzystały z tych pieniędzy? Kto
            jest włascicielem tych szkół? Czyj interes w otrzymaniu takiej dotacji?
            A pierwszy akapit to taki żart. Oczywiście, mogłeś nie wyczuć ironii, bo nie
            dopisałem średnika dywizu i nawiasu, ale to już nie jest mój problem. To raczej
            problem nadinterpretacji obrońcy katolickich szachrajów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka