Dodaj do ulubionych

Sylwester w Łodzi

30.12.11, 22:37
Zacząłem przeglądać oferty spędzenia Sylwestra w mieście, a tu jakiś paździerz. Macie jakiś dobry pomysł, bo jestem w kropce :(
Obserwuj wątek
    • staahoo Re: Sylwester w Łodzi 30.12.11, 22:48
      Sylwester na odludziu, przy ognisku. Bez strzelaniny.
      • iszkariota Re: Sylwester w Łodzi 30.12.11, 23:04
        To jakby już mam zapewnione, ale garne się do ludzi :)
        • staahoo Re: Sylwester w Łodzi 31.12.11, 13:43
          Poklikaj może coś znajdziesz w ostatniej chwili. Np. Prząsniczka w Arturówku? Samotność w wielkim mieście. Przykro mi, ale ja nawet przy ognisku nie będę (może w przyszłym roku). Siła wyższa. Żałoba. Pozostaje komputer, ksiązka, spoglądanie przez okno, albo wędrówka po lesie. Ewentualnie będę czyścić łańcuch rowerowy :-\
          • iszkariota Re: Sylwester w Łodzi 31.12.11, 15:32
            Dzięki za porady, Też mam dość minorową sytuację. Pozostanę jednak w domu, otworzę sobie wino przywiezione z Apulii; Primitivo. Po północy jakiś mały spacerek po lesie.

Stahoo, wszystkiego najlepszego w nowym 2012 roku, by był lepszy od mijającego !
            :)
            • staahoo Re: Sylwester w Łodzi 31.12.11, 18:23
              Dzięki i z wzajemnością, Szczęśliwego Nowego Roku !
    • Gość: Łódź Re: Sylwester w Łodzi IP: *.tvsat364.lodz.pl 30.12.11, 23:38
      wiadomosci.onet.pl/regionalne/lodz/wolne-miejsca-na-sylwestra-zobacz-gdzie,1,4985509,region-wiadomosc.html
    • vk51 Re: Sylwester w Łodzi 31.12.11, 15:14
      Jeżeli dalej nie wiesz gdzie iść, to przeczytaj duzaspacja.blogspot.com/2011/12/tani-sylwester-drogie-wspomnienia-czyli.html
    • Gość: Hotel BedRooms Re: Sylwester w Łodzi IP: *.toya.net.pl 20.12.13, 15:02
      Zachęcam do spędzenia nocy sylwestrowej w hotelu BedRooms w Łodzi przy. ul. Piotrkowskiej 64.
      Szampan w pokoju, kolacja sylwestrowa i śniadanie noworoczne do łóżka to tylko część atrakcji, jakie przewidzieliśmy dla Państwa.

Możecie Państwo wykupić sam nocleg lub skusić się na wyjątkowy pakiet sylwestrowy.

Oferujemy wysoką jakość za przystępną cenę.
      Baw się z nami - istnieje możliwość wynajmu sal restauracyjnych dla zorganizowanych grup lub organizacji kolacji dla pary :)

Uwaga - zostało jeszcze kilka wolnych pokoi.
      Kontakt z recepcją: 730 64 64 64

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka