Dodaj do ulubionych

ETIUDA Łódź Rewolucji 1905

01.02.12, 02:57
Witam!

Z racji, że niewiele (albo może wcale) jest dostępnych jakichkolwiek wątków dyskusyjnych nt. inwestycji ETIUDA, postanowiłem go stworzyć.

Czy już ktoś z Was kupił lub zastanawia się nad kupnem mieszkania z tej inwestycji?
Obserwuj wątek
    • Gość: rewolucjonista Re: ETIUDA Łódź Rewolucji 1905 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.12, 22:53
      jak widać inwestycja idzie pełną para...oddadzą ją najprawdopodobniej przed terminem...na stronie dewelopera widać także,ze zainteresowanie spore...nie da się ukryć,że ciekawe miejsce;)
      • Gość: x Re: ETIUDA Łódź Rewolucji 1905 IP: 217.33.154.* 27.04.12, 10:16
        Rewolucji 1905 r. to ciekawe miejsce?????
        • sasza266 Re: ETIUDA Łódź Rewolucji 1905 30.04.12, 15:39
          Wg mnie jest to ciekawe miejsce. Ta nieruchomość zlokalizowana jest w zasadzie przy końcu ulicy, a koniec ulicy nie jest oszpecony przez niezadbane kamienice.
          Okolica w porównaniu do pozostałych ulic śródmieścia jest naprawdę zachęcająca.

Jakimi kryteriami się kierujesz pisząc w taki sposób o tej ulicy?
          • Gość: x Re: ETIUDA Łódź Rewolucji 1905 IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.12, 17:23
            doświadczeniem?
            • sasza266 Re: ETIUDA Łódź Rewolucji 1905 01.05.12, 20:59
              Ok rozumiem, tylko proszę rozwiń swoją myśl.

Szanuje zdanie każdego, cokolwiek napiszesz linczu nie będzie :D ;)
          • Gość: gość Re: ETIUDA Łódź Rewolucji 1905 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.12, 12:29
            A według mnie jesteś kolejnym bałwanem, który myśli, że uda mu się marketing wirusowy.
      • sasza266 Re: ETIUDA Łódź Rewolucji 1905 30.04.12, 15:43
        Przekazanie mieszkań planowane jest na grudzień 2012.

Możliwe, że oddanie mieszkań odbędzie się 2 miesiące wcześniej z racji delikatnej zimy :).
        • Gość: star79 Re: ETIUDA Łódź Rewolucji 1905 IP: *.net-partner.pl 18.05.12, 12:32
          lokalizacja może ciekawa ale deweloper nieciekawy. Wszystkim zainteresowanym zakupem przed jego dokonaniem proponuję wejść na forum Plejada II w Łodzi i poczytać jak deweloper traktuje swoich nabywców mieszkań
          • Gość: m Re: ETIUDA Łódź Rewolucji 1905 IP: *.toya.net.pl 23.05.12, 15:06
            Witam. My kupiliśmy, lokalizacja dobra, budynek nam się podoba, problemy z obsługą przez developera to prawda niestety, sporo nerwów kosztowały tzw. "zmiany lokatorskie", ale nie zrażamy się i cieszymy na to mieszkanie... Cdn. Pozdrawiamy wszystkich forumowiczów.
            • Gość: mieszkaniec Plejad Re: ETIUDA Łódź Rewolucji 1905 IP: *.net-partner.pl 25.05.12, 23:25
              Niestety dla tych którzy nabyli mieszkanie od tego dewelopera mam złą wiadomość. Nie jest to solidny deweloper za jakiego się przedstawia, o jego niesolidnośći już został powiadomiony Polski Związek firm Deweloperskich. Moża o sposobie traktowania klientów poczytać na forum mieszkańców Plejada II w Łodzi przy ulicy Częstochowskiej. W kilku słowach nie da się opisać stosunku dewelopera do osób które mu zaufały, naprawdę trzeba poczytać forum a najlepiej obejrzeć tą inwestycję i porozmawiać z mieszkańcami. Podobnie potraktowani zostali mieszkańcy Plejady I przy ulicy Wacława, ale tam lokatorzy nie zorganizowali sie w porę, rekojma przeszł i niestety będą naprawiać wszystko w własnym zakresie. Dlatego trzeba sie zastanowić zanim dokona się zakupu u tego dewelopera a przede wszystkim zapoznać sie z przypadkami podawanymi przez mieszkańców na forach.
            • Gość: nowa Re: ETIUDA Łódź Rewolucji 1905 IP: 212.191.69.* 05.11.12, 13:28
              a jak jakość mieszkania ? różne są opinie nt. tego Developera ? że źle wykoanne ściany, że oszukuje na pow. mieszkania ?
              • Gość: po odbiorze Re: ETIUDA Łódź Rewolucji 1905 IP: *.dynamic.chello.pl 08.11.12, 22:04
                Jestem po odbiorze mieszkania i śmiało mogę napisać, że ściany i kąty są ok. Ogólnie podczas odbioru nie stwierdziliśmy defektów.

Obecnie jesteśmy zadowoleni, zobaczymy jak to będzie jak rozpoczniemy wykańczanie ;).

Jedynie niewielkie poprawki w postaci zarysowań parapetów - rzecz wydaje mi się bardzo częsta przy budowach.

Najlepiej znajdź forum mieszkańców ETIUDY tam już kilka osób pisało nt. odbioru.
                • Gość: asd Re: ETIUDA Łódź Rewolucji 1905 IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.11.12, 23:13
                  a jak tam kredycik na całe życie? Już za 30 lat mieszkanie będzie WASZE!
                  • Gość: x Re: ETIUDA Łódź Rewolucji 1905 IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.12, 20:19
                    No tak, ty pewnie kupiłeś mieszkanie za gotówkę, za własne uczciwie zarabione pieniądze, rotfl.
    • Gość: piotr Re: ETIUDA Łódź Rewolucji 1905 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.13, 22:37
      witam,

Oferuję wsparcie techniczne przy odbiorach jakościowych mieszkań.
      Zawodowo jestem inspektorem nadzoru budowlanego z uprawnieniami budowlanymi bez ograniczeń.
      Zakup mieszkania nie jest wydatkiem codziennym tak więc jeśli ktoś chciałby skorzystać z moich usług zapraszam.
      Brałem udział w odbiorach jakościowych mieszkań w w/w inwestycji.

tel.535-136-688
      Pozdrawiam
    • Gość: szeryf Re: ETIUDA Łódź Rewolucji 1905 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.13, 14:31
      wracając po oglądaniu mieszkania lubię skręcić do szafy, by przy piwie i kanapce ze smalcem zastanowić się czy warto kupić.
      • Gość: daniel Re: ETIUDA Łódź Rewolucji 1905 IP: *.lodz.mm.pl 05.05.13, 18:58
        Ja oglądałem mieszknia w Etiudzie jakoś w lutym. Nie zachęciło mnie jednak do zakupu: straszny halas w "studni" ruszał samochód i wszystko bylo glośne echo niesamowite. Z drugiej strony Rewolucji - niby mały ruch, ale słychac wszystko bardzo.
        Póxniej jeszce dowiedzialem sie o problemtach z tym developerem innych osób i totalnie skreśliłem Etiudę
        Wybrałem innego developera z 5, z którymi oglądałem mieszkania i nie żałuję. Właśnie konczy się wykańczanie, niedługo się wprowadzam i nie żałuję takiego wyboru.
        Oczywiście aby nie robić kryptoreklamy nie napiszę co wybrałem.
        Ale z ciekawości wlaśnie sprawdzałem jak wyglądają losy mieszkań, które oglądałem kilka miesięcy temu i ... prawie wszystkie są nadal dostępne.
        Więc rzeczywiście nastał czas, że to kupujący decyduje o zakupie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka