Dodaj do ulubionych

Matrix w TVN......................................

IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 10.03.02, 21:42
No i sie wreszcie dokonało:)
Wreszcie podali kiedy wyświetla ten genialny film w tv.

Kto go obejrzy? A kto już go ogladał?
Ja już oglasdałem do z 6 razy (bez przesady)
i coś czuję, że obejrzę jeszcze raz....
Komu podoab się ten film? Komu nie?
Będziecie ogladali go
22 MARCA na TVN-ie??????

pozdrawiam wszystkich Matrix-fanów....
Obserwuj wątek
    • Gość: Matrix Re: Matrix w TVN...................................... IP: *.pai.net.pl 10.03.02, 21:55
      ja na pewno zasiade przed telewizorem...
    • grover Re: Matrix w TVN...................................... 10.03.02, 22:00

> Kto go obejrzy?A kto już go ogladał?

Pewnie go zobaczę choć sam oglądałem grubo ponad 5 razy...

> Komu podoab się ten film? Komu nie?

Film podobał mi się bardzo, także z niecierpliwością czekam na kolejne sequele.
      Szczególnie fajne sceny walki... , film który wniósł sporo do nowoczesnego kina,
      polecam go wszystkim, ja sam zapędzę cała rodzinkę przed TV i niech patrzą :))
      Grover
      • jasam Re: Matrix w TVN...................................... 10.03.02, 22:05
        grover napisał(a):

> ja sam zapędzę cała rodzinkę przed TV i niech patrzą :))

Jasam też będę oglądał.
        pozdr.

• Gość: geograf Re: Matrix w TVN...................................... IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 10.03.02, 22:06
        a kiedy w Polsce jest premiera drugiej częście???
        w tym ,czy w przyszłym roku???
    • Gość: aard Re: Matrix w TVN...................................... IP: 195.117.14.* 11.03.02, 09:00
      Oglądałbym, gdyby nie to, że mam na DVD... :-))
    • tulka Re: Matrix w TVN...................................... 11.03.02, 09:09
      Pewnie obejrzę po raz drugi, choć nie przesadzam z zachwytami. Film jest
      ciekawy, świetnie zrobiony, efekty zapierają dech w piersiach, a sam pomysł
      może przez pewien czas spędzać sen z powiek :-)... Ale żeby film naprawdę
      zrobił na mnie wrażenie, potrzeba z jednej strony mniej (efetów), a z drugiej
      dużo, dużo więcej...
    • yaa Re: Matrix w TVN...................................... 11.03.02, 09:23
      Mam to na p[łycie, ale chętnie obejrzę w tv. O ile akurat będę jakimś cudem w
      domu - bo ostatnio o to trudno.
      Pozdrawiam
      Yaa
    • Gość: shookee Re: Matrix w TVN...................................... IP: *.gtsgroup.com 11.03.02, 11:40
      Ciekaw jestem tlumaczenia. Bo jak bedzie takie jak na VHSie czy DVD - to Boze
      uchowaj.. Jak sobie przypomne wszyskie Trojce, Czolgi itp to wciaz mam
      dreszcze ;-) Ten film naprawde duzo traci w wersji z lektorem, na kiepskim
      sprzecie, dlatego uwazam ze tylko kino albo dvd. zwlaszcza na pierwszy raz.
      • Gość: aksa Re: Matrix w TVN...................................... IP: 212.191.133.* 11.03.02, 15:57
        Tym bardziej że im lepszy film tym więcej przerw na reklamy. A to jednak bardzo
        wybija z rytmu oglądania.
        Pozdr.
    • hubar Re: Matrix w TVN...................................... 13.03.02, 19:41
      Chyba się skuszę na ten filmik, nawet jeśli to będzie moja kolejna projekcja.

pozdrowy
    • vladip Re: Matrix w TVN...................................... 16.03.02, 00:32
      właśnie.. kiedy on miał lecieć? bo ostatnio chyba cisza..
      pzdr
      vladip
      • petter Re: Matrix w TVN...................................... 16.03.02, 00:33
        22 marca.

peter
      • tulka Re: Matrix w TVN...................................... 16.03.02, 00:33
        Za tydzień ma być. W piątek 22.III.
        • geograf Re: Matrix w TVN...................................... 16.03.02, 21:27
          o kurcze...to już tak blisko...już szykuję popcorn:)))
          • Gość: Ixtlilto enemef w kinie IP: *.tvsat364.lodz.pl 16.03.02, 21:40
            no- ja niestety nie będę miała tej przyjemności oglądać matroxa w domciu, gdyż
            będę spać przed nocnym maratonem filmowym :)
            • geograf Re: enemef w kinie 16.03.02, 22:50
              a co serwuja w maratonie???
              i w którym kinie?:))
              (szpiedzy forumowi czuwaja:)
              • grover Re: enemef w kinie 16.03.02, 22:58
                "Najbliższy Enemef odbędzie się w dniu 22 (piątek) i 23 (sobota) marca.

Tym razem przygotowaliśmy dla Was zestaw trzech filmów. Każdy z nich to inny
                gatunek kina, jednak wszystkie warte są zobaczenia nawet po raz któryś z kolei.
                I tak, zaczniemy filmem "Amelia", który jest jednym z najlepszych francuskich
                filmów ostatnich lat. Dalej animowany "Potwory i spółka" (wersja z napisami,
                bez dubbingu!), najnowsza produkcja twórców "Toy Story", urzekająca ciepłym,
                bezpretensjonalnym humorem. I na koniec film, który zgarnął blisko 100 różnych
                nagród - "Moulin Rouge". Co łączy te trzy filmy? Przede wszystkim to, że są
                pewniakami w wyścigu do Oscarów - w sumie te trzy filmy dostały 17 nominacji i
                (według naszych, skromnych oczekiwań) powinny zdobyć minimum 9 statuetek.

Oto więcej danych:
                Start: 23.00. Cena biletu: 20 PLN (za wszystkie filmy). Meta: ok. 6 rano."

Grover- nocny maratończyk
            • grover Re: enemef w kinie (do Ixtlilto) 16.03.02, 22:53
              To bardzo prawdopodobne, że się zobaczymy:))))))))))))))))))
              Bo mnie tam chyba też zawieje:)))
              Do zobaczenia (może) na eNeMeFie
              Grover
              • ixtlilto Re: enemef w kinie (do grover'a) 17.03.02, 12:54
                SUPER!
                ja póki co wiem, że MAM bilety, ale nie wiem gdzie! :))))
                • grover Re: enemef w kinie (do Ixtlilto) 17.03.02, 16:45
                  Ja biletów jeszcze nie zakupiłem bo znajomi jeszcze się zastanawiają czy iść i
                  ile ich pójdzie... a Ty też DUŻĄ grupą się wybierasz??
                  Grover
                  • ixtlilto Re: enemef w kinie (do grover'a) 17.03.02, 17:44
                    dosyć dużą :)
                    idzie tak: Ixtlilto, Kasia, Karolina, Agnieszka, Ania, Ewelina, Marta, Gosia,
                    może jeszcze jedna Kasia, Iwona+ jej 6 znajomych :))))))))

Ps. decydujcie się jak najszybciej!!!!
                    • grover Re: enemef w kinie (do grover'a) 17.03.02, 19:50
                      To rzeczywiście silna grupa, chyba jutro pogonię znajomych i zakupię bilety:))
                      Czyli bardzo prawdopodobne, że się jednak spotkamy

Grover

PS Jak widzę same kobiety...:))
                    • hubar Re: enemef w kinie (do grover'a) 17.03.02, 21:19
                      Same dziewczyny??? To jak idziecie na film, do kina, czy na podryw?

pozdrowy
                      • Gość: Ixtlilto Re: enemef w kinie (do grover'a) IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.03.02, 15:19
                        hubar napisał(a):

> Same dziewczyny??? To jak idziecie na film, do kina, czy na podryw?
                        HuBar- czy już nie mozna iść do kina na film!!?
                        A co do tego podrywu... mmmhmmm :))

pozdroofka, Ixtlilto,

ps. życze powodzenia w tym co bedziesz robił w piątek!
                        • grover Re: enemef w kinie 18.03.02, 16:50
                          Ixtlilto napisał(a):

> A co do tego podrywu... mmmhmmm :))

Bardziej zapowiada się na wielkie łowy widzę:))) Tyle myśliwych, tylko uważajcie,
                          żebyście same nie zamieniły się w "zwierzynę"...

• Gość: Ixtlilto grover IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.03.02, 17:20
                            grover napisał(a):

> Bardziej zapowiada się na wielkie łowy widzę:))) Tyle myśliwych, tylko
                            > uważajcie, żebyście same nie zamieniły się w "zwierzynę"...
                            hmmm... :)=
                            Zobaczy się! :)P
                            Ale na poważnie to idę, bo zależy mi na Moulin Rouge i Amelii
                            • hubar HuBar 18.03.02, 17:29
                              Niestety, stety to ten Guinness chyba nie wypali, przynajmniej nie w tym
                              tygodniu! Tak więc chyba wybiorę się na ten eNeMeF. To Złośnica uważaj, Hubert
                              to patron myśliwych!

pozdrowy
                              • Gość: Ixtlilto to: HuBar IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.03.02, 17:31
                                hubar napisał:

> Niestety, stety to ten Guinness chyba nie wypali, przynajmniej nie w tym
                                > tygodniu! Tak więc chyba wybiorę się na ten eNeMeF.
                                To się streszczaj bo już mało biletów zostało!

> To Złośnica uważaj, Hubert to patron myśliwych!
                                zapowiada się ciekawe starcie! :))))))))))))))))

pozdroofka, Złośnica,
                                • hubar Re: to: HuBar 18.03.02, 17:34
                                  A czy ktoś może mi je kupić? Np TY? Na sto procent oddam kaskę...

pozdrowy
                                  • Gość: Ixtlilto re: Re: to: HuBar IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.03.02, 17:41
                                    KURCZEEEEEEEEEEE!!! HUUUUUUBAR!!!!!!!!!!!!
                                    nie trzeba było powiedzieć w piątek!!?! lub sobotę!!?!??
                                    grrr....
                                    daj mi konkterną odpowiedź- czy idziesz czy nie- to zobaczę co można zrobić lub
                                    dogadaj się z groverem- bo on tez ma teraz kupowac bilety...
                                    • hubar re: Re: to: HuBar 18.03.02, 17:43
                                      No wiem wiem ale ja na prawdę nie wiedziałem wcześniej. Dopiero się dziś
                                      dowiedziałem że niestety ten rekord nie będzie w tym tygodniu.
                                      Czy mogę na Ciebie liczyć? Na kogo kolwiek?

pozdrowy
                                      • Gość: Ixtlilto re: re: Re: to: HuBar IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.03.02, 17:50
                                        mooooże na mnie.... ale teraz Ci nie odpowiem- jeśli uda mi się po maturce
                                        dotrzeć do Capitolu- to OK, ale nie moge obiecać...
                                        pytanie: ile?
                                        • hubar re: re: Re: to: HuBar 18.03.02, 17:54
                                          pytanie dwa ale czego? bilety? to jeden, no najwyżej dwa jak mi się uda kogoś z
                                          desantu skusić, ale na razie jeden-dla mnie!
                                          PS mogę na Ciebie liczyć na 100%? Bo tak straszysz że już nie ma prawie biletów.

pozdrowy
                                          • Gość: Ixtlilto re: re: re: Re: to: HuBar IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.03.02, 17:57
                                            ja Cię nie straszę! w sobotę kupowane bilety to miejsca w rzędzie 2, 3 i 4
                                            • hubar re: re: re: Re: to: HuBar 18.03.02, 18:06
                                              To jak wyjdzie się z kina to będzie się miało mroczki przed oczami%)

Postawię to pytanie po raz ostatni (mam nadzieję że tym razem skutecznie): Czy
                                              ktoś może kupić mi bilet, ale na 100% ?

pozdrowy
                                  • hubar Na eNeMeF... 18.03.02, 17:41
                                    www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
                                    dzial=0511&forum=392&wid=1401063&aut=hubar&aid=1401063
                            • grover Ixtlilto 18.03.02, 17:42
                              Ixtlilto napisał(a):
                              > hmmm... :)=
                              > Zobaczy się! :)P

Miejmy nadzieję, że się wybiorę i uda nam się pogadać...
                              > Ale na poważnie to idę, bo zależy mi na Moulin Rouge i Amelii
                              To tak jak mi w szczególności na Amelii, a te całe "potwory i ska" to tak średnio
                              mi pasują

Pozdrawiam
                              Grover

• Gość: Ixtlilto grover IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.03.02, 17:49
                                Amelie- oglądamy
                                potwory- śpimy
                                Moulin Rouge- oglądamy/ słuchamy
                                • hubar Re: grover 18.03.02, 17:50
                                  Gość portalu: Ixtlilto napisał(a):

> Amelie- oglądamy --->ok
                                  > potwory- śpimy --------------> hhhhhhhmmmmmmmm!!!?
                                  > Moulin Rouge- oglądamy/ słuchamy --->ok

pozdrowy ;-)

• Gość: Ixtlilto Re: grover IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.03.02, 17:51
                                    hubar napisał(a):

> > potwory- śpimy --------------> hhhhhhhmmmmmmmm!!!?
                                    oki- gadamy :)
                                    • hubar Re: grover 18.03.02, 17:52
                                      no tak lepiej ;-)))
                                      PS a co z biletami?

pozdrowy
                                      • Gość: Ixtlilto Re: grover IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.03.02, 17:55
                                        pls!
                                        zlap grovera i zapytaj czy on nie idzie- bo ja mam tak LEKKO nie po drodze...
                                • grover Ixtlilto 18.03.02, 17:57
                                  Z ust mi to wyjęłaś droga Ixtlilto:)))
                                  • hubar Re: Ixtlilto 18.03.02, 17:59
                                    No to co dokładnie wyjęła?
                                    • Gość: Ixtlilto Re: Ixtlilto IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.03.02, 18:00
                                      oglądamy/ śpimy/ oglądamy :)
                                    • grover Re: Ixtlilto 18.03.02, 18:02
                                      Hubar!!!!!!!!!:)
                                  • grover Re: Ixtlilto 18.03.02, 18:01
                                    Tzn. Pomysł na filmy:) oglądanie/spanie(gadanie)/słuchanie
                                    • hubar Re: Ixtlilto 18.03.02, 18:02
                                      a ja już myślałem że ktoś pomyślał o bilecikach dla mnie :-( No to na kogo mogę
                                      liczyć? bo już się pogubiłem.

pozdrowy
                                      • grover Hubar 18.03.02, 18:11
                                        Ja chyba w środę po zajęciach pojadę więc jeszcze masz czas na decyzję
                                        • hubar Re: Hubar 18.03.02, 18:14
                                          Przenieśmy może tą dysputę? na:

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
                                          dzial=0511&forum=392&wid=1401063&aut=hubar&aid=1401063

pozdrowy
    • Gość: Warschau Re: Matrix w TVN...................................... IP: *.matrix.pl 19.03.02, 09:48
      Gość portalu: geograf napisał(a):

> pozdrawiam wszystkich Matrix-fanów....

A ja pozdrawiam z Matrixa...Hi, hi... :)

• lucky1313 Re: Matrix w TVN...................................... 19.03.02, 11:16
      Wszystko w porzo ale zastanawiam sie czy przypadkiem tenze Matrix nie bedzie
      okupiony stosami pol godzinnych reklam co 15 minut co nie da sie ukryc ze psuje
      atmosfere filmu i ludzie ktorzy beda go ogladali po raz pierwszy moga po prostu
      nie czuc tej wspanialej akcji ...
      • geograf Re: Matrix w TVN...................................... 19.03.02, 18:14
        eee... nawet podczas ow iele większych hitów nie ma reklam co 15 minut;)
        z pewnościa moga byc co 20-25 minut, no ale cóz... jeżeli ma się komuś spodobac to i tak się spodoba....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka