Gość: Slobo D. IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 11:42 Czy filmowa Lara Croft spełniła twoje wyobrazenie (o tym jak by wygladala zywa) powstale odczas grania w Tomb Rider`a? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Tomb Rider 18.08.01, 15:23 Nie byłem na tym filmie , ale tyle się już naczytałem recenzji że mam pewien obraz: Film nakręcony w myśl Hoolywood''skiego powiedzenia: Co sławne i modne trzeba sfilmować (i schrzanić) pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Tomb Rider IP: *.toya.net.pl 19.08.01, 13:11 Najpierw doswiadcz - pozniej zabieraj glos! Polegac na opinii innych? Coz za bzdura!? To tak jakbys wypowiadal sie o smaku potrawy czytajac jedynie jej przepis. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Tomb Rider 19.08.01, 19:42 Ale twoja opinia brzmi... ? Poza tym czytałem wiele recenzji i wszystkie były w podobnym stylu. pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m747 Re: Tomb Rider IP: *.toya.net.pl 18.08.01, 22:50 Na filmie bylem. Czego mozna sie spodziewac po ekranizacji gry komuterowej? Niczego wielkiego wiec to typowy "letni" film- celuloidowy popcorn... ale Angelina Jolie... UFF!!! Przez dwie godziny erekcji... przepraszam... PROJEKCJI nie wazna jest akcja... wazna jest ONA! Jesli ktos ma numer telefonu do A.J. - poprosze na forum :)))))) /m747 P.S. A spelnieniem prawdziwych marzen bedzie Monica Bellucci w "Braterstwie Wilkow"... i film podejrzewam tez powalajacy... do zobaczenia w kinie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Tomb Rider IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 23:03 Film jest ogolnie super!! Akcja na 6, fabula na 4..., no coz, ale jak ktos powiedzial, czego mozna spodziewac sie po ekranizacji gry na kompa...??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gray Re: Tomb Rider IP: *.toya.net.pl 19.08.01, 10:14 właśnie kończę ściągać tomb raider''a - jak obejrzę to się z wami podzielę opinią. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shookee Re: Tomb Rider IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 12:53 Film owszem nie jest wybitny, ale nie o to chodzilo... wazne ze Angelina rusza sie jak prawdziwa Lara, te ruchy ach... No ale Lara w TR4 miala duzo wiekszy dekolt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malvi Rezydencja Lary IP: 159.107.89.* 30.08.01, 16:45 Hej, czy ktos z Was pamieta ile pomieszczen bylo w Croft Manor, rezydencji Lary Croft? (Lara mowi o tym, gdy wypomina Bryce''owi, ze jest tyle a tyle pomieszczen a on mieszka w przyczepie kempingowej) dzieki Odpowiedz Link Zgłoś