migotka-2 Re: Migotka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.03.10, 19:31 No cóż! Ładnemu we wszystkim ładnie!!!!!! Buziaki dla ładniaka! Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Migotka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.03.10, 19:45 No nie bede zaprzeczac, a co Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Migotka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.03.10, 20:40 przepraszam cię magiczna, ale co ty kawalerów mojego kudłatka tak w świat puszczasz na forumach? Pytałaś czy możesz publkować ich foty? Nie czytałaś w naszej teściowej umowie, że musisz mieć na wszystko moją zgodę? Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Migotka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.03.10, 20:50 Piekni sa to puszczam. Umowy mi nie przeslalas, poza tym Ty sie mnie nie pytasz czy zdjecia mojej synowej mozesz publikowac, he? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Migotka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.03.10, 20:53 to widać umowa na łączach gdzieś się zapodziała. Musimy chyba kiedyś przy wódce ustalić warunki połączenia rodzin Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Migotka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.03.10, 20:55 To wpadnij do mnie ktoregos dnia z Kudlatkiem. Jak bedziesz miala czas i checi to na priv napisz. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Migotka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.03.10, 07:20 magiczna_marta napisała: > To wpadnij do mnie ktoregos dnia z Kudlatkiem. > Jak bedziesz miala czas i checi to na priv napisz. i w dzień będziemy przy dzieciach się alkoholizować? Poczekaj, autko mi kolega naprawi i po świętach się odezwę Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Migotka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.03.10, 07:36 Trzeba bylo dowlec zwloki na impreze to juz by bylo po opijaniu. Odpowiedz Link
exotique Re: Migotka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.03.10, 21:15 czizas ladniutki jest to po ojcu??????? Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Migotka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.03.10, 21:39 a co ja poradze ze przystojny fagas mi sie za meza trafil Odpowiedz Link
exotique Re: Migotka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.03.10, 22:00 mamuska tez niczego sobie ale ma oczy takie, ze sama sie zakochalam. Odpowiedz Link