Dodaj do ulubionych

W Łodzi powstanie Muzeum Miejskiej Architektury...

IP: *.astral.lodz.pl 15.06.04, 22:54
To ciekawe kiedy na Komisji Kultury omawiany był pół roku temu projekt skansenu była mowa tylko o 4 milionach teraz w sumie jest już ponad 20. Pochwalam sam pomysł bo będzie to skansen unikatowy na skalę europejską ale jednocześnie widzę, że ile by nie dać pieniędzy to urzędnik wszystko wyda.
Obserwuj wątek
    • hubar info z UMŁ i DŁ 16.06.04, 08:48
      DŁ:
      www.lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/374779.html /
      UMŁ:
      www.uml.lodz.pl/indeksik.php3?menu2=4&zapytanie=4,01&poz=1&id=2632 /
    • Gość: Franz Re: W Łodzi powstanie Muzeum Miejskiej Architektu IP: *.amb.bydgoszcz.pl 16.06.04, 10:06
      Czy chodzi o drewniane klopy z łódzkich podwórek ????
      Moze nawet z zawartością ????
    • uerbe Do Pana Radnego 16.06.04, 10:20
      Może by ktoś posprzątał te obrzydliwe, zaśmiecające miasto od tygodnia plakaty
      Samoobrony?
      • Gość: Michał A. Drab Re: Do Pana Radnego IP: *.astral.lodz.pl 16.06.04, 18:50
        Pewnie ktoś powinien posprzątać. Podejrzewam nawet, że powinien to zrobić kandydat, którego wizerunek znajduje się na plakacie. Druga sprawa, że ma na to 30 dni potem będzie płacił kary.
        • Gość: ja_ Re: Do Pana Radnego IP: *.lodz.dialog.net.pl 16.06.04, 22:01
          pytanie czy kolejny kredycik sie zaciągnie by spłacić to sprzątanie ? bo kasy z
          kasy PE raczej nie będzie...

• yarro to chyba twój partyjny kolega, więc masz najbliżej 16.06.04, 22:22
        • krzykowal To cali politykierzy... 16.06.04, 22:30
          Odpowiedź rewelacyjna :))) "To nie ja, to on" :)))
          Szkoda pisać...

Krzsyiek
          • Gość: Michał A. Drab Michał Amadeusz Drab IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.04, 09:41
            A tak z ciekawości czemu ty nie posprzątasz ? Po pierwsze nie znam człowieka bo
            jak każdy mógł zauważyć nie jest on z Łodzi a po drugie jeżeli ty zapaskudzisz
            swoją okolicę bez różnicy czym to jako twój kolega mam za ciebie sprzątać.
            Opamiętajcie się panowie akurat w tym wypadku winni jest widoczny jak
            na ...... plakacie. Więc zanim coś napiszecie to pomyślcie troszkę chociaż.
            • krzykowal Człowieku, nie pogrążaj się 17.06.04, 11:17
              To się nazywa ODPOWIEDZIALNOŚĆ - słowo, którego tam nie znacie. Ja pracuję w
              dużej firmie i jeśli mój kolega coś zawali i do mnie dotrze klient z pretensjami
              to co zrobię? Oczywiście przeproszę i dopilnuję sprawy.

Krzysiek

• yarro Re: W Łodzi powstanie Muzeum Miejskiej Architektu 16.06.04, 22:26
      Bo miasto nadal jako swój wkład daje 4 mln, drugie tyle Ministerstwo Kultury, a
      o kolejne 14 mln starają się jako dotację UE.

Pozdrówki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka