Dodaj do ulubionych

Debastor rolety

19.04.12, 12:52
witam
Chciałem podzielić się z Wami pozytywnymi doświadczenami z firmą Debastor z Ksawerowa. Można powiedzieć że firma stoi frontem do klienta, stanęli na wysokości zadania, pomimo że miałem na początku pewne obawy, czy sprostają moim wymaganiom (zapewniali że tak ) Zamontowali osłony przeciwsłoneczne do poziomych okien w ogrodzie zimowym (ponad 5m długości ) Przed nimi żadna z firm nie zaproponowała mi plis na pilota, a własnie to rozwiązanie okazało się w moim przypadku strzałem w dziesiątkę ! Jestem zadowolony
Obserwuj wątek
    • krystynap48 Re: Debastor rolety 12.07.12, 10:22
      Zamówiłam rolety zewnętrzne do dobudowanej przeszklonej werandy. Zaproponowali mi w promocji automatykę sonfy która reaguje na słońce i temperaturę. Montaż wykonany estetycznie i sprawnie . Jestem Zadowolona. Polecam Firmę
      • Gość: Gienek Re: Debastor rolety IP: *.147.114.26.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.10.12, 21:39
        Też zamówiłem rolety z firmy DEBASTOR, niemiecki profil Heroal, napęd radiowy SOMFY, w promocji dostałem za 1 zł pilota z zegarem Chronis. Dokładny i sprawny montaż. Polecam !
        • Gość: tomek Re: Debastor rolety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.12, 20:36
          Kupiłem u nich rolety rzymskie do całego domu. Świetne wykonanie, tydzień przed terminem. Tak trzymać!
          • Gość: romek Re: Debilastor rolety IP: 78.8.57.* 09.11.12, 20:58
            U mnie wykonali jeszcze zanim zdążyłem zamówić i jeszcze upiekli ciasto!
          • Gość: Marcin Jędrzejczyk Re: Debastor rolety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.14, 23:41
            Jestem bardzo zadowolony z pracy ich dekoratora! Nie znam się na tym, a uzyskany efekt powala wszystkich z nóg. Dziękuję Panu Tomaszowi z firmy Debastor. Co do cen to nie są najtańsi, ale były także droższe oferty, przekonała mnie miła i profesjonalna obsługa, dalej poszło z górki.
            • Gość: Tytus Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 20.08.14, 09:50
              > Nie znam się na tym, a uzyskany efekt powala wszystkich z nóg.

A może ci wszyscy też się nie znają! Bądź co bądź znawców rolet jest na świecie raptem kilkunastu! Być może wydałeś masę pieniędzy (tak, masę, o czym dalej!) na kicz i szmirę!

> Co do cen to nie są najtańsi

A więc jednak!!! Czyli te wszystkie poprzednie opinie to były wierutne kłamstwa!!! Wyszło szydło z worka!!! Ha-ha!
        • Gość: mariusz Re: Debastor rolety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.14, 23:06
          polecam firmę, montaż ok, terminowi.
    • Gość: . Won z tym spamem (no txt) IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.10.12, 21:54
      • Gość: heh A dziwne że ten debastor IP: *.8-4.cable.virginmedia.com 11.10.12, 00:33
        Nie umie sobie reklamy zamówić. Zresztą spamować tez nie umie. Więc prawdopodobnie te rolety nie idą bo ani na reklamę nie ma ani na promocję. Ja bym omijał szerokim łukiem bo jeśli tak samo zakładają rolety jak spamują to niestety lipa
    • Gość: Maja Re: Debastor rolety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.12, 16:20
      Mam bardzo nietypowe okna (trapezy i trójkąty). Gdybym wiedziała, że tak trudno będzie z osłonami nigdy nie zgodziłabym się na tego typu montaż. Na szczęście firma Debastor jako jedyna podjęła się tematu i dzięki temu mam i piękne okna i piękne osłony. Nie są najtańsi, ale naprawdę warto się na nich zdecydować. Efekty są niebywałe. Polecam.
      • Gość: gość Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 10.12.12, 21:23
        Gość portalu: Maja napisał(a):

> Mam bardzo nietypowe okna (trapezy i trójkąty).

Można się było spodziewać. Wybitnie polski gust.

> Efekty są niebywałe.

Bez rolet też to musi wyglądać niebywale.
    • Gość: Jarek Re: Debastor rolety IP: *.204.57.112.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.10.12, 23:09
      Ja też mam rolety z Debastora, jestem zadowolony, mogę polecić !
      • Gość: Czarek Re: Debastor rolety IP: 78.8.57.* 09.11.12, 20:58
        A ja nie mam i mogę polecić bardziej!
    • pstryczek-elektryczek Atak spamujących klonów 17.10.12, 13:41
      Chyba ktoś w firmie przeczytał książki sprzed 10 lat o marketingu internetowym i próbuje stosować stare zasady.
    • Gość: Andrzej Re: Debastor rolety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.12, 16:06
      też polecam tą firmę ponieważ robili Mi cały dom z automatyką i nie mam zastrzeżeń szybko i relatywnie tanio okres gwarancji najdłuższy jaki gdziekolwiek proponują POLECAM!!!!!!!!!!!
      • Gość: Staszek Re: Debastor rolety IP: *.31.30.57.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.10.12, 22:26
        Naprawili mi zepsutą roletę na stoisku u PTAKA, wynienili silnik i zamiast kluczyka mam pilota Jestem zadowolony POLECAM !
        • Gość: Leszek Re: Debastor rolety IP: 78.8.57.* 09.11.12, 21:01
          A mi ptak zepsuł roletę, którą naprawił mi pilot kluczykiem!
      • Gość: Jędrzej Re: Debastor rolety IP: 78.8.57.* 09.11.12, 21:00
        A mi zrobili dwa domy i do tego budę dla psa!
    • Gość: agata Re: Debastor rolety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.12, 08:52
      Ja również jestem bardzo zadowolona z ich usług. Polecam.
    • b.grzegorz123 Re: Debastor rolety 09.11.12, 09:09

Do budowanego domu zamówiłem rolety zewnętrzne HEROAL z napędem elektrycznym.
      Już przy pomiarach pan Marek zwrócił nam uwagę na krzywe wykonanie docieplenia, wspólnie ustaliliśmy sposób montażu, tak aby krzywizny były jak najmniej widoczne. Efekt jest lepszy od spodziewanego. Do tego sterowanie radiowe i czasowe – nowoczesne piloty ( dodatkowe naścienne w promocji ) i mam komfortową obsługę rolet.. POLECAM !
    • Gość: Niedoszły klient Re: Debastor rolety IP: *.opera-mini.net 09.11.12, 13:52
      Porażka. Zamówiłem tam rolety z montażem - narobili bałaganu po czym stwierdzili, że nie mają rolet, które mieli założyć i sobie poszli. WTF?!
    • Gość: geurn Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 09.11.12, 20:41
      TO jest wszystko najprawdziwsza prawda! Tu nie ma żadnego spamu, SRSLY!!! Obiecuję to!!!
    • Gość: Gosia Re: Debastor rolety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 11:22
      Również zadowolona. Jestem osobą bardzo wymagającą. Byłam w trzech firmach i żadna nie potrafiła sprostać moim wymaganiom... łączeniu tkanin w roletach, maskownice z drewna itp. Debastor jako jedyny zaakceptował wszystkie moje fanaberie. Za tani nie są, ale przynajmniej mamy u nich przekonanie, że oryginalność i zaspokojenie potrzeb klienta stawiają na pierwszym miejscu. Polecam.
      • Gość: Wiesia Re: Debastor rolety IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.11.12, 18:08
        A ja jestem bardziej wymagająca niż Księżna Tyrolu i debastor nie tylko zaakceptował wszystkie moje fanaberie, ale wręcz zaproponował mi kolejne wraz z pełnym zestawem fochów!
        • Gość: Małgorzata Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 11.12.12, 20:37
          Witam,

W pełni zgadzam się z Wiesią. Trzeba przyznać, że moje fanaberie były bardzo wymagające - mamy z mężem rolety tak wielkie, że mają swoje własne rolety. Debastor spisał się rewelacyjnie, mimo iż było to ich pierwsze zamówienie tak licznie obfitujące w fanaberie.

Pozdrawiam,
          Małgorzata H
    • simplyfish Re: Debastor rolety 10.12.12, 12:16
      Ja też mam bardzo miłe doświadczenia związane z firmą Debastor. Zakładali u mnie rolety zewnętrzne. Montaż wykonany bardzo starannie. Nie ma się do czego przyczepić. Poza tym ekipa montażowa zostawiła po sobie porządek... Zdumiewające.
      • Gość: simplyPisz Re: Debastor rolety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.12, 13:04
        A ja mam doświadczenia jeszcze bardziej miłe. Co prawda u mnie rolet nie zakładali, ale właśnie dlatego mam miłe wspomnienia. Co prawda spamowanie na forum trudno nazwać zostawianiem po sobie porządku, ale w najmniejszym stopniu mnie to nie zdumiewa - tandeciarze zawsze są natrętni.
    • Gość: anonim Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 10.12.12, 19:26
      Witam,

Jestem anonimowym wieśniakiem i chciałem ostrzec wszystkich przed korzystaniem z usług firm konkurencyjnych względem firmy Debastor. Firma Debastor, jak sama nazwa wskazuje, założyła mi rolety w pokoju, w drugim pokoju, w łazience, w trzecim pokoju, w ślepej kuchni oraz w szopie. W ramach prezentu od firmy cała moja rodzina dostała kubek kakao.
      • Gość: UczciwaKonkurencja Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 10.12.12, 19:30
        Witamy,

Nasza firma świadczyła rolety od wielu wielu lat. Kiedy jednak napotkaliśmy na ofertę firmy Debastor stwierdziliśmy, że nie jesteśmy w stanie sprostać tak wyśmienitej konkurencji i zdecydowaliśmy zakończyć działalność naszej firmy "ROLEX" mimo wieloletnich tradycji.

Z powadżaniem,
        dyrektor inż. Kura
        ROLEX Kura s.j.
        • Gość: Skowyt konkurencji Re: Debastor rolety IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.12.12, 19:40
          Jak tylko przeczytaliśmy jak pochlebne opinie na tym forum (i na kilku innych) pisze na swój temat nasza konkurencja z firmy debastor doszliśmy do wniosku, że takiej konkurencji nie jesteśmy w stanie podołać i tym samym kończymy działalność.
    • Gość: gość Re: Spamer rolety IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.12.12, 19:31
      To zdaje się ci:
      webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:s3LL2NZRG7gJ:www.dodajoszusta.pl/historia/3387-ostrzegam-przed-firma-debastor-to-okienni-partacze.html+&cd=3&hl=pl&ct=clnk&gl=pl&client=firefox-a
      lodz.naszemiasto.pl/forum/watek/788703,4181,fwid,fkid.html
      Zadziwiające jak zadowoleni są ich "klienci" - wpisują dokładnie to samo na każdym możliwym portalu, na którym nie ma żadnej możliwości weryfikacji.
      • Gość: NieuczcwaKonkurenc Re: Spamer rolety IP: *.toya.net.pl 10.12.12, 19:36
        Witam,

Te wpisy to robota nieuczciwej konkurencji która nie jest w stanie sprostać poprzeczkom wyznaczanym jednoznacznie przez firmę Debastor. Klienci firmy Debastor są zadowoleni, natomiast klienci firm konkurencyjnych są niezadowoleni, szczególnie jeśli w grę wchodzi konkurencja nieuczciwa.
        • Gość: UczciwaKonkurencja Re: Spamer rolety IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.12.12, 19:43
          To oczywiste. Klienci firmy debastor widząc z jakim ogromem nieuczciwej konkurencji musi się zmagać ta firma organizują społeczne komitety obrony dobrego imienia uczciwej konkurencji firmy debastor i to one społecznie pełnią dyżury na forach internetowych i tam opisują dokonania uczciwej konkurencji. Na pilota.
          • Gość: uwaga Proszę zignorować powyższą wypowiedź IP: *.toya.net.pl 10.12.12, 19:48
            To nieuczciwa konkurencja podszywa się pod uczciwą konkurencję!
            • Gość: Arbiter Re: Proszę zignorować powyższą wypowiedź IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.12.12, 20:39
              Szanowni Państwo!
              Wszelkie próby podszywania się kogokolwiek pod kogokolwiek innego są karygodne i powinny być z całą stanowczością tępione, zwłaszcza, że fantastyczne rolety z firmy debastor są w ogóle poza konkurencją - tak tą uczciwą jak i tą nieuczciwą i tym samym Państwa żałosne próby okłamania jednych że są drugimi są z góry skazane na niepowodzenie.
              Z poważaniem,
              Arbiter tego forum
    • Gość: John Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 10.12.12, 19:55
      Good night,

I would like to fly your firm "Debastor". This is the best rolety under sun in Poland. We have not such good company in England.

Greatings from London,
      John
      • Gość: Richard Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 10.12.12, 20:19
        Hello, I agree, Debastor, this firm has no concurrence!!!

Regards from England!!!
      • Gość: Jacques Re: Debastor rolety IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.12.12, 20:36
        > This is the best rolety under sun in
        > Poland. We have not such good company in England.

Haha. C'est votre sens de l'humour anglais - stores sous le soleil! Grand jeu sur les mots! Presque aussi grand que les roletes de "Debastore", qui, d'ailleurs, aussi en France n'est pas une compétition!
        • Gość: mrugała Re: Debastor rolety IP: *.opera-mini.net 10.12.12, 20:42
          > Haha. C'est votre sens de l'humour anglais - stores sous le soleil! Grand jeu s
          > ur les mots! Presque aussi grand que les roletes de "Debastore", qui, d'ailleur
          > s, aussi en France n'est pas une compétition!

Sam pan słyszy: drenuj.
      • Gość: Vartal Re: Debastor rolety IP: *.opera-mini.net 10.12.12, 20:48
        В Мocкoвcкoм метрoпoлитене нет жaлюзи.
    • Gość: M Bogacz Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 10.12.12, 22:01
      Szanowni Państwo,

Jestem dyrektorem (i właścicielem) wiodącej hurtowni rolet i mogę z najczystszym sumieniem powiedzieć, że firma Debastor jest naszym najlepszym klientem zarówno pod względem wypłacalności jak i pod względem świadczonych przez nią usług innym klientom. Nie dalej jak wczoraj instalowali rolety w pokoju mojego synka i życzę mojemu synkowi w przyszłości takich klientów jak firma Debastor. Wielkie brawa dla firmy Debastor - najlepszej firmy.

Z poważaniem,
      dr Mariusz Bogacz
      Polska Roleta Sp. z o.o., dyrektor generalny
      Platforma Polskie Przetwory, członek zarządu
    • Gość: andrzejr Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 11.12.12, 20:42
      Witam,

Jestem dyrektorem zoo i jestem niezwykle zadowolony z rolet, które pojawiły się ostatnio na naszym wybiegu dla żyraf. Nie trzeba dodawać, gdyż jednoznacznie na to moje zadowolenie, ale dodam, że rzecz jasna rolety zostały bezkompromisowo zainstalowane przez firmę Debastor.

Z poważaniem,
      dyr. Andrzej "Ryś"
    • axaa2000 Re: Debastor rolety 12.12.12, 11:12
      zamówiłem na początku grudnia moskitiery do całego domu w firmie Debastor - dostałem 30% rabat (bo teraz nie jest pora) jestem zadowolony Polecam 100%
      • Gość: gość Re: Debastor rolety IP: 188.95.31.* 12.12.12, 12:29
        > zamówiłem na początku grudnia moskitiery do całego domu w firmie Debastor - dos
        > tałem 30% rabat (bo teraz nie jest pora) jestem zadowolony Polecam 100%

No jak to, dostałeś 30 a polecasz 100? Coś tu nie pasuje...
      • Gość: Murzynek Bambo Re: Debastor rolety IP: *.opera-mini.net 12.12.12, 15:40
        My pisac z Afryka. U nas tez debastor znac. Tak, tak. My tez kupić moskitier, duza moskiter. U nas byc ciepło, u nas byc moskit cała rok i 30% znizka od Debastor nas bardzo, bardzo cieszyc bo Afryka byc biedna kraj. Afryka polecac roleta i na pilota i bez pilota i moskitier i Afryka tez robic duzo spam, wiec my lubic super firma z Ksawerowa.
    • Gość: Marlena Re: Debastor rolety IP: 188.95.31.* 12.12.12, 16:18
      Witam,

Czy firma Debastor instaluje też multirolety i rolety kierunkowe?
      • Gość: Jolanta Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 13.12.12, 21:40
        Też się długo zastanawiałam, czy w Łodzi znajdę firmę, która zainstaluje mi cały pakiet multirolet do mojego domu. Okazało się, że nie! Ale okazało się, że niedaleko Łodzi już tak - firma Debastor podołała mojemu zamówieniu śpiewająco - okazało się, że multirolety w ich ofercie były o wiele lepsze niż te, których szukałam i do tego w znakomitej cenie. Mogę z czystym sumieniem polecić tę firmę w kwestii funkcjonalnych multirolet.

Krystyna
        • Gość: Arleta Re: Debilastor rolety IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.12.12, 21:52
          Ale okazało się, że ni
          > edaleko Łodzi już tak - firma Debilastor podołała mojemu zamówieniu śpiewająco -

Witam,

Tak było i w moim przypadku. Monterzy przez cały realizując moje zamówienie śpiewali bardzo ciekawe piosenki o roletach. Muszę przyznać, że to bardzo rozwinęło mnie pod względem kulturalnym, w przeciwieństwie do rolet, które się koncertowo zwinęły. Muszę też przyznać, że rolety, które mi założono są lepsze od siebie samych nic więc dziwnego, że zarówno nieuczciwa jak i uczciwa konkurencja składają hołd swojej wspólnej konkurencji, która pozostaje poza konkurencją. Śpiewająco.

Stanisława
          • Gość: sneltrein Re: Debilastor rolety IP: *.toya.net.pl 13.12.12, 22:18
            Witam,

Imię Arleta jest zmyślone podobnie jak i Stanisława. Nikt się tak nie nazywa. To mi wygląda na kolejny wpis nieuczciwej konkurencji firmy Debastor z Ksawerowa, która nie dość, że zakłada rolety z najwyższej półki magazynu to jeszcze montaż robi najlepiej jak umie. Tego nie da się powiedzieć o nieuczciwej konkurencji, ponieważ byłoby to powtarzanie tego co już tutaj napisałem.

Sent from my iPhone
          • Gość: Qwarf Re: Debilastor rolety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.13, 12:49
            A nie przypadkiem Debastor? Bo tylko o takiej firmie na terenie Łodzi słyszałem. Co do samej firmy zaś, trzeba im oddać to, że mają naprawdę dobre jakościowo produkty.
    • Gość: migan2 Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 16.12.12, 21:54
      Fantastyczna firma. Japońskie rolety OIAYSHIO KOGARASHI założone w niecały dzień, do tego w niespotykanych kolorach. Można powiedzieć, że całe moje mieszkanie zostało "zdebastowane". Polecam firmę Debastor, bo to bardzo dobra firma.
      • Gość: a Migam sie tu i tam IP: *.4web.pl 16.12.12, 23:25
        A firma Debistor płaci mi od każdego dobrego komentarza
        • Gość: Marlena Re: Migam sie tu i tam IP: *.toya.net.pl 17.12.12, 23:59
          Oczywiście każdy wszędzie musi wietrzyć jakiś interes. Dla mnie zapłatą za mój dobry komentarz jest fantastycznie wykonana przez firmę Debastor instalacja rolet rzymskich o nietypowym przekroju, której nie chciały podjąć się żadne inne firmy konkurencyjne względem firmy Debastor. Nie można już nawet okazać zwykłej wdzięczności firmie Debastor, bo zaraz pojawiają się oskarżenia względem firmy oraz klientów firmy Debastor.

Pozdrawiam,
          Marlena ze Zgierza
          • pstryczek-elektryczek Re: Migam sie tu i tam 25.12.12, 00:45
            Gość portalu: Marlena napisał(a):
            > Dla mnie zapłatą za mój dobry komentarz jest fantastycznie wykonana przez firmę
            > Debastor instalacja rolet rzymskich o nietypowym przekroju, której nie chciały podjąć
            > się żadne inne firmy konkurencyjne względem firmy Debastor.
            Czyli:
            1. firma deb... robi instalację w zamian za komentarze w internecie
            2. nikt z konkurencji nie chciał podjąć takiego interesu
            • Gość: Marzena Re: Migam sie tu i tam IP: *.toya.net.pl 25.12.12, 11:28
              To co wypisujesz to zwykła zawiść i szukanie dziury w całym. Za rolety płaciliśmy normalnie, mam faktury na męża. Instalacja została wykonana bezkompromisowo, dlatego też uznałam że warto wystawić firmie Debastor rekomandację. I owszem nikt z konkurencji takich rolet rzymskich nie umiał zainstalować. Widać, że nie masz co robić w Boże Narodzenie.
    • Gość: Pule Dziansula Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 17.12.12, 00:10
      Witanie,

Tylko chińska roleta "Tygrys", polecanie. Debastor niedobre, chińskie smok ok. Najlepsza cena. Dla klient Debastor wielkie promocje.

Żegnanie,
      Pule Dziansula
    • Gość: anonim Re: Debastor rolety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.12, 09:39
      Montowali u mnie rolety dzień-noc. Mają naprawdę konkurencyjne ceny. Duży wybór tkanin i bardzo dużo rozwiązań w zależności od tego jakie są okna. Jestem mega zadowolona. To będą piękne święta.
      • Gość: piernik Re: Debastor rolety IP: 188.95.31.* 18.12.12, 09:53
        Gość portalu: anonim napisał(a):

> Montowali u mnie rolety dzień-noc

A czy te rolety są ekskluzywne, a jeżeli tak, to jak bardzo?
      • Gość: Monter Re: Debilastor rolety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.12, 12:08
        > Montowali u mnie rolety dzień-noc.

To ja i kran naprawiłem i żonę...
      • Gość: Marzena Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 18.12.12, 21:40
        Gość portalu: anonim napisał(a):

> Montowali u mnie rolety dzień-noc. Mają naprawdę konkurencyjne ceny. Duży wybór
        > tkanin i bardzo dużo rozwiązań w zależności od tego jakie są okna. Jestem mega
        > zadowolona. To będą piękne święta.

Potwierdzam, u nas również montowali cały dzień i całą noc, ale robotnicy wcale nie narzekali a w nocy podśpiewywali szeptem, żeby nie obudzić dzieci i naszego buldoga. Dom mamy dość duży i sporo w nich takich fajnych okrągłych okienek. Firma Debastor bezkompromisowo poradziła sobie z montażem i żałuję, że nie obserwowałam jak to robią, bo się nadziwić nie mogę jaki to majstersztyk!

Marzena

P.S. Jeżeli ktoś jest zainteresowany, to zostało nam trochę ciasta z przyjęcia.
    • Gość: Jerzy Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 24.12.12, 22:35
      Zdrowych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku życzy firmie Debastor zadowolony klient.

Jerzy
    • Gość: Monika Re: Debastor rolety IP: *.pabianice.msk.pl 07.01.13, 19:09
      Ja też zdecydowałam się na elektryczne rolety rzymskie z tej firmy. Mają bardzo duży wybór tkanin i na prawdę znają się na rzeczy. Wszystko działa idealnie. Polecam.
      • Gość: Magdalena Madaj Re: Debastor rolety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.14, 15:52
        potwierdzam, ciekawa kolekcja tkanin dla rolet rzymskich. 20-25% taniej niż w innych firmach które odwiedziłam, dobra jakość odszycia, wyglądają pięknie. Fachowa obsługa na plus..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka