Gość: nieznany Będzie filia Debastor w OFF Piotrkowska? IP: *.toya.net.pl 17.01.13, 00:29 Czy te pogłoski to prawda? Jeżeli tak, to fantastyczna wiadomość - będę miał bliżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Simeon Simeonov Re: Debastor rolety IP: *.ddns.onlinedirect.bg 12.05.13, 22:18 Здрaвейте, Иcкaм дa препoръчвaм пoлcкaтa фирмa "Дебacтoр". Нямa пo-дoбрa фирмa зa щoри в Кcaверyв. Внимaние: caмo дo крaя нa мaй ТОТАЛНА РАЗПРОДАЖБА НА ЩОРИ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Debastor rolety IP: 92.51.79.* 18.06.13, 22:30 Zamówiłam markizę na taras z automatyką, sprawny montaż, konkurencyjna cena, jestem zadowolona. POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 22.06.13, 22:51 To doskonały prezent dla Ojca na Dzień Ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin R. Re: Debastor rolety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.13, 08:53 Wymieniałem okna, teraz zamówiłem moskitiery do okien. Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy Marcin R Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 13.07.13, 10:38 Witam, Tu prawdziwy Marcin, powyższa wypowiedź nie należy do mnie - to jakaś menda się pode mnie pod szywa! Nigdy nie korzystałem z usług firmy Debastor z Ksawerowa, ponieważ jak dla mnie były one po prostu na zbyt wysokim poziomie, i wcale nie chodzi o cenę (bo jest bardzo konkurencyjna) tylko o ich jakość. Ja założyłem sobie konkurencyjnej firmy (nie ma znaczenia której, bo każda dowolna świadczy rolety i moskitiery gorsze aniżeli firma Debastor z Ksawerowa) pozdrawiam MarcinR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 17.07.13, 07:05 ŁKS NIE KUPUJE ROLET W DEBASTORZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kugel Re: Debastor rolety IP: *.m3-connect.de 29.07.13, 22:39 Guten Abend, Ich möchte Jalousien durch Debastor hergestellt empfehlen. Die besten Jalousien im gesamten Baden-Württemberg und Ksawerów! Viel Spaß, Herrn Jens Kugel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toni Koski Re: Debastor rolety IP: 212.50.147.* 07.08.13, 22:19 Hei! Olen Toni Koski, suomalainen insinööri. Olen ihan onnellinen kirjoittaa sokeat Debastor Ksawerówsta ovat hyvin. Oikein hyvin. Debastor very good! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola Chęcińska Re: Debastor rolety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.13, 11:26 U mnie firma zakładała rolety dzień-noc. Bardzo fachowa obsługa. Szybki i czysty montaż. Bardzo profesjonalnie. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerży Chęciński Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 20.08.13, 23:05 LOL, żonka w internecie :)) Super-rolety!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joona Mäkilä Promocja dla Finlandii IP: *.toya.net.pl 20.08.13, 23:02 Tylko teraz specjalna rozprzedaż rolet dla Finlandii pomyślanych z myślą o sławnych petersburskich białych nocach. Uwaga: promocji nie łączymy. Punktöw z karty "Karta klienta firmy Debastor" nie można wymieniać na rolety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Debastor rolety Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 20.08.13, 23:11 Dziękujemy serdecznie za wszystkie komentarze. Jest nam bardzo miło, że nasza firma jest tak dobrze postrzegana przez naszych klientów oraz naszą konkurencję. Jesteśmy szczerze przekonani, że dzięki jakości naszych usług już wkrótce ujrzenie montera rolet będzie uznawane za dobrą wróżbę, tak jak niegdyś kominiarza. Serdecznie pozdrawiamy i zachęcamy do dalszego korzystania z naszych usług Debastor rolety Odpowiedz Link Zgłoś
6rolka Re: Debastor rolety 22.11.13, 15:51 ja moge o tej firmie powiedziec same dobre rzeczy,maja duży wybór produktów pasujących zarówno do mieszkań jak i biur.Mnie urzekła rolety dzień-noc.Rolety typu dzień umożliwiaja regulację oświetlenia bez konieczności ich podnoszenia,co jest bardzo fajnym wynalazkiem dla leniuchów. Odpowiedz Link Zgłoś
2szycha Re: Debastor rolety 22.11.13, 15:58 ja zakochana jestem w moskitierach,firma Debastor oferuje moskitiery rolowane,klasyczne,ramkowe,drzwiowe,dla każdego cos fajnego a d tego ceny sa jednymi z niższych więc wart zajrzec na ich strone i samemu przekonac się co jeszcze maja do zaoferowania, www.debastor.com/produkty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3kokos Re: Debastor rolety IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.01.14, 14:31 > ja zakochana jestem w moskitierach, Kiedy ślub? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadarew Re: Debastor rolety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.13, 12:45 Spodziewałem się, że wypowiedzi o tej firmie to czysty PR i spam, żeby pokazać jaka firma jest dobra, ale tak naprawdę nie jest. Cóż, myliłem się. Rzeczywiście Debastor ma naprawdę dobrej jakości rolety. Sprawdziły się u mnie w mieszkaniu i muszę przyznać że stosunek cena=jakośc jest zadowalający. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krorisar Re: Debastor rolety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.13, 09:51 Przyznam szczerze, że również miałem okazje korzystać z usług i produktów firmy Debastor. I cóż mogę rzec? Naprawdę spełniają oni wysokie standardy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Debastor rolety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.15, 01:45 No co za firma samo zloto same pochwaly akurat komus sie chce wchodzic na fora i wychwalac jakie to idealy sa we firmie taaa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyny Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 21.12.13, 21:10 Czy orientuje się ktoś może czy w tym roku firma Debastor przygotowała jakieś promocje świąteczne, noworoczne albo z okazji święta trzech króli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gebnar Re: Debastor rolety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.14, 10:13 Jeżeli chodzi o firmę Debastor z Łodzi, to rzeczywiście miałem okazje robić tam zakupy. Moja opinia ogólnie jest pozytywna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamperi Re: Debastor rolety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.14, 10:09 Debastor? Widzę, same pozytywne opinie o tej firmie. Muszę przyznać, że to zdecydowanie daje mi do myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klijent Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 07.01.14, 00:06 Nie wiem, czy wiecie, ale z okazji Święta 6 Króli firma Debastor przygotowała super-oferty: 6 rolet w cenie 3 - albo na odwrót, nie pamiętam - w każdym razie koniecznie należy korzystać bo oferta jest limitowana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Debastor rolety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.14, 12:44 już skorzystałem, dzięki za info :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonson Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 08.01.14, 20:42 Gość portalu: tom napisał(a): > już skorzystałem, dzięki za info :p Zważywszy, że cała ta domniemana ex-oferta była niebywałym kłamstwem i prowokacją należy niezwłocznie stwierdzić, iż Pana orzeczenie jest również niebywałym kłamstwem - czy prowokacją także to już zostanie ustalone w trakcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Debastor rolety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.14, 21:12 ...a słyszał Pan, że do każdej zakupionej rolety dokładali komplet opon zimowych ? Kupiłem 3 rolety i mam ogarnięte ogumienie także dla żony i tescia. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonson Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 09.01.14, 21:17 Gość portalu: tom napisał(a): > ...a słyszał Pan, że do każdej zakupionej rolety dokładali komplet opon zimowyc > h ? Słyszałem, ale rzecz jasna jest to informacja fałszywa. Firma Debastor nigdy nie świadczyła opon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanisław t. Re: Debastor rolety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.14, 23:36 drogi Panie, odnoszę wrażenie że nie ma Pan nic wspólnego z najnowszymi trendami, a nie gadam z ignorantami.. buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Debastor Rolety Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 10.01.14, 22:56 Witamy, Powyższe wpisy to tzw. trolling i lament nieuczciwej konkurencji. Oświadczamy, że firma Debastor faktycznie nie świadczyła nikomu darmowych opon zimowych, a w szczególności rodzinie klienta "tom", który prawdopdobnie nie jest żadnym klientem, tylko nieuczciwym konkurentem. Pozdrawiamy, Debastor Rolety Promocje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: Debastor rolety IP: 188.95.31.* 17.01.14, 11:06 Gość portalu: Bander napisał(a): > Jeżeli chodzi o rolety w tym sklepie to nie ma na co narzekać Tak, w tym sklepie rolety są bardzo dobre. Te które zainstalowali u mnie w domu są dużo gorsze. Pozdrawiam, Helena Kurczaki-Szczecińska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gegers Re: Debastor rolety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.14, 10:11 Jeżeli chodzi o rolety Debastor, to mogę powiedzieć, że są to dobre produkty. Tanie i co najważniejsze, dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inny klient Re: Debastor rolety IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.14, 16:22 > Tanie i co najważniejsze, dobre. Nie, nie. Najważniejsze jest to, że są to rolety firmy Debastor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roleta z Debastora Re: Debastor rolety IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.14, 16:26 Uwaga, uwaga! Osoby zmęczone ciągłymi pochwałami pod adresem firmy Debastor, które tu kierujemy, informujemy, że jeśli ktoś chciałby na firmę Debastor spuścić zasłonę milczenia, to firma Debastor jest w stanie dostarczyć stosowną zasłonę w wyjątkowo przystępnej cenie. Kłaniają się, Wasze rolety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karpers Re: Debastor rolety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.14, 09:14 Jeżeli chodzi o firmę Debastor, to również mam z nią związane dobre wspomnienia. Ich oferta okazała się być atrakcyjna i dopasowana do moich potrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żoro Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 27.01.14, 20:20 Gość portalu: Karpers napisał(a): > Jeżeli chodzi o firmę Debastor, to również mam z nią związane dobre wspomnienia A jeżeli wcale o nią nie chodzi, to wtedy nie masz dobrych wspomnień związanych z Debastorem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rens Re: Debastor rolety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.14, 09:46 Jeżeli chodzi o rolety firmy Debastor. To rzeczywiście mają bardzo dobre i co ważniejsze, raczej tanie produkty. Sądze, że warto je wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korgs Re: Debastor rolety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.14, 09:39 Muszę się zgodzić. Rolety oferowane przez frmę Debastor są naprawdę dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżin Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 30.03.14, 13:18 Gość portalu: Korgs napisał(a): > Muszę się zgodzić. Rolety oferowane przez frmę Debastor są naprawdę dobre. Ja nie muszę, ale się zgadzam!!! Rolety z Debastora to super luksus!!! Jakieś pytania? Nie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radosław Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 18.02.14, 22:23 Szanowni Państwo, Chciałbym gorąco zaprotestować przeciwko zakładaniu wątków o tej samej nazwie, a w szczególności jeżeli pisze się w nich rzeczy zgoła przeciwne (czyli niezgodne z prawdą) niż w oryginalnym. Jest to zapewne robota nieuczciwej konkurencji, która w odróżnieniu od uczciwej konkurencji używa podłych sztuczek aby oczernić dobre imię najlepszej firmy produkującej i montującej rolety - czyli firmy Debastor Rolety. Oto szkalujące wpisy: forum.gazeta.pl/forum/w,755,149199159,149199159,Debastor_rolety.html Radosław! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Debastor Rolety Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 30.03.14, 13:24 Z okazji 100. (setnego!) pozytywnego komentarza firma Debastor przygotowała niebywałe promocje dla byłych klientów firmy Debastor. Po szczegóły zapraszamy na naszą stronę w internecie: www.debastor.com/ Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku, Twitterze, nk.pl, myspace, moikrewni.pl i Krajowym Rejestrze Długów. *) *) Uwaga: aby wziąć udział w promocji należy polubić nas na wszystkich wymienionych portalach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osioł Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 03.11.14, 22:08 Rozumiem że te promocje to dla naiwnych klientów, którzy raczyli się z wątpliwych jakości usług tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Debastor rolety IP: *.toya.net.pl 11.03.15, 21:52 Gość portalu: osioł napisał(a): > Rozumiem że te promocje to dla naiwnych klientów, którzy raczyli się z wątpliw > ych jakości usług tej firmy. To, że się spóźniłeś osiem miesięcy i nie skorzystałeś z promocji to nie znaczy, że masz prawo do wygadywania takich kalumni pod adresem firmy Debastor Najlepsze Rolety z Ksawerowa. Na pewno sam założyłeś sobie dużo gorsze rolety za pomocą dużo gorszej firmy, która nie daje absolutnie żadnych promocji a jej robotnicy palą w przedpokoju i teraz zżera cię zawiść. Bożena Odpowiedz Link Zgłoś