Dodaj do ulubionych

Prysznice, kamery, winda. Zobacz wyremontowany ...

IP: *.toya.net.pl 13.09.12, 09:11
Od którego poziomu jest ta winda dla niepełnosprawnych?-na zdjęciach widać tylko wysokie schody z ulicy!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mia Prysznice, kamery, winda. Zobacz wyremontowany ... IP: *.gdynia.mm.pl 13.09.12, 10:23
      Bardzo dobrze, że mają takie warunki. Nie będę "psioczyć" na wydane 3,5 mln zł. Kiedyś miałam okazję zgłaszać na Bałutach włamanie do auta i warunki na komisariacie mnie załamały. Smród, brud, warunki poniżej wszelkiej godności, rozlatujące się meble, odpadający tynk ze ścian, a do tego maszyny do pisania (!) zamiast komputerów. Tylko jeszcze wstawić beczki i piec nad nimi kiełbaski. Dobrze, że idą zmiany na lepsze. Może skuteczność policji dzięki temu też się poprawi:D
    • Gość: gość Niesamowite! Już normalnnie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.12, 11:51
      tak powinno być od początku
    • Gość: . Re: Prysznice, kamery, winda. Zobacz wyremontowan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.12, 12:11
      To dziś widocznie HUCZNE oddanie skoro Wólczańską od Skrzywana do Sieradzkiej zamknęli.
      Czy to jest tak potrzebne aby paraliżować ruch w mieście i puszczać autobusy objazdami?
      Paranoja...

Co do samego budynku OK. Mam nadzieję, że oprócz windy dla niepełnosprawnych pomyślano również o podjeździe od ulicy. I co najważniejsze, że to wszystko będzie działać jak należy, a nie "kluczyk do windy u woźnej na II piętrze".
    • Gość: ak-rb Prysznice, kamery, winda. Zobacz wyremontowany ... IP: *.as13285.net 13.09.12, 12:17
      A kiedy rudera zwana I-szym Komisariatem Policji KMP w Łodzi !?????? To nie jest jeden z najbrzydszych komisariatów ! To miejsce nie jest komisariatem ! To pieprzony pustostan zaadoptowany na miejsce gdzie siedzą u udają, że pracują policjanci!!!!! Od momentu przekroczenia progu tego miejsca wali uryną jak w WC na dworcu kolejowym. Warunki do pracy ci ludzie mają uwłaczające komukolwiek, a już napewno urzędnikowi państwowemu!
      Miejsce, które powinno być reprezentacyjne dla Łodzi ponieważ jest w samym śródmieściu miasta, gdzie wszyscy goście przyjeżdżający do Łodzi w razie czego trafiają własnie tam!
      No ale co się dziwić.... jaki Prezydent miasta, takie miasto, jakie miasto taki I Komisariat KMP w Łodzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka