Dodaj do ulubionych

Poszukujemy kocurka

12.07.04, 21:14
Poszukujemy młodego kocurka w Łodzi lub jej okolicach. Najchętniej rudego lub
czarnego z białym krawacikiem i skarpetkami. Ale może być też jakikolwiek
inny. Jeśli ktoś wie coś na temat kotka szukającego nowego domu, piszcie na
adres: dorota.malinska@wp.pl
Pozdrawiam,
Dorota

p.s. Mile widziany różowy nosek :-)
Obserwuj wątek
    • ab84 Re: Poszukujemy kocurka 12.07.04, 22:59
      hmm, sugeruje sie skontaktowac z jednym z forumowiczow... z reszta, jesli tylko
      ma gdzies takiego kociaka to juz pewnie napisal :D
      • dorota.malinska Re: Poszukujemy kocurka 13.07.04, 00:00
        Nie odpisał :-(
        • ab84 Re: Poszukujemy kocurka 13.07.04, 10:08
          poszukaj w troszke starszych topikach lub zapytaj sie marudy...
        • ab84 Re: Poszukujemy kocurka 13.07.04, 10:08
          a moze w schronisku maja???
          • Gość: dorota.malinska Re: Poszukujemy kocurka IP: *.lodz.mm.pl 13.07.04, 12:09
            Dzięki za zainteresowanie. Trochę boję się brać kotka ze schroniska. Byłoby mi
            bardzo przykro, gdyby był chory i musiałabym się z nim szybko pożegnać... :(
    • Gość: a_za Re: Poszukujemy kocurka IP: *.res-polona.com.pl 13.07.04, 10:26
      Z tym nie ma najmniejszego kłopotu. Weż Gratkę z Dziennika i szukaj pod hasłem -
      oddam kotki w dobre ręce. Swoją kicię tak właśnie znalazłam, zapłaciłam za nią
      symboliczną złotówkę (żeby się dobrze chowała). Właściciele kotków zamieszczają
      numer telefonu, możesz się wszystkiego dowiedzieć. Pamiętaj, że kotek musi mieć
      co najmniej 7 tygodni. Możesz też wziąć ze schroniska na Marmurowej. Jest to
      trochę ryzykowne, bo kotki ze schroniska często zaczynają pobyt w nowym domu od
      choroby - pewnie zmiana sposobu żywienia, mieszkania, długotrwały stres.
      Sąsiadowi nie udało się utrzymać przy życiu kolejnych dwóch kociąt ze
      schroniska, dopiero trzeci żyje i ma się dobrze. Zajrzyj też na forum:
      zwierzęta, zwierzęta-fotografie - tam też jest trochę ogłoszeń.
      Powodzenia i pozdrowienia
      • Gość: dorota.malinska Re: Poszukujemy kocurka IP: *.lodz.mm.pl 13.07.04, 12:11
        Szukałam w Gratce.pl. Czy tam są te same ogłoszenia, co w tej drukowanej?
        Dzięki za zainteresowanie tematem. Zaraz zajrzę na zwierzęta, zwierzęta-
        fotografie...

Pozdrawiam
        • maruda Do wyboru do koloru... 13.07.04, 22:15
          Koty w schronisku na Marmurowej 4 i w przytulisku na Kosodrzewiny 56 czekają właście na Ciebie :) Możesz przebierać, wybierać, a nawet wziąc wszystkie ;-)
          Serce się wprawdzie tam bardziej kraje, ale wybrzydzać u kgoś w domu nad koszykiem pełnym małych kulek może być trudne... Ale i radość z podarowania kociakowi domu większa. Pozdrawiam, owocnych łowów!
          • Gość: dorota.malinska Re: Do wyboru do koloru... IP: *.lodz.mm.pl 14.07.04, 00:53
            Mamy już kociaka! Przyjechał kilka godzin temu aż z Warszawy!!! Jest cudowny,
            właśnie sobie śpi i mruczy...
            Dzięki za chęć pomocy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka