Dodaj do ulubionych

Prawo jazdy w Łodzi

IP: 81.219.163.* 06.01.13, 21:09
Prawko mam już za sobą. Zdane za pierwszym razem!!! Chciałem wam polecić szkołę nauki jazdy. nazywa się ISJ (w googlu znajdziecie). Szczególnie opłaca się tam zdawac jak sie pójdzie jeszcze z kimś - duże zniżki dają.
Obserwuj wątek
    • Gość: Michu21 Re: Prawo jazdy w Łodzi IP: *.free.aero2.net.pl 21.01.13, 23:39
      Dobra szkoła. Chwalą się ciągle jakimiś certyfikatami zaufanych firm i coś w tym jest...
      • maciej119 Re: Prawo jazdy w Łodzi 22.01.13, 16:59
        Masz rację Michu. Znam ludzi, którzy pozdawali za 1 razem. Fajnie, że dają nagrania z nauki jako pamiątkę.
        • Gość: mila111 Re: Prawo jazdy w Łodzi IP: *.dhcp.lncy.or.charter.com 29.01.13, 23:38
          Też bym chciała zdac za pierwszym. Ciekawe czy sie uda:)
          • Gość: parryczek Re: Prawo jazdy w Łodzi IP: *.free.aero2.net.pl 30.01.13, 22:13
            To powodzenia. niby masakra z tymi nowymi egzaminami:0 Szok! Ale co tam , zdamy!! Ja tam pewnie pójde do Juszczaka bo troche nie podrodze do tego ISJ ale niby inni są zadowoleni
    • maciekkkol Re: Prawo jazdy w Łodzi 22.05.18, 10:52
      Dobra ofertę maja w Liderze. ja przy kursie dostałem voucher na gokarty. Kurs tez jest ok. Maja dobre samochody i instruktorzy są w porządku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka