Gość: Do. IP: 129.194.53.* 21.03.02, 09:45 U mnie przepiekna pogoda, slonce, zielono i nie chce sie pracowac!! A jak u Was? Pozdrawiam w wiosennym, optymistycznym nastroju! Do. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tulka Re: PIERWSZY DZIEN WIOSNY!!!! 21.03.02, 09:53 U nas, zdaje się, chłodno. I pochmurnie. Wygląda na to, ze w każdej chwili może zacząć padać. Kurcze, a ja się akurat wybieram na Kolorową Tolerancję :-)... No nic, najwyżej zmoknę. Pozdrawiam wiosennie Tulka Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Re: PIERWSZY DZIEN WIOSNY!!!! 21.03.02, 10:28 Nie chwalic sie.. bo nie wiem co zrobie... U mnie wczoraj spadl snieg, i jeszcze lezy miejscami na trawnikach.. A zreszta, u nas zima przyszla puzniej niz u was. Wychodzi na jedno. NINNA Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: PIERWSZY DZIEN WIOSNY!!!! 21.03.02, 11:08 ninna napisał(a): > A zreszta, u nas zima przyszla puzniej niz u was. Wychodzi na jedno. Później, Ninnko PÓŹNIEJ !!! ;-)))) Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Re: PIERWSZY DZIEN WIOSNY!!!! 21.03.02, 12:45 Ok pOzniej, przyjdzie pOzniej :o) Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: PIERWSZY DZIEN WIOSNY!!!! 21.03.02, 12:51 ;-)))))))))))))) (Wiosenne uśmiechy) Pozdrawiam serdecznie Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: PIERWSZY DZIEN WIOSNY!!!! 21.03.02, 20:08 a iiiiiiiiidź ty! Brzydko, paskudnie, zimno, śnieg ma padać, deszcze, niesamowicie lodowaty wiatr... fuj :(P Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: PIERWSZY DZIEN WIOSNY!!!! 21.03.02, 20:12 ixtlilto napisał(a): > a iiiiiiiiidź ty! > Brzydko, paskudnie, zimno, śnieg ma padać, deszcze, niesamowicie lodowaty > wiatr... fuj :(P Cóz za niesamowicie pesymistyczna wizja...Więcej wiary w naturę...Czasem się przydaje... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: PIERWSZY DZIEN WIOSNY!!!! 21.03.02, 20:14 Ty jesteś dziełem, dziełem natury... i co? pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do. Re: PIERWSZY DZIEN WIOSNY!!!! IP: *.bluewin.ch 21.03.02, 20:47 A bo to jest wlasnie sprawiedliwosc zyciowa: Wy macie siebie, Lodz i Kolorowa Tolerancje, a ja mam sliczna pogode i zielone drzewa :-)))) Pozdrawiam. Do. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: PIERWSZY DZIEN WIOSNY!!!! 21.03.02, 20:50 podobało mi się to drugie co wymieniłaś! Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: PIERWSZY DZIEN WIOSNY!!!! 21.03.02, 20:51 PRZEPRASZAM!!! to pierwsze co wymieniłaś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do. Re: PIERWSZY DZIEN WIOSNY!!!! IP: *.bluewin.ch 21.03.02, 21:28 Tak myslalam :-))) Ale to drugie tez chyba? No i wlasnie dlatego ja musze miec bardzo duzo slonca :-) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: PIERWSZY DZIEN WIOSNY!!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 11:00 Wczoraj telewizja Toja poszukiwała wiosny. Prezenterka chodziła po Łodzi, szukała i nie mogła znależć. Wreszcie w studiu dopadła gościa, którego sobie zaprosiła (niby eksperta od wiosny)i dawaj go całować w same usta, albo w okolicę ust, bo się trochę wyrywał. Tak to telewizja Toja rozpoczęła wiosnę, a ja uwieżyłam, ze wiosna się zaczęła naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Re: PIERWSZY DZIEN WIOSNY!!!! 23.03.02, 09:56 JA WIEM! JA WIEM!!! Nie utopilismy porzadnie Marzanny. Odpowiedz Link Zgłoś