barracuda7110 21.07.04, 14:25 Przeskanuj swojego kompa antywirusem. Właśnie dostałem z Twojego konta email wiadomość z dziwnym załącznikiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J.S. Re: Lennon1 IP: *.pai.net.pl 21.07.04, 14:51 To jeszcze o niczym nie swiadczy. Wiekszosc wirusow wstawia losowo wybrane pozycje ze swojej bazy danych zarowno w pole "To:" jak i "From:". Najlepszy przyklad: czesto przychodza do mnie listy o tresci "virus found in message from ...@jotenet.cjb.net" - dowcip polega na tym, ze "@jotenet.cjb.net" to serwis forwardujacy maile, ktorego uzywam i fizycznie z konta na jotenet.cjb.net wyslac sie nic nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Lennon1 21.07.04, 19:12 Ja dziś dostałem 2 m@ile z załącznikiem dziwnym od listy@lodz.agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mch Re: Lennon1 IP: 212.160.191.* 22.07.04, 13:50 Pewnie redakcja chce się ciebie pozbyć. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Lennon1 22.07.04, 14:59 Przykro mi bardzo ale ja nic do Ciebie nie wysyłałem. Mam antywira który scanuje przychodząca i wychodzącą. Poza tym z konta gazety praktycznie nie korzystam. Niech gazeta lepiej dba o bezpieczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś