bartuch 24.03.02, 20:56 Widze, ze sie pojawiles, duzy bucu:-)))))))Ja caly czas zapieprzam, w przerwach zerkam na Inter - Roma. Powinienes sie cieszyć, od 2 minuty jest 1:0 (Recoba). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Witamy Prezesa... 24.03.02, 21:02 Cześć Zlewie!!! Czy ty musisz zakładać tyle wątków na mój temat? Dzięki za info-cieszę się! pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Witamy Prezesa... 24.03.02, 21:05 hubar napisał(a): > Cześć Zlewie!!! Czy ty musisz zakładać tyle wątków na mój temat? > Dzięki za info-cieszę się! > > pozdrowy To z sympatii:-))))))))))Zartowalem, przeciez wiesz, ze Cie nie cierpir. Pozdrow Sapera, zadzwonie za czas jakis Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Witamy Prezesa... 24.03.02, 21:06 Oki już pozdrawiam! Czekam na tel, tylko po co chcesz mnie denerwować? pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Witamy Prezesa... 24.03.02, 21:10 HuBar, nie masz pojęcia, jak fajnie jest Cię denerwować :)) A co Ty taki nerwowy dziś? Główka znów boli? Jakaś epidemia, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Witamy Prezesa... 24.03.02, 21:12 kropka. napisał(a): > HuBar, nie masz pojęcia, jak fajnie jest Cię denerwować :)) > A co Ty taki nerwowy dziś? Główka znów boli? Jakaś epidemia, czy co? Taki juz jest, ciagle ma swoje humorki:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Witamy Prezesa... 24.03.02, 22:00 jak dzieci... jak dzieci....:)))) jeden zlew- drugi z serdeczności informuje o wynikach:)))ach.....koniec wekendu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Witamy Prezesa... 24.03.02, 21:13 Mnie? Denerwować? Boli głowa, po czym? A czemu nie na chacie? Odpowiedz Link Zgłoś